nyxtovios έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 18:38
Λάδια δεν καίει το γκολφ;
Τσου. Τα γκολφάκια έχουν κακό όνομα κυρίως γιατί τα ξεκωλιάζει ο κόσμος. Βασικά δες ποιός τα αγοράζει, δες ηλικίες και δες τι τους κάνουνε. Αν είσαι νορμάλ άνθρωπος είναι νορμάλ αυτοκίνητα, δεν είναι για παρίσι-ντακάρ αλλά δεν είναι κι από ζάχαρη.
Είχαμε 2,4,5,7 και τώρα εφτάμιση, όλα gti. Έχω κάνει σχεδόν 1 εκ χιλιόμετρα στη ζωή μου, τα μισά πρέπει να είναι με γκολφ. Κανένα δεν έκαψε λάδια, δεν έμπασε νερά η ηλιοροφή, δεν έκαψε θερμοστάτη ή τρόμπα νερού, όλα αυτά που λένε όλοι οτι παθαίνουν δεν ξέρω γιατί τα παθαίνουν. Και τρέχω γενικά, έχω κανά διχίλιαρο το χρόνο στο μπάτζετ για κλήσεις

Αλλά απ'την άλλη δεν γκαζώνω το αμάξι όταν είναι κρύο, δεν αφήνω οσμές/θορύβους χωρίς να τα τσεκάρω, δε βάζω φτηνές βενζίνες, δεν χάνω σέρβις, αλλάζω λάδια στα 10 και όχι στα 15 χιλ χιλιόμετρα, δεν παρκάρω στο δρόμο κλπ κλπ, έχω ολόκληρη λίστα στο μυαλό μου και την τηρώ με ακρίβεια, γιατί έτσι έμαθα. Ίσως κάτι έχει να κάνει με αυτό, δεν ξέρω. Και δεν κάνω μετατροπές στο αμάξι που οδηγάω κάθε μέρα (εκτός από μια εξάτμιση ακράποβιτς αλλά αυτό είναι παλιά ιστορία)