H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 02 Ιούλ 2023, 23:15

Καθαρη ζήλια απο το καθε παρταλι που παιρνει 700 ευρω και του κανει τη ζωη μαυρη ο "προϊστάμενος" που παιρνει 850. Σου λεει γιατι να παιρνει ο αλλος 100 ευρω μεροκάματο συν γκομενακια ολο το καλοκαίρι και εγω να ειμαι στη φαπα?

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 02 Ιούλ 2023, 23:20

The Age of Aquarius έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 23:12
Isildur έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 22:43
Ούτε και να κάνει σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να σε εξυπηρετήσει στο μπιτσόμπαρο είναι δουλειά του
Να κοιτάει προσεκτικά δεξιά και αριστερά
Σωστό κι αυτό. Σαν να παίζει frogger ένα πράμα. :lol:

Τι κάνεις εσύ ρε μαν; Όλα οκ; :)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιούλ 2023, 23:21

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 23:08
Εγώ μαζί σας σ αυτό, άλλο αυτό όμως κ άλλο το κλίμα συμπαράστασης στο φτωχοδιαβολο δούλο που καθαρίζει, πιθανότατα, περισσότερα από μένα που σπούδαζα σαν ηλιθιος μέχρι να βγάλω αιμορροΐδες :102:
με την εικόνα του ασχολούμαι όχι με τον ίδιο.είναι αντανακλαστική αντίδραση όταν βλέπεις κάποιον να ξεφτιλίζεται

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 02 Ιούλ 2023, 23:23

panos291 έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 23:15
Καθαρη ζήλια απο το καθε παρταλι που παιρνει 700 ευρω και του κανει τη ζωη μαυρη ο "προϊστάμενος" που παιρνει 850. Σου λεει γιατι να παιρνει ο αλλος 100 ευρω μεροκάματο συν γκομενακια ολο το καλοκαίρι και εγω να ειμαι στη φαπα?
:sal9: ε μα

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 02 Ιούλ 2023, 23:30

Frappezitis έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 22:55
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ

[img]https://i.postimg.cc/PfzNhDJn/3577 ... .jpg[/img]
Επειδή μιλάς πολύ και επειδή σε έχω ρωτήσει καμιά δεκαριά φορές και κάνεις πως δεν βλέπεις, για πες μας για τις εργασιακές συνθήκες και μισθούς των δικών σου υπαλλήλων.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Ιούλ 2023, 23:37

Πτολεμαίος έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 23:07
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 21:39
Πτολεμαίος έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 19:34

Ασεβαστε, άσε τα τσιτάτα, αρχές Αυγούστου κατεβαίνω, θα πιούμε κάνα καφέ; :D
οχι.

μονο μπυρες και τσιπουρο με αφηνουν να πιω εδω οι χωριανοι σου. ασιχτιρ αλκοολικος θα καταντησω. :003:
Αφού είναι αλκολες τα μοθνιά εκεί κάτω.
Σκλουμπου ταβέρνα πας καθόλου;
μπα δεν ετυχε. καλα ειναι;

γενικως, δουλεια σπιτι ειμαι. δεν εχω παρεες εδω, περιμενω ποτε θα ερθουν φιλαρακια για διακοπες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 02 Ιούλ 2023, 23:48

panos291 έγραψε:
τα 100 ευρώ μεροκάματο είναι δήλωση του επιχειρηματία. Ο οποίος δήλωσε οτι ήρθαν επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα καλά, ενώ η αλήθεια είναι οτι τον έχουν ταράξει στα πρόστιμα και υπάρχει δικογραφία εναντίον του. Οπότε ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί για αυτά που λέει.

Άβαταρ μέλους
dtri2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dtri2020 » 02 Ιούλ 2023, 23:48

Frappezitis έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 22:42
Κινητοποίηση έξω από το έξω από το beach bar «Santa Marina» όπου σερβιτόρος παρέδιδε παραγγελίες βουτώντας στη θάλασσα σχεδόν μέχρι το λαιμό, πραγματοποίησε σήμερα η ΔΑΣ Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, διαμαρτυρόμενη για τις άθλιες εργασιακές σχέσεις.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από σχετικό βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο υπουργός Εργασίας Αδ. Γεωργιάδης κατέφυγε σε κροκοδείλια δάκρυα, τη στιγμή που το ίδιο το θεσμικό πλαίσιο που έχουν χτίσει όλες οι κυβερνήσεις είναι αυτό που ενισχύει την εργοδοτική ασυδοσία.
Αλλωστε, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας που έκανε έλεγχο στο κατάστημα, υποτίθεται μετά τις προτροπές του υπουργού, «δεν διαπίστωσε καμία παράβαση»....
Την ίδια ώρα μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση πως επιβλήθηκε πρόστιμο για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου για τις πλωτές εξέδρες, καθώς πρόκειται για μια κατάσταση που είναι γενικευμένη σε όλο το νησί.
«Για ένα κομμάτι ψωμί, δεν φτάνει μόνο η δουλειά… χρειάζεται οργάνωση και αγώνας!»,
έγραφε μία από τις πικέτες της ΔΑΣ, δείχνοντας ποιος είναι ο τρόπος για να αντιμετωπιστούν αυτές οι αθλιότητες που παραπέμπουν σε σύγχρονους σκλάβους.
Στην διαμαρτυρία παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και από το Σωματείο των Εργαζομένων του ΟΤΕ που εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Εικόνα
Κινητοποίηση λέει. 10 παρατράγουδα!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 01:30

panos291 έγραψε:
:+1::goodpost::bravo:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 03 Ιούλ 2023, 02:49

dtri2020 έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 23:48
Frappezitis έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 22:42
Κινητοποίηση έξω από το έξω από το beach bar «Santa Marina» όπου σερβιτόρος παρέδιδε παραγγελίες βουτώντας στη θάλασσα σχεδόν μέχρι το λαιμό, πραγματοποίησε σήμερα η ΔΑΣ Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, διαμαρτυρόμενη για τις άθλιες εργασιακές σχέσεις.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από σχετικό βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο υπουργός Εργασίας Αδ. Γεωργιάδης κατέφυγε σε κροκοδείλια δάκρυα, τη στιγμή που το ίδιο το θεσμικό πλαίσιο που έχουν χτίσει όλες οι κυβερνήσεις είναι αυτό που ενισχύει την εργοδοτική ασυδοσία.
Αλλωστε, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας που έκανε έλεγχο στο κατάστημα, υποτίθεται μετά τις προτροπές του υπουργού, «δεν διαπίστωσε καμία παράβαση»....
Την ίδια ώρα μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση πως επιβλήθηκε πρόστιμο για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου για τις πλωτές εξέδρες, καθώς πρόκειται για μια κατάσταση που είναι γενικευμένη σε όλο το νησί.
«Για ένα κομμάτι ψωμί, δεν φτάνει μόνο η δουλειά… χρειάζεται οργάνωση και αγώνας!»,
έγραφε μία από τις πικέτες της ΔΑΣ, δείχνοντας ποιος είναι ο τρόπος για να αντιμετωπιστούν αυτές οι αθλιότητες που παραπέμπουν σε σύγχρονους σκλάβους.
Στην διαμαρτυρία παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, από το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και από το Σωματείο των Εργαζομένων του ΟΤΕ που εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Εικόνα
Κινητοποίηση λέει. 10 παρατράγουδα!
πιθανόν να διμαρτύρονται επειδή έφαγαν πόρτα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 03 Ιούλ 2023, 03:25

Ναύτης έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 12:18
Αλιόσα έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 11:48
Σερβιτορος 3000 ευρω το μηνα; το μηνα; που τα πουλατε αυτα ρε καραγκιόζηδες.
Η κόρη μου, προ ολίγων ετών που ήταν ακόμα φοιτήτρια και δούλευε σεζόν σε μαγαζί ανάλογο μ' αυτό που κουβεντιάζουμε, πέρα από τα 45 ευρώ μεροκάματο και το φαγητό της, Ιούλιο-Αύγουστο έβγαζε επιπροσθέτως 60-70 ευρώ πουρμπουάρ καθημερινά όταν δούλευε στις ομπρέλες (φυσικά χωρίς να σερβίρει κολυμπώντας). Εννοείται ότι εργαζόταν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.
Πανω σε αυτο προσπαθουσα να απαντησω και ειδα το ποστ σου . ΙΣΧΥΕΙ . ρερβιτοργια σε χαλαρη παραλια ιονιου το 17-18 βγαζαν 50ευρω τιπς και 40 το μεροκαματο ειμαστε στα 90 . μαλλον πολλοι δεν εχουν βγει απ το σπιτι και τους φαινοντε εξωφρενικα ( για κωλδρονους και σια ομικρον επψιλον πυραμιδοχτιστες ειναι καθαρο sci fi ) 12ωρο plus στον ηλιο ταλαιπωργια ακουγοντας και τη μαλακια του καθενος μεν . αλλα τοσα ειναι δε .

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 03 Ιούλ 2023, 03:32

Αμα σου λεει ο πελατης τι χρωσταω παιδι μου ? και του λες 180 και σου δινει 200ρικο και σου λεει ειμαστε νταξει . Οπως ειπε και ο μαγαζατορας ( πηγε για τα εξτρα ) τα συριζοτρολ ομως που βαρανε γκαζμα στην υπογα για ενα κουπονι το μηνα βελαζουν διχως αυριο γιατι βραχηκε ο αφαλος του σερβιτορου .

ΗΛΕΝΙΕΣ .

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 03 Ιούλ 2023, 05:40

Saliveros έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 07:39
Jimmy81 έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 02:51
Μπορεί να συνέβαινε και επί ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει να δούμε όμως από πότε λειτουργεί το μαγαζί αυτό και αν υπάρχουν στοιχεία ότι σέρβιραν έτσι τον κόσμο την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ.
Αποκλείεται.
Επί ΣΥΡΙΖΑ στέλναν τα ποτά στην εξέδρα με εκπαιδευμένα δελφίνια τα οποία ήταν γραμμένα κανονικά στο ΙΚΑ και αμείβονταν με ρέγγες.
Πώς ξέρουμε ότι και τότε υπήρχαν ξαπλώστρες του μαγαζιού μέσα στη θάλασσα; Και πώς ξέρουμε ότι αν υπήρχαν, δεν ίσχυε διαφορετικό service, π.χ. όσοι επέλεγαν να μπουν στις ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα θα έπρεπε να παραλάβουν προηγουμένως την παραγγελία απ' έξω και να την πάνε μόνοι τους στις ξαπλώστρες.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 03 Ιούλ 2023, 05:54

enterprise-psi έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 17:25
waldorf έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 17:23
enterprise-psi έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 17:20
...

Άσε ρε γατάκι , έσπασες χαρμάνι με φτυάρι;
:o:o:o
Έχω ρίξει πλάκα με φτυάρι!
:o

Και εγώ αλλά μικρή, βάση για αποθήκη ούτε 20 τετραγωνικά

Respect :smt023
Έχω να κάνω 10 τετραγωνικά μόνο, και το αναβάλλω ένα χρόνο τώρα ΛΟΛ
Βέβαια πρέπει να χτίσω και την αποθήκη επάνω μόνος μου (γιατί είναι παράνομη)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 03 Ιούλ 2023, 06:00

Ερμής έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 18:51
zteo έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 18:48
Ασέβαστος έγραψε:
02 Ιούλ 2023, 18:43

αυτο ακριβως.

αν ειναι να παιρνει 2-3 κ, να φτανει τα 5 με τα τιπς, μια χαρα, και θα βριζει οσους τον εκαναν βαιραλ και θα χασει τη δουλεια.
Τα 2000 με 3000 μισθό είναι σαν τα φιλελεύθερη παραμύθια των 1.5 μυριο ΔΥ κάποτε.
Πιστεύω ότι πάνω από 1500 δεν παίρνει με την καμία.
Φυσικά και παίρνουν. Ξέρω κόσμο. Βέβαια αυτός που τα παίρνει δε τα παίρνει χαριστικά, δουλεύει πολλές ώρες μακρυά από το σπίτι και την οικογένειά του. Χαριστικά λεφτά δε δίνονται.
Σιγά ρε Ερμή. Δηλαδή φαντάσου ότι έχεις εσύ αυτή την επιχείρηση, όσο μάγκας και εργατικός να είναι αυτός που θέλει τα 3 χιλιάρικα, θα του τα δώσεις ή θα πεις ντάξει θα το σκεφτώ, άσε να δω μην υπάρχει κανένας φτηνότερος;
Γιατί σιγά μη δε βρεις φτηνότερο, και αν τα δώσεις απλά έχεις κάνει μαλακία γιατί βαριέσαι να ψάξεις. Με 1,500 βρήκαμε από Ελλάδα μηχανικούς πολυτεχνείου με εμπειρία και διαθέσιμους για εργασία 3 μήνες στο εξωτερικό, και όχι έναν και δύο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών