Αν πρόκειται για 'ένα ή δύο άτομα, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός πιατοπότηρων που είναι λογικός για να μπει μπρος η συσκευή, καλύτερα αποτελέσματα έχει το πλύσιμο στο χέρι με κρύο νερό στον κατάλληλο χρόνο παρά να στεγνώσουν λίπη κλπ από πιάτα, μαχαιροπήρουνα κλπ που περιμένουν μέσα στο πλυντήριο και απαιτούν ψηλότερες θερμοκρασίες και χρόνο. Γιατί για ταψοκατσαρολοτήγανα, που πιάνουν πολύτιμο χώρο είτε στο νιπτήρα είτε στο πλυντήριο, δεν προσφέρουν τίποτα, ούτως ή άλλως. Με λίγα λόγια, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια που τρώει δυο φορές τη μέρα, είναι η πιο άχρηστη και ενεργοβόρα συσκεύή.aLiCat έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 22:34Το καλό με το πλυντήριο πιάτων, είναι οτι χρησιμεύει και ως μέσο (προσωρινής, εννοείται) φύλαξης των άπλυτων ποτηριών και πιάτων, ώστε να μη μαζεύονται στο νεροχύτη μέχρι να τα πλύνεις.
Το κακό του είναι οτι δεν καθαρίζει ταψιά, τηγάνια, κατσαρόλες.
Μάθε όμως να το χρησιμοποιείς, μιας και το'χεις εκεί και κάθεται.
πού είναι η νάιδα;
Re: πού είναι η νάιδα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι ρε, ώσπου να γεμίσει θα ξεμείνουμε από πιάτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 19:01Αν πρόκειται για 'ένα ή δύο άτομα, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός πιατοπότηρων που είναι λογικός για να μπει μπρος η συσκευή, καλύτερα αποτελέσματα έχει το πλύσιμο στο χέρι με κρύο νερό στον κατάλληλο χρόνο παρά να στεγνώσουν λίπη κλπ από πιάτα, μαχαιροπήρουνα κλπ που περιμένουν μέσα στο πλυντήριο και απαιτούν ψηλότερες θερμοκρασίες και χρόνο. Γιατί για ταψοκατσαρολοτήγανα, που πιάνουν πολύτιμο χώρο είτε στο νιπτήρα είτε στο πλυντήριο, δεν προσφέρουν τίποτα, ούτως ή άλλως. Με λίγα λόγια, αν δεν παίζει πολυμελής οικογένεια που τρώει δυο φορές τη μέρα, είναι η πιο άχρηστη και ενεργοβόρα συσκεύή.aLiCat έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 22:34Το καλό με το πλυντήριο πιάτων, είναι οτι χρησιμεύει και ως μέσο (προσωρινής, εννοείται) φύλαξης των άπλυτων ποτηριών και πιάτων, ώστε να μη μαζεύονται στο νεροχύτη μέχρι να τα πλύνεις.
Το κακό του είναι οτι δεν καθαρίζει ταψιά, τηγάνια, κατσαρόλες.
Μάθε όμως να το χρησιμοποιείς, μιας και το'χεις εκεί και κάθεται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σόρυ αλλά με τις ειδοποιήσεις λίγο το χάνω. Μπορεί να δω κάτι και να μην γράψω άμεσα και μετά να ξεχαστώ.plouf έγραψε: ↑10 Μάιος 2023, 09:09Δεν επαθα κατι ισα ισα που αποδειχτηκε αποτελεσματικο.user έγραψε: ↑10 Μάιος 2023, 01:11Στο μάτι οινόπνευμα;;plouf έγραψε: ↑09 Μάιος 2023, 21:20
Μιας και αναφερθηκε το τσιμπημα μελισσας εμενα με εχουν τσιμπησει μονο σφηκες και μια φορα ενα τσιμπουρι μου καθησε ακριβως πανω απο το
ματι και το εβγαλα με μια μπατονετα την οποια ποτισα με οινοπνευμα και μια αλλη φορα ενα ζουζουνι κατσικωθηκε στο αυτι μου και
τρομαξα να το βγαλω.
Εσυ πως και πηγες σε συγκομιδη σε επαρχιακη πολη μενεις;
Εγω παντως βοσκαω προβατακια στον Υμμητο εδω και εικοσι χρονια αυτη ειναι η μικρη μας οικογενιακη επιχειρηση.
Πήγα γιατί ήθελα χρήματα. Σε επαρχιακή πόλη βρίσκομαι, ναι.
Στον Υμηττό, ε; Για πες, έχετε πολλά;
Εμεις εχουμε διακοσια προβατα και στην αγροικια που μενω εχουμε ρευμα και τηλεφωνο απο την δεκαετια του 70 και τρεχουμενο νερο
εδω και εικοσι χρονια.
Σε θαυμαζω παντως που κανεις κι αυτη την δουλεια εμεις στην επιχειρηση μας εδω και πολλα χρονια δεν εχουμε υπαλληλο και
τις περισσοτερες δουλειες τις κανω εγω και ο πατερας μου κανει βοηθητικες δουλειες.
Καποια στιγμη οταν φυγει και ο πατερας μου εχω σκεφτει σοβαρα να πουλησω τα προβατα και να κανω μια οποιαδηποτε δουλεια ακομα
και σκουπιδιαρης στον δημο που μενω γιατι οχι;Με την καμια δεν θα μπορουσα να σκεφτω τον εαυτο μου ως εργοδοτη.
Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος απ' αυτη του δημοσιογραφου και του βουλευτη ο πιο τιμιος απο δαυτους εχει δολοφονησει την
ιδια του την μητερα.
Σ' εσένα μπράβο, γιατί αυτό που κάνεις δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο..
-
πειραξε κανενας τη ναιδα μη γμσ τπτ ? 

-
εμας δε μας πεφτει λογος και η ζωη συνεχιζεται τεκνον μου . ?Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:32Η μικροαστίλα. Βέβαια παρόλο που τσούζει, δείχνει να της αρέσει.
-
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρκεί να μην αναφέρεσαι στις εκλογές. Δεν θα το πάω στο κομματικό (αν και έχεις δώσει πάμπολλες αφορμές). Θα πω μόνο ότι παραβιάσεις λωρίδας και Κοκκίνου έξω από είσοδο κοινοβουλίου και δημοτικοί αστυνομικοί σε πηγαδάκι με παρκαρισμενους ταρίφες σε στάση λεωφορείου σε πλατεία κάτω από Βουλή, μια βδομάδα πριν τις εκλογές, είναι καλός λόγος μετανάστευσης για όλους (η Ναιδα ας καθήσει εδώ να γιορτάσει το νέο σπίτι)
-
Κόκκινου*
Χικ
Χικ
Ευχαριστω πολυ . τα ναι μεν αλλα και αυτοι μας ειπαν και εμεις τους ειπαμε τα παραβλέπω ως ενδειξη καλης θελησης .Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:40Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρκεί να μην αναφέρεσαι στις εκλογές. Δεν θα το πάω στο κομματικό (αν και έχεις δώσει πάμπολλες αφορμές). Θα πω μόνο ότι παραβιάσεις λωρίδας και Κοκκίνου έξω από είσοδο κοινοβουλίου και δημοτικοί αστυνομικοί σε πηγαδάκι με παρκαρισμενους ταρίφες σε στάση λεωφορείου σε πλατεία κάτω από Βουλή, μια βδομάδα πριν τις εκλογές, είναι καλός λόγος μετανάστευσης για όλους (η Ναιδα ας καθήσει εδώ να γιορτάσει το νέο σπίτι)Νon4me έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:33εμας δε μας πεφτει λογος και η ζωη συνεχιζεται τεκνον μου . ?Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:32
Η μικροαστίλα. Βέβαια παρόλο που τσούζει, δείχνει να της αρέσει.
Μισο να κανω και ενα spawn , μιας και το εφερε η κουβεντα .
ακυρο το ρεspawn λειπουν ποστ η κατι χανω 

Ρε γμτ παντα λάθος το κάνω το πλυντήριο. Και αυτός ο κορεκτορας,άλλα κι άλλα ξέρει να τα αλλάζει και να γράφω άσχετα. Σ' αυτό κάνει τα στραβά μάτια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μικροαστιλα να συγκατοικείς με τον αγαπημένο σου; μάλλον δεν ξέρεις την εννοια.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 01:32Η μικροαστίλα. Βέβαια παρόλο που τσούζει, δείχνει να της αρέσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν είναι λογική αυτή η εξήγηση...θα πάθεις κατάθλιψη.Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 17:44Γιατί πρέπει να περνάμε πιο πολύ χρόνο στο σπίτι να το συνηθίσουμε λέει. Εν τω μεταξύ και μόνος του το λέει πως το δικό μου σπίτι είναι πιο ζεστό, πιο φιλόξενο, πιο οικείο. Παρόλο που δεν έχω καν σαλόνι της προκοπής και smart tv και πολύ πιο μικρόksk έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 15:48Οι βόλτες γιατί περιορίστηκαν;Naida έγραψε: ↑12 Μάιος 2023, 21:52
Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Δεν μένουμε καν όλες τις μέρες εκεί. Προσπαθώ να συνηθίσω το σπίτι, δεν συνηθίζεται το άτιμο. Το νιώθω κρύο, όλο κρυώνω, ακούω διάφορους θορύβους και σκιαζομαι, φοβαμαι το αέριο στην κουζίνα και κοπανιέμαι στην ντουζιέρα οπότε κάνω μπάνιο. Γενικά έχουν περιοριστεί πολύ οι βόλτες μας
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ναιδα (the movie)
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 08 Δεκ 2023, 18:56 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
08 Δεκ 2023, 18:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ναιδα σούργελο δεν είμαι ΧΑ*
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 02 Μαρ 2024, 20:23 » σε Μουσική - 1 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
02 Μαρ 2024, 20:48
-