Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Μάιος 2023, 22:30

Lugozzi έγραψε:
17 Μάιος 2023, 21:32
panos291 έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:06
Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος ουτε απο τον τροπο που χειριστηκαν την ιστορια με τον κορονοιο, ουτε με τις παροχες, ουτε με την κηδεια του βασιλια, ουτε με τα εξοπλιστικα, ουτε με την σκυλολαγνεια, ουτε με το γλύψιμο στους αριστερους και καμποσα αλλα ακομη.
Παρολα αυτα, σε συγκριση με τα ζωα που εκλεισαν τις τραπεζες, ηθελαν να καταργησουν τα συνορα, και γελοιοποιουσαν την χωρα επι 4 χρονια, ειναι καλυτεροι.
Το οτι ειναι καλυτεροι απο τον αποπατο βεβαια δεν ειναι καποιος ιδιαίτερος τίτλος τιμης.
Γι'αυτον τον λογο λοιπον, δεν θελω να δω τον Μητσοτακη να κανει αυτοδυναμη κυβέρνηση και θα προτιμουσα να ψηφισω καποιο μικροτερο κομμα που θα συγκυβέρνησει μαζί του και θα εχει τα κοτσια τον τραβαει προς τα δεξια, αν υπάρχει καποιο τετοιο φυσικα και με ρεαλιστικες πιθανοτητες να βγει.
:goodpost:

ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ φίλε!
Στις επαναληπτικές θα πέσει κάτω από την μονάδα.
Στις πρώτες απλά σιγοντάρει τα σχέδια των ζαίων.

Μακάρι να είχε την θέση του Βελοπουλου αλλά προτίμησε ο Τζήμερος να ακολουθήσει άλλη τακτική.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 17 Μάιος 2023, 23:37

Otto Weininger έγραψε:
17 Μάιος 2023, 22:30

Μακάρι να είχε την θέση του Βελοπουλου αλλά προτίμησε ο Τζήμερος να ακολουθήσει άλλη τακτική.
Πως να έχει την θέση του Βελόπουλου, σε διαφορετικό κοινό απευθύνονται αυτοί.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 18 Μάιος 2023, 13:44

Ναύτης έγραψε:
17 Μάιος 2023, 21:07
Bic έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:03
Ναύτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 11:05
Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.

Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Και το βασανιστικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι ψηφίζετε ρε μλκες;
Δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με Σαλονίκη το "παιντί", οπότε δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ σ' απάν. Θα μου πεις, είχαμε τον Πανίκα κάποτε που ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ε, ΟΚ, ούτε κι αυτόν τον ψήφισα ποτέ, οπότε τουλάχιστον δεν νιώθω τύψεις. :lol:

Για τις βουλευτικές πάντως (για να είμαι και στο κλίμα του ποστ σου με το "παιντί"), προβληματίζομαι αν είναι καλύτερη επιλογή κάποιος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες ή κανένας άλλος που δεν ξέρει ποια νησιά έχει η Ελλάδα και ότι έχουν ανακαλυφθεί φάκελοι που δεν θέλουν σάλιωμα. :003:
Εγώ έχω τα δικά μου προβλήματα. Πέρα από την Κουσελά δεν γνωρίζω κανέναν από τους υπόλοιπους. (Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών)
Ποιους/ποιες να ψηφίσω; :-?
(μην πεις Στρατούλη, θα χεστούμε)
Και ρωτάς εμένα, επειδή τους ξέρω όλους και καλά, ε; :lol:

Αυτόν στη θέση 7 μην τον ψηφίσεις, τον φαντάζομαι στη Βουλή να κοιμάται. Ούτε και τον τελευταίο (23), έχουμε ήδη Βενιζέλο και Φίλη, αν μπει κι αυτός στη Βουλή θα τινάξουν το κυλικείο στον αέρα.

Στη θέση σου θα ψήφιζα 15 & 18, μόνο και μόνο από απορία για το ποιο είναι το όνομα και ποιο το επώνυμο.

:003:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Theseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus » 18 Μάιος 2023, 13:47

panos291 έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:25
talaipwros έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:16
panos291 έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:06
Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος ουτε απο τον τροπο που χειριστηκαν την ιστορια με τον κορονοιο, ουτε με τις παροχες, ουτε με την κηδεια του βασιλια, ουτε με τα εξοπλιστικα, ουτε με την σκυλολαγνεια, ουτε με το γλύψιμο στους αριστερους και καμποσα αλλα ακομη.
Παρολα αυτα, σε συγκριση με τα ζωα που εκλεισαν τις τραπεζες, ηθελαν να καταργησουν τα συνορα, και γελοιοποιουσαν την χωρα επι 4 χρονια, ειναι καλυτεροι.
Το οτι ειναι καλυτεροι απο τον αποπατο βεβαια δεν ειναι καποιος ιδιαίτερος τίτλος τιμης.
Γι'αυτον τον λογο λοιπον, δεν θελω να δω τον Μητσοτακη να κανει αυτοδυναμη κυβέρνηση και θα προτιμουσα να ψηφισω καποιο μικροτερο κομμα που θα συγκυβέρνησει μαζί του και θα εχει τα κοτσια τον τραβαει προς τα δεξια, αν υπάρχει καποιο τετοιο φυσικα και με ρεαλιστικες πιθανοτητες να βγει.
δεν υπαρχει.
Οποτε;
Εχουν πιθανότητα οι φαηλοτζημεροι?

Έχει, μην ακούς τα μποτ της ΝΔ.
Είναι στο 2,5 - 3,5%, με 50% πιθανότητα να μπει στη Βουλή.
Ψήφισε Εθνική Δημιουργία, και στις επαναληπτικές το ξαναβλέπουμε

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Μάιος 2023, 14:05

Πολλοί θα πάνε καλά που δεν το περίμενε ο κόσμος. Για αυτό και τα μίντια και τα μεγάλα κόμματα βομβαρδίζουν από όλες τις πλευρές περί της χαμένης ψήφου. Πολλοί μετά τα πρώτα αποτελέσματα θα πείτε, ρε γαμώτη, αν τους ψήφιζα θα έμπαιναν στη βουλή.

Οι εκλογές είναι βουβές. Στις δημοσκοπήσεις απαντούν κατά κύριο λόγο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Άνθρωποι συνταξιούχοι, και σκληροπυρηνικοί. Τους υπολοίπους είτε δεν τους βρίσκουν, είτε αρνούνται να συμμετέχουν στη δημοσκόπηση. Προσοχή, δεν είναι το ίδιο με αυτούς που χρεώνουν στο ΔΞ/ΔΑ και τους αναποφάσιστους...

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 18 Μάιος 2023, 14:08

Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:05
Πολλοί θα πάνε καλά που δεν το περίμενε ο κόσμος. Για αυτό και τα μίντια και τα μεγάλα κόμματα βομβαρδίζουν από όλες τις πλευρές περί της χαμένης ψήφου. Πολλοί μετά τα πρώτα αποτελέσματα θα πείτε, ρε γαμώτη, αν τους ψήφιζα θα έμπαιναν στη βουλή.

Οι εκλογές είναι βουβές. Στις δημοσκοπήσεις απαντούν κατά κύριο λόγο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας. Άνθρωποι συνταξιούχοι, και σκληροπυρηνικοί. Τους υπολοίπους είτε δεν τους βρίσκουν, είτε αρνούνται να συμμετέχουν στη δημοσκόπηση. Προσοχή, δεν είναι το ίδιο με αυτούς που χρεώνουν στο ΔΞ/ΔΑ και τους αναποφάσιστους...
Μην ξεχνάς και τους 7/10 που φοβούνται το predator και δεν απαντούν. Να τα λέμε αυτά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Μάιος 2023, 14:09

Bic έγραψε:
18 Μάιος 2023, 13:44
Ναύτης έγραψε:
Bic έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:03

Δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με Σαλονίκη το "παιντί", οπότε δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ σ' απάν. Θα μου πεις, είχαμε τον Πανίκα κάποτε που ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ε, ΟΚ, ούτε κι αυτόν τον ψήφισα ποτέ, οπότε τουλάχιστον δεν νιώθω τύψεις. :lol:

Για τις βουλευτικές πάντως (για να είμαι και στο κλίμα του ποστ σου με το "παιντί"), προβληματίζομαι αν είναι καλύτερη επιλογή κάποιος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες ή κανένας άλλος που δεν ξέρει ποια νησιά έχει η Ελλάδα και ότι έχουν ανακαλυφθεί φάκελοι που δεν θέλουν σάλιωμα. :003:
Εγώ έχω τα δικά μου προβλήματα. Πέρα από την Κουσελά δεν γνωρίζω κανέναν από τους υπόλοιπους. (Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών)

Αυτόν στη θέση 7 μην τον ψηφίσεις, τον φαντάζομαι στη Βουλή να κοιμάται. Ούτε και τον τελευταίο (23), έχουμε ήδη Βενιζέλο και Φίλη, αν μπει κι αυτός στη Βουλή θα τινάξουν το κυλικείο στον αέρα.

Στη θέση σου θα ψήφιζα 15 & 18, μόνο και μόνο από απορία για το ποιο είναι το όνομα και ποιο το επώνυμο.

Καλά, θα ψηφίσω μόνο την Κουσελά, που την ξέρω, και τους υπόλοιπους σταυρούς ας τους βάλουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΜΕΡΑ25, αν είναι βολικός ο δικαστικός αντιπρόσωπος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μάιος 2023, 14:19

Otto Weininger έγραψε:

Με αυτήν τη λογική Otto και η νδ σιγοντάρει τα σχέδια των ζαίων. :lol:

Αφού δεν γουστάρουν τους τζημεροφαήλους για να μην αμαυρώσουν το κεντροαριστερό προφίλ τους.

Οπότε, τα παράπονα για την πιθανόν ...ατυχή έκβαση των εκλογών, να τα κάνετε στους νδκράτες.

Αυτό διάλεξαν, αυτό ακριβώς θα έχουν.

ΥΓ. Ναι, ξέρω ότι χαίρονται τα ζαία αλλά σιγά μην με νοιάζει η χαρά τους. Μια ζωή οι αριστεροκάτηδες, υπόγεια ελιγμικά ζούδια ήταν.

Αυτό ήταν και αυτό ακριβώς θα μείνουν. Το ίδιο ισχύει και για τις ενθουσιώδεις... πατριωτικές γκρούπις τους.

Είναι η φύση τους τέτοια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Μάιος 2023, 14:22

Bic έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:08
Εμπεδοκλής έγραψε:

Μην ξεχνάς και τους 7/10 που φοβούνται το predator και δεν απαντούν. Να τα λέμε αυτά.
Η έχουν αφεντικό σαν τον τύπο που είχε πάει στην εταιρεία του κάποτε ο υπουργός ανάπτυξης. Μιλάμε για την εποχή που σε έχουν φακελωμένο μέχρι και οι εταιρείες ρεύματος...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Μάιος 2023, 14:23

Ναύτης έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:09
Bic έγραψε:
18 Μάιος 2023, 13:44
Ναύτης έγραψε:

Καλά, θα ψηφίσω μόνο την Κουσελά, που την ξέρω, και τους υπόλοιπους σταυρούς ας τους βάλουν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΜΕΡΑ25, αν είναι βολικός ο δικαστικός αντιπρόσωπος.
Bro, βάλε όλους τους σταυρούς στην ίδια.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μάιος 2023, 14:25

Bic έγραψε:

:smt005::smt005::smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Μάιος 2023, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 18 Μάιος 2023, 14:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:19
Otto Weininger έγραψε:

Με αυτήν τη λογική Otto και η νδ σιγοντάρει τα σχέδια των ζαίων. :lol:

Αφού δεν γουστάρουν τους τζημεροφαήλους για να μην αμαυρώσουν το κεντροαριστερό προφίλ τους.

Οπότε, τα παράπονα για την πιθανόν ...ατυχή έκβαση των εκλογών, να τα κάνετε στους νδκράτες.

Αυτό διάλεξαν, αυτό ακριβώς θα έχουν.

ΥΓ. Ναι, ξέρω ότι χαίρονται τα ζαία αλλά σιγά μην με νοιάζει η χαρά τους. Μια ζωή οι αριστεροκάτηδες, υπόγεια ελιγμικά ζούδια ήταν.

Αυτό ήταν και αυτό ακριβώς θα μείνουν. Το ίδιο ισχύει και για τις ενθουσιώδεις... πατριωτικές γκρούπις τους.

Είναι η φύση τους τέτοια. :lol:
enaon
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Αυτά για όσους έχουν αμφιβολίες για την μεταστροφή.
τα παράπονα
λέει η συντρόφισσα
να τα κάνετε στους νδκράτες.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 18 Μάιος 2023, 14:29

Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:22
Bic έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:

Η έχουν αφεντικό σαν τον τύπο που είχε πάει στην εταιρεία του κάποτε ο υπουργός ανάπτυξης. Μιλάμε για την εποχή που σε έχουν φακελωμένο μέχρι και οι εταιρείες ρεύματος...
Κι αυτό, ναι. Και να κωλώνουν κάποιοι εργαζόμενοι να μιλήσουν (ακόμα και στο κινητό) μπροστά σε κάποια αφεντικά (όχι όλοι και όχι μπροστά σε όλους).

Βέβαια, οι πολιτικές πεποιθήσεις των αφεντικών και όπως και αυτές των υπαλλήλων τους, δεν ακολουθούν υποχρεωτικά τα στερότυπα που έχουν κάποιοι στο μυαλό τους, έτσι;

Btw, ελπίζω να κατάλαβες ότι τα περί predator τα είπα ειρωνικά... :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Μάιος 2023, 14:32

Bazoomba έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:26

enaon
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Αυτά για όσους έχουν αμφιβολίες για την μεταστροφή.
τα παράπονα
λέει η συντρόφισσα
να τα κάνετε στους νδκράτες.
Ευχαριστώ για το σαπόρτ σύντροφε. :)

enaon
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο.

:P:P:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Μάιος 2023, 14:39

Bic έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:29
Εμπεδοκλής έγραψε:
18 Μάιος 2023, 14:22
Bic έγραψε:

Κι αυτό, ναι. Και να κωλώνουν κάποιοι εργαζόμενοι να μιλήσουν (ακόμα και στο κινητό) μπροστά σε κάποια αφεντικά (όχι όλοι και όχι μπροστά σε όλους).

Βέβαια, οι πολιτικές πεποιθήσεις των αφεντικών και όπως και αυτές των υπαλλήλων τους, δεν ακολουθούν υποχρεωτικά τα στερότυπα που έχουν κάποιοι στο μυαλό τους, έτσι;

Btw, ελπίζω να κατάλαβες ότι τα περί predator τα είπα ειρωνικά... :lol:
Μάλλον, δεν έχεις καταλάβει σε ποια χώρα κατοικείς και από ποιους διοικείται. Για αυτό δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι θα παρακολουθούσαν κόσμο για κομματικούς λόγους...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών