Πες τα ρε φίλε με τους γελοίους δημοσιογράφους που τον χαιδεύουν. Δεν πήραν ένα παράδειγμα από το πορτοσάλτε όταν τσακίζει τον πρωθυπουργό ή τον άδωνι.Leporello έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 07:43Επίσης, ο Καρβουνόπουλος ήταν αμείλικτος. Τον τσάκισε τον Νατσιό με τις σκληρές του ερωτήσεις και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα.student έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:50Ευχαριστώ που ενισχύεις το point.
Λίγα λεπτά ν ακούσει κανείς, γίνεται προφανές για τι τεράστιο ταλιμπανικό φασιστόμουτρο μιλάμε! Τα γόνατά μου χτυπάνε από τον φόβο και μόνο με τη σκέψη ότι θα μπει αυτός ο σκληρός και αιμοβόρος φασίστας με τα τάγματα εφόδου του στη βουλή. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο υπάρχει...ακριβώς όπως υποστηρίζει ο νηματοθέτης.
Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
Re: Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
-
Σωραίος 
Τελικά πολεμησαμε το 40 Ρε παιδιά ή σηκώσαμε τις καταθέσεις μας και κρυφτηκαμε στα υπόγεια; μπερδεύτηκα τώρα.
Έχομε νδκράτες στο πχόρουμ να μας απαντήσουν ή δεν έχομε;

Τελικά πολεμησαμε το 40 Ρε παιδιά ή σηκώσαμε τις καταθέσεις μας και κρυφτηκαμε στα υπόγεια; μπερδεύτηκα τώρα.

Έχομε νδκράτες στο πχόρουμ να μας απαντήσουν ή δεν έχομε;
-
- Phorum.gr user: neon imposter
νομίζω ότι ένας καλός ορισμός του φασίστα είναι Όποιος δεν ψηφίζει ΝΔ
είναι ένας ορισμός λακκούβα μάλιστα που σκάβουν οι ίδιοι οι αριστεροί με τον ΝΔ γελαδάρη να κάθεται από πάνω τους κ να τους σημαδεύει με το νεροπίστολο της δημοκρατίας προσφέροντάς τους πιτσιλιές κάτουρου που παίρνουν για νερό
απίστευτα αυτογκόλ
είναι ένας ορισμός λακκούβα μάλιστα που σκάβουν οι ίδιοι οι αριστεροί με τον ΝΔ γελαδάρη να κάθεται από πάνω τους κ να τους σημαδεύει με το νεροπίστολο της δημοκρατίας προσφέροντάς τους πιτσιλιές κάτουρου που παίρνουν για νερό
απίστευτα αυτογκόλ
-
- Phorum.gr user: independent_44
Δεν μπορεί να απαιτεί την αυτοδυναμία η ΝΔ.
Δεν της αξίζει η αυτοδυναμία.
Ούτε θα καταφέρει να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη.
Δεν της αξίζει η αυτοδυναμία.
Ούτε θα καταφέρει να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη.
Ενα ματσο μπουρδες, αντι να ασχοληθουνε γιατι πχ τα ελληνοπουλα ειναι στις τελευταιες θεσεις του PISA σε φυσικοχημειες και μαθηματικα, οι τυποι ασχολουνται με το πως θα βαλουμε 4 ωρες τη βδομαδα θρησκευτικα (Βελοπουλος) η' γιατι υπαρχει αναφορα στο αναγνωστικο του δημοτικου οτι μια οικογενεια ενοιωσε τον φοβο του πολεμου και "κρυφτηκε" σε ενα υπογειο. Γουαου συνωμοσια !
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
H βιολογία λέει ότι στα ανώτερα θηλαστικά υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ φύλα (ΧΥ, ΧΥ-Swyer, ΧΧ, XX-αρσενικό, ΧΧΥ, ΧΥΥ, Χ, ΧΧΧ), αλλά ας μην αφήσουμε την επιστήμη να παρεμποδίζει την ημιμάθεια και τις εμμονές μας.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:31Σωστά. Η βιολογία μιλάει για φύλα, όχι για γένη.Καβαλάρης έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:29Η βιολογία λέει ότι υπάρχουν δύο φύλα. Τα άλλα είναι αερολογίες.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:27Ας πάνε στα αχρείαστα, οι επιστήμες της βιολογίας, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας κλπ.
Επίτηδες πέταξα αυτή τη μπανανόφλουδα.
Εδω να πουμε οτι ο μπαρμπας της Νικης κανει συνεχεια αυτο το πασσιβ αγκρεσιβ που κανει και ο Βελοπουλος -
- "Εγω ειμαι επιχειρηματιας. Αφηνω τις επιχειρησεις μου και τους 200 εργαζομενους μου για να ασχολουμαι με το καλο του τοπου"
- "Εγω ειμαι δασκαλος. Αφησα την αιθουσα και τους 200 μαθηταδες μου για να ασχοληθω με σας τους μλκες να σας κανω ανθρωπους"
Και συ λες - τι καλοι ανθρωποι. Τι αυτοθυσια !
- "Εγω ειμαι επιχειρηματιας. Αφηνω τις επιχειρησεις μου και τους 200 εργαζομενους μου για να ασχολουμαι με το καλο του τοπου"
- "Εγω ειμαι δασκαλος. Αφησα την αιθουσα και τους 200 μαθηταδες μου για να ασχοληθω με σας τους μλκες να σας κανω ανθρωπους"
Όλα εκτός από το ΧΧ και ΧΥ είναι σύνδρομα όχι φύλα και το μόνο απόλυτα σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μισ@ μαλακισμέν@ σε ολόκληρο το ουράνιο τόξο που να πάσχει από αυτά.Allah έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:15H βιολογία λέει ότι στα ανώτερα θηλαστικά υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ φύλα (ΧΥ, ΧΥ-Swyer, ΧΧ, XX-αρσενικό, ΧΧΥ, ΧΥΥ, Χ, ΧΧΧ), αλλά ας μην αφήσουμε την επιστήμη να παρεμποδίζει την ημιμάθεια και τις εμμονές μας.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:31Σωστά. Η βιολογία μιλάει για φύλα, όχι για γένη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θεωρώ ότι δεν είναι χαζό ούτε και δικαιολογεί τίποτα, είναι μια ερμηνεία του φαινομένουέργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:15Χαζό επιχείρημα.Portia έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:12Η φυση απεχθανεται τα κενα. Οσο θα υπαρχουν "Ευαγγελιστες" των εξηνταδυο φυλων, των κοριτσιων με πεος, των ανδρων με ωοθηκες και του Γουελκαμ σκληρο Ισλαμ, αλλο τοσο θα ξεπετιουνται οι Νικες, οι Βελοπουλοι, οι Μελονες και οι Qanon.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:09Συνδιάζει τον βελοπουλέικο εθνολαικισμό με τον αμερικάνικο πουριτανισμό και αντικρατισμό. Έχουν αρχίσει να φέρνουν τα culture wars της Αμερικής στην Ελλάδα.
Έμμεσα και τεχνηέντως δικαιολογεί την άνοδο φασιστικών και ημιφασιστικών μορφωμάτων.
η δράση φέρνει αντίδραση και όσο επιβάλλεται εκ των άνω η αυτή η "προοδευτική" ατζέντα, τόσο θα ξεπηδιούνται τέτοιου είδους αντιδραστικά κόμματα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κ δε βρέθηκε κανείς να τους πει "στα @@ μας, γυρίστε πίσω τότε";Navis έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:20Εδω να πουμε οτι ο μπαρμπας της Νικης κανει συνεχεια αυτο το πασσιβ αγκρεσιβ που κανει και ο Βελοπουλος -
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Σύνδρομα είναι μόνο τρία από τα παραπάνω: ΧΧΥ (Klinefelter), XY-θηλυκό (Swyer) και ΧΧ-αρσενικό (de la Chapelle), και είναι και τα τρία βιώσιμα. Και δεν μπορείς να ξέρεις ποιος "πάσχει" από το καθένα, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν κανονικότατη ζωή με αυτούς τους καρυότυπους χωρίς καν να γνωρίζουν ότι τους έχουν. Θα μπορούσες κι εσύ ή εγώ να τους έχουμε.foscilis έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:22Όλα εκτός από το ΧΧ και ΧΥ είναι σύνδρομα όχι φύλα και το μόνο απόλυτα σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μισ@ μαλακισμέν@ σε ολόκληρο το ουράνιο τόξο που να πάσχει από αυτά.Allah έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:15H βιολογία λέει ότι στα ανώτερα θηλαστικά υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ φύλα (ΧΥ, ΧΥ-Swyer, ΧΧ, XX-αρσενικό, ΧΧΥ, ΧΥΥ, Χ, ΧΧΧ), αλλά ας μην αφήσουμε την επιστήμη να παρεμποδίζει την ημιμάθεια και τις εμμονές μας.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 18:31
Σωστά. Η βιολογία μιλάει για φύλα, όχι για γένη.
Σε κάθε περίπτωση, ο βιολογικός προσδιορισμός του φύλου δεν είναι τόσο απλός και ξεκάθαρος όσο o δυαδικός αφορισμός "ΧΥ=αρσενικό/ΧΧ=θηλυκό". Και βιολογικά μιλώντας πάντα, ναι, υπάρχουν και άντρες με ωοθήκες, και γυναίκες με πούτσο.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Το παράδειγμα με τον Μεγαλέξανδρο, τον Καραγκιόζη και την κοκκινοσκουφίτσα πως σου φαίνεται;Navis έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:12Ενα ματσο μπουρδες, αντι να ασχοληθουνε γιατι πχ τα ελληνοπουλα ειναι στις τελευταιες θεσεις του PISA σε φυσικοχημειες και μαθηματικα, οι τυποι ασχολουνται με το πως θα βαλουμε 4 ωρες τη βδομαδα θρησκευτικα (Βελοπουλος) η' γιατι υπαρχει αναφορα στο αναγνωστικο του δημοτικου οτι μια οικογενεια ενοιωσε τον φοβο του πολεμου και "κρυφτηκε" σε ενα υπογειο. Γουαου συνωμοσια !
Καλη ιδεα, διεγειρει τη φαντασια. Δηλαδη αν φτιαξουν μια ιστορια με αυτους τους τρεις τι θα παθουν, θα μειωθει η αξια του Μεγαλεξανδρου, του καραγκιοζη και της κοκκινοσκουφιτσας αντιστοιχα ?independent44 έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:57Το παράδειγμα με τον Μεγαλέξανδρο, τον Καραγκιόζη και την κοκκινοσκουφίτσα πως σου φαίνεται;Navis έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 14:12Ενα ματσο μπουρδες, αντι να ασχοληθουνε γιατι πχ τα ελληνοπουλα ειναι στις τελευταιες θεσεις του PISA σε φυσικοχημειες και μαθηματικα, οι τυποι ασχολουνται με το πως θα βαλουμε 4 ωρες τη βδομαδα θρησκευτικα (Βελοπουλος) η' γιατι υπαρχει αναφορα στο αναγνωστικο του δημοτικου οτι μια οικογενεια ενοιωσε τον φοβο του πολεμου και "κρυφτηκε" σε ενα υπογειο. Γουαου συνωμοσια !
Εαν θυμαμαι καλα (πριν 40+ χρονια που εβλεπα παραδοσιακο καραγκιοζη στην Ερτ) ειχε και ιστοριες μιξη, με καραγκιοζη και εξωγηινους, καραγκιοζη και μεγαλεξανδρο κλπ.
Αυτός ο Νατσιός όμως, δεν απαντάει ούτε σε εύκολες ερωτήσεις. Εχει ένα κείμενο, το οποίο απαγγέλει σε όλους όσους πάει.student έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 10:24Πες τα ρε φίλε με τους γελοίους δημοσιογράφους που τον χαιδεύουν. Δεν πήραν ένα παράδειγμα από το πορτοσάλτε όταν τσακίζει τον πρωθυπουργό ή τον άδωνι.Leporello έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 07:43Επίσης, ο Καρβουνόπουλος ήταν αμείλικτος. Τον τσάκισε τον Νατσιό με τις σκληρές του ερωτήσεις και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα.student έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 22:50Ευχαριστώ που ενισχύεις το point.
Λίγα λεπτά ν ακούσει κανείς, γίνεται προφανές για τι τεράστιο ταλιμπανικό φασιστόμουτρο μιλάμε! Τα γόνατά μου χτυπάνε από τον φόβο και μόνο με τη σκέψη ότι θα μπει αυτός ο σκληρός και αιμοβόρος φασίστας με τα τάγματα εφόδου του στη βουλή. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο υπάρχει...ακριβώς όπως υποστηρίζει ο νηματοθέτης.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
To πιο επικινδυνο φασιστικο κομμα (και το μονο σε ολη τη μεταπολιτευση) ειναι η ΝΔ που κανει οτι μπορει να εξοντωσει ενα δασκαλακο, μεχρι το ΣΔΟΕ στο Αγιο Ορος εστειλε και γενικα εκανε ανω κατω τη χωρα μπας και βρει το παραμικρο σε βαρος ενος μικρου κομματος και των ανθρωπων του.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
από georgebi » 05 Μάιος 2023, 11:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1604 Απαντήσεις
- 49626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2024, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 530 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Που προτιμάτε να εργάζεστε αυτή την στιγμή; Στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
από Libre arbitre » 03 Φεβ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
04 Φεβ 2024, 16:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και των γονέων απ το στρατό κατοχής του Χρυσοχουντίδη αυτή τη στιγμή στου Στρεφη
από georgebi » 27 Απρ 2025, 21:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
28 Απρ 2025, 12:54
-