Η παράνομη πλατφόρμα μέσα στη θάλασσα κόστιζε 150 ευρώ στους πελάτες. Από την παρανομία έπαιρνε αν έπαιρνε τα έξτρα λεφτά.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:43αυτο ακριβως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 15:56Πριν κράξω οφείλω να ρωτήσω/αναρωτηθω πόσα παίρνει το σκλαβακι. Γιατί αν τα λεφτά είναι καλά, χαλαλι, πάω κ γω
αν ειναι να παιρνει 2-3 κ, να φτανει τα 5 με τα τιπς, μια χαρα, και θα βριζει οσους τον εκαναν βαιραλ και θα χασει τη δουλεια.
H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Στα φρύδια μας τι υποτίθεται ότι υπέγραψαν τα δουλακια αυτού του μπιτς μπαρ. Η επιχείρηση που δουλεύουν είναι παράνομη και πρέπει να κλείσει 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Citroenakias την 02 Ιούλ 2023, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

250 ευρώ η ελάχιστη κατανάλωση στις παράνομες θαλάσσιες ξαπλώστρες

Ναι αλλά το παιδάκι καλοπληρωνόταν
Δεν θα κλείσει ομως. Θα παρετε ενα αρχιδι οπως πανταCitroenakias έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:55Στα φρύδια μας τι υποτίθεται ότι υπέγραψαν τα δουλακια αυτού του μπιτς μπαρ. Η επιχείρηση που δουλεύουν είναι παράνομη και πρέπει να κλείσει

-
Προϊόν παρανομιων τα τιπς των κακομοιρηδων
Φυσικά και δεν θα κλείσει όσες παρανομίες και να έχει κάνει. Το κρατος είναι αυτός. Όχι εγώ ή οι σερβιτόροι.panos291 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 19:05Δεν θα κλείσει ομως. Θα παρετε ενα αρχιδι οπως πανταCitroenakias έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:55Στα φρύδια μας τι υποτίθεται ότι υπέγραψαν τα δουλακια αυτού του μπιτς μπαρ. Η επιχείρηση που δουλεύουν είναι παράνομη και πρέπει να κλείσει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ναι μαγκα μου, αμα θες, εγω ειμαι εδω. 200 ευρω την ωρα, +τα πετρελαια, στειλε παραγγελια.πήζον bot έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 16:29τσακω μια μελιτζανοσαλατα αγιορειτικη και μην την βρεξειςdtri2020 έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 16:23Επέστρεψαν τα ναυάγια (Μαδουραίος, πήζον bot)! Όση χαρά πήρατε, όσοι πήρατε, αυτή ήταν δεν έχει άλλη, τους ανανέωσαν τις συμβάσεις.
Επέστρεψαν τα ναύαγια, όπου να 'ναι επιστρέφει και Αλέξης.
στο νησακι απεναντι φερ τη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Και μόνο που θα ξηλωθουν οι παράνομες ξαπλώστρες μας φτάνειpanos291 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 19:05Δεν θα κλείσει ομως. Θα παρετε ενα αρχιδι οπως πανταCitroenakias έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:55Στα φρύδια μας τι υποτίθεται ότι υπέγραψαν τα δουλακια αυτού του μπιτς μπαρ. Η επιχείρηση που δουλεύουν είναι παράνομη και πρέπει να κλείσει

Μία τετρακοσαρα για ένα μπάνιο. Μάλιστα
Απορώ ποιος σοβαρός άνθρωπος θα δώσει αυτά τα χρήματα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
το. θέμα είναι πως αφού οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν έκαναν διαμαρτυρία, έστω ανώνυμα. η υπόθεση βρωμάει βαιραλ ευαισθησία, τα καημένα τα γατάκια, τα σκυλάκια, τα εργατακια. εγώ αν ήμουν στη θέση του παιδιού θα είχα τσαντιστεί, θα έλεγα ποιος σας ζήτησε την άποψη σας, δεν πηδιεστε. από την άλλη βέβαια κι. αυτοί που κράζουν το κάνουν για να συνετιστουν και οι άλλοι, μην βλέπουμε τέτοιες εικόνες, αλλά σιγά τώρα, έτσι θα γίνουν κοινωνικές αλλαγές, με βάιραλ καναπεδοκραυγες και μητσοτακοψηφους; αδιέξοδη η φάση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Μαδουραίος
Μα δεν κάνουν καν μπάνιο οι ψωνισμενοι νεόπλουτοι μαλάκες.Ξαπλώνουν στα μαξιλάρια τα ζώα και βγάζουν selfie στον συγκεκριμένο βούρκο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Unique έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 15:24Οχι ρε συ. Μονο με thoughts and prayers.Frappezitis έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 15:05O εργασιακός μεσαίωνας και οι καταπατήσεις δεν "καθαγιάζονται" λόγω... πουρμπουάρ.
Τα λές και στα πεθερικά σου αυτά τα κομμουνιστικά?

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και τι ενδιαφέρει αυτό τους τρίτους;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Οχι και μισός.waldorf έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 17:09Γάταρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 14:17Θα σας πω εγώ μικρές μου χιονονιφάδες τι σημαίνει σκληρή δουλειά.
Πρώτη μου δουλειά πριν πάω στρατιώτης ήταν η οικοδομή. Έσκαβα τον τοίχο για να περάσουν τα καλώδια. Είχε φύγει το δέρμα από τα χέρια μου, κι ενώ φόραγα μάσκα, όταν γύριζα στο σπίτι την ώρα που φύσαγα τη μύτη μου έβγαζα από μέσα τη μισή οικοδομή. Χειμώνας, έπρεπε να φτιάξω λάσπη όπως το λέγαμε στην οικοδομή. Έκανε τόσο κρύο που όταν έπεφτε νερό στα χέρια μου κοκκάλωναν και δεν μπορούσα να δουλέψω μέχρι να ξεπαγώσουν.
...
Είμαι 49 χρονών και δουλεύω οικοδομή 30 χρόνια.
Δεν υπάρχει μισός άνθρωπος εδώ`μέσα που θα αντέξει να δουλέψει τρείς ώρες δίπλα μου.
Παρών.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
O άλλος εν τω μεταξύ μπορεί να σχεδιάζει να πάρει μηχανάκι ή και αυτοκίνητο με τα πουρμπουάρ αλλά θα του τα κόψουν οι εργατοπατέρες από την Αθήνα που ξέρουν καλύτερα από αυτόν τι θέλει από τη ζωή του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η απόλυτη κατάντια του Κουλισταν σε όλο το μεγαλείο
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος