Ο plouf είναι τεράστια μορφή

Ο plouf είναι τεράστια μορφή
Τι καιροί!!!Golden Age έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 14:16Κανείς δεν τόλμησε να πει για τη συγκυβέρνηση του ΚΚΕ με τη ΝΔ το '89, όπου υπεγράφησαν και αμαρτωλές συμβάσεις με τη SIEMENS.
Αντιστέκομαι σημαίνει πιάνω ένα ποσοστό κάθε Βουλής και το βγάζω εκτός πολιτικού παιχνιδιού, συνεχίζοντας φυσικά να καρπώνομαι όλα τα προνόμια που δίνει η παρουσία στη Βουλή και η ιδιότητα του βουλευτή; Σόρυ αλλά δεν μου φαίνεται αντίσταση σε τίποτα αυτό το πράγμα, περισσότερο σε ξεκούραστη μπίζνα μου φέρνει. ΟΚ, αυτοί ζουν περίπου όπως ζούσε και ο προφήτης της θρησκείας τους, που τον τάιζε όλη του τη ζωή ο μεγαλοβιομήχανος Έγκελς, αλλά εσένα η ελπίδα που σου προσφέρουν ποια ακριβώς είναι;Rakomelofronas έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:06συνεχίστε να αντιστέκεστε στον πολυφυλετικό λοατκικό καπιταλισμό και κάπου θα συναντηθούμε ξανά.
Ναι, τί άλλο; Και όχι μόνον αυτό. Αυτοί καρπώνονται τα φρούτα του καπιταλισμού αλλά ζητούν από τους άλλους να σκάβουν και να τραβάνε κουπί.Scouser έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 14:31Αντιστέκομαι σημαίνει πιάνω ένα ποσοστό κάθε Βουλής και το βγάζω εκτός πολιτικού παιχνιδιού, συνεχίζοντας φυσικά να καρπώνομαι όλα τα προνόμια που δίνει η παρουσία στη Βουλή και η ιδιότητα του βουλευτή; Σόρυ αλλά δεν μου φαίνεται αντίσταση σε τίποτα αυτό το πράγμα, περισσότερο σε ξεκούραστη μπίζνα μου φέρνει. ΟΚ, αυτοί ζουν περίπου όπως ζούσε και ο προφήτης της θρησκείας τους, που τον τάιζε όλη του τη ζωή ο μεγαλοβιομήχανος Έγκελς, αλλά εσένα η ελπίδα που σου προσφέρουν ποια ακριβώς είναι;Rakomelofronas έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:06συνεχίστε να αντιστέκεστε στον πολυφυλετικό λοατκικό καπιταλισμό και κάπου θα συναντηθούμε ξανά.
Αν και ακούγεται υπερβολικά γελοίο μετά τις χθεσινές εκλογές, η μόνη ελπίδα που μου προσφέρουν είναι η αδυναμία σχηματισμού μονοκομματικής κυβέρνησης: ακόμα και σε αυτό ίσως να με καλύψει ό,τι τυχόν κατέβει "δεξιά της ΝΔ" στις δεύτερες εκλογές. Κατά τα λοιπά, και μόνο που βλέπω ένα κόμμα, έστω για τους λάθος λόγους, να φέρνει εμπόδια στην ατζέντα του λοατκι πολυφυλετισμού, δεν μπορώ να σκέφτομαι με γνώμονα το παρελθόν.Scouser έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 14:31Αντιστέκομαι σημαίνει πιάνω ένα ποσοστό κάθε Βουλής και το βγάζω εκτός πολιτικού παιχνιδιού, συνεχίζοντας φυσικά να καρπώνομαι όλα τα προνόμια που δίνει η παρουσία στη Βουλή και η ιδιότητα του βουλευτή; Σόρυ αλλά δεν μου φαίνεται αντίσταση σε τίποτα αυτό το πράγμα, περισσότερο σε ξεκούραστη μπίζνα μου φέρνει. ΟΚ, αυτοί ζουν περίπου όπως ζούσε και ο προφήτης της θρησκείας τους, που τον τάιζε όλη του τη ζωή ο μεγαλοβιομήχανος Έγκελς, αλλά εσένα η ελπίδα που σου προσφέρουν ποια ακριβώς είναι;Rakomelofronas έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 10:06συνεχίστε να αντιστέκεστε στον πολυφυλετικό λοατκικό καπιταλισμό και κάπου θα συναντηθούμε ξανά.
Εκ μέρους της Κ.Ε. της ομάδας, σας μεταφέρω τη βαθύτατη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του εκλογικού αγώνα, την αγωνιστική συνέπεια, την καρδιά, την ψυχή και το μυαλό που δείξατε σε αυτή τη μάχη, και να είστε σίγουροι πως θα φτάσουμε ακόμα ψηλότερα, γιατί πολύ απλά... η ανάγκη γίνεται Ιστορία!«...Η συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές και στην πάλη από το βήμα της βουλής είναι υποχρεωτική για το κόμμα του επαναστατικού προλεταριάτου ακριβώς για να διαπαιδαγωγήσει τα καθυστερημένα στρώματα της τάξης του, ακριβώς για να ξυπνήσει και να διαφωτίσει τις καθυστερημένες, κακομοιριασμένες και αμόρφωτες μάζες του χωριού. Οσο καιρό δεν θα έχετε τη δύναμη να διαλύσετε το αστικό κοινοβούλιο και οποιοδήποτε άλλο αντιδραστικό ίδρυμα άλλου τύπου, είστε υποχρεωμένοι να δουλεύετε μέσα σ' αυτά ακριβώς γιατί εκεί μέσα υπάρχουν ακόμη εργάτες που τους έχουν αποβλακώσει οι παπάδες και η αποπνικτική ατμόσφαιρα των απομακρυσμένων χωριών»
Καταγγέλλω τους συντρόφους που άνοιξαν νήμα για την πλουτοκρατική Αθήνα
Πάντα τέτοια σύντροφε, + 40% επί του 5% εσείς, 40% η ΝΔ εξίσου μεγάλη η Νικη σας
Μη κουβαληθειτε όλοι στην Ικαρία,δεν μας χωράει!Frappezitis έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 00:20από Frappezitis » Σήμερα, 00:20
Πρωτο κομμα στην ικαρια το ΚΚΕ τριτη η ΝΔ
Το κκε αντιπαρατιθεται με όλα τα αστικά κόμματα.
Κάποτε ήμσασταν μόνιμα το 10%. Έδώ και μία 20ετία είσαστε στο 5. Κάνατε κυβέρνηση με Νέα Δημοκρατία δύο φορές μάλιστα. Μη μιλάς για δικαιοσύνη.Frappezitis έγραψε: ↑22 Μάιος 2023, 00:25Αγαπητοί Συριζαίοι και...ασφαλιτες, όπως καταλαβαίνετε η τοποθέτηση: Εμείς τώρα θα κυβερνήσουμε γιατί προηγουμένως είμασταν σε καθεστώς αιχμαλωσίας, απλώς δεν έπιασε.
-Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι το 2015 το πληρώσατε το 2023. Και αυτό είναι πραγματική δικαιοσύνη.