Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 14:39

Ενιγουέι, ο βασικός λόγος που ΔΕΝ θα ψηφίσω ΝΔ είναι η μπακογιαννική προσέγγιση σ' αυτήν την ζαίικη συνομοταξία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Μάιος 2023, 14:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2023, 14:39
Ενιγουέι, ο βασικός λόγος που ΔΕΝ θα ψηφίσω ΝΔ είναι η μπακογιαννική προσέγγιση σ' αυτήν την ζαίικη συνομοταξία.
:smt023
Άρχισα να σε συμπαθώ. Όπως το πας σε λίγο θα σου στείλω :P

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 14:44

Υδράργυρος έγραψε:
17 Μάιος 2023, 14:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
Άρχισα να σε συμπαθώ. Όπως το πας σε λίγο θα σου στείλω :P
Κακώς, σ' εμένα προκαλείται εγγενή εμετική διάθεση, όπως το κάθε χαλασμένο φαγητό.

Το αν με συμπαθούν ή όχι οι μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στο εν λόγω φαγητό, δεν έχει την παραμικρή σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 17 Μάιος 2023, 14:49

ΓΑΛΗ έγραψε:
Οκ, σε αυτές ας κάνουμε τις τρέλες μας με τον τζήμερο, αλλά στις επόμενες εκλογές δεν παίζουμε με την ψήφο μας για σημειολογικές λεπτομέρειες.
Προέχει η χώρα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 15:01

Bazoomba έγραψε:
17 Μάιος 2023, 14:49
ΓΑΛΗ έγραψε:
Οκ, σε αυτές ας κάνουμε τις τρέλες μας με τον τζήμερο, αλλά στις επόμενες εκλογές δεν παίζουμε με την ψήφο μας για σημειολογικές λεπτομέρειες.
Προέχει η χώρα.
Η μυρωδιά δεν είναι σημειολογική λεπτομέρεια αλλά κάτι πολύ σημαντικό.

Το ότι δεν προτίθεμαι να επιχειρήσω αντίσταση στους μικροοργανισμούς ψηφίζοντας φαινομενικά αντίθετα κόμματα που τους συντηρούν στις δεύτερες εκλογές (αν αυτές γίνουν) είναι δεδομένο.

Θα αποδεχθώ την κατάσταση, φροντίζοντας να παραμείνουν εκτός ιδιωτικού χώρου. Οι υπόλοιποι ας αναλάβουν τη συντήρηση τους.

Εγώ είμαι όντως δημοκρατικός τύπος, χαρά μου. Ό,τι γουστάρει ο λαός αυτό θα γίνει. :)

Αυτήν τη χώρα θέλει ο λαός; Αυτήν που διάλεξε θα έχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Μάιος 2023, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 17 Μάιος 2023, 15:03

Ναύτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 11:05
Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.

Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Και το βασανιστικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι ψηφίζετε ρε μλκες;
Δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με Σαλονίκη το "παιντί", οπότε δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ σ' απάν. Θα μου πεις, είχαμε τον Πανίκα κάποτε που ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ε, ΟΚ, ούτε κι αυτόν τον ψήφισα ποτέ, οπότε τουλάχιστον δεν νιώθω τύψεις. :lol:

Για τις βουλευτικές πάντως (για να είμαι και στο κλίμα του ποστ σου με το "παιντί"), προβληματίζομαι αν είναι καλύτερη επιλογή κάποιος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες ή κανένας άλλος που δεν ξέρει ποια νησιά έχει η Ελλάδα και ότι έχουν ανακαλυφθεί φάκελοι που δεν θέλουν σάλιωμα. :003:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 17 Μάιος 2023, 15:06

Bic έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:03
Ναύτης έγραψε:
Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.

Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με Σαλονίκη το "παιντί", οπότε δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ σ' απάν. Θα μου πεις, είχαμε τον Πανίκα κάποτε που ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ε, ΟΚ, ούτε κι αυτόν τον ψήφισα ποτέ, οπότε τουλάχιστον δεν νιώθω τύψεις. :lol:

Για τις βουλευτικές πάντως (για να είμαι και στο κλίμα του ποστ σου με το "παιντί"), προβληματίζομαι αν είναι καλύτερη επιλογή κάποιος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες ή κανένας άλλος που δεν ξέρει ποια νησιά έχει η Ελλάδα και ότι έχουν ανακαλυφθεί φάκελοι που δεν θέλουν σάλιωμα. :003:
:smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Μάιος 2023, 15:07

Ναύτης έγραψε:

Οχι ρε, δεν είναι δυνατόν.
Ούτε σε επιθεώρηση δε λέγονται αυτά.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 15:14

Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κι εγώ στις δεύτερες να ψηφίσω κκε, για να έχω καλύτερο μισθό, σύνταξη, δια βίου εξασφάλιση της λαϊκής κατοικίας μου, δωρεάν ιατρική περίθαλψη χωρίς να πληρώνω μία για το οτιδήποτε κλπ κλπ κλπ

Συν το σιγουράκι από το κύρος για τις σταθερές ιδέες, που είναι πενηντάχρονο μαστ.

Έτσι, για να σταματήσει και η πχορουμική μουρμούρα και τα νιανιανια από τους λαϊκούς αγωνιστές.

Γιατί όχι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 17 Μάιος 2023, 15:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:14
Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κι εγώ στις δεύτερες να ψηφίσω κκε, για να έχω καλύτερο μισθό, σύνταξη, δια βίου εξασφάλιση της λαϊκής κατοικίας μου, δωρεάν ιατρική περίθαλψη χωρίς να πληρώνω μία για το οτιδήποτε κλπ κλπ κλπ

Συν το σιγουράκι από το κύρος για τις σταθερές ιδέες, που είναι πενηντάχρονο μαστ.

Έτσι, για να σταματήσει και η πχορουμική μουρμούρα και τα νιανιανια από τους λαϊκούς αγωνιστές.

Οι εκλογικές προτιμήσεις σου καθορίζονται από τους χρήστες του φόρουμ;
ΓΑΛΗ έγραψε:
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 17 Μάιος 2023, 15:18

Bazoomba έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:16

:P

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 15:21

Bazoomba έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Φυσικά όχι. Καθορίζονται από την προσωπική μου εμπειρία με ανθρώπους που γνώρισα και -καθόλου τυχαίως- δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τους χρήστες του φόρουμ.

Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 17 Μάιος 2023, 15:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:21
Bazoomba έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Φυσικά όχι. Καθορίζονται από την προσωπική μου εμπειρία με ανθρώπους που γνώρισα και -καθόλου τυχαίως- δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τους χρήστες του φόρουμ.

Άλλη ερώτηση;
Καμία. Νομίζω πως αυτή η απάντηση με καλύπτει πλήρως.
ΓΑΛΗ έγραψε:

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 17 Μάιος 2023, 15:22

ΓΑΛΗ έγραψε:

Άλλη ερώτηση;
Γιατί έχεις κάνει μπολντ την ερώτηση στον μπαζούμπα στην υπογραφή σου; Είναι λίγο κριπι :102:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 15:24

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε:

Άλλη ερώτηση;
Γιατί έχεις κάνει μπολντ την ερώτηση στον μπαζούμπα στην υπογραφή σου; Είναι λίγο κριπι :102:
Ρε παπαράκο, ακόμη δεν κατάλαβες ότι δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου για αμιγώς ανθρωπιστικούς λόγους;

Πάρε τις διαταραχές σου και άντε να παίξεις αλλού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών