Η λύση δηλαδή είναι ή τα 3 συστημικά κόμμα που ξεπούλησαν τη χώρα ή τα νέα ακροδεξιά φρούτα ( που πολλά απ'αυτά όταν ωριμάσουν θα κάνουν το ίδιο, μην ξεχνάμε τα παλικάρια του Καρατζαφέρη που πήγαν στη ΝΔ και ψήφιζαν μνημόνια μετά ).seismic έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:04Και έχεις και τρία κόμματα που ξεπούλησαν την Ελλάδα σε χρήμα και ιστορία και κυβερνούν εναλλάξ.έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:58Έχεις έναν καταδικασμένο για ηγεσία ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να ασκεί πολιτική και να επηρεάζει πολύ κόσμο από τη φυλακή. Το Σπαρτιάτες είναι το front της υπόθεσης, πίσω βρίσκεται ο Κασιδιάρης που επιδιώκει να εκφράζεται πολιτικά με κάθε μέσο.
Αυτούς πως τους ονομάζεις εσύ?
Μπογιόπουλος: Δεν είναι Σπαρτιάτες, φασίστες με περικεφαλαία είναι!
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Μπογιόπουλος: Δεν είναι Σπαρτιάτες, φασίστες με περικεφαλαία είναι!
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:07Η λύση δηλαδή είναι ή τα 3 συστημικά κόμμα που ξεπούλησαν τη χώρα ή τα νέα ακροδεξιά φρούτα ( που πολλά απ'αυτά όταν ωριμάσουν θα κάνουν το ίδιο, μην ξεχνάμε τα παλικάρια του Καρατζαφέρη που πήγαν στη ΝΔ και ψήφιζαν μνημόνια μετά ).seismic έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:04Και έχεις και τρία κόμματα που ξεπούλησαν την Ελλάδα σε χρήμα και ιστορία και κυβερνούν εναλλάξ.έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:58
Έχεις έναν καταδικασμένο για ηγεσία ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να ασκεί πολιτική και να επηρεάζει πολύ κόσμο από τη φυλακή. Το Σπαρτιάτες είναι το front της υπόθεσης, πίσω βρίσκεται ο Κασιδιάρης που επιδιώκει να εκφράζεται πολιτικά με κάθε μέσο.
Αυτούς πως τους ονομάζεις εσύ?
Πόσοι από τους 250000 που ψήφισαν Σπαρτιάτες είναι φασίστες?
Για εμένα ούτε το 1%
Οι άνθρωποι βλέπουν να πουλάνε την Μακεδονία, να ψηφίζουν όχι στα μνημόνια και να το κάνουν ναι,
βλέπει κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, και μετά αναρωτιόνται γιατί δεν ψήφισαν Σύριζα...
Όλοι σχεδόν ψήφισαν Σπαρτιάτες γιατί τα κόμματα στην βουλή τους αρνούνται να ζήσουν να έχουν γνώμη οι πολίτες.
Και αντί τα κόμματα να αναρωτηθούν γιατί ψηφίζουν Σπαρτιάτες οι πολίτες και να σκύψουν να ακούσουν του απαγορεύουν και την έκφραση φασιστικά.
Ξέρετε κάτι Αν εγώ δεν βρω το φάρμακο μου θα αγοράσω το γενόσημο φάρμακο.
Όλα αυτά τα γενόσημα κόμματα είναι προϊόντα της ανικανότητας αυτών που μας κυβερνούν.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
οκ εισαι πανω απο εικοσι ομως ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:58Έχεις έναν καταδικασμένο για ηγεσία ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να ασκεί πολιτική και να επηρεάζει πολύ κόσμο από τη φυλακή. Το Σπαρτιάτες είναι το front της υπόθεσης, πίσω βρίσκεται ο Κασιδιάρης που επιδιώκει να εκφράζεται πολιτικά με κάθε μέσο.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:54μια απορια εχω με αυτα που διαβαζω οταν λες οτι ειναι επικινδυνοι για ποιους ειναι και σε τι;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:36Οι Σπαρτιάτες επίσης meme (έβαλαν για λογότυπο περικεφαλαία μη χέσω) αλλά έχουν πετριά με άλλη ιστορική περίοδο και είναι πιο φασίστες και πιο επικίνδυνοι.
.
γιατι πραγματικα εγω δεν φερω καμια ανησυχια
- έργο_μακέτο
Υπάρχει κάποιος βιολογικός νόμος που κάθορίζει ότι κάθε άνθρωπος μετά τα 20 γίνεται ακροδεξιός ;nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:10οκ εισαι πανω απο εικοσι ομως ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:58Έχεις έναν καταδικασμένο για ηγεσία ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να ασκεί πολιτική και να επηρεάζει πολύ κόσμο από τη φυλακή. Το Σπαρτιάτες είναι το front της υπόθεσης, πίσω βρίσκεται ο Κασιδιάρης που επιδιώκει να εκφράζεται πολιτικά με κάθε μέσο.
- Yes I have!
- Yes I have!
εσυ δεν γινεται να μην ξερεις τι παιζει στην γερμανια και γαλλιαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:00Μη βαρεθούμε μόνο χωρίς προβλήματα. Ο Αδάμ και η Εύα είδες τι έπαθαν.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:27μη το γελας καθολου ! αυτη η συγχρονη ακροδεξια ειναι η μονη που μπορει να λυσει τα προβληματα μαςέργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:23Υπάρχουν αρχαιολάτρες (Σπαρτιάτες), βυζαντινολάτρες (ΝΙΚΗ), και ρωσόφιλοι τσαρικοί (Ελληνική Λύση).
ΣυγΧρονΗ ΑΚροδΕξιΑ
ή να το προσπαθησει σε μεγαλο βαθμο ....
και οτι συντομα θα εχουμε ακροδεξιες κυβερνησεις εκει
εχεις γραψει καπου 30 λεξεις χωρις να μου απαντησεις στο ελαχιστο αυτο που σε ρωτησαέργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:11Υπάρχει κάποιος βιολογικός νόμος που κάθορίζει ότι κάθε άνθρωπος μετά τα 20 γίνεται ακροδεξιός ;nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:10οκ εισαι πανω απο εικοσι ομως ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:58
Έχεις έναν καταδικασμένο για ηγεσία ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να ασκεί πολιτική και να επηρεάζει πολύ κόσμο από τη φυλακή. Το Σπαρτιάτες είναι το front της υπόθεσης, πίσω βρίσκεται ο Κασιδιάρης που επιδιώκει να εκφράζεται πολιτικά με κάθε μέσο.
για αυτο σε ρωτησα για την ηλικια.. αντε να περιμενω ακομη να μου πεις συγκεκριμενα πραγματα
οπως θα φοβασαι να κυκλοφορεις; δεν θα εχεις να φας γιατι θα σου την πεφτουν οι φασιστες
στην τυροπιτα; τι ακριβως φοβασαι;
Παλιά ήμουν ΚΚΕ (μ.λ) Μετά είδα πως καλοπερνούσαν με τον φασίστα Χότζα και άλλαξα.έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:11Υπάρχει κάποιος βιολογικός νόμος που κάθορίζει ότι κάθε άνθρωπος μετά τα 20 γίνεται ακροδεξιός ;nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:10οκ εισαι πανω απο εικοσι ομως ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 22:58
Έγινα Ν.Δ μέχρι που είδα να καταργεί την ελεύθερη ψήφο.
Δεν ξέρω πια ποιον και τι να πιστέψω.
Απλά αισθάνομαι μαλάκας που είμαι καλός.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- έργο_μακέτο
Ρώτα τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες τι έχουν να φοβηθούν. Επίσης ρώτα τους δασκάλους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους εκκεντρικούς καλλιτέχνες. Τέλος ρώτα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:13εχεις γραψει καπου 30 λεξεις χωρις να μου απαντησεις στο ελαχιστο αυτο που σε ρωτησαέργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:11Υπάρχει κάποιος βιολογικός νόμος που κάθορίζει ότι κάθε άνθρωπος μετά τα 20 γίνεται ακροδεξιός ;
για αυτο σε ρωτησα για την ηλικια.. αντε να περιμενω ακομη να μου πεις συγκεκριμενα πραγματα
οπως θα φοβασαι να κυκλοφορεις; δεν θα εχεις να φας γιατι θα σου την πεφτουν οι φασιστες
- Yes I have!
- Yes I have!
Πόσα από τα ανεπτυγμένα κράτη έχουν κομουνισμό σήμερα?έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:21Ρώτα τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες τι έχουν να φοβηθούν. Επίσης ρώτα τους δασκάλους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους εκκεντρικούς καλλιτέχνες. Τέλος ρώτα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:13εχεις γραψει καπου 30 λεξεις χωρις να μου απαντησεις στο ελαχιστο αυτο που σε ρωτησαέργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:11
Υπάρχει κάποιος βιολογικός νόμος που κάθορίζει ότι κάθε άνθρωπος μετά τα 20 γίνεται ακροδεξιός ;
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί και να έχουμε. Τουλάχιστον συγκυβερνήσεις. Το αν θα λυθούν τα προβλήματα έτσι, είναι άλλη ιστορία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:11εσυ δεν γινεται να μην ξερεις τι παιζει στην γερμανια και γαλλιαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:00Μη βαρεθούμε μόνο χωρίς προβλήματα. Ο Αδάμ και η Εύα είδες τι έπαθαν.
και οτι συντομα θα εχουμε ακροδεξιες κυβερνησεις εκει

- έργο_μακέτο
Τα ανεπτυγμένα κράτη έχουν (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) φιλελεύθερη δημοκρατία όχι φασισμό και ακροδεξιά. Ωστόσο, ο μαρξισμός και το ευρύτερο ρεύμα σκέψης εξηγεί την πραγματικότητα και δίνει απαντήσεις με καλύτερο τρόπο στα προβλήματα του ύστερου καπιταλισμού.seismic έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:24Πόσα από τα ανεπτυγμένα κράτη έχουν κομουνισμό σήμερα?έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:21Ρώτα τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες τι έχουν να φοβηθούν. Επίσης ρώτα τους δασκάλους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους εκκεντρικούς καλλιτέχνες. Τέλος ρώτα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:13
εχεις γραψει καπου 30 λεξεις χωρις να μου απαντησεις στο ελαχιστο αυτο που σε ρωτησα
- Yes I have!
- Yes I have!
Εργαζεσαι στα ναυπηγεια ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:21Ρώτα τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες τι έχουν να φοβηθούν. Επίσης ρώτα τους δασκάλους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους εκκεντρικούς καλλιτέχνες. Τέλος ρώτα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:13εχεις γραψει καπου 30 λεξεις χωρις να μου απαντησεις στο ελαχιστο αυτο που σε ρωτησαέργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:11
Υπάρχει κάποιος βιολογικός νόμος που κάθορίζει ότι κάθε άνθρωπος μετά τα 20 γίνεται ακροδεξιός ;
Ολα αυτα που λες απο πανω δεν εχουν καμμια απολυτως λογικη βαση. Γενικες Μπουρδολογιες της αριστερας ειναι. "γυναικες" "ομοφυλοφιλοι"...
Σκετη τρικυμια στο μυαλο ψευδοπροοδευτικων. Οι γυναικες και οι ομοφυλοφιλοι δεχονται εγκληματικη πιεση, ναι, αλλα απο τα λαθροορκ.
Βιασμοι, παρενοχλησεις, και δολοφονιες, τα υποστονται καθημερινα οι γυναικες απο τους λαθροεισβολεις. Οι ομοφυλοφιλοι επισης, υποχρεοουνται να μετακομισουν και μεχρι και δημαρχοι (αριστεροι που βγηκαν με ψηφο μουσουλμανικη) παραιτουνται γιατι δεχονται απειλες αμεσως μετα... και φυσικα βιαιοπραγιες στο δρομο και ξυλο μεχρι θανατου απο αλλαχουακμαπρηδες.
Τους δασκαλους ;;; Ποιους δασκαλους ; Εχεις σχεση με την εκπαιδευση και τους δασκαλους ; Γνωριζεις ποιοι ειναι οι κυριοι προβληματισμοι τους ;
Η μιλας μονο για καποιους επαγγελματιες συνδικαλιστες του 5%...
Τελος παντων, πλεον καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινει και βλεπει γυρω του, απο που προερχεται ο κινδυνος και τι θα υπονομευσει και την υλικη αλλα και την πνευματικη του υποσταση.
δηλαδη οι φασιστες θα κυνηγουν στους δρομους και στα σπιτια τις γυναικες ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:21Ρώτα τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες τι έχουν να φοβηθούν. Επίσης ρώτα τους δασκάλους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους εκκεντρικούς καλλιτέχνες. Τέλος ρώτα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:13εχεις γραψει καπου 30 λεξεις χωρις να μου απαντησεις στο ελαχιστο αυτο που σε ρωτησαέργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:11
τους ομοφυλοφιλους και τους λοατκι θα τους απαγορεύουν τις πορειες;
για τους πολιτικους ακτιβιστες δεν το καταλαβαινω γιατι δεν εχω εμπειρια απο ακτιβισμο
για τους εργαζομενους εχεις μεγαλο αδικο θα χρειαστουμε μεγαλο στολο για την αποβαση
στην τουρκια ..οκ εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;
- έργο_μακέτο
Τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού ποιοί τα εισάγουν στον πολιτικό διάλογο ;nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:33δηλαδη οι φασιστες θα κυνηγουν στους δρομους και στα σπιτια τις γυναικες ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:21Ρώτα τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες τι έχουν να φοβηθούν. Επίσης ρώτα τους δασκάλους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους εκκεντρικούς καλλιτέχνες. Τέλος ρώτα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:13
εχεις γραψει καπου 30 λεξεις χωρις να μου απαντησεις στο ελαχιστο αυτο που σε ρωτησα
τους ομοφυλοφιλους και τους λοατκι θα τους απαγορεύουν τις πορειες;
για τους πολιτικους ακτιβιστες δεν το καταλαβαινω γιατι δεν εχω εμπειρια απο ακτιβισμο
για τους εργαζομενους εχεις μεγαλο αδικο θα χρειαστουμε μεγαλο στολο για την αποβαση
στην τουρκια ..οκ εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;
- Yes I have!
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
Εντάξει νίκησες.Passager έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:30Εργαζεσαι στα ναυπηγεια ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:21Ρώτα τις γυναίκες, τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες τι έχουν να φοβηθούν. Επίσης ρώτα τους δασκάλους, τους πολιτικούς ακτιβιστές, και τους εκκεντρικούς καλλιτέχνες. Τέλος ρώτα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:13
Ολα αυτα που λες απο πανω δεν εχουν καμμια απολυτως λογικη βαση. Γενικες Μπουρδολογιες της αριστερας ειναι. "γυναικες" "ομοφυλοφιλοι"...
Σκετη τρικυμια στο μυαλο ψευδοπροοδευτικων. Οι γυναικες και οι ομοφυλοφιλοι δεχονται εγκληματικη πιεση, ναι, αλλα απο τα λαθροορκ.
Βιασμοι, παρενοχλησεις, και δολοφονιες, τα υποστονται καθημερινα οι γυναικες απο τους λαθροεισβολεις. Οι ομοφυλοφιλοι επισης, υποχρεοουνται να μετακομισουν και μεχρι και δημαρχοι (αριστεροι που βγηκαν με ψηφο μουσουλμανικη) παραιτουνται γιατι δεχονται απειλες αμεσως μετα... και φυσικα βιαιοπραγιες στο δρομο και ξυλο μεχρι θανατου απο αλλαχουακμαπρηδες.
Τους δασκαλους ;;; Ποιους δασκαλους ; Εχεις σχεση με την εκπαιδευση και τους δασκαλους ; Γνωριζεις ποιοι ειναι οι κυριοι προβληματισμοι τους ;
Η μιλας μονο για καποιους επαγγελματιες συνδικαλιστες του 5%...
Τελος παντων, πλεον καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινει και βλεπει γυρω του, απο που προερχεται ο κινδυνος και τι θα υπονομευσει και την υλικη αλλα και την πνευματικη του υποσταση.
Βγάλε την περικεφαλαία σου.
- Yes I have!
- Yes I have!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Μπογιόπουλος: Η κατρακύλα του ΑΡΚΑ… ξύνει πάτο
από georgebi » 04 Φεβ 2025, 16:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 87 Απαντήσεις
- 1882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μινώταυρος
19 Φεβ 2025, 15:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες... Φασίστες παντού... Νο3...
από OANNHSEA » 29 Ιούλ 2024, 20:31 » σε Διεθνής πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
29 Ιούλ 2024, 22:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες - φασίστες παντού!!!
από OANNHSEA » 27 Οκτ 2023, 17:24 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
27 Οκτ 2023, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φασίστες... Φασίστες παντού...
από OANNHSEA » 07 Ιουν 2023, 19:48 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Ιουν 2023, 19:59
-