Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία
Re: Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία
Ενιγουέι, ο βασικός λόγος που ΔΕΝ θα ψηφίσω ΝΔ είναι η μπακογιαννική προσέγγιση σ' αυτήν την ζαίικη συνομοταξία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Κακώς, σ' εμένα προκαλείται εγγενή εμετική διάθεση, όπως το κάθε χαλασμένο φαγητό.
Το αν με συμπαθούν ή όχι οι μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στο εν λόγω φαγητό, δεν έχει την παραμικρή σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, σε αυτές ας κάνουμε τις τρέλες μας με τον τζήμερο, αλλά στις επόμενες εκλογές δεν παίζουμε με την ψήφο μας για σημειολογικές λεπτομέρειες.
Προέχει η χώρα.
Η μυρωδιά δεν είναι σημειολογική λεπτομέρεια αλλά κάτι πολύ σημαντικό.
Το ότι δεν προτίθεμαι να επιχειρήσω αντίσταση στους μικροοργανισμούς ψηφίζοντας φαινομενικά αντίθετα κόμματα που τους συντηρούν στις δεύτερες εκλογές (αν αυτές γίνουν) είναι δεδομένο.
Θα αποδεχθώ την κατάσταση, φροντίζοντας να παραμείνουν εκτός ιδιωτικού χώρου. Οι υπόλοιποι ας αναλάβουν τη συντήρηση τους.
Εγώ είμαι όντως δημοκρατικός τύπος, χαρά μου. Ό,τι γουστάρει ο λαός αυτό θα γίνει.

Αυτήν τη χώρα θέλει ο λαός; Αυτήν που διάλεξε θα έχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Μάιος 2023, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με Σαλονίκη το "παιντί", οπότε δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ σ' απάν. Θα μου πεις, είχαμε τον Πανίκα κάποτε που ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ε, ΟΚ, ούτε κι αυτόν τον ψήφισα ποτέ, οπότε τουλάχιστον δεν νιώθω τύψεις.Ναύτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 11:05Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.
Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Και το βασανιστικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι ψηφίζετε ρε μλκες;

Για τις βουλευτικές πάντως (για να είμαι και στο κλίμα του ποστ σου με το "παιντί"), προβληματίζομαι αν είναι καλύτερη επιλογή κάποιος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες ή κανένας άλλος που δεν ξέρει ποια νησιά έχει η Ελλάδα και ότι έχουν ανακαλυφθεί φάκελοι που δεν θέλουν σάλιωμα.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Bic έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:03Δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με Σαλονίκη το "παιντί", οπότε δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ σ' απάν. Θα μου πεις, είχαμε τον Πανίκα κάποτε που ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ε, ΟΚ, ούτε κι αυτόν τον ψήφισα ποτέ, οπότε τουλάχιστον δεν νιώθω τύψεις.Ναύτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 11:05Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.
Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Για τις βουλευτικές πάντως (για να είμαι και στο κλίμα του ποστ σου με το "παιντί"), προβληματίζομαι αν είναι καλύτερη επιλογή κάποιος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες ή κανένας άλλος που δεν ξέρει ποια νησιά έχει η Ελλάδα και ότι έχουν ανακαλυφθεί φάκελοι που δεν θέλουν σάλιωμα.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Οχι ρε, δεν είναι δυνατόν.Ναύτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 11:05Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.
Ούτε σε επιθεώρηση δε λέγονται αυτά.
Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κι εγώ στις δεύτερες να ψηφίσω κκε, για να έχω καλύτερο μισθό, σύνταξη, δια βίου εξασφάλιση της λαϊκής κατοικίας μου, δωρεάν ιατρική περίθαλψη χωρίς να πληρώνω μία για το οτιδήποτε κλπ κλπ κλπ
Συν το σιγουράκι από το κύρος για τις σταθερές ιδέες, που είναι πενηντάχρονο μαστ.
Έτσι, για να σταματήσει και η πχορουμική μουρμούρα και τα νιανιανια από τους λαϊκούς αγωνιστές.
Γιατί όχι;
Συν το σιγουράκι από το κύρος για τις σταθερές ιδέες, που είναι πενηντάχρονο μαστ.
Έτσι, για να σταματήσει και η πχορουμική μουρμούρα και τα νιανιανια από τους λαϊκούς αγωνιστές.
Γιατί όχι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι εκλογικές προτιμήσεις σου καθορίζονται από τους χρήστες του φόρουμ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:14Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κι εγώ στις δεύτερες να ψηφίσω κκε, για να έχω καλύτερο μισθό, σύνταξη, δια βίου εξασφάλιση της λαϊκής κατοικίας μου, δωρεάν ιατρική περίθαλψη χωρίς να πληρώνω μία για το οτιδήποτε κλπ κλπ κλπ
Γιατί όχι;
-
Φυσικά όχι. Καθορίζονται από την προσωπική μου εμπειρία με ανθρώπους που γνώρισα και -καθόλου τυχαίως- δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τους χρήστες του φόρουμ.Bazoomba έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:16Οι εκλογικές προτιμήσεις σου καθορίζονται από τους χρήστες του φόρουμ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:14Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κι εγώ στις δεύτερες να ψηφίσω κκε, για να έχω καλύτερο μισθό, σύνταξη, δια βίου εξασφάλιση της λαϊκής κατοικίας μου, δωρεάν ιατρική περίθαλψη χωρίς να πληρώνω μία για το οτιδήποτε κλπ κλπ κλπ
Γιατί όχι;
Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καμία. Νομίζω πως αυτή η απάντηση με καλύπτει πλήρως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:21Φυσικά όχι. Καθορίζονται από την προσωπική μου εμπειρία με ανθρώπους που γνώρισα και -καθόλου τυχαίως- δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τους χρήστες του φόρουμ.Bazoomba έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:16Οι εκλογικές προτιμήσεις σου καθορίζονται από τους χρήστες του φόρουμ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:14Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κι εγώ στις δεύτερες να ψηφίσω κκε, για να έχω καλύτερο μισθό, σύνταξη, δια βίου εξασφάλιση της λαϊκής κατοικίας μου, δωρεάν ιατρική περίθαλψη χωρίς να πληρώνω μία για το οτιδήποτε κλπ κλπ κλπ
Γιατί όχι;
Άλλη ερώτηση;
-
Ρε παπαράκο, ακόμη δεν κατάλαβες ότι δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου για αμιγώς ανθρωπιστικούς λόγους;Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑17 Μάιος 2023, 15:22Γιατί έχεις κάνει μπολντ την ερώτηση στον μπαζούμπα στην υπογραφή σου; Είναι λίγο κριπι
Πάρε τις διαταραχές σου και άντε να παίξεις αλλού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
07 Ιουν 2023, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
από άγνωστος γνωστός » 20 Μάιος 2023, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
-
-
- 772 Απαντήσεις
- 14010 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
21 Φεβ 2025, 18:48
-