Και μένα στα δικά μου.
H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Διάβασες το παρακάτω; Η οικοδομή ήταν το πιο εύκολο. Ήταν παιχνιδάκι σε σχέση με όλα τ' άλλα. Τι δουλειά κάνεις που δεν θ' αντέξει να δουλέψει δίπλα σου κάποιος που η δουλειά του ήταν να σπάει πέτρες χωμένος μέσα στο τσιμέντο;waldorf έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 17:09Κάνεις αυτή την περιγραφη και αποκαλείς κάποιους άλλους χιονονιφάδες;Γάταρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 14:17Θα σας πω εγώ μικρές μου χιονονιφάδες τι σημαίνει σκληρή δουλειά.
Πρώτη μου δουλειά πριν πάω στρατιώτης ήταν η οικοδομή. Έσκαβα τον τοίχο για να περάσουν τα καλώδια. Είχε φύγει το δέρμα από τα χέρια μου, κι ενώ φόραγα μάσκα, όταν γύριζα στο σπίτι την ώρα που φύσαγα τη μύτη μου έβγαζα από μέσα τη μισή οικοδομή. Χειμώνας, έπρεπε να φτιάξω λάσπη όπως το λέγαμε στην οικοδομή. Έκανε τόσο κρύο που όταν έπεφτε νερό στα χέρια μου κοκκάλωναν και δεν μπορούσα να δουλέψω μέχρι να ξεπαγώσουν.
...
Δούλεψες οικοδομή πριν πας φαντάρος για πόσο;2-3 μήνες και νομίζεις ότι ξέρεις από σκληρή δουλειά;;;
Αλήθεια πιστεύεις ότι έχεις δουλέψει σκληρά στη ζωή σου;
Είμαι 49 χρονών και δουλεύω οικοδομή 30 χρόνια.
Δεν υπάρχει μισός άνθρωπος εδώ`μέσα που θα αντέξει να δουλέψει τρείς ώρες δίπλα μου.
Οπότε άσε τις πίπες περι σκληρής δουλειάς.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
το έγραψε στάνταρ ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη. Γελάει ο κόσμος με τους εργαζόμενους του beach bar που γράφουν ανακοινώσεις.
Ο τύπος έλεγε οτι ήρθε το λιμενικό και τα βρήκε όλα άριστα, ενώ των έχουν ταράξει στα πρόστιμα. Θες στα αλήθεια να πιστέψουμε οτι την ανακοίνωση την έγραψε η μπαργούμαν μαζί με τον τύπο με το νερό ως το λαιμό;
Unique έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 17:03Κονομάει 2-3 κατοστάρικα την ημέρα ο πιτσιρικάς, αντί να είναι στις πορείες αλληλεγγύης για τους Σαντινιστας , τους Τουπακαμάρος κ τις καρέτα καρέτα. Η να τον ζεί ο πεθερός του.dtri2020 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 16:58Ε, ναι, αφού κλείσαμε όλες τις βιομηχανίες στην Ελλάδα, γιατί να μην κλείσουμε και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Αριστεροί είμαστε, αυτά μπορούμε να κάνουμε, αυτά κάνουμε.Citroenakias έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 16:49Ελπίζω να είναι εξοντωτικό το πρόστιμο που επεβλήθη στον επιχειρηματία. Του αξίζει η οικονομική καταστροφήΝα ευχηθούμε και στον Αλέξη και στον Δημήτρη να βγούν και αυτοί εκτός πολιτικής. Να ξεβρωμίσει ο τόπος απο τα αριστερά ιδεολογικά σκουπίδια.Citroenakias έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 16:50Οσο για τον βλημερο πετούσε που πετούσε κοτσάνες, τώρα που είναι και εκτός πολιτικής και δεν έχει κανένα άγχος το έχει τερματίσει
Να πάνε να βρουν τον Αντώναρο και τον Κύρτσο να παίξουν καμμιά ραμί.

dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
Σωστά, οι μόνες σωστές ανακοινώσεις είναι αυτές που γράφει το Κόμμα. Άλλωστε εκπροσωπεί και το 7,2% του ελληνικού λαού.mao mao έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:02το έγραψε στάνταρ ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη. Γελάει ο κόσμος με τους εργαζόμενους του beach bar που γράφουν ανακοινώσεις.
Ο τύπος έλεγε οτι ήρθε το λιμενικό και τα βρήκε όλα άριστα, ενώ των έχουν ταράξει στα πρόστιμα. Θες στα αλήθεια να πιστέψουμε οτι την ανακοίνωση την έγραψε η μπαργούμαν μαζί με τον τύπο με το νερό ως το λαιμό;
Πότε έχει πορεία για τους Τουπαμάρος είπαμε; Δεν είπαμε!
Η μήπως ήταν για το μουνί της Μάρως; Πάντα τα μπέρδευα αυτά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dtri2020 την 02 Ιούλ 2023, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Πιθανως εβαλαν καποιον να τους την γραψει και όχι απαραίτητα δικηγόρο. Εσυ παλι θέλεις να πιστεψουμε οτι τους βαζει και δουλευουν με το ζορι και αν παραιτηθουν δεν θα βρουν δουλεια?mao mao έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:02το έγραψε στάνταρ ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη. Γελάει ο κόσμος με τους εργαζόμενους του beach bar που γράφουν ανακοινώσεις.
Ισως παλι να θελουν να χασουν τα κατοσταρικα μεροκαματο και να βρουν δουλειες σκλαβων για 7 κατοσταρικα ακσιοπρεπειας.
ωραία, αφού γράφουν τέτοιες ανακοινώσεις , σίγουρα θα γνωρίζουν και οτι η δραστηριότητα που συμμετείχαν ήταν παράνομη. Βέβαια για αυτό δε γίνεται κουβέντα στην ανακοίνωση. Ένα σφράγισμα χρειάζεται και ας αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλα μπιτς μπαρ.panos291 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:09
Πιθανως εβαλαν καποιον να τους την γραψει και όχι απαραίτητα δικηγόρο. Εσυ παλι θέλεις να πιστεψουμε οτι τους βαζει και δουλευουν με το ζορι και αν παραιτηθουν δεν θα βρουν δουλεια?
Ισως παλι να θελουν να χασουν τα κατοσταρικα μεροκαματο και να βρουν δουλειες σκλαβων για 7 κατοσταρικα ακσιοπρεπειας.
Δε ξέρω από πολλές δουλειές, όλες σκληρές τις θεωρώ από τη στιγμη που τις κάνει αναγκαστικά κάποιος, δλδ για να ζήσει. Ο καθένας πιστεύει πως η δική του δουλειά είναι η σκληρότερη.
Δλδ λιγότερο σκληρό είναι να κάθεσαι σε ένα γραφείο με το ac να παίρνεις εφτά κατοστάρια βαριά βαριά και τα λεφτά να μη σου φτάνουν μεχρι τις 15;
Δλδ λιγότερο σκληρό είναι να κάθεσαι σε ένα γραφείο με το ac να παίρνεις εφτά κατοστάρια βαριά βαριά και τα λεφτά να μη σου φτάνουν μεχρι τις 15;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αυτο ακριβως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 15:56Πριν κράξω οφείλω να ρωτήσω/αναρωτηθω πόσα παίρνει το σκλαβακι. Γιατί αν τα λεφτά είναι καλά, χαλαλι, πάω κ γω
αν ειναι να παιρνει 2-3 κ, να φτανει τα 5 με τα τιπς, μια χαρα, και θα βριζει οσους τον εκαναν βαιραλ και θα χασει τη δουλεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Σοβαρή σχολή με σοβαρή, χειρωνακτικη, καθημερινη δουλειά ταυτόχρονα δε βγάζειςΓάταρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 14:36Μα δεν το εγκατέλειψα. Έπρεπε και να δουλεύω, έτσι ώστε να μη φτάσω στην κατάντια να γίνω κομμουνιστής γραφείου, και να σπουδάζω, έτσι ώστε να μη φτάσω στην κατάντια να γράφω σαν ακροαριστερό ούγκανο όπως αυτά που έγραψαν τα κάτωθι.Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 14:30Ας μην εγκατελειπες το σχολεία όπως τα υπόλοιπα ακροδεξιά ουγκανα
Τα 2000 με 3000 μισθό είναι σαν τα φιλελεύθερη παραμύθια των 1.5 μυριο ΔΥ κάποτε.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:43αυτο ακριβως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 15:56Πριν κράξω οφείλω να ρωτήσω/αναρωτηθω πόσα παίρνει το σκλαβακι. Γιατί αν τα λεφτά είναι καλά, χαλαλι, πάω κ γω
αν ειναι να παιρνει 2-3 κ, να φτανει τα 5 με τα τιπς, μια χαρα, και θα βριζει οσους τον εκαναν βαιραλ και θα χασει τη δουλεια.
Πιστεύω ότι πάνω από 1500 δεν παίρνει με την καμία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Φυσικά και παίρνουν. Ξέρω κόσμο. Βέβαια αυτός που τα παίρνει δε τα παίρνει χαριστικά, δουλεύει πολλές ώρες μακρυά από το σπίτι και την οικογένειά του. Χαριστικά λεφτά δε δίνονται.zteo έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:48Τα 2000 με 3000 μισθό είναι σαν τα φιλελεύθερη παραμύθια των 1.5 μυριο ΔΥ κάποτε.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 18:43αυτο ακριβως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑01 Ιούλ 2023, 15:56Πριν κράξω οφείλω να ρωτήσω/αναρωτηθω πόσα παίρνει το σκλαβακι. Γιατί αν τα λεφτά είναι καλά, χαλαλι, πάω κ γω
Πιστεύω ότι πάνω από 1500 δεν παίρνει με την καμία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η απόλυτη κατάντια του Κουλισταν σε όλο το μεγαλείο
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-