Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Γιατί θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Μάιος 2023, 15:26

SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 15:27

Bazoomba έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:21
Bazoomba έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:16

Οι εκλογικές προτιμήσεις σου καθορίζονται από τους χρήστες του φόρουμ;
Φυσικά όχι. Καθορίζονται από την προσωπική μου εμπειρία με ανθρώπους που γνώρισα και -καθόλου τυχαίως- δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τους χρήστες του φόρουμ.

Άλλη ερώτηση;
Καμία. Νομίζω πως αυτή η απάντηση με καλύπτει πλήρως.
Άσε τα κόλπα από τις ινδίες μπαζούμπα γιατί αυτά είναι κοπυράιτ αρίστου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 17 Μάιος 2023, 16:05

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:24
για αμιγώς ανθρωπιστικούς λόγους
Όλα και όλα, η δαπ πάντα είχε ευαισθησία στον ανθρωπιστικό τομέα. Είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται συνειρμικά μόλις σκεφτώ δαπ: ανθρωπισμός. Θυμάμαι και μια φοιτήτρια εξέχον μέλος της δαπ στην σχολή, πόσο στωικά στεκόταν δίπλα στον άνθρωπο πριν από όλα και δευτερευόντως καθηγητή στο γραφείο του την επόμενη μέρα της εξεταστικής και μάλιστα αυτή η ανιδιοτελής κίνηση έφερνε και μαθησιακούς καρπούς, διότι όλη η σχολή ψιθύριζε με θαυμασμό ότι κατάφερνε τελικά να περάσει το μάθημα από το οποίο είχε σηκωθεί να φύγει στο δεκάλεπτο στην εξέταση. Πάντα τέτοια προσήλωση στον ανθρωπισμό εύχομαι να έχεις παραταξιακά.

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 17 Μάιος 2023, 18:36

Rakomelofronas έγραψε:
17 Μάιος 2023, 08:51
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε:
17 Μάιος 2023, 03:40
Σε εκλογές με απλή αναλογική, για να κυβερνήσουν οι ζαίοι και τα συνεταιράκια τους θα πρέπει να να συγκεντρώσουν 50% + 1 ψήφο. Εξήγησέ μου πως η ψήφος αυτών που δεν θα ψηφίσουν αυτά τα κόμματα μπορεί να έχει το οποιοδήποτε αντίκτυπο στο αν οι άλλοι θα πάρουν αυτό το 50% + 1 ψήφο, και αν με πείσεις θα ψηφίσω ΝΔ. Μη το ψάχνεις, δεν έχει κανένα αντίκτυπο, όχι τουλάχιστον με τα μαθηματικά που έχω διδαχθεί στη ζωή μου. Άρα, μεταξύ των κομμάτων που δεν είναι φιλικά προσκείμενα στους ζαίους, είναι τελείως ανόητο το να επιλέξω το κράμα υποκλοπίστας, ζαίων με γραβάτα και φοβικών στις μεταρρυθμίσεις, αντί για ένα κόμμα που μιλάει λογικά χωρίς να μασάει τα λόγια του και που δεν έχει δοκιμαστεί κιόλας.
Η ψήφος στα εξωκοινοβουλευτικά χαμηλώνει το απαιτούμενο ποσοστό για σχηματισμό κυβέρνησης και καθιστά πιο εφικτά όλα τα σενάρια συγκυβέρνησης, περιλαμβανομένου και του ροζ-πράσινου-ανοιχτού πορτοκαλί. Σκούρο πορτοκαλί είναι η Εθνική Δημιουργία, η επιλογή για κάθε αμετανόητο Νεοδημοκράτη που επιμένει ότι υπάρχει ζήτημα ακυβερνησίας της χώρας.
Ελάχιστα αλλάζουν τα απαιτούμενα ποσοστά αν η Ε.Δ δεν μπει στη βουλή. Παραείναι μικρό το ρίσκο για να ξαναψηφίσω τους άχρηστους. Αν δεν βγούμε τώρα από το τρυπάκι "ψηφίζω έναν άχρηστο για να μην έρθει ένας ακόμα πιο άχρηστος", το οποίο κρατάει τη χώρα μόνιμα σε αυτά τα Βαλκανικά (ή μήπως Βλακανικά;) χάλια, πότε θα βγούμε;
-_-

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Μάιος 2023, 18:54

talaipwros έγραψε:
17 Μάιος 2023, 14:08
σε λιγο οι κοπριτες θα βγαλουν και μονταζ του Σαββοπουλου αγκαλια με τον Παττακο

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Μάιος 2023, 19:01

Κι αυτοί θα τρέξουν να ψηφίσουν νουδού:

Αντί να στείλουν πυροσβέστες, στείλανε Αρδάκια και Πιγκουίνους.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 17 Μάιος 2023, 19:06

Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος ουτε απο τον τροπο που χειριστηκαν την ιστορια με τον κορονοιο, ουτε με τις παροχες, ουτε με την κηδεια του βασιλια, ουτε με τα εξοπλιστικα, ουτε με την σκυλολαγνεια, ουτε με το γλύψιμο στους αριστερους και καμποσα αλλα ακομη.
Παρολα αυτα, σε συγκριση με τα ζωα που εκλεισαν τις τραπεζες, ηθελαν να καταργησουν τα συνορα, και γελοιοποιουσαν την χωρα επι 4 χρονια, ειναι καλυτεροι.
Το οτι ειναι καλυτεροι απο τον αποπατο βεβαια δεν ειναι καποιος ιδιαίτερος τίτλος τιμης.
Γι'αυτον τον λογο λοιπον, δεν θελω να δω τον Μητσοτακη να κανει αυτοδυναμη κυβέρνηση και θα προτιμουσα να ψηφισω καποιο μικροτερο κομμα που θα συγκυβέρνησει μαζί του και θα εχει τα κοτσια τον τραβαει προς τα δεξια, αν υπάρχει καποιο τετοιο φυσικα και με ρεαλιστικες πιθανοτητες να βγει.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 19:16

panos291 έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:06
Δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος ουτε απο τον τροπο που χειριστηκαν την ιστορια με τον κορονοιο, ουτε με τις παροχες, ουτε με την κηδεια του βασιλια, ουτε με τα εξοπλιστικα, ουτε με την σκυλολαγνεια, ουτε με το γλύψιμο στους αριστερους και καμποσα αλλα ακομη.
Παρολα αυτα, σε συγκριση με τα ζωα που εκλεισαν τις τραπεζες, ηθελαν να καταργησουν τα συνορα, και γελοιοποιουσαν την χωρα επι 4 χρονια, ειναι καλυτεροι.
Το οτι ειναι καλυτεροι απο τον αποπατο βεβαια δεν ειναι καποιος ιδιαίτερος τίτλος τιμης.
Γι'αυτον τον λογο λοιπον, δεν θελω να δω τον Μητσοτακη να κανει αυτοδυναμη κυβέρνηση και θα προτιμουσα να ψηφισω καποιο μικροτερο κομμα που θα συγκυβέρνησει μαζί του και θα εχει τα κοτσια τον τραβαει προς τα δεξια, αν υπάρχει καποιο τετοιο φυσικα και με ρεαλιστικες πιθανοτητες να βγει.
δεν υπαρχει.
Οποτε;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2023, 19:24

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε:
17 Μάιος 2023, 16:05
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:24
για αμιγώς ανθρωπιστικούς λόγους
Όλα και όλα, η δαπ πάντα είχε ευαισθησία στον ανθρωπιστικό τομέα. Είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται συνειρμικά μόλις σκεφτώ δαπ: ανθρωπισμός. Θυμάμαι και μια φοιτήτρια εξέχον μέλος της δαπ στην σχολή, πόσο στωικά στεκόταν δίπλα στον άνθρωπο πριν από όλα και δευτερευόντως καθηγητή στο γραφείο του την επόμενη μέρα της εξεταστικής και μάλιστα αυτή η ανιδιοτελής κίνηση έφερνε και μαθησιακούς καρπούς, διότι όλη η σχολή ψιθύριζε με θαυμασμό ότι κατάφερνε τελικά να περάσει το μάθημα από το οποίο είχε σηκωθεί να φύγει στο δεκάλεπτο στην εξέταση. Πάντα τέτοια προσήλωση στον ανθρωπισμό εύχομαι να έχεις παραταξιακά.
Προτείνω να εκθέσεις τις πολιτικές σου απόψεις σε κάποια ζαία, καλό μου. Υπάρχουν πολλές. Μπορεί να τα καταφέρεις καλύτερα απ' ό,τι με τις ανεμώδεις παρεμβάσεις στο εν λόγω πεδίο.

Γιατί από ένα σημείο και μετά η πρώτη λέξη που μου έρχεται συνειρμικά αναφορικά με την ανθρωπιστική προσέγγιση είναι "ζαίος/α/ο". Όπερ σημαίνει την πλήρη κατάλυση της ατομικότητας. Αν αυτό δεν είναι ανθρωπιστικό στο πλαίσιο της συλλογικής συνείδησης που ξεπερνά τη μονάδα, τί είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Μάιος 2023, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 17 Μάιος 2023, 19:25

talaipwros έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:16
panos291 έγραψε:
δεν υπαρχει.
Οποτε;
Εχουν πιθανότητα οι φαηλοτζημεροι?

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 19:26

panos291 έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:25
talaipwros έγραψε:
panos291 έγραψε:
δεν υπαρχει.
Οποτε;
Για 3%+ ;

Όχι βέβαια

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 17 Μάιος 2023, 19:49

talaipwros έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:26
panos291 έγραψε:
17 Μάιος 2023, 19:25
talaipwros έγραψε:

δεν υπαρχει.
Οποτε;
Για 3%+ ;

Όχι βέβαια
Θα δω. Btw καινουριο ρεζιλικι παλι σημερα. Μου εφτασε ενας φακελος απο την γυναικα του συγχωρεμενου του Βολουδακη την οποια ουτε αυτη γνωριζα ουτε τον άντρα της, και την σπρωχνουν με 1000 στα Χανιά -με εντολη Μωυση φυσικά-.
Ειχε μια ολοκληρη σελιδα που βασικα ζηταγε την ψηφο μου επειδη ο αντρας της ηταν πολυ καλος (μα την Παναγια δεν έγραφε τίποτα για την ιδια!), και ενα σταυρωμενο ψηφοδελτιο λες και ειμαι κανενας κωλογερος απο αυτους που τους δινουν τέτοια και τους πανε σηκωτους.
Φυσικά ο φακελος και το περιεχόμενο του πηγαν κατευθείαν στα σκουπιδια.

Επισης προφανως πληρωνουν κιολας αυτοι που την σπρωχνουν για να της γραφουν αγιογραφηματα

https://www.protothema.gr/politics/arti ... s-eklogis/

Μπορω τωρα να την ψηφισω αυτη? Φυσικα και οχι.
Οταν δω τους υπολοιπους θα δωσω ριβιου και γι'αυτους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 17 Μάιος 2023, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 17 Μάιος 2023, 21:07

Bic έγραψε:
17 Μάιος 2023, 15:03
Ναύτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 11:05
Ετοιμαστείτε, οι νουδαίοι. Ο επόμενος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της νουδου είναι αυτός.

Πιστεύει (στα σοβαρά) ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
Και το βασανιστικό ερώτημα που ανακύπτει είναι: τι ψηφίζετε ρε μλκες;
Δόξα τω Θεώ δεν έχει σχέση με Σαλονίκη το "παιντί", οπότε δεν έχουμε τέτοια προβλήματα εδώ σ' απάν. Θα μου πεις, είχαμε τον Πανίκα κάποτε που ήταν μια κατηγορία μόνος του. Ε, ΟΚ, ούτε κι αυτόν τον ψήφισα ποτέ, οπότε τουλάχιστον δεν νιώθω τύψεις. :lol:

Για τις βουλευτικές πάντως (για να είμαι και στο κλίμα του ποστ σου με το "παιντί"), προβληματίζομαι αν είναι καλύτερη επιλογή κάποιος που χαιρετάει κούκλες στις βιτρίνες ή κανένας άλλος που δεν ξέρει ποια νησιά έχει η Ελλάδα και ότι έχουν ανακαλυφθεί φάκελοι που δεν θέλουν σάλιωμα. :003:
Εγώ έχω τα δικά μου προβλήματα. Πέρα από την Κουσελά δεν γνωρίζω κανέναν από τους υπόλοιπους. (Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών)
Ποιους/ποιες να ψηφίσω; :-?
(μην πεις Στρατούλη, θα χεστούμε)

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 17 Μάιος 2023, 21:32

panos291 έγραψε:
:goodpost:

ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ φίλε!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 17 Μάιος 2023, 22:19

SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.