Εγώ δε νιώθω ότι έχω άλλη επιλογή που να βγάζει κάποιο νόημα σε επίπεδο απόψεων και σε επίπεδο μη πριμοδότησης της ΝΔ. Για το ΕΑΝ φοβάμαι όχι συνεργασία αλλά διαρροή βουλευτών που έβαλαν υποψηφιότητα με αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
Αποφεύγω να προτείνω κάτι/κάποιον σε άλλους. Για την ώρα δεν έχω αποφασίσει ούτε εγώ. Απλώς ο συγκεκριμένος μου φαίνεται απατεώνας. Και πιστεύω ότι θα συνεργαζόταν με οποιονδήποτε αν το αντάλλαγμα είναι υψηλό. Και θα έβρισκε τρόπο να το πουλήσει στους φανατικούς οπαδούς του. Όχι σε σένα.
Ίσως μια λύση να είναι αξιόλογα άτομα ανεξαρτήτως κόμματος αλλά και πάλι στην περιοχή μου είναι πρακτικά αδύνατο με τόπους πολλούς που βάζουν υποψηφιότητα, να ξέρω το ποιόν τους.
Μπα, φάνηκε ότι δεν είναι συνεργάσιμος, η ακολουθία των γεγονότων το δείχνει ξεκάθαρα. Εγώ πιστεύω ότι παίζουν κι άλλα στο παρασκήνιο, πχ μπορεί να είναι χρηματοδοτούμενος από τους Ρώσους οπότε δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αυτό δεν το λέω σαν κάτι θετικό αλλά είναι αλήθεια ότι έχει κάποιες θετικές προεκτάσεις αν ισχύει.
Δεν σας άρεσε ο Βελοπουλος εεεε;
Τον λέγατε Χριστεμπορα
Τώρα με τη ΝΙΚΗ θα λέτε Βελοπουλο και θα κλαίτε
Ποια ακριβώς θα είναι η διαφορά αν μπει στη βουλή, το συγκεκριμένο κόμμα;
Τί διαφορετικό μπορεί να κάνει;
Μια ιδέα.
Ή στα μοναστήρια που κοντεύουν να ρημάξουν.
Και πόσους εθνικοκοινωνιστές πιστεύεις ότι θα χάλαγε μια τέτοια ιδέα;
Γιατί σε αρκετές συζητήσεις που έγιναν στο πχόρουμ, τόσο για τις εκτρώσεις όσο και για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιραν με τους εν λόγω, οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτό είναι ο προορισμός της γυναίκας.
Και αυτές οι συζητήσεις έγιναν, πριν καν εμφανιστεί στον ορίζοντα η "ΝΙΚΗ".
Γιατί σε αρκετές συζητήσεις που έγιναν στο πχόρουμ, τόσο για τις εκτρώσεις όσο και για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιραν με τους εν λόγω, οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτό είναι ο προορισμός της γυναίκας.
Την έχω δει τη σειρά.
Αυτοί που περιγράφεις δεν ονομάζονται εθνικοκοινωνιστές, θρησκόληπτοι υπερσυντηρητικοί ονομάζονται.
Την έχω δει τη σειρά.
Αυτοί που περιγράφεις δεν ονομάζονται εθνικοκοινωνιστές, θρησκόληπτοι υπερσυντηρητικοί ονομάζονται.
Χειρονάκτες παπάρες ονομάζονται που βασίζονται στην κοινωνική πολιτική για να λυθεί θεσμικώς το πρόβλημα τους.
Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία. Αυτή είναι το πρόσχημα.
Ο Χίος όσα χρόνια τον παρακολουθώ, μάλλον τα χώνει στον Βελόπουλο και το σάιτ του έχει καταφερθεί εναντίον του ουκ ολίγες φορές. Οι αναγνώστες του είναι κατά κόρον χρυσαυγίτες και πρώην χρυσαυγίτες και βέβαια υποστηρικτές του Κασιδιάρη. Σχολιάζουν βέβαια και νεοδημοκράτες και συριζαίοι για damage control. Αν υποθέσουμε ότι ο Κασιδιάρης έπαιρνε ένα 5%, βάλε και άλλο ένα 2-3% το πολύ που σχολιάζει. Άρα η "δημοσκόπηση" αφορά ένα 8% της κοινής γνώμης. Στο 8%, ο Νάτσιος παίρνει το 12%, δηλαδή σκάρτη μονάδα επί του συνόλου. Ο Βελόπουλος παίρνει το 7% των αναγνωστών του Χίου, δηλαδή μισή μονάδα επί του συνόλου. Στα σοβαρά, το κοινό του Χίου είναι δημοσκόπηση; Απλά επιβεβαιώνει το σκόρπισμα των ψηφοφόρων του Κασιδιάρη. Αν πάρει ο Βελόπουλος μισή μονάδα από τους ψηφοφόρους του Κασιδιάρη, εγώ το θεωρώ θαύμα. Αυτοί είναι πιο λυσσασμένοι εναντίον του από άλλους. Όσο για τη ΝΙΚΗ, αν δεν αποκλειόταν το κόμμα Κασιδιάρη, δεν θα συζητούσαμε καν για ένα κόμμα του 0,5%. Τώρα βέβαια είναι ορατό.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.