Συνβουλή προς νέους...
Re: Συνβουλή προς νέους...
Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι, ότι όσοι ξένοι μανατζαραίοι έρχονται στην Ελλάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνον που δεν κλαίνε όταν παίρνουν μετάθεση.
Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα (και δεν εννοώ 600ψήφια ετήσια νούμερα) μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη και τρόπο ζωής, επαρκέστατα.
Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα (και δεν εννοώ 600ψήφια ετήσια νούμερα) μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη και τρόπο ζωής, επαρκέστατα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Κάποτε είχαμε ως ανέκδοτο το αλβανος τουρίστας
Από ότι φαίνεται στο πχορουμ αποκτήσαμε και αλβανο συμβουλατορα
για να φτιαξουμε κρατος θα πρεπει πρωτα να φτιαξουμε εθνος
και για να τα φτιαξουμε θα πρεπει να σπασουμε και αυγα και κεφαλια
ειδεμη προτιμηστε να χαθειτε σαν σκιες μεταναστων ουτως ή αλλως μεταναστες θα ειστε '
και στην ιδια σας την χωρα σε λιγα χρονια αφου θα πρεπει να ενσωματωθειτε με τις ορεξεις
των σκουροχρωμων
και για να τα φτιαξουμε θα πρεπει να σπασουμε και αυγα και κεφαλια
ειδεμη προτιμηστε να χαθειτε σαν σκιες μεταναστων ουτως ή αλλως μεταναστες θα ειστε '
και στην ιδια σας την χωρα σε λιγα χρονια αφου θα πρεπει να ενσωματωθειτε με τις ορεξεις
των σκουροχρωμων
- taxalata xalasa
Σ αυτό που δεν υπάρχει και που εσύ θαρείς πως υπάρχει!Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:37Δεν είπα τι θα ψηφίσεις, αυτό είναι δικό σου θέμα και μόνο δικό σου. Βλέπω όμως έναν ανένδοτο που έχεις κηρύξει (σχεδόν) προς όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις, γι' αυτό και απόρησα ποιες είναι οι πεποιθήσεις σου. Ο μπούσουλάς σου ρε παιδί μου, πώς να το πω; Προς τα πού κλίνεις τέλος πάντων.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:34Τι να κάνουμε ρε ισίλδωρε που το μυαλό σου φτάνει σε περιορισμένες συχνότητες; Φταιμε εμείς;Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:29
Τους ακροδεξιούς/εθνικιστές/πατριώτες και λοιπούς της συνομοταξίας τους λοιδωρείς. Τους κεντρώους, κεντροδεξιούς, κεντροαριστερούς, χριστιανοδημοκράτες κλπ τους βρίζεις πατόκορφα ολημερίς. Δηλώνεις ότι δεν είσαι αριστερός και μάλιστα με στόμφο.
Τελικά, η απορία δεν είναι τι είσαι και από ποια σκοπιά τα λες όλα αυτά. Η απορία είναι αν καταλαβαίνεις καν τι σου γίνεται και αν ξέρεις ακόμα κι εσύ ο ίδιος τι είσαι πολιτικά...
Ειπα! Ειμαι απεχων απο το εκλογικο τσιρκο και θα ψηφισω μικρο κομμα για να μπει στην βουλη, με σκοπο την επιτευξη αδυναμιας των αυταρεσκων αλαζονικων μαφιοζων Likeτζίδων που παριστανουν το ά(χ)ριστο γκοβέρνο!
Τι δεν καταλαβαινεις να στο κάνω λιανότερα;
Και μη θαρείς πως τ'αστέρια σβήσανε, επειδή μαύρισε ο ουρανός! (απ αλλον το πηρα και μ αρεσε!)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
η Επικουρειος βιος με Λακωνικη πειθαρχιαΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:38Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι, ότι όσοι ξένοι μανατζαραίοι έρχονται στην Ελλάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνον που δεν κλαίνε όταν παίρνουν μετάθεση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΟΚ, το 'πιασα. Δεν θες να απαντήσεις πού βρίσκεσαι και τα λες όλα αυτά που λες, δεν θες να απαντήσεις ποιον υποστηρίζεις, δεν θες να απαντήσεις γενικώς. Αλλά το παίζεις τιμητής των πάντων και ύπατος συμβουλάριος (βαθμός του Βυζαντίου) των νέων.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:41Σ αυτό που δεν υπάρχει και που εσύ θαρείς πως υπάρχει!Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:37Δεν είπα τι θα ψηφίσεις, αυτό είναι δικό σου θέμα και μόνο δικό σου. Βλέπω όμως έναν ανένδοτο που έχεις κηρύξει (σχεδόν) προς όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις, γι' αυτό και απόρησα ποιες είναι οι πεποιθήσεις σου. Ο μπούσουλάς σου ρε παιδί μου, πώς να το πω; Προς τα πού κλίνεις τέλος πάντων.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:34
Τι να κάνουμε ρε ισίλδωρε που το μυαλό σου φτάνει σε περιορισμένες συχνότητες; Φταιμε εμείς;
Ειπα! Ειμαι απεχων απο το εκλογικο τσιρκο και θα ψηφισω μικρο κομμα για να μπει στην βουλη, με σκοπο την επιτευξη αδυναμιας των αυταρεσκων αλαζονικων μαφιοζων Likeτζίδων που παριστανουν το ά(χ)ριστο γκοβέρνο!
Τι δεν καταλαβαινεις να στο κάνω λιανότερα;
Και μη θαρείς πως τ'αστέρια σβήσανε, επειδή μαύρισε ο ουρανός! (απ αλλον το πηρα και μ αρεσε!)
Βασικά... μου απάντησες, απλά χωρίς να το θες. Άντε καληνύχτα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

...να υφίσταται το "εμείς" με ίδια στοιχεία αναφοράς και ζητούμενα.
Όταν το βρεις, σφύρα. Εγώ δεν βλέπω στον ορίζοντα κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευχαριστώ!
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
- taxalata xalasa
Εδώ είχες Αλβανό Αυτοκράτωρ. Ο συμβουλάτωρ σε πείραξε;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:40Κάποτε είχαμε ως ανέκδοτο το αλβανος τουρίστας

Ο καθένας με τον πόνο του και η δικεφαλη κότα με τον δικο της! Βλέπεις αλβανικά στοιχειά... Σου συνιστώ να δεις έναν ή δύο ή και τρεις ψυχολογους για να εχεις πολλές γνώμες για να διαλέξεις θεραπεία
- taxalata xalasa
καληνύχτα και σε σενα τιμιε spamάριε!Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:45ΟΚ, το 'πιασα. Δεν θες να απαντήσεις πού βρίσκεσαι και τα λες όλα αυτά που λες, δεν θες να απαντήσεις ποιον υποστηρίζεις, δεν θες να απαντήσεις γενικώς. Αλλά το παίζεις τιμητής των πάντων και ύπατος συμβουλάριος (βαθμός του Βυζαντίου) των νέων.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:41Σ αυτό που δεν υπάρχει και που εσύ θαρείς πως υπάρχει!Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:37
Δεν είπα τι θα ψηφίσεις, αυτό είναι δικό σου θέμα και μόνο δικό σου. Βλέπω όμως έναν ανένδοτο που έχεις κηρύξει (σχεδόν) προς όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις, γι' αυτό και απόρησα ποιες είναι οι πεποιθήσεις σου. Ο μπούσουλάς σου ρε παιδί μου, πώς να το πω; Προς τα πού κλίνεις τέλος πάντων.
Βασικά... μου απάντησες, απλά χωρίς να το θες. Άντε καληνύχτα.
Beriataxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:50Εδώ είχες Αλβανό Αυτοκράτωρ. Ο συμβουλάτωρ σε πείραξε;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:40Κάποτε είχαμε ως ανέκδοτο το αλβανος τουρίστας
Ο καθένας με τον πόνο του και η δικεφαλη κότα με τον δικο της! Βλέπεις αλβανικά στοιχειά... Σου συνιστώ να δεις έναν ή δύο ή και τρεις ψυχολογους για να εχεις πολλές γνώμες για να διαλέξεις θεραπεία
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:26επειδή «έχουν γνώσιν οι φύλακες», έχω ανοίξει λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες (διεθνούς κύρους) και είμαι έτοιμος με ένα κουμπί να βγάλω όξω το λίγο κομπόδεμα που έχω αν τυχόν βγει αυτοδύναμος ο μιζοτάκιους.

Πάνος Σκουρλέτης
Συμφωνώ αλλά είναι άλλο πράγμα η λακωνική πειθαρχία που συνεπάγεται συλλογική συναίνεση και όχι καταναγκασμό, όπως είναι και άλλο πράγμα η σημερινή επικούρεια αντίληψη των πραγμάτων που βρίσκει εφαρμογή στο "όσα φάμε, όσα πιούμε κι όσα αρπάξει ο κώλος μας".Αγις έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:44η Επικουρειος βιος με Λακωνικη πειθαρχιαΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:38Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι, ότι όσοι ξένοι μανατζαραίοι έρχονται στην Ελλάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνον που δεν κλαίνε όταν παίρνουν μετάθεση.
Με λίγα λόγια, το μπολντ αφορά σε συμβατές/αλληλοσυμπληρούμενες έννοιες, που στα σημερινά δεδομένα είναι ασύμβατες/αντίθετες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι μη μη φεύγεις όχι όχι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- taxalata xalasa
ευχαριστώ για την υπενθύμιση... το συνπληρωσα με boldSaliveros έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 21:52taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:26επειδή «έχουν γνώσιν οι φύλακες», έχω ανοίξει λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες (διεθνούς κύρους) και είμαι έτοιμος με ένα κουμπί να βγάλω όξω το λίγο κομπόδεμα που έχω αν τυχόν βγει αυτοδύναμος ο μιζοτάκιους, κακιά η ώρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες προς νέους εργένηδες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό
από student » 17 Ιουν 2023, 20:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 2870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
18 Ιουν 2023, 17:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση 60% η Καμαλα στους νέους 18-34 ετων
από Libre arbitre » 27 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Διεθνής πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
16 Δεκ 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μηνιγγίτιδα: Δωρεάν εμβολιασμός για παιδιά και νέους;
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Φεβ 2025, 19:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 49 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
04 Φεβ 2025, 19:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προστατεύστε τους νέους από την Ιουδαϊοχριστιανική σέχτα!
από Μαδουραίος » 08 Σεπ 2024, 18:37 » σε Κοινωνικά θέματα - 56 Απαντήσεις
- 767 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
09 Σεπ 2024, 14:12
-