Να γυρίσουμε όλοι ΠΑΣΟΚ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Να γυρίσουμε όλοι ΠΑΣΟΚ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 22 Μάιος 2023, 15:06

3f3k έγραψε:
22 Μάιος 2023, 13:57
taliban έγραψε:
22 Μάιος 2023, 13:41
3f3k έγραψε:
22 Μάιος 2023, 13:02
Εν όψει της λαίλαπας που έρχεται για την επομενη 4ετία, το ΚΚΕ είναι μονόδρομος.
Το μόνο κόμμα που θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση για 4 χρόνια και το μόνο κόμμα που αν οργανωθούμε όλοι μπορεί να ακυρώσει νομοσχέδια στον δρόμο και τους χώρους δουλειάς.

Αν του χρόνου φέρει η ΝΔ μείωση συντάξεων και μισθών, ποιο ειναι το μονο κόμμα που μπορεί να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο και να αντισταθεί πραγματικά σε κάτι τέτοιο; Το ΚΚΕ.
Και περιμένετε φυσικά πρώτα την ''λαίλαπα'' για να κατεβάσετε τον κόσμο στον δρόμο αφού μπορείτε...να ακυρώσετε στην πράξη τα νομοσχέδια.
Τώρα ας πούμε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή :lol:

Ε ρε γλέντια.... :blm:
Εγω ψηφίζω ΚΚΕ σταθερά από το 2009. Σιγα μη περίμενα την αποτυχία της σοσιαλδημοκρατίας για να αντιδράσω. Τώρα είναι η ώρα να οργανωθούμε στις γραμμές της αντίστασης. Έρχονται μαύρα χρόνια και μόνο ο ίδιος ο λαός μπορεί να σώσει ότι σώζεται. Κανένας "ηγετης" δε θα σας σώσει.
Καμία απεργία διάρκειας να παραλύσουν τα πάντα , τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση περί γραμμής αντίστασης.

Ξεκινήστε, τι περιμένετε αφού έχετε την δυνατότητα , ποιος σας εμποδίζει;

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 22 Μάιος 2023, 15:09

taliban έγραψε:
22 Μάιος 2023, 15:06
3f3k έγραψε:
taliban έγραψε:

Και περιμένετε φυσικά πρώτα την ''λαίλαπα'' για να κατεβάσετε τον κόσμο στον δρόμο αφού μπορείτε...να ακυρώσετε στην πράξη τα νομοσχέδια.

Εγω ψηφίζω ΚΚΕ σταθερά από το 2009. Σιγα μη περίμενα την αποτυχία της σοσιαλδημοκρατίας για να αντιδράσω. Τώρα είναι η ώρα να οργανωθούμε στις γραμμές της αντίστασης. Έρχονται μαύρα χρόνια και μόνο ο ίδιος ο λαός μπορεί να σώσει ότι σώζεται. Κανένας "ηγετης" δε θα σας σώσει.
Καμία απεργία διάρκειας να παραλύσουν τα πάντα , τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση περί γραμμής αντίστασης.

Στηρίζω μαζικη απεργία διάρκειας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 22 Μάιος 2023, 15:36

Bazoomba έγραψε:
22 Μάιος 2023, 13:20
enaon έγραψε:
22 Μάιος 2023, 12:28
Bazoomba έγραψε:
22 Μάιος 2023, 12:22
50 χρονια μετα, 13 χρονια μνημονιων και ξαναγυρναμε στον δικομματισμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Μοναχα ενας πολεμος θα μας σωσει.
μεταπολιτευση 2.0
Θα ηταν αστειο, εαν δεν ηταν θλιβερο.

Ο κοσμος ειναι σε μια κατασταση μαζικης υπνωσης. Και το γεγονος οτι η πληροφορηση ειναι πλεον ευκολοτερη το κανει ακομα πιο οδυνηρο. :c040:
Δεν ξέρω αν το μπολνταρισμένο το εστιάζεις αποκλειστικά στη χώρα μας και στους κατοικούντες σ αυτήν, θα μπορούσε όμως ίσως να περιγράφει και μια γενικότερη κατάσταση της ανθρωπότητας.

Όσον αφορά στο italics κομμάτι, νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει μόνο φαινομενικά. Ενώ πράγματι τα κανάλια διάχυσης της πληροφορίας έχουν γίνει λεωφόροι, αυτό που μεταφέρουν κάνει την πληροφόρηση περί της πραγματικότητας πολύ δύσκολη. Και χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Θα μπορούσε δε ίσως να είναι και καθοριστική αιτία ώστε σε κάποιον να φαίνεται ότι "ο κοσμος ειναι σε μια κατασταση μαζικης υπνωσης"

ΥΓ. Το πως αντιλαμβάνεσαι το σωτήριο ενός ενδεχόμενου τοπικού ή ευρύτερου πολέμου, θα με ενδιέφερε να το ακούσω. Αλλά προφανώς θα πρέπει να γίνει σε χωριστό νήμα :)

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 22 Μάιος 2023, 15:52

Μα ειναι δυνατό να υπάρχουν Ελληνες που θέλουν να ξαναψηφισουν ΠΑΣΟΚους; :o

Ειδικά όταν έχεις την επιλογή να ψηφίσεις στο συριζα το νέο και άφθαρτο..... :102:

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 22 Μάιος 2023, 15:53

Γαληνός έγραψε:
21 Μάιος 2023, 20:36
Με 40ρια ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ σε κατάρρευση,.

Θα πρέπει να ενωθουν ή να απορροφήθουν απ το ορθόδοξο, αν θέλουν να έχουν τυχη σε 4 χρόνια...
Ναι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μάιος 2023, 16:12

Ίακχος έγραψε:
22 Μάιος 2023, 12:28

Για τον κλάδο μου (Πολιτικός Μηχανικός) χρειάζεται επαναφορά των ελάχιστων αμοιβών μας.
Κάθε κλάδος έχει τα δικά του αιτήματα. Γενικά είμαι εναντίον της αυτορρύθμισης της ελεύθερης αγοράς που μας υπέβαλλαν τα νεοφιλελεύθερα μνημονιακά μέτρα.
μονο για τον δικο σου κλαδο, η να εχουν ολοι οι κλαδοι ελαχιστες αμοιβες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k » 22 Μάιος 2023, 16:17

taliban έγραψε:
22 Μάιος 2023, 15:06

Πάλι στον καναπέ εσυ; Περιμένεις τον επόμενο ηγέτη και να κάνουν άλλοι τη δουλειά για σένα; Το μήνυμα προφανώς δεν απευθυνόταν σε εσένα. Συνέχισε τη ζωούλα σου.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 22 Μάιος 2023, 16:22

Bazoomba έγραψε:
22 Μάιος 2023, 12:22
Μοναχα ενας πολεμος θα μας σωσει.
:goodpost:
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias » 22 Μάιος 2023, 16:28

Εγώ μάλλον γυρνάω ΠΑΣΟΚ. Δεν τραβάει άλλο ο Τσίπρας
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε:
21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μάιος 2023, 16:29

3f3k έγραψε:
Εν όψει της λαίλαπας που έρχεται για την επομενη 4ετία, το ΚΚΕ είναι μονόδρομος.
Το μόνο κόμμα που θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση για 4 χρόνια και το μόνο κόμμα που αν οργανωθούμε όλοι μπορεί να ακυρώσει νομοσχέδια στον δρόμο και τους χώρους δουλειάς.

Αν του χρόνου φέρει η ΝΔ μείωση συντάξεων και μισθών, ποιο ειναι το μονο κόμμα που μπορεί να βγάλει τον κόσμο στο δρόμο και να αντισταθεί πραγματικά σε κάτι τέτοιο; Το ΚΚΕ.
ο κοσμος στο δρομο δεν κανει αντισταση σε κατι. βολτα κανει.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 22 Μάιος 2023, 16:36

Maspoli έγραψε:
22 Μάιος 2023, 13:49
EKPLIKTIKOS έγραψε:
22 Μάιος 2023, 13:40
Εγώ έχω τις δικές μου ευθύνες. Που είναι η οικογένειά μου, η δουλειά μου. Προφανώς και θέλω κάποιον να με εκπροσωπεί όσο εγώ κάνω τη δουλειά μου, κάτι που θα είναι η δουλειά του, και θα μπορώ να τον ανακαλεσω αν δεν την κάνει καλά, όπως θα συμβεί κ σε μένα αν δεν την κάνω καλά.

Αν το ΚΚΕ μάχεται για τα συμφέροντά μου, καλώς να στηριχθεί. Αν τα συμφέροντα μου είναι η έξοδος από ΕΕ, ΝΑΤΟ κτλ, ας το κάνει. Κάτι παραπάνω να δώσω, δεν υπάρχει. Αυτό μπορεί να το κάνει ένας φοιτητής ενδεχομένως. Η ωρίμανση μέχρι να υπάρξει αταξικη κοινωνία ή κλίμα επανάστασης δεν είναι για μένα φίλε. Είναι γι αυτούς που έχουν 3 ζωές να ζήσουν. Εγώ θέλω λύση στα προβλήματά μου τώρα.
Το οχτάωρο που δουλεύεις, η άδεια που παίρνεις κι άλλα θεσπίστηκαν με αγώνες. Κι αυτοί που τότε αγωνίστηκαν για να πιέσουν και να αναγκάσουν τις κυβερνήσεις να το θεσμοθετήσουν, δεν ήταν χωρίς οικογένειες. Κι εκείνοι λύση στα προβλήματά τους ήθελαν, δεν είχαν τρεις ζωές να ζήσουν. Το ότι εσύ απολαμβάνεις εκείνων τους κόπους δεν σημαίνει ότι οι νίκες έρχονται επειδή θα διαλέξεις κάποιον ατσίδα για πρωθυπουργό.
το 99% των όσων απολαμβανουμε σημερα, ειναι αποτελεσμα της εργασιας "εκπληκτικων" που απλως εκαναν καλα τη δουλεια τους. οι "επαναστατες" εχουν καταφερει ελαχιστα, και εχουν καταστρεψει πολυ περισσοτερα.

Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis » 22 Μάιος 2023, 16:38

Citroenakias έγραψε:
22 Μάιος 2023, 16:28
άμα δεν τραβάει ο Τσίπρας σιγά που τραβάει ο ανδρουλακης τίποτα δεν έκοψε από τη ΝΔουλα Ισα ίσα απλά κοντυνε τον ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν εντολών.τιγκα στη διαφθορά κιαυτοι και με στενούς δεσμούς με τη νουδουλα.καλωσ η κακώς η τελευταία ελπίδα απέναντι σε αυτή την εδραιωμένη αηδιαστική γαλάζια λαίλαπα είναι ο τσιπρας για τις ερχόμενες εκλογές αν και είμαι ιδεολογικά άλλου.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 22 Μάιος 2023, 16:41

Citroenakias έγραψε:
22 Μάιος 2023, 16:28
Άντε γειά φίλε. Δώσε τα χαιρετίσματα μου στο ζαβό τον Ανδρουλάκη. Αν την έχει πάνω από 18 πόντους πες του μπορεί να πάω και γω ΠΑΣΟΚ.Περιμένω με αγωνία να με ενημερώσεις.

άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός » 22 Μάιος 2023, 16:42

3f3k έγραψε:
taliban έγραψε:
3f3k έγραψε:

Πάντα έρχονται μαύρα χρόνια φίλε. Αυτό που χρειάζεται είναι ιδεολογική δουλειά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Μάιος 2023, 16:43

Eνδιαφέρον έχει το ότι δεν μπήκαν στη βουλή ο Λοβέρδος και ο Σκανδαλίδης. Πράγμα που σαφέστατα ενδυναμώνει τον Ανδρουλάκη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών