Αυτό που είπα ήταν ξεκάθαρο και ακριβώς πάνω στο σχόλιό σου. Καταδεικνύεις την παιδική εργασία ως κάτι κακό (που είναι, το ξαναλέω), απλά μόνο όταν γίνεται στον καπιταλισμό. Όταν το κάνει ο Κιμ είναι Δευτέρα (ή ό,τι μέρα έχει αποφασίσει ο Κιμ πως είναι σήμερα).
H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΧΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ, ΑΜΑ ΔΙΝΟΥΝ 6ΚΑΠΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:14ένας εργοδότης έχει μια ιδέα, οι σερβιτόροι του να πηγαίνουν στα τέσσερα με τον δίσκο στη πλάτη στους πελάτες. πληρώνει 6k το μήνα. θα πηγαίνατε; δεν είναι παράνομο να ζητά από τον εργαζόμενο κάτι τέτοιο. δεν τον θέτει σε κίνδυνο. όλα καλά;
ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΧΟΡΟΥΜ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΟΛΑ!!!11 ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ!!11
Ε, με "ναι αλλά ο Στάλιν" δεν γίνεται κουβέντα
Υ.Γ. Όπου Στάλιν οτιδήποτε, τώρα ο Κιμ.
Υ.Γ. Όπου Στάλιν οτιδήποτε, τώρα ο Κιμ.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
Αυτό ακριβώς ρε φίλεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:23ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου
τελικά δεν είναι να απορείς γιατί αυτή η χώρα έχει φτάσει σε αυτή τη κατάντια
Φαντάσου τώρα να βλέπεις το παιδί σού να σερβίρει έτσι στον κάθε μαλακα που την έχει δει μαχαραγιάς
ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να περνάει ο άλλος τον δρόμο και να σερβίρει κάνοντας σλάλομ μεταξύ αυτοκινήτων; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός στην ξαπλώστρα μου κ να έρχεται ένα παιδί περνώντας αυτοκινητόδρομο και μέσα στην καυτή άμμο να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:23ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου

Μαζί σου. Άρα, καταδικάζεις και Βόρεια Κορέα, έτσι;

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τώρα είμαι στο άλλο άκρο, ένα πόμολο να βάλω στην σίτα, εδώ και δύο χρόνια, με έχει πριξει η γυναίκα, αμάν πια είπα θα το βάλωChilloutbuddy έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 05:54Έχω να κάνω 10 τετραγωνικά μόνο, και το αναβάλλω ένα χρόνο τώρα ΛΟΛenterprise-psi έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 17:25
Και εγώ αλλά μικρή, βάση για αποθήκη ούτε 20 τετραγωνικά
Respect
Βέβαια πρέπει να χτίσω και την αποθήκη επάνω μόνος μου (γιατί είναι παράνομη)

Ή οι άλλες με μαγιό για να χαζεύουν τα λιγουρια;Isildur έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:33ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να περνάει ο άλλος τον δρόμο και να σερβίρει κάνοντας σλάλομ μεταξύ αυτοκινήτων; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός στην ξαπλώστρα μου κ να έρχεται ένα παιδί περνώντας αυτοκινητόδρομο και μέσα στην καυτή άμμο να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:23ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Άμα έχει παιδική εργασία εννοειται
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Έτσι ακριβώς. Λες και το κάθε εργαζόμενο κορίτσι έχει την όρεξη του κάθε γερομπαμπαλή να την χαλβαδιάζει από πάνω ως κάτω, (ακόμα χειρότερα) να πετάει και κανένα σεξιστικό σχόλιο ή (πολύ-πολύ χειρότερα) να χειρονομεί κιόλας.enterprise-psi έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:34Τώρα είμαι στο άλλο άκρο, ένα πόμολο να βάλω στην σίτα, εδώ και δύο χρόνια, με έχει πριξει η γυναίκα, αμάν πια είπα θα το βάλωChilloutbuddy έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 05:54Έχω να κάνω 10 τετραγωνικά μόνο, και το αναβάλλω ένα χρόνο τώρα ΛΟΛenterprise-psi έγραψε: ↑02 Ιούλ 2023, 17:25
Και εγώ αλλά μικρή, βάση για αποθήκη ούτε 20 τετραγωνικά
Respect
Βέβαια πρέπει να χτίσω και την αποθήκη επάνω μόνος μου (γιατί είναι παράνομη)Ή οι άλλες με μαγιό για να χαζεύουν τα λιγουρια;Isildur έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:33ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να περνάει ο άλλος τον δρόμο και να σερβίρει κάνοντας σλάλομ μεταξύ αυτοκινήτων; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός στην ξαπλώστρα μου κ να έρχεται ένα παιδί περνώντας αυτοκινητόδρομο και μέσα στην καυτή άμμο να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:23ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου

ΟΚ, θενκς για την απάντηση.
Και όχι μόνο έχει, αλλά κανονικά και με τον νόμο, να ξες...

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ξεκίνησε απο τη λαθος βάση, το όλο θέμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:23ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου
Το σημαντικότερο ειναι η υπάρξη αυτων των εξεδρών/πλατφορμών μέσα στο νερό. Και γιατί δεν ξηλώνονται.
Και αν ο επιχειρηματίας δεν ειναι ελληνιόλος, αλλά εχει μεταξωτό κώλο που να μπορεί να σηκώσει μεταξωτά βρακιά, και μπορεί σε ενα παραλληλο συμπαν να τα εχει νόμιμα αυτά, ας βαλει εναν αντιστοιχο διάδρομο πανω στο νερο, όπου οι σερβιτόροι θα πηγαινουν τις παραγγελίες απο 'κει. Αλλιως ας τα φορτώνουν σε μια βαρκούλα/κανό/θαλάσσιο ποδήλατο/τζετ σκι κτλ, και να τα πηγαίνουν. Προτιμότερο θα ηταν.
Αλλα ολο αυτο το σκηνικο ετσι οπως διαδραματίζεται, ειναι γελοιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Ιούλ 2023, 11:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
μην ακουμε αλλες πιπες ...συντονισμενη προσπαθεια για να κτυπηθει ο τουρισμος
αλλη μια με δυο προσπαθειες ακομη και θα βλεπουν τους ματσο με κιάλια στην τουρκια
αλλη μια με δυο προσπαθειες ακομη και θα βλεπουν τους ματσο με κιάλια στην τουρκια
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Tι και συ κομμουνιστής εισαι τυπε, μήπως είμαστε κομμουνιστές και δεν ξέρουμε;Isildur έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:33εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός στην ξαπλώστρα μου κ να έρχεται ένα παιδί περνώντας αυτοκινητόδρομο και μέσα στην καυτή άμμο να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου

τώρα πράγματι άνθρωπος με λίγη τσιπα δεν μπορει να μην ντρέπεται με τετοιες σκηνες που οπως γράφθηκε θυμιζουνε υποτέλεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 03 Ιούλ 2023, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έτερον εκάτερον, Βαντόνε. Το θέμα της παρανομίας είναι άλλο και το έχουμε πει οι περισσότεροι εδώ από την αρχή. Και φυσικά, είναι καταδικαστέο και ότι υπάρχουν αυτά τα εκτρώματα (τουλάχιστον να ήταν ωραίες κατασκευές ρε πούστη μου...) αλλά και το ότι συνεχίζουν να υπάρχουν παρά τα συνεχόμενα πρόστιμα.vantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:38Ξεκίνησε απο τη λαθος βάση, το όλο θέμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:23ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου
Το σημαντικότερο ειναι η υπάρξη αυτων των εξεδρών/πλατφορμών μέσα στο νερό. Και γιατί δεν ξηλώνονται.
Και αν ο επιχειρηματίας δεν ειναι ελληνιόλος, αλλά εχει μεταξωτό κώλο που να μπορεί να σηκώσει μεταξωτά βρακιά, και μπορεί σε ενα παραλληλο συμπαν να τα εχει νόμιμα αυτά, ας βαλει εναν αντιστοιχο διάδρομο μεσα στο νερο, όπου οι σερβιτόροι θα πηγαινουν τις παραγγελίες απο 'κει. Ή ας τα φορτώνει σε μια βαρκούλα/κανό/θαλάσσιο ποδήλατο/τζετ σκι κτλ, και να τα πηγαίνει. Προτιμότερο θα ηταν.
Άλλο αυτό όμως κι άλλο το να θεωρεί κανείς "εξευτελιστικό" αυτό που είδαμε. ΟΚ, ο καθένας με την οπτική του βέβαια, αλλά έχουμε πήξει στις υπερβολές και τις μαλακίες νομίζω.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνώ σε όλαvantono έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:38Ξεκίνησε απο τη λαθος βάση, το όλο θέμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 11:23ρε ΜΑΛΑΚΕΣ σας φαίνεται κανονικότητα να μπαίνει ο άλλος και να σερβίρει με το νερό μέχρι το λαιμό; έχετε ξεφύγει τελείως; τι νοοτροπία είναι αυτή; εγώ θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε αυτή τη πλατφόρμα κ να έρχεται ένα παιδί μέσα στο νερό να με σερβίρει λες και είμαι ο μονάρχης και έχω τους δούλους γύρω μου
Και αν ο επιχειρηματίας δεν ειναι ελληνιόλος, αλλά εχει μεταξωτό κώλο που να μπορεί να σηκώσει μεταξωτά βρακιά, και μπορεί σε ενα παραλληλο συμπαν να τα εχει νόμιμα αυτά, ας βαλει εναν αντιστοιχο διάδρομο μεσα στο νερο, όπου οι σερβιτόροι θα πηγαινουν τις παραγγελίες απο 'κει. Ή ας τα φορτώνει σε μια βαρκούλα/κανό/θαλάσσιο ποδήλατο/τζετ σκι κτλ, και να τα πηγαίνει. Προτιμότερο θα ηταν.
αλλά θεωρώ σίγουρο ότι οι πλατφόρμες αυτές είναι παράνομες, άρα η όλη κουβέντα θα έπρεπε να λήξει εκεί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η απόλυτη κατάντια του Κουλισταν σε όλο το μεγαλείο
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις