Δεν βρίσκονται στον δρόμο οι πρωθυπουργοί.Βασικά όλα αυτά δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμμιά εναλλακτική λύση διότι όλοι οι άλλοι είναι ασόβαροι.
Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
μα και ο Μητσοτακης είναι γελοίος όσο ο μ΄'ιστερ Μπην
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θα ήθελα στη βουλή την Κωνσταντοπούλου και τον Μπογδάνο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Για να ολοκληρωθεί ο θίασος τοις τύποις;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι
αλλιώς θα έχουμε μια βαρετή τετραετία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
-
Nikos Raikos
Του εβαλε δουλεια και αυτος ειπε εγω ειμαι μονο για την οργανωση των εκλογων....ο υπηρεσιακος μουτρωσε σου λεει τι δουλεια τωρα ...τον αιφνιδιασε...αντε τωρα να διαβαζουν και να δουλευουν οι υπηρεσιακοι...

Του εβαλε δουλεια και αυτος ειπε εγω ειμαι μονο για την οργανωση των εκλογων....ο υπηρεσιακος μουτρωσε σου λεει τι δουλεια τωρα ...τον αιφνιδιασε...αντε τωρα να διαβαζουν και να δουλευουν οι υπηρεσιακοι...

ε ναι απο τη ΝΔ λένε οτι ο υπηρεσιακός αντιλαμβάνεται πλήρως το ρόλο του και οι άλλοι λένε ότι ο υπηρεσιακός δεν γουστάρει που τον έχωσαν. Βγάλε άκρη......
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εσύ είσαι αμπαλος πολιτικά και προφανώς εκτός κοινωνιας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Όταν δεν ασχολούνται μαζί σου, αλλά αρχίζεις εσύ να ασχολείσαι μαζί τους, ενώ είναι εμφανές πως υπάρχει προηγούμενο;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 08:48E, όταν κάποιος παπάρας ή παπάρω ασχολείται μαζί μου, χωρίς να του έχω πει κάτι προσωπικό ή ακόμη και σε άσχετα θέματα, τί πρέπει να κάνω; Να τους αποθεώσω;
Πι-χι:
Μάλιστα!
Λοιπόν το λέω και σε εσένα: η πιτσιρικαρία στο reddit ψάχνεται και ανεβάζουν νήματα, ρωτώντας τι να ψηφίσουν.
Εγώ δεν το'χω. Δεν κάνω αναρτήσεις εκεί, απλώς παρακολουθώ ειδήσεις στα γρήγορα.
Επίσης δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιον θα ψηφίσω για να χτυπήσω τον δράκουλα junior και δεν θα είμαι σε θέση να απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Ούτε γνωρίζω καλά το αντικείμενο, ούτε έχω χρόνο.
Αν θέλεις, γράψε εκεί, αλλά να παρακολουθείς το νήμα γιατί μπορεί να σε βομβαρδίσουν με ερωτήσεις.
Ή βάλε κάποιον μικρότερο να τα γραψει και παρσκολούθησέ το νήμα του.
Το κακό είναι πως το έχουν μυριστεί μόνον τα νουδούλικα και οι ζαίοι και ανοίγουν νήματα για προσηλυτισμό και θα την πατήσουμε πάλι.
Θα έχεις και τη βοήθεια του κοινού, χωρίς απαιτήσεις για πνευματικά δικαιώματα. taxalata xalasa @ Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Καλή μου, πέρασε η εποχή που είχα δονκιχωτικές ψευδαισθήσεις και το σύνδρομο του δασκαλάκου. Πλέον είμαι ένας μάλλον συμβιβασμένος μεσήλικας που κρατιέται με αγωνία από τις ρομαντικές ιδεολογικές του περιπλανήσεις για μην ξεπέσει στον ατόφιο κυνισμό και την παγερή αδιαφορία. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να σκέπτονται και να παλέψουν οι ίδιοι για το μέλλον τους, χωρίς να περιμένουν κάποιους άλλους να το κάνουν αντί γι' αυτούς. Διαφορετικά, θα μάθουν με τον σκληρό και επώδυνο τρόπο.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:51Μάλιστα!
Λοιπόν το λέω και σε εσένα: η πιτσιρικαρία στο reddit ψάχνεται και ανεβάζουν νήματα, ρωτώντας τι να ψηφίσουν.
Εγώ δεν το'χω. Δεν κάνω αναρτήσεις εκεί, απλώς παρακολουθώ ειδήσεις στα γρήγορα.
Επίσης δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιον θα ψηφίσω για να χτυπήσω τον δράκουλα junior και δεν θα είμαι σε θέση να απαντήσω στις ερωτήσεις τους. Ούτε γνωρίζω καλά το αντικείμενο, ούτε έχω χρόνο.
Αν θέλεις, γράψε εκεί, αλλά να παρακολουθείς το νήμα γιατί μπορεί να σε βομβαρδίσουν με ερωτήσεις.
Ή βάλε κάποιον μικρότερο να τα γραψει και παρσκολούθησέ το νήμα του.
Το κακό είναι πως το έχουν μυριστεί μόνον τα νουδούλικα και οι ζαίοι και ανοίγουν νήματα για προσηλυτισμό και θα την πατήσουμε πάλι.
Θα έχεις και τη βοήθεια του κοινού, χωρίς απαιτήσεις για πνευματικά δικαιώματα. taxalata xalasa @ Τι πρέπει να ψηφίσουμε για να μην έχει αυτοδυναμία το Κουλόπαιδο
Ενδιαφέρουσα απάντηση. Αν κάποια στιγμή πέσει το πχόρουμ και θέλω να βρω τις δημοσιεύσεις μου, θα σε ενημερώσω.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 15:42Όταν δεν ασχολούνται μαζί σου, αλλά αρχίζεις εσύ να ασχολείσαι μαζί τους, ενώ είναι εμφανές πως υπάρχει προηγούμενο;
Πι-χι:
Αν θέλω επιμέλεια κειμένου, επίσης.
Δεν μας έφταναν όλα τ' άλλα, αποκτήσαμε και πχόρουμ πατρόλ του κάθε τρελλαμένου, που δεν έχω προσωπικό διάλογο μαζί του. Πάρε κι εσύ χαρτάκι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατι αυτοδυναμια Μητσοτακη=χουντα ενω με συγκυβερνηση και θα υπαρξει περισσοτερος σεβασμος σε δημοκρατικους κανονες και ενδεχεται να μην ειναι πρωθυπουργος ο Μητσοτακης (θυμιζω το ειχε πει ο Ανδρουλακης).
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άβριο μαβρίζουμε το Κουλόπαιδο.
από taxalata xalasa » 24 Ιουν 2023, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από entimosipourgos
25 Ιουν 2023, 09:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι επικίνδυνη η αυτοδυναμία της ΝΔ;
από Γάταρος » 22 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 156 Απαντήσεις
- 5049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
25 Μάιος 2023, 15:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διονύσης Σαββόπουλος - Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Να.Δ
από Libre arbitre » 17 Μάιος 2023, 13:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 385 Απαντήσεις
- 9594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
03 Φεβ 2025, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
από Μαδουραίος » 27 Αύγ 2023, 09:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9053 Απαντήσεις
- 234483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI