Εντάξει γέρο, κέρδισες τον διαγωνισμό της ατάκας. Δεν θα συνεχίσω να απαντώ στις βλακείες σου, έχω άλλα να κανω.
Πες άλλη μία βλακεία να έχεις τον τελευταίο λόγο και καληνύχτα!
Εντάξει γέρο, κέρδισες τον διαγωνισμό της ατάκας. Δεν θα συνεχίσω να απαντώ στις βλακείες σου, έχω άλλα να κανω.
taxalata xalasa έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 12:06φξδ.Kauldron έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:56Δε ξέρω αν είναι θεσμός ή απλά εσμός, αλλά αν είσαι Π/Θ οφείλεις και να φέρεσαι σα Π/Θ, οχι να βγαίνεις με τα βυζά απ' έξω, ή να μιλάς για "ψεκασμένους".Space_Passenger έγραψε: ↑26 Μάιος 2023, 11:53Τον πιασανε και τον αφησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Γιατι ειμαστε μπουρδελο. Επρεπε να κανει τη φυλακη του (καποιες μερες) να φαει προστιμο το οποιο θα παει στη φορολ. δηλωση. και μετα να του πουν αν το ξανακανεις εχει ΔΙΠΛΟ προστιμο και ΦΥΛΑΚΙΣΗ.
Δεν ειμαι με το Μητσοτακη τον οποιο απεχθανομαι αλλα ειναι ο πρωθυπουργος της χωρας. Ειναι ΘΕΣΜΟΣ και βριζεις το ΘΕΣΜΟ. Και καλεις στα οπλα. Πρεπει να τιμωρηθεις αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα. Τον πιασαν και τον αφησαν καταντια.
Αυτό είναι άσχετο με το περιστατικό με τον τύπο, που δε δικαιολογείται φυσικά, αλλά σχετίζεται με την έννοια του Θεσμού.
Ομοίως και για κάποιους Αρεοπαγίτες, που έχουν καταντήσει Παρεοπαγκίτες.
μίλησε η Ντιναμό Τιράνων για μπάσκετ
Οκ, συμφωνω, το εχω πει και γω αυτο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 12:34To φόκους μου είναι γενικό. Και έχω ήδη απαντήσει. Τσέκαρε το μπολνταρισμένο.axilmar έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 12:04Γιατι το φοκους σου ειναι στους πολιτες και οχι στο καθεστως που κυνηγαει εναν πολιτη για τις ιδεες του; Απο περιεργεια ρωταω, γιατι μου φαινεται πολυ πιο σημαντικο το 2ο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2023, 11:59
Το να μπαίνει ένα ωραίο κόκκινο κουτάκι που να λέει "πρόκληση σε βία" θα ήταν μια λύση αλλά θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε όλες τις δημοσιεύσεις και τα σχετικά συνθήματα. Κάνε το εικόνα και θα αντιληφθείς τι λέω.
Αναφορικά δε με το μπολντ, με τη συγκεκριμένη λογική θα πρέπει να αλλάξει και ο αντιρατσιστικός νόμος.
Σε κάθε περίπτωση, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η δυσαρέσκεια για τη σύλληψη του ψυχάκια αφορά περισσότερο στη διατήρηση της μονόπλευρης χρήσης τσιτάτων για προτροπή βίας.
Παραδείγματος χάριν, θυμάμαι τον παπαρόγερο που ούρλιαζε στον πιτσιρικά του επαλ ότι θα τον θάψει κάτω από τη γη και δεν κουνήθηκε ούτε θεσμικό φύλλο.
Θυμάμαι κάτι ρομα που ανέβαζαν μαγκιόρικες προτροπές και απειλές γελώντας.
Και φυσικά πολλές αντίστοιχες γραπτές και προφορικές προτροπές για τσακίσματα του οποιουδήποτε κλπ
Και πολλά από αυτά έγιναν όντως πράξεις. Και πάλι δεν κουνήθηκε φύλλο γιατί θεωρείται εθιμικό δικαίωμα. Ε, λογικό είναι όλοι αυτοί οι παπάρες να ταυτιστούν με τον ...κυνηγημένο από το καθεστώς πολίτηκαι να αντιδράσουν γιατί το πήραν προσωπικά το θέμα.
Σε κάθε περίπτωση, έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα ότι δεν έχω κάποιο θέμα με την ελευθερία έκφρασης ιδεών, αρκεί να ισχύει για όλους.
Οπότε, ο οποιοσδήποτε θα μπορεί και να βαράει όποιον θέλει λόγω ιδεών.
Εννοώ ότι από όποια πλευρά και να το δεις, το να υπερασπίζεται η ελευθερία έκφρασης ιδεών, ενώ συγχρόνως ποινικοποιείται η συγκεκριμένη "ελευθερία" σε όποιο πλαίσιο γουστάρουν οι λέφτεροι, είναι σκέτος ανορθολογισμός.
Το μόνο στο οποίο συμφωνούμε. Απλά, αναρωτήσου αν εγώ σου πρωτο-μίλησα έτσι ή το ανάποδο. Και θα καταλάβεις ποιος ακολουθεί ποιον στο στυλ επικοινωνίας.taxalata xalasa έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 15:17Και για τέλος θα σου ειπώ, πως το ύφος γραφής έχει να κάνει με την διάθεση ειρωνείας και αλαζονικής αυταρέσκειας που διακρίνω σε αυτούς που απαντώ όπως απαντώ. What goes around, comes around!
Σε πολιτισμένους πολίτες συνομιλώ όμορφα. Σε αλαζονικούς υπήκοους θα βγάζω το γλωσσικό μαστίγιο και θα τους κοπανάω ανελέητα μέχρι να ματώσουν.
Αφέθηκε ελεύθερος ρε Ποντίκ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:42Πολύ ευχάριστα νέα. Ελπίζω να του γαμήσουν οτι έχει αγάμητο.
ποιος είσι συ ;Isildur έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:39Το μόνο στο οποίο συμφωνούμε. Απλά, αναρωτήσου αν εγώ σου πρωτο-μίλησα έτσι ή το ανάποδο. Και θα καταλάβεις ποιος ακολουθεί ποιον στο στυλ επικοινωνίας.taxalata xalasa έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 15:17Και για τέλος θα σου ειπώ, πως το ύφος γραφής έχει να κάνει με την διάθεση ειρωνείας και αλαζονικής αυταρέσκειας που διακρίνω σε αυτούς που απαντώ όπως απαντώ. What goes around, comes around!
Σε πολιτισμένους πολίτες συνομιλώ όμορφα. Σε αλαζονικούς υπήκοους θα βγάζω το γλωσσικό μαστίγιο και θα τους κοπανάω ανελέητα μέχρι να ματώσουν.
Θυμάσαι ένα νικ "Bic"; Ε, το 'χα αλλά το χάλασα.taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:39ποιος είσι συ ;Isildur έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 13:39Το μόνο στο οποίο συμφωνούμε. Απλά, αναρωτήσου αν εγώ σου πρωτο-μίλησα έτσι ή το ανάποδο. Και θα καταλάβεις ποιος ακολουθεί ποιον στο στυλ επικοινωνίας.taxalata xalasa έγραψε: ↑27 Μάιος 2023, 15:17Και για τέλος θα σου ειπώ, πως το ύφος γραφής έχει να κάνει με την διάθεση ειρωνείας και αλαζονικής αυταρέσκειας που διακρίνω σε αυτούς που απαντώ όπως απαντώ. What goes around, comes around!
Φίλε, εγω δεν σε ξέρω. Μπορεί να λες ψέμματα. Που ξέρω γω πως δεν παριστάνεις τον Bic ;Isildur έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:49Θυμάσαι ένα νικ "Bic"; Ε, το 'χα αλλά το χάλασα.
Isildur @ Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:53Φίλε, εγω δεν σε ξέρω. Μπορεί να λες ψέμματα. Που ξέρω γω πως δεν παριστάνεις τον Bic ;
Μάλιστα. Πως το κανες αυτό;Isildur έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:56Isildur @ Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2023, 16:53Φίλε, εγω δεν σε ξέρω. Μπορεί να λες ψέμματα. Που ξέρω γω πως δεν παριστάνεις τον Bic ;