Στενό Μαρκάρισμα/political edition: End of a leftist Era
Re: Στενό Μαρκάρισμα/political edition: End of a leftist Era
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι μαλακίες είναι αυτές;
Αν ψηφίσεις Κούλη, να ξέρεις ότι δεν θα σου ξανασηκωθεί εύκολα όσο και να τη θες την Βαντόναινα. Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράματα. Και εννοείται μην της πεις ότι θα ψηφίσεις Κούλη, ούτε στα ψέματα.
Αν ψηφίσεις Κούλη, να ξέρεις ότι δεν θα σου ξανασηκωθεί εύκολα όσο και να τη θες την Βαντόναινα. Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράματα. Και εννοείται μην της πεις ότι θα ψηφίσεις Κούλη, ούτε στα ψέματα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τον Κουλισμο τον ανέχομαι και υπο συνθήκες τον επικροτω κιόλας, τυπε μου. Τον ΝΔκρατισμο δεν αντέχω καθόλου.Υδράργυρος έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 15:01Ακόμα δεν την έχεις μπλοκάρει; Κουλισμός, δε σου λέει ψήφισε ΝΔ, σου λέει ψήφισε κούλη. Οτι χειρότερο. Εγώ έχω ρίξει μπλοκ σε κουλικιάvantono έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 12:31Διάλογοι με μια πρώην μου (έτσι όπως φαίνεται να πάει το πράμα)...
Βαντόναινα: Ε οκ, δε σου λέω να ψηφίσεις ΝΔ, ψήφισε Κούλη. Για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή σου θα το κανεις και το ξερεις. Εσύ αν δεν ψηφίσεις τώρα ΝΔ με τον Κούλη, δεν πρόκειται να ψηφίσεις ποτέ. Δεν προκειται να βρεθεί κανένας άλλος της ΝΔ που να ειναι τόσο κοντά ιδεολογικά με σένα όσο ο Κούλης, να είσαι σίγουρος.
Εγώ: .......
Β/να: Σκέψου και πόσες διαγραφές ακροδεξιών που εξέφρασαν ρατσιστικό λόγο, έχει κάνει με το που ανέλαβε το τιμόνι του κόμματος. Εγώ ξέρεις πόσο το έχω εκτιμήσει αυτό και ο ίδιος λες οτι κάτι τέτοια ειναι προς τιμήν του και τον χειροκροτάς. Και δε μου λες, Μπακογιάννη πώς ψήφισες δηλαδή?
Εγώ: Καλά, άλλη περίπτωση οι δημοτικές, τι κάθεσαι και μου λες τώρα? Άλλωστε πρώτον, με Μπακό είχε κατέβει ο ..... (κοινός μας φίλος) και μου ειχε ζητήσει να τον ψηφίσω και δεύτερον, ο Μπακό μου ειναι συμπαθής. Φυσικά και δεν ειμαι ευχαριστημένος με την όλη θητεία του βέβαια και δεν θα τον ξαναψηφίσω, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι μου είναι συμπαθής φυσιογνωμικά, σε αντίθεση με τον Κούλη που φυσιογνωμικά συμπαθής δεν μου είναι.
Β/να: Ούτε εμένα μου ειναι και απόλυτα συμπαθής αλλά είναι ο,τι καλύτερο και προοδευτικότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο δεξιό στρατόπεδο και με μια αρκετά πετυχημένη θητεία, αν τον συγκρίνεις και με όλους τους άλλους που έχουν περάσει.
Εσύ εν τω μεταξύ, έλα τώρα που δυσκολεύεσαι να ψηφίσεις Κούλη, μας το παίζεις προοδευτικός αλλά κοίτα καταβάθος πόσο παραδοσιακός είσαι. Πιστός σε μια σχέση τόσα χρόνια και για πάντα ερωτευμένος!
Εγώ: ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχΧΑΧΑΧΑΑΧ
Β/να: Καλά άσε τα γελάκια, σε ξέρω. Σε έχει λατρέψει μέχρι και ο πατέρας μου που ούτε εγώ δεν τον αντέχω πάνω απο 5 λεπτά έτσι οπως είναι.
Εγώ:
Θέλω τη στήριξή σας, πχορουμικά αδέρφια μουΜακάρι να βαστήξω γερά και να μη λυγίσω.
Ελπίζω να μη τη δει Λυσιστράτη, και αρχίσει να με πολεμάει με ύπουλα και βρώμικα όπλα.
Και δεν θεωρώ τον Κούλη ως κούκο που θα φέρει την άνοιξη σε αυτό το κόμμα, δυστυχώς.
- vantono
Το βρήκα. Θα της πω οτι θα δεχτώ να ψηφίσω Κούλη, μονο αν με αφήσει να δηλώσω συμμετοχή στο first dates.
- vantono
Η ιστορία επαναλαμβάνεται απο την ανάποδη:
Χθες είχαμε κατάληψη των Κομμουνιστικών ανακτόρων από τις τσαρικές ορδές!
Φυσικά και της είπα οτι ψήφισα ΚΚΕ και το υποστήριξα πολύ ένθερμα, πήγα να στήσω και καβγά για να το κάνω πιο πειστικό, αλλά δεν το συνέχισε.
Δε βαριέσαι, άλλωστε στη μεταΚούλη εποχή δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω ΝΔ.
Χθες είχαμε κατάληψη των Κομμουνιστικών ανακτόρων από τις τσαρικές ορδές!

Φυσικά και της είπα οτι ψήφισα ΚΚΕ και το υποστήριξα πολύ ένθερμα, πήγα να στήσω και καβγά για να το κάνω πιο πειστικό, αλλά δεν το συνέχισε.
Δε βαριέσαι, άλλωστε στη μεταΚούλη εποχή δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω ΝΔ.
SpoilerShow
Εκτός αν τον διαδεχθεί κανένας Δένδιας, ο γνωστός ως ΓΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΖΟΥΛΩΝ!!!1 

Απορω πως καταφερνετε να αναπνεετε οι ΚΝιτες.
σωστα
το γνωριζω καλα

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
Ευελπιστώ να μην ανακαλύψει η δικιά μου το πχορουμ και πέσει πανω σε αυτό το νήμα.
Χίλιες φορές να πέσει πάνω στο Ρωσιδάδικο ή τα υπόλοιπα στενομαρκαρίσματα, παρά σε αυτό.
Χίλιες φορές να πέσει πάνω στο Ρωσιδάδικο ή τα υπόλοιπα στενομαρκαρίσματα, παρά σε αυτό.
Διαφωνώ. Αν ο "κύρης" λέει, γιατί όχι;
Αν δεν λέει, σαφώς και είναι υποτιμητικό για την κυρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καυτο θεμα - το συζηταμε με ησυχια την πεμπτη στις 22 00 στο CV
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε, όχι και καυτό. Διαχρονική πραγματικότητα που δεν αλλάζει με αναλύσεις/συζητήσεις κλπ

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:16 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 54 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
22 Ιαν 2025, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στενό μαρκάρισμα new season: Η γειτόνισσα με τη χιτζάμπ
από vantono » 04 Οκτ 2024, 13:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 75 Απαντήσεις
- 2037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
16 Οκτ 2024, 10:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονα vibes Έθνι με αύρα Vantono (στενό μαρκάρισμα vol V?)
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 07 Ιούλ 2023, 05:46 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 19 Απαντήσεις
- 1250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
08 Ιούλ 2023, 17:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και οι 7 είναι υπέροχοι, F1 edition
από Ερμής » 23 Ιούλ 2023, 10:54 » σε Μηχανοκίνηση - 47 Απαντήσεις
- 2571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur