ναι,οχι πολυ παλαιοτερα, εγω το προλαβα σε αρκετες εκλογικες αναμετρησεις
Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
-
Re: Το τζάμπα πέθανε.Πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από την εφορευτική επιτροπή.
Το έγραψα με μία γενικότερη λογική. Όχι ότι ο υπολογισμός του δικού μου φόρου είναι λάθος. Αλλά γνωρίζω αρκετά άτομα με σημαντικά υψηλότερο εισόδημα που κρύβοντάς το φορολογούνται λιγότερο.Στύγιος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 18:49Πληρώνω κανονικά και ένδικα κάνω ένσταση ή προσφεύγω στον συνήγορο του Πολίτη κλπ. Δεν κάνω "ταρζανιές".ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:44Είπαμε ότι όλοι ανεξαιρέτως συμφωνούμε σε αυτό. Το επόμενο ερώτημα είναι ποια είναι η συμπεριφορά μας κάθε φορά που ένας νόμος/κανόνας μας φαίνεται άδικος και τι κάνουμε μέχρι να αλλάξει.
Μου φαίνεται παράλογο ένα σήμα κυκλοφορίας. Το αγνοώ; Μου φαίνεται άδικος ο φόρος που καλούμαι να πληρώσω. Χρηματίζω έναν γνωστό μέσα στην εφορία να μου τον μειώσει;
Στύγιε η ερώτηση διατυπωμένη αλλιώς. Συμμορφώνομαι γενικά μόνο με ότι θεωρώ εγώ ο ίδιος δίκαιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 20 Μάιος 2023, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αυτο δεν ειναι και πολύ δημοκρατικό, ακου εκεί εξαιρούνται

να αλλάξει αυτο με νόμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Μάιος 2023, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σποτ ον.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 10:57
το δικαίωμα να αδείαζεις το ποτηράκι της γνώμης σου σε ένα ωκεανό πληροφορίας

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Επίσης να μην έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
"Άγρια Δύση" ,κι εγώ , μουαχαχαtalaipwros έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 18:53ναι,οχι πολυ παλαιοτερα, εγω το προλαβα σε αρκετες εκλογικες αναμετρησεις

- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Και τι εισαι εσυ πιο μάγκας; και οι δυ πρέπει να επιλεγονται ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
Να περάσει νομος να τελειωσει αυτη η αδικια.
Να δουμε αυριο αν και ποσοι θα φέρουνε μουφα πιστοποιητικά (με πονάει ο κώλος μου κτλ) χωνοντας αλλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 20 Μάιος 2023, 19:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
160 ευρώ φίλε ,για μλκες μη ψάχνετε

-
Αχ χιούμορ , τι αστειάτορας που είσαιΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 19:07είχαμε βάλει αγγελία όσο ήσουν σε μπαν, αλλά τώρα που γύρισες, την κατεβάσαμε

Και καταγγέλλω όπου δει ,το υπουργείο Παιδείας θα τον θυμάται για αρκετά χρόνια τον Στύγιο ( απ' το 2014)ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 18:54Το έγραψα με μία γενικότερη λογική. Όχι ότι ο υπολογισμός του δικού μου φόρου είναι λάθος. Αλλά γνωρίζω αρκετά άτομα με σημαντικά υψηλότερο εισόδημα που κρύβοντάς το φορολογούνται λιγότερο.Στύγιος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 18:49Πληρώνω κανονικά και ένδικα κάνω ένσταση ή προσφεύγω στον συνήγορο του Πολίτη κλπ. Δεν κάνω "ταρζανιές".ST48410 έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 15:44
Είπαμε ότι όλοι ανεξαιρέτως συμφωνούμε σε αυτό. Το επόμενο ερώτημα είναι ποια είναι η συμπεριφορά μας κάθε φορά που ένας νόμος/κανόνας μας φαίνεται άδικος και τι κάνουμε μέχρι να αλλάξει.
Μου φαίνεται παράλογο ένα σήμα κυκλοφορίας. Το αγνοώ; Μου φαίνεται άδικος ο φόρος που καλούμαι να πληρώσω. Χρηματίζω έναν γνωστό μέσα στην εφορία να μου τον μειώσει;
Στύγιε η ερώτηση διατυπωμένη αλλιώς. Συμμορφώνομαι γενικά μόνο με ότι θεωρώ εγώ ο ίδιος δίκαιο;
Ως νέος "Λούθηρος" ανάγκασα σε μεταρρύθμιση σε τοποθετήσεις ,αποσπάσεις κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 20 Μάιος 2023, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν το είχα ξανακούσει. 1η φορά το άκουσα προχθές.talaipwros έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 18:53ναι,οχι πολυ παλαιοτερα, εγω το προλαβα σε αρκετες εκλογικες αναμετρησεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ε μα κιολας.. Υπαρχουν κομματοσκυλα, υπαρχουν σίγουρα καποιοι που θα πηγαιναν αν εδιναν εστω και ενα 50ρικακι. Επισης υπαρχουν οι δασκαλοι και οι καθηγητες των σχολειων που ειναι κλειστα Παρασκευή και Δευτέρα. Γιατι δεν πανε αυτοι, εστω για μερικες ωρες αφου θα εχουν 2 αργιες πληρωμενες?
Ε 80 ευρω κοστιζει στο κρατος το μεροκαματο σας μαζι με την ασφαλεια κλπ.Στύγιος έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 19:06160 ευρώ φίλε ,για μλκες μη ψάχνετε
Παρασκευή και Δευτερα δεν θα πατε, οριστε τα 160

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
28 Μάιος 2024, 22:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πως θα γινει να μπω εφορευτικη επιτροπη,
από πήζον bot » 25 Μάιος 2023, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Μάιος 2023, 18:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παίζουν γκαφρά για την Εφορευτική Επιτροπή?
από Kauldron » 26 Μάιος 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
27 Μάιος 2024, 21:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τζάμπα πέθανε! Τέλος ο δωρεάν αέρας.....
από georgebi » 01 Δεκ 2023, 14:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Δεκ 2023, 14:18
-