Δεν είναι θέμα πίστης. Είναι αποδείξιμο.Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 18:29Έτσι είναι αν έτσι πιστεύετε. Ποιος είμαι εγώ να σου το χαλάσω;taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 16:51Και γιατι πρεπει να μην τους διαχωρισω; Δεν ξερω αλλο λαο τοσο ψωνισμενο...
Γιατί θα ψηφίσω ΝΔ...
- taxalata xalasa
Re: Γιατί θα ψηφίσω ΝΔ...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
εχω τελειωσει το δημοτικο.πατησιωτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 17:01Βρε άντε από εκεί σταλινόμουτρα που κλαίτε επειδή απέτυχε η σταλινική προσπάθεια εκκαθάρισης που κάνατε.Εάν κάτι είναι σκάνδαλο σε αυτή την ιστορία είναι ότι δεν μπήκαν φυλακή ο Τσίπρας,ο Παπαγγελόπουλος και η Τουλουπάκη.
φερσου αναλογα
Δεν υπήρξε νοθεία, φίλε μου, ανεπάρκεια υπήρξε και ερασιτεχνισμός.πήζον bot έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 13:09λεεω οτι ειχαμε ηδη πραξικοπημα (προ νοθειας) και δεν μιλαει φοβουμενος διάφορα.Ναύτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 13:00Θες να γίνεις πιο ξεκάθαρος;πήζον bot έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 12:58
τι δηλαδη?
το τσαντ δεν εχει κυβερνηση, εχει στρατιωτικο συμβουλιο
Πολίτευμα
Προσωρινή κυβέρνηση υπό στρατιωτική χούντα
https://el.wikipedia.org/wiki/Τσαντ
ειμαστε μια θεση πανω απ το τσαντ στην ελευθερια τυπου.
η χωρα εχει χειροτερη χουντα απ το τσαντ.
γιατι εκει το ξερουν οτι εχουν..
Λες ότι ο Τσίπρας γνωρίζει ότι έγινε νοθεία στις εκλογές, αλλά δεν μιλάει φοβούμενος ότι θα προκαλέσει στρατιωτικό πραξικόπημα;
Γιατί όπως βλέπουμε οι μόνοι που βγάζουν φλύκτενες με την νέα τετραετία ΝΔ είναι κάτι φέκες ,κάτι παρασιτικοί και κάτι άεργοι.
- EKPLIKTIKOS
Ναι γιατί όχι μόνο του τη βγήκε πασοκικα το ιδιο το πασοκ, αλλα ήταν πλέον σαφές ότι πάμε για φουντο. Έπρεπε να παρουμε μετρα. Και το ειπε. Προεκλογικά. Θυμίζω ο Σημίτης εκείνη την εποχή έλεγε ότι αν δεν πάρουμε μέτρα πάμε για χρεωκοπία και τον κοροιδευανε οι εφημερίδες ως γραφικό. Αλλά τι να το κάνεις. Ο κόσμος είχε πιστέψει ότι θα ζήσει μια σύγχρονη ανδρεοπαπανδρεικη φάση με τον γιο του..
Το τι έγινε με τις προτάσεις για το ασφαλιστικό του Γιαννίτση, το θυμάσαι;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 20:06Ναι γιατί όχι μόνο του τη βγήκε πασοκικα το ιδιο το πασοκ, αλλα ήταν πλέον σαφές ότι πάμε για φουντο. Έπρεπε να παρουμε μετρα. Και το ειπε. Προεκλογικά. Θυμίζω ο Σημίτης εκείνη την εποχή έλεγε ότι αν δεν πάρουμε μέτρα πάμε για χρεωκοπία και τον κοροιδευανε οι εφημερίδες ως γραφικό. Αλλά τι να το κάνεις. Ο κόσμος είχε πιστέψει ότι θα ζήσει μια σύγχρονη ανδρεοπαπανδρεικη φάση με τον γιο του..
Το πως την έβγαλε σώος, ήταν ευτύχημα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδώ είμαι, στην πραγματικότητα. Κοίτα να έρθεις κι εσύ. Άλλωστε, σε ρώτησα για τα περί νοθείας, που έλεγες, και κατέφυγες σε υπεκφυγές.
Ρε φίλε, ΔΕΝ καταλαβαίνεις. Και λες λες, και δε λές τίποτα.Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 18:28Μαν μου, καταλαβαίνω πολύ καλά τι μου λες και πώς σκέφτεσαι, πίστεψέ με. Δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις, ούτε το θέμα μας εδώ είναι αν τα έχεις βάλει με κάποια παράταξη ή με κάποια γενική νοοτροπία που μπορεί να βρεις σε διάφορες παρατάξεις. Σου λέω απλά, αυτό που είπα και στον sys νωρίτερα. Ότι ασχολείσαι σχεδόν αποκλειστικά με το πώς θα μειώσεις/ρίξεις/λοιδωρίσεις συγκεκριμένο χώρο/παράταξη/νοοτροπία (όπως θες πες το), χωρίς να αντιπροτείνεις κάποια άλλη, καλύτερη (ρεαλιστική) λύση.Kauldron έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 15:26Isildur έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 13:55
Μονοκόματος δεν είναι μόνο κάποιος που υποστηρίζει τυφλά μια παράταξη. Είναι και όποιος ακολουθεί τυφλά και μονοδιάστατα μια γραμμή για κάτι. Όπως πχ η αντίθεση και η αντιπάθειά του προς μια παράταξη. Ειδικά δε όταν το έχει κάνει σκοπό ζωής αυτό και μοιάζει σαν να μην να ψάχνει καν να βρει τι καλό θα βρει και πού για να υποστηρίξει. Η μαύρη άρνηση και οι μηδέν προτάσεις δείχνουν μονοκόματο άνθρωπο, είτε σ' αρέσει είτε όχι.Aκόμα δε το 'χεις καταλάβει, οτι δε πρόκειται για αντιπάθεια σε ΠΑΡΑΤΑΞΗ, αλλά σε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.Όπως πχ η αντίθεση και η αντιπάθειά του προς μια παράταξη.
Νοοτροπία ιδιοκτήτη της χώρας, και γενικότερη μουνοπανοσύνη, όπως την αποκαλώ. Βαρύς όρος, αλλά λέμε τα πράγματα (διότι περί πραγμάτων πρόκειται, με τ' όνομά τους). Αυτή είναι η αντιπάθειά μου.
Παλιά τέτοια νοοτροπία είχε, κατά τη γνώμη μου, το ΠΑΣΟΚ. Το βρωμερό ΠΑΣΟΚ του απαίσιου ποντικού που ακούει στ' όνομα Τσιμπήτης.
Κάποια στιγμή επιτέλους, έπεσε αυτό το πράγμα, αλλά δυστυχώς τη θέση του σ' αυτή τη νοοτροπία την πήρε η νουδούλα. Ο Καραμάν Αλής, μ' όλα του τα μείον, δεν έβγαζε κάτι τέτοιο (πλέον και το Καραμανλέικο έχει γίνει συνώνυμο της βρώμας, για 'μενα). Το κωλόσογο βγάζει. Και μάλιστα ακόμα πιο εμετική δυσωδία απ' το σημιταριό.
Οι πασόκοι τουλάχιστον, τους έβριζες, και άντε να σου απαντούσαν λίγο, αλλά γενικά δε μιλούσαν. Εδώ μέσα, πχ ο χειρότερος ήταν ο Πόντικας (που τώρα μεταπήδησε στον άλλο υπόνομο, αρουραίος γάρ). Απ' τους Δεξιούς, μέχρι και απειλές είχα οτι θα πάρει το τουφέκι και θα με "κατεβάσει" (και μάλιστα φόρα παρτίδα, οχι σε ΠΜ). Βέβαια, οι συντονιστάδες εκεί έκαναν τη πάπια (Τρολέμπορας, Σαχλίγερος), ενώ κανονικά αυτό είναι πέρμαμπαν.Στη σαπίλα, λογικό είναι να υπάρχει μαύρη άρνηση. Αλλά μια και το χρησιμοποιείς για να κρίνεις το χαρακτήρα του άλλου, η προθυμία να έρθεις σε συνενόηση και συμβιβασμό με τη σκατίλα, τί άνθρωπο δείχνει?Η μαύρη άρνηση και οι μηδέν προτάσεις δείχνουν μονοκόματο άνθρωπο
Και χέστηκα αν αφορά την παράταξη που ψήφισα, δεν είναι εκεί το θέμα και θέλω να με πιστέψεις, άσχετα από τις αντιπαραθέσεις (λογικότατα) που έχουμε κατά καιρούς πάνω στο θέμα. Η στάση σου είναι που δείχνει μονομανία και ότι είσαι μονοκόματος. Δεν βγαίνεις καν να πεις "ρε μάγκες, για δείτε κι αυτόν εδώ, καλός φαίνεται ας τον ψηφίσουμε" η μόνιμη επωδός σου είναι "θάψτε τον Κούλη και τις ακρίδες". Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.
Αν ΔΕ τιμωρηθεί η νοοτροπία, αν δε γαμήσουν άτομα που τη κουβαλάνε, αν δε τους σκίσουν το πάτο, ΔΕ πρόκειται ν' αλλάξει η νοοτροπία. Δε το καταλαβαίνεις? Να σου πώ "να αυτός καλός φαίνεται"? Κανείς δε φαίνεται καλός, γιατί όλοι όσοι είναι τώρα, αν βγούν, θα κάνουν λίγο χειρότερα απ' αυτά που κάνουν αυτοί που κυβερνάνε τώρα. Γιατί πολύ απλά, όσο δε τιμωρείται αυτή η λογική, σου λέει "γιατί να μη το πάω κι ένα βήμα πιο πέρα"?
Και τελικά όλο αυτό πού θα σταματήσει? Σε ρωτάω εγώ. Γιατί τον πάτο του βαρελιού μετά την επανεκλογή Καραμανλήτη στις βρωμερές Σέρρες, τον σπάσαμε, και σκάβουμε με πάθος προς τα κάτω.
- taxalata xalasa
Ευτυχως που οι ΝεόΔουλοι είναι happyδες!

Οι "φέκες" τί είναι? Αυτοί που βγάζουν τα ΦΕΚ?
- taxalata xalasa
Δεν εχω μαθει Δρομοκαΐτεια διάλεκτο... Δεν με θέλουνε τα παιδγιά να πάω κι εγώ εκεί να μάθω ξέναι γλώτται... Με διώχνουνι...Kauldron έγραψε: ↑02 Ιουν 2023, 22:07Οι "φέκες" τί είναι? Αυτοί που βγάζουν τα ΦΕΚ?

- taxalata xalasa
πήζον bot. μαθε να φτιάχνεις αυτην την σουπα... δεν ξερεις ποτέ.... κακιά η ώρα!
taxalata xalasa @ Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
taxalata xalasa @ Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί, μετά τις δημοσιεύσεις του πρήζον bot και του χάλιαπουτάχω, κινδυνεύει να πέσει σε μονοψήφιο ποσοστό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γκάλοπ της BOTANALYSIS, το τελευταίο 15ήμερο, με δημοσιευμένα 18.947 έγκυρα άρθρα των δύο ανωτέρω αναλυτών, ένα σημαντικό ποσοστό (0,0012%) των αναποφάσιστων μελών του Phorum καταστάλαξαν επιτέλους και θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΙΚΗ ή ΜΑΡΙΚΑ ΠΑΛΑΙΣΤΗ.
Πάνος Σκουρλέτης
- taxalata xalasa
Γερο spam!Saliveros έγραψε: ↑03 Ιουν 2023, 09:39Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί, μετά τις δημοσιεύσεις του πρήζον bot και του χάλιαπουτάχω, κινδυνεύει να πέσει σε μονοψήφιο ποσοστό
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γκάλοπ της BOTANALYSIS, το τελευταίο 15ήμερο, με δημοσιευμένα 18.947 έγκυρα άρθρα των δύο ανωτέρω αναλυτών, ένα σημαντικό ποσοστό (0,0012%) των αναποφάσιστων μελών του Phorum καταστάλαξαν επιτέλους και θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΙΚΗ ή ΜΑΡΙΚΑ ΠΑΛΑΙΣΤΗ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 96 Απαντήσεις
- 2232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
26 Μάιος 2023, 15:53
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ!
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 19:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 19:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν θα ψηφίσω Θάνο Τζήμερο
από έργο_μακέτο » 07 Μάιος 2023, 15:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique