πήζον bot... χελπας!Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:02Άνοιξε ένα reddit τουλάχιστον και το σβήνεις αργότερα και μετά θα αναλάβουν τα πιτσιρίκια να το διαδώσουν.taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:53μονο στο φορουμ γραφω... δεν εχω ουτε fb , ουτε instgram, ουτε twitter, ουτε αλλο social μηδεια...
και δεν θελω και copyrights αν τυχον και κανει καποιος copy-paste ...
Ήδη τα νουδούλικα άρχισαν να γράφουν εκεί για να μαζέψουν και τους τελευταίους.
Εγώ ακόμα το ψάχνω. Δεν θα μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους.
Ούτε έχω γράψει εκεί. Απλώς έχω το προφίλ για να ενημερώνομαι. Ούτε εγώ ξέρω πώς λειτουργεί, ό τι ξέρεις, ξέρω.
Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
- taxalata xalasa
Re: Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
δε νογαω ουτε γω απο τετοια.taxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:23πήζον bot... χελπας!Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 00:02Άνοιξε ένα reddit τουλάχιστον και το σβήνεις αργότερα και μετά θα αναλάβουν τα πιτσιρίκια να το διαδώσουν.taxalata xalasa έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 23:53
μονο στο φορουμ γραφω... δεν εχω ουτε fb , ουτε instgram, ουτε twitter, ουτε αλλο social μηδεια...
και δεν θελω και copyrights αν τυχον και κανει καποιος copy-paste ...
Ήδη τα νουδούλικα άρχισαν να γράφουν εκεί για να μαζέψουν και τους τελευταίους.
Εγώ ακόμα το ψάχνω. Δεν θα μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις τους.
Ούτε έχω γράψει εκεί. Απλώς έχω το προφίλ για να ενημερώνομαι. Ούτε εγώ ξέρω πώς λειτουργεί, ό τι ξέρεις, ξέρω.
χλέπας
Juno έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:14Και γι'αυτά που θα μας κάνει η συμμορία μετά τις εκλογές, ο Σύριζα θα φταίει! Όχι αυτοί που θα τα κάνουν!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 10:04Αυτό είναι ευθύνη του σύριζα γιατί δεν πρότεινε κάτι συγκροτημένο στο οικονομικό πεδίο.Ναύτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 09:59Το πραγματικά καρμικό της υπόθεσης είναι ότι αν, όπως όλα δείχνουν, πιάσει η νουδού την αυτοδυναμία, και μάλιστα με ισχυρότατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα εισάγει και θα διαχειριστεί σόλο την ante portas μνημονιάρα και τότε θα καταλάβουν ορισμένοι επιδοματούχοι νεοέλληνες, που νομίζουν ότι είναι πλούσιοι σε προσωρινή αναστολή, τι ακριβώς σημαίνει 40 πόντους ματσούκι.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Κάτι ενωτικό φαίνεται να πετάγεται.

Έτσι ξεκίνησε δηλαδή; Ήθελες να σε αγαπούν πολλοί εδώ μέσα και δεν φταίει που κάθε φορά μπαίνεις για να βγάλεις τα νεύρα σου, μειώνοντας όλους τους άλλους;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:22Όσοι θέλουν να τους αγαπούν πολλοί, καταλήγουν στο να μην τους αγαπά κανένας.
Όλους όμως!
Α χα χα χα

Το Αρβανίτη (κατά το "Το Παπουτσή" που λέγαμε παλιότερα) θα ενώσει!!!!
"Αν εξαιρέσω την περίπτωση που φημολογείται από πάρα πολλούς πιθανής νοθείας..." 02:55
Και απορούν οι Συριζαίοι γιατί πατώσανε με τέτοια μπουμπούκια να τους προβάλλουν

Πάνος Σκουρλέτης
- taxalata xalasa
Καλη κινηση... ελπιζουμε να την στηριξουν ολοι οσοι θα συμμετεχουνε και να διευρυνθει... Αυτοι ειναι οι καθοριστικοι παραγοντες για την επιτευξη αδυναμιας του ηλιθιου mr bean... Αν γινει θα τους ψηφισω και θα απεχω απο την αποχη...
Βασικό ερώτημα είναι, γιατί να μη βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ; Το να μη βγεί αυτοδύναμη είχε νόημα πριν από τις εκλογές απλή αναλογική, έτσι ώστε να σχηματίσουν κυβέρνηση οι άλλοι. Μετά τα αποτελέσματα όμως τής Κυριακής και με δεδομένη την ενίσχυση με το μπόνους, αυτό είναι αδύνατο. Επιπλέον, η ΝΔ δεν μπορεί να συνεργασθεί με κανέναν. Προηγουμένως θα μπορούσε να συνεργασθεί με το ΠΑΣΟΚ, όμως κι'αυτό είναι πλέον αδύνατον, επειδή μιά τέτοια συνεργασία θα αποτελούσε φιλί ζωής στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ ενδεχομένως δεν θα είχε αντίρηση σε αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδανικός αντίπαλος γιά την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ όμως δεν θα το έκανε ποτέ, αφού τώρα παρουσιάζονται προοπτικές να αντικαταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα τής κεντροαριστεράς. Αρα, όσοι θέλουν να μην είναι αυτοδύναμη η ΝΔ, στην πραγματικότητα θέλουν να γίνουν τρίτες, τέταρτες κ.λ.π. εκλογές, μέχρι να βγεί η ΝΔ αυτοδύναμη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι; Τον Αρβανίτη τον αναγνωρίζω. Επίσης τον Βόβολη, τον Καζάκη και τον Νατσιό. Οι υπόλοιποι ποιοί είναι; Και τι συνδέει τον αριστερό υποτίθεται Καζάκη με τον ακροδεξιό Νατσιό; Μόνο η ψέκα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- taxalata xalasa
Ο αντικουλισμος... ; Εσυ για εισαι αντιθετος σε συνεργασια των λοιπων κομματων που μενουν εκτος βουλης; σου χαλαει την σουπα;Leporello έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:12Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι; Τον Αρβανίτη τον αναγνωρίζω. Επίσης τον Βόβολη, τον Καζάκη και τον Νατσιό. Οι υπόλοιποι ποιοί είναι; Και τι συνδέει τον αριστερό υποτίθεται Καζάκη με τον ακροδεξιό Νατσιό; Μόνο η ψέκα;
Προφανώς ένα σημαντικό κομμάτι του εκλογικού σώματος διαθέτει ακόμα λίπος. Το έγραψα και πιο πάνω, το ποσοστό του συριζα είναι το άθροισμα των μπετοναρισμένων οπαδών του (περίπου 5%) και όσων πρώην πασόκων κινούνται στο όριο της φτώχειας.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:23Μπα, προφανώς οι Έλληνες έχουν λεφτά τελικά. Ψόφησαν κ οι γέροι από τους κορωνογιους ή τα εμπολια κατά αλλους κ καβατζωσαν σπίτια οικόπεδα κ airbnb οι Χers που τα νοικιάζουν 150 ευρώ τη μέραΝαύτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 09:59Το πραγματικά καρμικό της υπόθεσης είναι ότι αν, όπως όλα δείχνουν, πιάσει η νουδού την αυτοδυναμία, και μάλιστα με ισχυρότατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα εισάγει και θα διαχειριστεί σόλο την ante portas μνημονιάρα και τότε θα καταλάβουν ορισμένοι επιδοματούχοι νεοέλληνες, που νομίζουν ότι είναι πλούσιοι σε προσωρινή αναστολή, τι ακριβώς σημαίνει 40 πόντους ματσούκι.
Για μένα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο συριζα έπαθε πανωλεθρία και στην προνομιακή εκλογική δεξαμενή του, τους νέους. 22,7% - 32,5% στους 17-24 και 21,2% - 30,5% στους 25-34.
Δεν έχω ιδέα, δεν πολυ-παρακολουθώ τις "προοδευτικές" δυνάμεις όταν ενεργούνται.Leporello έγραψε:Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι τύποι; Τον Αρβανίτη τον αναγνωρίζω. Επίσης τον Βόβολη, τον Καζάκη και τον Νατσιό. Οι υπόλοιποι ποιοί είναι; Και τι συνδέει τον αριστερό υποτίθεται Καζάκη με τον ακροδεξιό Νατσιό; Μόνο η ψέκα;
Ο Αρβανίτης είναι εκείνο το κομπλεξικό δυσκοίλιο πράμα, Κνίτης που κάποτε είχε εκπομπή μαζί με τον μακαρίτη τον Λυριτζή στην ΕΡΤ επί κεντροδεξιών κυβερνήσεων και μετά έγινε ακόμα πιο προοδευτικός, διευθύνοντας το "Στο Κόκκινο" στην υπηρεσία του Τσίπρα.
Διακρίνεται για την αντικειμενικότητά του και το πηγαίο sense of humor του

Πάνος Σκουρλέτης
Όλοι κάτι πήραμε, αν όχι pass, επιδότηση στον λογαριασμό του ρεύματος ας πούμε. Ε, οσονούπω θα τα επιστρέψουμε εντόκως.Juno έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 22:56Ακόμα και όσοι δεν πήραν;Ναύτης έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 10:17Δεν υπάρχει κανένας μπαμπούλας, η δημοσιονομική προσαρμογή (σού ακούγεται καλύτερα;) είναι αναπόφευκτη και εν πολλοίς προαναγγελθείσα.BOOMER έγραψε: ↑25 Μάιος 2023, 10:04Με επιχειρηματολογία τύπου ψηφίστε μας γιατί υπάρχει μια ante portas μπαμπούλας δράκουλας μνημονιάρα έφτασε η διαφορά 20%. Σε ότι αφορά τους επιδοματούχους νεοέλληνες, οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι μέσα στο 20% του Αλέξη , είτε θα πάνε με 80 πόντους ματσούκι να δουλέψουν είτε θα τρώνε σοβάδες. Το τσάμπα ψόφησε το 2008.
Κατά τα λοιπά, καθώς έγραψα και πιο πάνω, τα επιδόματα θα τα επιστρέψουν οσονούπω άπαντες εντόκως.
Ω, μόλις θυμήθηκα να πληρώσω το χαράτσι αύριο (δεν το λέω ΕΝΦΙΑ).
E, όταν κάποιος παπάρας ή παπάρω ασχολείται μαζί μου, χωρίς να του έχω πει κάτι προσωπικό ή ακόμη και σε άσχετα θέματα, τί πρέπει να κάνω; Να τους αποθεώσω;Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 07:27Έτσι ξεκίνησε δηλαδή; Ήθελες να σε αγαπούν πολλοί εδώ μέσα και δεν φταίει που κάθε φορά μπαίνεις για να βγάλεις τα νεύρα σου, μειώνοντας όλους τους άλλους;
Όλους όμως!

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτοί καλό είναι να ενωθούν και να πάνε όλοι μαζί μια επίσκεψη στον γιατρό.
(Βλέπω στη φωτό τον Κοντογιαννίδη ή με γελούν τα μάτια μου;)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άβριο μαβρίζουμε το Κουλόπαιδο.
από taxalata xalasa » 24 Ιουν 2023, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από entimosipourgos
25 Ιουν 2023, 09:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι επικίνδυνη η αυτοδυναμία της ΝΔ;
από Γάταρος » 22 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 5053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Μάιος 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
από Libre arbitre » 17 Μάιος 2023, 13:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 385 Απαντήσεις
- 9608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
03 Φεβ 2025, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
από Μαδουραίος » 27 Αύγ 2023, 09:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9053 Απαντήσεις
- 234489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI