Μπράβο την δασκάλα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Μπράβο την δασκάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 24 Οκτ 2018, 14:28

Naida έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:22
Που σημαίνει; ότι οι πελάτες που πηγαίνουν σε πόρνες ενδιαφέρονται πράγματι για το αν η πόρνη που θα ικανοποιήσει τις όποιες ορέξεις τους είναι εκεί νόμιμα ή οικειοθελώς;
Δε ξέρω πως προέκυψε το ερώτημα σου από αυτό που έγραψα.
Ωστόσο η απάντηση είναι απλή: Άλλοι άνθρωποι ενδιαφέρονται άλλοι δεν ενδιαφέρονται.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Οκτ 2018, 14:31

Belisarius έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:17
Sid Vicious έγραψε:
24 Οκτ 2018, 13:58
Αυτό είναι άσχετο και είναι σύμπτωμα για πολλούς λόγους, καμία πιστευω το όνειρο της δεν είναι αυτό, έτσι; Για να μην μιλήσω για το πλέον χυδαίο για την ιδια την υπόσταση της ζωής που υπάρχει στο Άμστερνταμ, ανθρωποι εκθεματα σε βιτρίνες.
Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.
Το τραφικινγκ σκεψου σαφως και ειναι έγκλημα του χειρίστου είδους μάλιστα. Όμως αν δεν υπήρχε στήριξη του δεν θα υπήρχε αυτό.
Κατ εμε το "φιλι" πρέπει να κερδίζεται όχι να αγοράζεται.
Τι άσχετο; Έτρεμα να πάω σπίτι και να ξεφύγω από το τσούρμο πόρνες που μου την έπεφταν αλλά αν μια στις 1000 δεχόμουν να πάω με καμία θα ήμουν εγώ αυτός που την αναγκάζει; Και στο Άμστερνταμ λίγο πιο ελαφρά αλλά τα ίδια. Και μιλάμε τι κάνουν στους εντελώς περαστικούς που ενοχλούνται από τη συμπεριφορά αυτή.
Εννοώ είναι ένα σύμπτωμα της όλης κατάστασης. Δεν κατηγορώ τους πελάτες γενικά, η πλειοψηφία τους όπως και η πλειοψηφία των εκδιδομένων είναι θύματα. Οι εγκληματίες είναι οι προαγωγοί και το όλο σύστημα πίσω από αυτό. Αυτό όμως που λέω είναι ότι όταν κάποιος γνωρίζει ότι κάποια είναι θυμα τραφικνγκ ή ενδεχομένως το υποψιάζεται ότι είναι αλλά παρ' όλα αυτά πηγαίνει και συντηρεί έτσι το εγκλημα τότε κάποιο μερίδιο ευθύνης δε το έχει, δεν είναι εγκληματικό όταν γνωρίζει;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Οκτ 2018, 14:33

Belisarius έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:28
Naida έγραψε:
Που σημαίνει; ότι οι πελάτες που πηγαίνουν σε πόρνες ενδιαφέρονται πράγματι για το αν η πόρνη που θα ικανοποιήσει τις όποιες ορέξεις τους είναι εκεί νόμιμα ή οικειοθελώς;
Ωστόσο η απάντηση είναι απλή: Άλλοι άνθρωποι ενδιαφέρονται άλλοι δεν ενδιαφέρονται.
Αυτοί που δεν ενδιαφερονται τουλαχιστον δεν ειναι εγκληματίες; Πηγαίνουν γνωρίζοντας σε τι συμμετεχουν.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Οκτ 2018, 14:37

Belisarius έγραψε:
Naida έγραψε:
Για να υπάρχουν περισσότεροι παράνομοι οίκοι ανοχής από τους νόμιμους και να αποδίδει πολύ μεγάλα κέρδη ένα τεράστιο δίκτυο παράνομης πορνείας που συμπεριλαμβάνει ακόμη και πολύ μικρές ηλικίες και διάφορους τρόπους εξαναγκασμού, το οποίο συντηρείται από έναν μεγάλο όγκο πελατών, εμένα η λογική μου λέει ότι οι περισσότεροι πελάτες δεν ενδιαφέρονται εάν η γυναίκα-κορίτσι που θα τους ικανοποιήσει είναι εκεί με τη θέλησή της, που σημαίνει ότι είναι εν δυνάμει βιαστές. Εσένα τι σου λέει η λογική σου;συμφωνεί με το δικό μου σκεπτικό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Οκτ 2018, 14:38

Ρε σεις κάποια πράγματα είναι απλή λογική, μην με κάνετε τώρα και συμφωνώ με τον αναρχοκομουνιστή σε κάποια σημεία αυτού του θέματος , έλεος! Εχω δίκιο σε αυτά που λέω, είμαι η φωνή της λογικής.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Οκτ 2018, 14:43

Sid Vicious έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:38
Ρε σεις κάποια πράγματα είναι απλή λογική, μην με κάνετε τώρα και συμφωνώ με τον αναρχοκομουνιστή σε κάποια σημεία αυτού του θέματος , έλεος! Εχω δίκιο σε αυτά που λέω, είμαι η φωνή της λογικής.
Απορώ εσύ ένας υπέρμαχος της αγάπης, του έρωτα, της ελευθερίας και της ειρήνης τους αρνήθηκες.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 24 Οκτ 2018, 14:45

blackpaint έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:25
ποτε δεν υπαρχει πληρης συγκαταθεση απο την πλευρα της πορνης, το μονο που μπορει να υπαρχει ειναι "τελειωνε οσο πιο γρηγορα γινεται και ειμαι εδω για να στα παρω".
Επισης, ναι, θεωρω πως καμια γυναικα δεν ονειρευτηκε ποτε να γινει πορνη, κι οσες εγιναν, ηταν η τελευταια απο τις τελευταιες επιλογες τους και στην οποια οδηγηθηκαν μετα απο την σχετικη προετοιμασια απο νταβαδες και τα κυκλωματα τους. Δεν υπαρχουν ελευθερες πορνες και η πορνεια δεν είναι ελευθερη επαγγελματικη επιλογη. Καμια γυναικα δεν μπορει να σταθει στο πεζοδρομιο, αν δεν εχει νταβατζη ή αγαπητικο. Δεν εχει καμια σημασια λοιπον αν ειναι θυματα εμποριας ή οχι. Στην δε ελλαδα τα θυματα εμποριας υπολογιζονται στα 20.000 ατομα και τακτικα εξαρθρωνονται δικτυα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ονειρεύτηκαν να κάνουν το επάγγελμα που τους όρισε η τύχη. Λες να γεννήθηκε κανείς και να έβαλε στόχο να γίνει π.χ. σκουπιδιάρης; Όλοι οι έμποροι ή οι κάθε είδους υπάλληλοι μόνο το "τελειωνε οσο πιο γρηγορα γινεται και ειμαι εδω για να στα παρω" έχουν στο μυαλό τους. Πάντως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να ακολουθείται αυτό το επάγγελμα για αγορά Πράντα, Λουί Βιτόν κτλ.

Συγκατάθεση από τη πλευρά της πόρνης μάλλον εννοείς ρομαντισμό;;; Είναι ακατανόητο αυτό που λες. Ή την βάζουν με το ζόρι οπότε όντως δε θέλει ή είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. Κοιτάς πότε θα τελειώσει η ώρα να πας σπίτι σου.
Στη πράξη όση συγκατάθεση έχει η πωλήτρια του Ζάρα να ασχοληθεί μαζί σου έχει και η μέση πόρνη. Ξέρεις πόσους ανθρώπους έχεις ταλαιπωρήσει εσύ η ίδια και τους έχεις αναγκάσει να σε εξυπηρετήσουν ενώ θα ήθελαν να είναι άλλου και να μη σε έβλεπαν στα μάτια τους;

Το αν χρειάζεται προστάτης είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Οκτ 2018, 14:45

Naida έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:43
Sid Vicious έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:38
Απορώ εσύ ένας υπέρμαχος της αγάπης, του έρωτα, της ελευθερίας και της ειρήνης τους αρνήθηκες.
Ποιούς αρνήθηκα;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 24 Οκτ 2018, 14:48

Naida έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:37
Belisarius έγραψε:
Naida έγραψε:
Για να υπάρχουν περισσότεροι παράνομοι οίκοι ανοχής από τους νόμιμους και να αποδίδει πολύ μεγάλα κέρδη ένα τεράστιο δίκτυο παράνομης πορνείας που συμπεριλαμβάνει ακόμη και πολύ μικρές ηλικίες και διάφορους τρόπους εξαναγκασμού, το οποίο συντηρείται από έναν μεγάλο όγκο πελατών, εμένα η λογική μου λέει ότι οι περισσότεροι πελάτες δεν ενδιαφέρονται εάν η γυναίκα-κορίτσι που θα τους ικανοποιήσει είναι εκεί με τη θέλησή της, που σημαίνει ότι είναι εν δυνάμει βιαστές. Εσένα τι σου λέει η λογική σου;συμφωνεί με το δικό μου σκεπτικό;
επισης υπαρχουν 100πλασιοι παρανομοι υδραυλικοι απο τους νομιμους. λες να παιζει εξαναγκασμος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Οκτ 2018, 14:51

Ασέβαστος έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:48

επισης υπαρχουν 100πλασιοι παρανομοι υδραυλικοι απο τους νομιμους. λες να παιζει εξαναγκασμος;

Έχεις μάθει ποτέ να απαγάγουν υδραυλικό, να τον κρατούν σε ένα δωμάτιο, να τον ξυλοφρτώσουν, να τον βιάζουν, να τον στέλνουν να φτιάχνει καζανάκια να τους δίνει τα χρήματα και να συνεχίζει έτσι η ζωή του; με ένα ναι ή όχι θα μου απαντήσεις.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 24 Οκτ 2018, 14:54

Κρυφτηκε ο μπλακ.

Άβαταρ μέλους
Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 24 Οκτ 2018, 15:09

Naida έγραψε:
Πολλοί οίκοι ανοχής είναι παράνομοι λόγω των χωροταξικών περιορισμών που θέτει το κράτος και που καθιστά σχεδόν αδύνατη τη νόμιμη λειτουργία.
Αυτό δε συνεπάγεται και έλλειψη συγκατάθεσης εκ μέρους της πόρνης. Επίσης σημαντικό μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει κάνει λίγα ως πολλά περάσματα από τους οίκους ανοχής. Ελάχιστοι όμως ασχολούνται με τη νομιμότητα είτε γιατί δεν είναι η δουλειά τους να το κάνουν είτε γιατί δεν έχουν ενημέρωση είτε όντως γιατί είναι από αδιάφοροι ως καθίκια.

(Επαναλαμβάνω η κατάσταση παρανομίας δεν είναι αποδεκτή σε καμία περίπτωση.)

Το εν δυνάμει βιαστές.... είναι λίγο περίεργο. Όλοι είμαστε εν δυνάμει κάτι. Και εσύ! Εν δυνάμει βιαστές, δολοφόνοι, κλέφτες, απατεώνες κτλ.
Όλοι υπό κάποιες συνθήκες μπορούμε να πράξουμε κατά τρόπο που θα εκπλήξει και εμάς τους ίδιους.
Σίγουρα πάντως πολλοί άνθρωποι θα πήγαιναν σε παράνομο οίκο ανοχής αλλά ταυτόχρονα δε θα βίαζαν ποτέ.

Τώρα αν ο πελάτης είναι όντως ενημερωμένος ότι το κορίτσι δεν είναι με τη θέληση του εκεί και συνειδητά προχωρά στη πράξη τότε έχουμε βιασμό ξεκάθαρο χωρίς το "εν δυνάμει".

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Οκτ 2018, 15:17

Belisarius έγραψε:
24 Οκτ 2018, 15:09
Naida έγραψε:
Πολλοί οίκοι ανοχής είναι παράνομοι λόγω των χωροταξικών περιορισμών που θέτει το κράτος και που καθιστά σχεδόν αδύνατη τη νόμιμη λειτουργία.
Αυτό δε συνεπάγεται και έλλειψη συγκατάθεσης εκ μέρους της πόρνης. Επίσης σημαντικό μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει κάνει λίγα ως πολλά περάσματα από τους οίκους ανοχής. Ελάχιστοι όμως ασχολούνται με τη νομιμότητα είτε γιατί δεν είναι η δουλειά τους να το κάνουν είτε γιατί δεν έχουν ενημέρωση είτε όντως γιατί είναι από αδιάφοροι ως καθίκια.

(Επαναλαμβάνω η κατάσταση παρανομίας δεν είναι αποδεκτή σε καμία περίπτωση.)

Το εν δυνάμει βιαστές.... είναι λίγο περίεργο. Όλοι είμαστε εν δυνάμει κάτι. Και εσύ! Εν δυνάμει βιαστές, δολοφόνοι, κλέφτες, απατεώνες κτλ.
Όλοι υπό κάποιες συνθήκες μπορούμε να πράξουμε κατά τρόπο που θα εκπλήξει και εμάς τους ίδιους.
Σίγουρα πάντως πολλοί άνθρωποι θα πήγαιναν σε παράνομο οίκο ανοχής αλλά ταυτόχρονα δε θα βίαζαν ποτέ.

Τώρα αν ο πελάτης είναι όντως ενημερωμένος ότι το κορίτσι δεν είναι με τη θέληση του εκεί και συνειδητά προχωρά στη πράξη τότε έχουμε βιασμό ξεκάθαρο χωρίς το "εν δυνάμει".

Και ξαναγυρνάμε στην αρχή. Αν ο πελάτης ενδιαφερόταν πράγματι αν η κοπέλα είναι εκεί με τη θέλησή της φαντάζομαι το πρώτο που θα έκανε είναι να πάει σε έναν νόμιμο οίκο ανοχής έτσι ώστε να περιοριστεί η πιθανότητα του εξαναγκασμού. Όμως υπάρχει μεγάλη παράνομη δραστηριότητα στο χώρο αυτό που σημαίνει ότι από κάποιους συντηρείται αυτός ο παράνομος μεγάλος τζίρος. Αυτοί που τον συντηρούν δεν γνωρίζουν αν είναι θύμα εξαναγκασμού σωστά;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Οκτ 2018, 15:41

διαβαζω πως στους 500 οικους ανοχης στην αθηνα, μονο 10 εχουν αδειες
Ορέστης 35 έγραψε:
24 Οκτ 2018, 14:54
Κρυφτηκε ο μπλακ.
ουτε καν, αλλα πρωτον εχω και δουλειες, και δευτερον δεν βλεπω το λογο να παιζω το ανοητο παιχνιδακι σου στο οποιο η γυναικα θα ειναι παντα η ενοχος, επειδη τις εχεις αχτι γιατι δε θελει να σου κατσει καμια.
Στο ζητημα που εθεσες παντως, πιο ενοχο θεωρω τον ανηλικο πορνοπελατη που θελησε με το ανωτερο οικονομικο του στατους να επωφεληθει και να βιασει μια γυναικα, παρα την πορνη, θυμα της πατριαρχιας και απειρων βιασμων, συνενοχος των οποιων ειναι ο ανηλικος πορνοπελατης/ βιαστης.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 24 Οκτ 2018, 15:44

+ 0.60
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”