Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από πατησιωτης » 15 Ιουν 2023, 12:47
Rocco Siffredi έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:14
Arisvilla έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:07
Σωστά, απλά τα θέματα αυτά δεν λύνονται ούτε με ακτιβισμό ούτε με κραυγές. Η δεξιά ελέγχει τα πάντα και έχει επιβάλλει την ατζέντα της στην κοινωνία. Η σκατοψυχια είναι παντού. Χρέος της αριστεράς είναι να πείσει τον κόσμο ότι οι μετανάστες δεν είναι μίασματα της κοινωνίας και ότι πολιτική με pushbacks και φράχτες δεν είναι η λύση.
Και ποια είναι η λύση
Και ποια ατζέντα της δεξιας ολη χώρα μετανάστες έχει όποιος θέλει μπαίνει
Να μας πεί ποιά είναι η ατζέντα της αριστεράς για να συγκρίνουμε.Πραγματική κυβερνητική ατζέντα όμως και όχι κραυγές όταν είναι αντιπολίτευση.
Διότι η αριστερά κυβέρνησε και η ατζέντα της βούλιαξε στην Ειδομένη για την οποία αποφεύγουν να μιλάνε.
Οι φίλοι τους και αδικημένοι "Μακεδόνες" τους έκλεισαν τα σύνορα και κόλλησαν εκεί.Η Γερμανία είναι πέντε χώρες μετά την Ειδομένη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 15 Ιουν 2023, 12:51
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:52
Η συσχέτιση με τα Τέμπη είναι....;
Ο καπιταλισμός φυσικά.Τι άλλο;
Δεν μας είπαν όμως ποιόν ζητάνε να παραιτηθεί.Για τα Τέμπη ζητάγανε τον Καραμανλή.Τώρα ποιόν;
Μία ιδέα έριξε ο Ένοπλος που θέλει εφόδους στα γραφεία του ΟΗΕ.Φταίει ο ΟΗΕ.Γκουτιέρες παραιτήσου.

-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 15 Ιουν 2023, 12:58
Sol έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 09:02
Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 08:58
Γι' αυτο χρειαζεται η Ελλαδα εθνικιστικα κομματα στη Βουλη μπας και αρθρωσουν λογο εναντια στο μαζικο ισλαμικο εποικισμο της χωρας.
.
ποιος ισλαμικος βρε; πέθανε κόσμος με τις μαλακίες εε-νατο και τις συμφωνιες μερκελ-ερντογαν.
Μυρίστηκες αίμα πτωματοφάγα ύαινα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Ιουν 2023, 13:08
πατησιωτης έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 12:47
Rocco Siffredi έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:14
Arisvilla έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:07
Σωστά, απλά τα θέματα αυτά δεν λύνονται ούτε με ακτιβισμό ούτε με κραυγές. Η δεξιά ελέγχει τα πάντα και έχει επιβάλλει την ατζέντα της στην κοινωνία. Η σκατοψυχια είναι παντού. Χρέος της αριστεράς είναι να πείσει τον κόσμο ότι οι μετανάστες δεν είναι μίασματα της κοινωνίας και ότι πολιτική με pushbacks και φράχτες δεν είναι η λύση.
Και ποια είναι η λύση
Και ποια ατζέντα της δεξιας ολη χώρα μετανάστες έχει όποιος θέλει μπαίνει
Να μας πεί ποιά είναι η ατζέντα της αριστεράς για να συγκρίνουμε.Πραγματική κυβερνητική ατζέντα όμως και όχι κραυγές όταν είναι αντιπολίτευση.
Διότι η αριστερά κυβέρνησε και η ατζέντα της βούλιαξε στην Ειδομένη για την οποία αποφεύγουν να μιλάνε.
Οι φίλοι τους και αδικημένοι "Μακεδόνες" τους έκλεισαν τα σύνορα και κόλλησαν εκεί.Η Γερμανία είναι πέντε χώρες μετά την Ειδομένη.
Η ατζέντα της αριστεράς είναι απλούστατη.
Ανοιχτά σύνορα και να μεταφέρεται όποιος τα περνάει με ασφάλεια σε όποια χώρα γουστάρει να πάει.
Το αν θα πρέπει να μεταφέρονται με πούλμαν ή αεροπλάνα για να μην ταλαιπωρούνται, είναι συζητήσιμο.
Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι καθόλου κακό ως λύση. Με μία αεροπορική πτήση την ημέρα και μερικά πούλμαν θα κάνουμε την παράδοση και θα είμαστε κύριοι. Το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο. Delivery way.
Το αν οι χώρες που θέλουν να πάνε οι λάθρο θέλουν τους λαθρο, είναι ψιλά γράμματα που δεν μας αφορούν. Εμείς θα κάνουμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον.
Προσπαθήστε πάντως να το κάνετε εικόνα...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 15 Ιουν 2023, 14:50
Sol έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 09:06
ρε μλκες είστε με τα καλά σας; φταίει το ελληνικό κράτος που ένα σαπιοκάραβο ξεκίνησε από τη Λιβύη με προορισμό την Ιταλία;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 15 Ιουν 2023, 14:51
Sol έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 08:56
στο συνταγμα 8 ηώρα την πέμπτη
Κράτα μουωθεση σύντροφε γιατι θα γίνεται της ποπης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 15 Ιουν 2023, 15:14
πατησιωτης έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 12:51
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:52
Η συσχέτιση με τα Τέμπη είναι....;
Ο καπιταλισμός φυσικά.Τι άλλο;
Δεν μας είπαν όμως ποιόν ζητάνε να παραιτηθεί.Για τα Τέμπη ζητάγανε τον Καραμανλή.Τώρα ποιόν;
Μία ιδέα έριξε ο Ένοπλος που θέλει εφόδους στα γραφεία του ΟΗΕ.Φταίει ο ΟΗΕ.Γκουτιέρες παραιτήσου.

Είναι και το άλλο. Στο άκουσμα της είδησης ότι πνίγηκαν μετανάστες στο αιγαίο, ο παβλοφικός συνειρμός που κάνουν αυτόματα είναι ότι η Ελλάδα και η ΝΔ τους έπνιξε.
Οποιοσδήποτε άλλος συνειρμός είναι ανέφικτος γιατί δεν υπάρχει η αντίστοιχη νευρική σύναψη στον εγκέφαλό τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 15 Ιουν 2023, 15:24
Isildur έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 11:11
Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 10:53
Εσυ isildur μπορει να μην το γνωριζεις γιατι ελειπες αλλα εγω πρωτα ψηφιζα ΛΑΟΣ, μετα ΑΝΕΛ και τωρα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Η υποστηριξη στο ΣΥΡΙΖΑ ηταν επειδη συνεργαστηκε με τους ΑΝΕΛ και δεν ηταν μονο απο μενα αλλα και απο ολους τους ΑΝΕΛ.
ΣΥΡΙΖΑ προτεινω να ψηφισουν παντως οι οποιοι κεντροαριστεροι και οχι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που με Κουλη ειναι κεντροαριστερο κομμα.
Και ο λογος ειναι οτι οι Συριζαιοι μπορει να ειναι ψευτες αλλα δεν ειναι κλεφταραδες σαν τους αλλους δυο.
.
Ρε Αρίστο, έλεος. Την ξέρω λίγο-πολύ την πορεία σου (ξέχασες και τα προ ΛΑΟΣ να βάλεις εδώ γιατί μάλλον ντρέπεσαι να πεις για ΝΔ), αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχες απλώς κάποια συμπάθεια λόγω ΑΝΕΛ, έρωτα είχες και δεν το έκρυβες. Ακόμα και μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ.
Ξέχασες μήπως κάτι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΔΕΜΟΣ-ΒΑΝΣΑΡΕΜΟΣ που διαλαλούσες; Ξέχασες κάτι νήματα "Και ξαφνικά, καλές ειδήσεις από παντού" που εκθείαζες
απάντα τα ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ δρώμενα, ακόμα και τις χοντρομαλακίες τους ή και αυτά που οι ΑΝΕΛ δεν είχαν καμμιά συμμετοχή; Ξέχασες τι αγώνα έκανες για τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι λίγο πριν τις εκλογές; Προεκλογικά και ως μέρος του αγώνα για τις εκλογές, για την "δική σου" παράταξη (που προσωπικά δεν πείστηκα ποτέ, αλλά τέλος πάντων) έλεγες ένα πράμα και για τον ΣΥΡΙΖΑ εκατό. Πλάκα μου κάνεις τώρα;
Γιατι μου τα λες αυτα; Μπας και μου δημιουργησει ενοχες; Οτι πολιτικη σταση εχω κρατησει ειχε παντα στοχευση και λογικη. Οταν το ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη εγινε διαπλεκομενο καθεστως και βαθυ κρατος ψηφισα ΝΔ για απαλλαγη. Οταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρεωκοπησαν τη χωρα υποστηριξα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οταν δεν πετυχαν στη διαπραγματευση παλι γυρω στο 40% πηραν μαζι το Σεπτεμβριο του 2015 γιατι οσοι τους ψηφισαμε απλα ειπαμε οτι ενταξει απετυχαν με ολη την Ευρωπη (και την Κυπρο) απεναντι τους, ας τους αφησουμε να κυβερνησουν ομως γιατι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας χρεωκοπησαν. Οσο για την περιοδο απο το 2019 και μετα που κυβερνουσε η ΝΔ, η απομακρυνση μου απο το ΣΥΡΙΖΑ εγινε για δυο λογους, πρωτον οτι δεν υπηρχαν ΑΝΕΛ να τον σπρωχνουν δεξιοτερα και δευτερον γιατι ΔΕΝ εκανε καμια ουσιαστικη αντιπολιτευση στη ΝΔ, ουσιαστικα εδειχνε οτι καποια μεγαλα συμφεροντα τον φρεναραν. Αντικειμενικα λοιπον η μονη λυση που μενει ειναι ο πατριωτικος χωρος, θα παιξω κι αυτο το χαρτι κι αν καει τοτε θα πω οτι τζαμπα ασχοληθηκα με την πολιτικη, δεν αλλαζει η κοινωνια με τους πολιτικους και σε επομενη ζωη ας ασχοληθω με τη φωτογραφια η τη ζωγραφικη.

.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 15 Ιουν 2023, 15:29
Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 15:24
Εσυ isildur μπορει να μην το γνωριζεις γιατι ελειπες αλλα εγω πρωτα ψηφιζα ΛΑΟΣ, μετα ΑΝΕΛ και τωρα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Η υποστηριξη στο ΣΥΡΙΖΑ ηταν επειδη συνεργαστηκε με τους ΑΝΕΛ και δεν ηταν μονο απο μενα αλλα και απο ολους τους ΑΝΕΛ.
ΣΥΡΙΖΑ προτεινω να ψηφισουν παντως οι οποιοι κεντροαριστεροι και οχι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που με Κουλη ειναι κεντροαριστερο κομμα.
Και ο λογος ειναι οτι οι Συριζαιοι μπορει να ειναι ψευτες αλλα δεν ειναι κλεφταραδες σαν τους αλλους δυο.
.
Ρε Αρίστο, έλεος. Την ξέρω λίγο-πολύ την πορεία σου (ξέχασες και τα προ ΛΑΟΣ να βάλεις εδώ γιατί μάλλον ντρέπεσαι να πεις για ΝΔ), αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχες απλώς κάποια συμπάθεια λόγω ΑΝΕΛ, έρωτα είχες και δεν το έκρυβες. Ακόμα και μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ.
Ξέχασες μήπως κάτι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΔΕΜΟΣ-ΒΑΝΣΑΡΕΜΟΣ που διαλαλούσες; Ξέχασες κάτι νήματα "Και ξαφνικά, καλές ειδήσεις από παντού" που εκθείαζες
απάντα τα ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ δρώμενα, ακόμα και τις χοντρομαλακίες τους ή και αυτά που οι ΑΝΕΛ δεν είχαν καμμιά συμμετοχή; Ξέχασες τι αγώνα έκανες για τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι λίγο πριν τις εκλογές; Προεκλογικά και ως μέρος του αγώνα για τις εκλογές, για την "δική σου" παράταξη (που προσωπικά δεν πείστηκα ποτέ, αλλά τέλος πάντων) έλεγες ένα πράμα και για τον ΣΥΡΙΖΑ εκατό. Πλάκα μου κάνεις τώρα;
Γιατι μου τα λες αυτα; Μπας και μου δημιουργησει ενοχες; Οτι πολιτικη σταση εχω κρατησει ειχε παντα στοχευση και λογικη. Οταν το ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη εγινε διαπλεκομενο καθεστως και βαθυ κρατος ψηφισα ΝΔ για απαλλαγη. Οταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρεωκοπησαν τη χωρα υποστηριξα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οταν δεν πετυχαν στη διαπραγματευση παλι γυρω στο 40% πηραν μαζι το Σεπτεμβριο του 2015 γιατι οσοι τους ψηφισαμε απλα ειπαμε οτι ενταξει απετυχαν με ολη την Ευρωπη (και την Κυπρο) απεναντι τους, ας τους αφησουμε να κυβερνησουν ομως γιατι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας χρεωκοπησαν. Οσο για την περιοδο απο το 2019 και μετα που κυβερνουσε η ΝΔ, η απομακρυνση μου απο το ΣΥΡΙΖΑ εγινε για δυο λογους, πρωτον οτι δεν υπηρχαν ΑΝΕΛ να τον σπρωχνουν δεξιοτερα και δευτερον γιατι ΔΕΝ εκανε καμια ουσιαστικη αντιπολιτευση στη ΝΔ, ουσιαστικα εδειχνε οτι καποια μεγαλα συμφεροντα τον φρεναραν. Αντικειμενικα λοιπον η μονη λυση που μενει ειναι ο πατριωτικος χωρος, θα παιξω κι αυτο το χαρτι κι αν καει τοτε θα πω οτι τζαμπα ασχοληθηκα με την πολιτικη, δεν αλλαζει η κοινωνια με τους πολιτικους και σε επομενη ζωη ας ασχοληθω με τη φωτογραφια η τη ζωγραφικη.

.
Δηλαδή, από το 2019 και μετά είσαι "απομακρυσμένος" από τον ΣΥΡΙΖΑ; Αν δεν ήσουν, τι παραπάνω θα έκανες;

Επίσης, δεν σου τα λέω για δημιουργία ενοχών ή κάτι τέτοιο. Εννοείται πως όχι. Ούτε και σκοπός μου είναι αυτός αλλά ούτε και πιστεύω πως θα μπορούσα να πετύχω ποτέ κάτι τέτοιο, σε έναν "γυρολόγο" σαν κι εσένα.

Απλά, εκεί στην περιγραφή που έκανες για την τρελή πορεία του λεωφορείου σου, κάποιες στάσεις μάλλον τις ξέχασες, σε κάποιες άλλες κάπου ίσως μπερδεύτηκες πόση ώρα σταμάτησες και κάτι τέτοια. Γι' αυτό και τα ανέφερα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Αρίστος
από Αρίστος » 15 Ιουν 2023, 15:41
Καμια τρελλη πορεια, την ιδια πορεια με μενα ειχε ενα μεγαλο μερος του ελληνικου λαου που θεωρησε οτι τον προδοσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν θελει να επιστρεψει ειδικα σε αυτα τα δυο κομματα ποσο μαλιστα οταν και στα δυο κυβερναει σημερα το σημιτικο ΠΑΣΟΚ.
.
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 15 Ιουν 2023, 16:07
Lord Brum έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 14:51
Κράτα μουωθεση σύντροφε γιατι θα γίνεται της ποπης

Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Juno
από Juno » 15 Ιουν 2023, 17:02
Έλα ρε γμτ, έχω να κατεβώ για δουλειά μου. Πάλι θα τα κλείσετε όλα παλιοφασίστες;
-
OANNHSEA
από OANNHSEA » 15 Ιουν 2023, 17:17
Το καλύτερο θα ήταν να βάλουμε όλους εσάς τους προδότες στα τρένα - αλλά δυστυχώς θα αργήσει αυτό...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Feindflug
από Feindflug » 15 Ιουν 2023, 17:19
Αρίστος έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 15:24
.
Γιατι μου τα λες αυτα; Μπας και μου δημιουργησει ενοχες;
Οτι πολιτικη σταση εχω κρατησει ειχε παντα στοχευση και λογικη. Οταν το ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη εγινε διαπλεκομενο καθεστως και βαθυ κρατος ψηφισα ΝΔ για απαλλαγη. Οταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρεωκοπησαν τη χωρα υποστηριξα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οταν δεν πετυχαν στη διαπραγματευση παλι γυρω στο 40% πηραν μαζι το Σεπτεμβριο του 2015 γιατι οσοι τους ψηφισαμε απλα ειπαμε οτι ενταξει απετυχαν με ολη την Ευρωπη (και την Κυπρο) απεναντι τους, ας τους αφησουμε να κυβερνησουν ομως γιατι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας χρεωκοπησαν. Οσο για την περιοδο απο το 2019 και μετα που κυβερνουσε η ΝΔ, η απομακρυνση μου απο το ΣΥΡΙΖΑ εγινε για δυο λογους, πρωτον οτι δεν υπηρχαν ΑΝΕΛ να τον σπρωχνουν δεξιοτερα και δευτερον γιατι ΔΕΝ εκανε καμια ουσιαστικη αντιπολιτευση στη ΝΔ, ουσιαστικα εδειχνε οτι καποια μεγαλα συμφεροντα τον φρεναραν. Αντικειμενικα λοιπον η μονη λυση που μενει ειναι ο πατριωτικος χωρος, θα παιξω κι αυτο το χαρτι κι αν καει τοτε θα πω οτι τζαμπα ασχοληθηκα με την πολιτικη, δεν αλλαζει η κοινωνια με τους πολιτικους και σε επομενη ζωη ας ασχοληθω με τη φωτογραφια η τη ζωγραφικη.

.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Saliveros
- Phorum.gr user: Saliveros
από Saliveros » 15 Ιουν 2023, 17:23
Saliveros έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 17:00
Sol έγραψε: ↑15 Ιουν 2023, 14:26
και τι να κάναμε, να σφυρίζαμε αδιάφορα; αυτό είναι το ελάχιστο. Ενα σοβαρό κράτος θα κατείγειλε εε-νατο κ.α.
Αν ήταν πραγματικά σοβαρό, θα οργάνωνε και τουλάχιστον 5-6 διαδηλώσεις στην οδό Στάδιου υπέρ του διεθνή αφοπλισμού και της λεφτεριάς στα εχπαιδεφτικά ιδρύματα.

Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
-
- 103 Απαντήσεις
- 2158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Μαρ 2025, 13:02
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 1396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
27 Ιουν 2023, 18:48
-
-
- 85 Απαντήσεις
- 2280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
02 Ιούλ 2023, 00:19
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
26 Μάιος 2024, 17:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.