ωραία λέξη, οι ipv4 έχουν τελειώσει 3 χρόνια τώρα, που θα τις βρεί;
και τί σε νοιάζει κιόλας, πίσω από μετάφραση είσαι έτσι και αλλιώς, στο pc σου local έχεις.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
ωραία λέξη, οι ipv4 έχουν τελειώσει 3 χρόνια τώρα, που θα τις βρεί;
Οσοι κατεβαζουν απο torrent ή παιζουν παιγνιδια χρησιμοποιουν upnp, σιγα μην κανουν port forwarding
Μεχρι περυσι νομιζω ενα παροχος το εκανε συστηματικα αυτο, δεν θυμαμαι, θα πρεπει να ψαξω.
Ναι τωρα η ουσια ειναι να σπασεις το cloud για fapping material....
Ελα γαμιεσαι τωρα, σαν χθες νοιωθω οτι το διαβαζα στο adslgr και αερατο παροχο, τοσα χρονια περασαν πια;
κανένας περίεργος μικρός μήπως στα κλεισίματα; Αεράτος λές μεγάλος; Δεν το έχω πετύχει, αλλά οκ, είναι λογικό, δεν υπάρχουν άλλες, αγοράζουν μεταξύ τους κλπ.
Check
αυτή η πρόταση κάνει το νήμα λίγο περίεργο, η v6 έρχεται και δεν είναι απλά πιο μεγάλη απο την v4, είναι άλλη εποχή και αυτό.So bye bye, folks at RIPE 55
Be persuaded to upgrade it or your network will die
IPv6 just makes me let out a sigh
But I spose we'd better give it a try
I suppose we'd better give it a try
Ναι, τα ίδια λέμε. Εσύ το διατύπωσες με τους τυπικούς όρους «προστασία νομικών συμφερόντων του φόρουμ», ενώ εγώ το έκανα πιο συγκεκριμμένο, ότι υπάρχει ανάγκη ταυτοποίησης χρήστη από τις αρχές, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να μπεις σε περιπέτειες (και άρα υπερασπίζεσαι τα συμφέροντά σου πάλι). Τονίζω το «κινδυνεύεις να» γιατί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ φαίνεται σαν να το πήρε σαν δεδομένο ότι άμα δεν συνεργαστείς θεωρείσαι αμέσως συνεργός.Spiros252 έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 21:12«κάθε ποινικά κολάσιμη ανάρτηση δεν θα μπορούσε να καταγγελθεί»
Αυτό δεν σημαίνει το ίδιο πράγμα που γράφει και ο mec ;
Κάποιος χρήστης να καταγγείλλει στις αρχές τυχόν ανάρτηση που διώκεται.
Οι αρχές θα ζητήσουν από εμένα την IP και θα την παραδώσω.
Αν δεν είχα καταγραφή θα έλεγα δεν έχω, δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα σε αυτό, αλλά θα μπορούσα να θεωρηθώ συνεργός ή ο θιγόμενος να ισχυριστεί ότι ξέρω αλλά δεν λέω ποιός ήταν, ή ακόμα ότι την ανάρτηση την έκανα εγώ ο ίδιος.
Φυσικά και υπερασπιζόμαστε την «επιλογή» μας.
πολλοί είναι και στα δύο, τα win τρέχουν και 6 μαζί, αλλά όχι δεν ξέρω.
enaon έγραψε: ↑25 Οκτ 2018, 01:21πολλοί είναι και στα δύο, τα win τρέχουν και 6 μαζί, αλλά όχι δεν ξέρω.
δες εδώ αν έχεις
https://test-ipv6.com