H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιούλ 2023, 12:17

Unique έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:11
vantono έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:03
dtri2020 έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 11:46

Το σημαντικότερο είναι γιατί δεν νομιμοποιούνται; Υπάρχει κάποιος λόγος, εμποδίζουν κανέναν; Κινδυνεύει κανείς από την ύπαρξη τους;

Γιατί δεν νομιμοποιούμε κάτι από το οποίο κάποιοι μπορούν να βγάλουν το ψωμί τους και το κράτος να εισπράξει φόρους;
Δεν ειμαι κατά της νομιμοποίησής τους. Ξύλινες τις βλέπω αλλωστε, δεν μπορεις να πεις οτι μολυνουν τη θάλασσα ή το περιβάλλον γενικώς. Οκ, για τους θαμώνες που φιλοξενουν πανω δεν ξερω αν θα μπορουσα να πω το ίδιο, δεν ειμαι καθόλου σιγουρος οτι τα μαλακιστηρια αυτά έτσι οπως ειναι γαλουχημένα, δεν θα γεμιζαν τη θαλασσα σκουπιδίλα με τα πλαστικα ποτηρακια που θα πετούσαν ή τα αποτσίγαρα, ή ο,τι αλλο.
Το πιθανοτερο, το μπουρδελο απο σκουπιδια που βλεπεις τωρα στην ακτη,να το εβλεπες μεσα στη θαλασσα, που κολυμπας εσυ και τα παιδια σου.
Δεν ξερω ειναι και αυτος ενας απο τους λογους που δεν νομιμοποιούνται, αλλά θα έστεκε αν ηταν.

Δεν ειμαι κατα στη νομιμοποίηση, αλλά δεν καταλαβαινω τι παραπανω θα κερδίζαμε απ'ολο αυτο. Οτι τί, εισαι πανω στη θαλασσα αντί να εισαι 2 βηματα πιο εξω? Βαριέσαι να κουνησεις τον κωλο σου να περπατήσεις 2 βηματα για να μπεις, και θες να ρολάρεις σαν βαρελάκι και να βουτάς μεσα? Ποιά θα ηταν η τόσο συναρπαστική και ουάου διαφορά, σε συγκριση με τις πρωτοσειράτες ξαπλώστρες?

Θα μπορουσα να το δεχτω σαν κονσεπτ αν ηταν σε καποια απομακρυσμένο μερος/παραλία, και πηγαινες με το γκομενακι ή με την παρέα σου και ήσασταν μονοι σας. Τοτε ναι, θα γάμαγε σαν ιδεα. Αλλά το να ειμαι εκει πανω, και απο κατω μου να ειναι τίγκα στον κοσμο και εγω να τους κοιτάω υποτιμητικά και να θελω να τους πουλησω φιγουρα, ντρέπομαι ρε φιλε σαν ανθρωπος πανω απ'ολα, τι άλλο να πω.

Ομοιως θα μπορουσα να το αποδεχτώ σαν κονσεπτ σε μια παραλία, οπου δεν υπαρχουν καθολου ξαπλωστρες στην ακτη, αλλα ειναι γεμάτη απο πολλες τετοιες εξέδρες μεσα στο νερο. Και ετσι, θα την ειχε τη φαση του σαν εμπειρια.
Αλλα ετσι οπως ειναι τωρα, δεν μου χτυπάει καθολου ωραια στο ματι.
Είναι image ρε φίλε. Δε το καταλαβαίνεις. Σε έχει ξεπεράσει η εποχή σου.
Ιματζ για ποιον βρε τύπε μου, για μενα που θα αράζω πάνω? Για να με βλέπει ποιός, η γιαγιά με το ψαθινο καπελάκι απο κάτω και τα πιτσιρίκια, σε μια ράντομ ακτη της Ροδου? Να μου ελεγες για κανενα paradise στη Μυκονο τουλαχιστον ή καμια Ψαρού, αντε να το δεχτω το ιματζ.
Και σορρυ, αλλα δεν εχω αναγκη να τραβάω βλέμματα προσπαθώντας να τα τραβήξω. Τα τραβάω και χωρις προσπαθεια.
Το άραγμα στις εξεδρούλες πανω απο την πλέμπα, ειναι για τους κομπλεξικούς.

Άβαταρ μέλους
vantono

Re: H απόλυτη κατάντια για τον πλεμπαίο σερβιτόρο της μεσαίας τάξης που ψήφισε Κούλη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιούλ 2023, 12:18

micmic έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:12
Συνήθως σε καμμιά τέτοια παραλία μπορεί να πάνε και οικογένειες, έφηβοι, παιδιά, να παίξουν και με καμμιά μπάλα μέσα στη θάλασσα, ίσως να πάνε και με κανένα στρώμα θαλάσσης λίγο παραμέσα. Μαλακίες βέβαια, άμα είναι να ρίξουμε το Mojito του μαλάκα μέσα στη θάλασσα δεν θα πρέπει να επιτρέπονται αυτά.

Αλήθεια, άμα πάνε δύο άτομα και παίζουν βόλει μέσα στη θάλασσα ανάμεσα στις εξέδρες, τί θα γίνει άραγε; Οι σερβιτόροι ντουμπλάρουν και ως σεκιουριτάδες;
:lol:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 12:19

vantono έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:17
Unique έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:11
vantono έγραψε:

Δεν ειμαι κατά της νομιμοποίησής τους. Ξύλινες τις βλέπω αλλωστε, δεν μπορεις να πεις οτι μολυνουν τη θάλασσα ή το περιβάλλον γενικώς. Οκ, για τους θαμώνες που φιλοξενουν πανω δεν ξερω αν θα μπορουσα να πω το ίδιο, δεν ειμαι καθόλου σιγουρος οτι τα μαλακιστηρια αυτά έτσι οπως ειναι γαλουχημένα, δεν θα γεμιζαν τη θαλασσα σκουπιδίλα με τα πλαστικα ποτηρακια που θα πετούσαν ή τα αποτσίγαρα, ή ο,τι αλλο.
Το πιθανοτερο, το μπουρδελο απο σκουπιδια που βλεπεις τωρα στην ακτη,να το εβλεπες μεσα στη θαλασσα, που κολυμπας εσυ και τα παιδια σου.
Δεν ξερω ειναι και αυτος ενας απο τους λογους που δεν νομιμοποιούνται, αλλά θα έστεκε αν ηταν.

Δεν ειμαι κατα στη νομιμοποίηση, αλλά δεν καταλαβαινω τι παραπανω θα κερδίζαμε απ'ολο αυτο. Οτι τί, εισαι πανω στη θαλασσα αντί να εισαι 2 βηματα πιο εξω? Βαριέσαι να κουνησεις τον κωλο σου να περπατήσεις 2 βηματα για να μπεις, και θες να ρολάρεις σαν βαρελάκι και να βουτάς μεσα? Ποιά θα ηταν η τόσο συναρπαστική και ουάου διαφορά, σε συγκριση με τις πρωτοσειράτες ξαπλώστρες?

Θα μπορουσα να το δεχτω σαν κονσεπτ αν ηταν σε καποια απομακρυσμένο μερος/παραλία, και πηγαινες με το γκομενακι ή με την παρέα σου και ήσασταν μονοι σας. Τοτε ναι, θα γάμαγε σαν ιδεα. Αλλά το να ειμαι εκει πανω, και απο κατω μου να ειναι τίγκα στον κοσμο και εγω να τους κοιτάω υποτιμητικά και να θελω να τους πουλησω φιγουρα, ντρέπομαι ρε φιλε σαν ανθρωπος πανω απ'ολα, τι άλλο να πω.

Ομοιως θα μπορουσα να το αποδεχτώ σαν κονσεπτ σε μια παραλία, οπου δεν υπαρχουν καθολου ξαπλωστρες στην ακτη, αλλα ειναι γεμάτη απο πολλες τετοιες εξέδρες μεσα στο νερο. Και ετσι, θα την ειχε τη φαση του σαν εμπειρια.
Αλλα ετσι οπως ειναι τωρα, δεν μου χτυπάει καθολου ωραια στο ματι.
Είναι image ρε φίλε. Δε το καταλαβαίνεις. Σε έχει ξεπεράσει η εποχή σου.
Ιματζ για ποιον βρε τύπε μου, για μενα που θα αράζω πάνω? Για να με βλέπει ποιός, η γιαγιά με το ψαθινο καπελάκι απο κάτω και τα πιτσιρίκια, σε μια ράντομ ακτη της Ροδου? Να μου ελεγες για κανενα paradise στη Μυκονο τουλαχιστον ή καμια Ψαρού, αντε να το δεχτω το ιματζ.
Και σορρυ, αλλα δεν εχω αναγκη να τραβάω βλέμματα προσπαθώντας να τα τραβήξω. Τα τραβάω και χωρις προσπαθεια.
Δεν είναι. Ακου που σου λέω, αν δεν το έχεις κάνει δεν καταλαβαίνεις. Είναι άλλο συναίσθημα. Νιώθες σας βασιλιας.

Έλα τώρα ποιο Paradise ? Όλοι οι χλεχλέδες βενζινοπώλες μαζευονται εκεί. Πήγα 2 φορές και δεν ξαναπατάω.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Ιούλ 2023, 12:20

Unique έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:15
micmic έγραψε:
Συνήθως σε καμμιά τέτοια παραλία μπορεί να πάνε και οικογένειες, έφηβοι, παιδιά, να παίξουν και με καμμιά μπάλα μέσα στη θάλασσα, ίσως να πάνε και με κανένα στρώμα θαλάσσης λίγο παραμέσα. Μαλακίες βέβαια, άμα είναι να ρίξουμε το Mojito του μαλάκα μέσα στη θάλασσα δεν θα πρέπει να επιτρέπονται αυτά.

Αλήθεια, άμα πάνε δύο άτομα και παίζουν βόλει μέσα στη θάλασσα ανάμεσα στις εξέδρες, τί θα γίνει άραγε; Οι σερβιτόροι ντουμπλάρουν και ως σεκιουριτάδες;
Να πάτε αλλού. Βόλει και ρακέτες δεν έχουν χώρο στο 2023. Φέρτε και τα αμάξια σας δίπλα στη θάλασσα αν είναι και κιθάρες να τραγουδήσουμε "Ριτα Ριτάκι"
Ουτε ρακέτες, ουτε βόλει, ούτε κολυμπι, μάλιστα. Καμια δραστηριότητα, μόνο μια απέραντη ξύλινη εξέδρα από παχύσαρκες νεόπλουτες φώκιες που βαριουνται να κουνησουν τον κωλο τους. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 12:21

vantono έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:20
Unique έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:15
micmic έγραψε:

Να πάτε αλλού. Βόλει και ρακέτες δεν έχουν χώρο στο 2023. Φέρτε και τα αμάξια σας δίπλα στη θάλασσα αν είναι και κιθάρες να τραγουδήσουμε "Ριτα Ριτάκι"
Ουτε ρακέτες, ουτε βόλει, ούτε κολυμπι, μάλιστα. Καμια δραστηριότητα, μόνο μια απέραντη ξύλινη εξέδρα από παχύσαρκες νεόπλουτες φώκιες που βαριουνται να κουνησουν τον κωλο τους. :smt005:
Ε, ναι, αν εξαφανίσουμε τις εξέδρες, θα εξαφανιστούν και οι φώκιες :smt005::smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 03 Ιούλ 2023, 12:22

ζαίοι υφίστασθε ακόμη; :lol:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 12:24

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 03 Ιούλ 2023, 12:28

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:22
ζαίοι υφίστασθε ακόμη; :lol:
Τα τοτέμ σου, Άδωνις και Μίλτος, έστειλαν ΣΕΠΕ και λιμενικό αντιστοίχως για να νοικοκυρέψουν τον μπιτσομπαρά, μην μπερδεύεσαι, θα εκτεθείς και θα υποχρεωθείς σε αναγκαίους τακτικούς ελιγμούς.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 03 Ιούλ 2023, 12:28

Unique έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:24
Ειδυλλιακή εικόνα, τί να σου πω. Θα ήθελα να ξέρω αν θα έβρισκες ποτέ σ'αυτήν την παραλία καμμιά Charlize Theron ή κανέναν George Clooney. Ούτε καν Εύα Καϊλή δεν πάταγε εκεί.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Ιούλ 2023, 12:28

vantono έγραψε:

είναι image για το ινστα
αφού όλοι πλέον ζουν τη ζωή τους για το ινστα και για να τη δείχνουν στους άλλους και να γεμίζουν έτσι το κενό τους με ικανοποίηση ότι είναι κάποιοι ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι τίποτα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Ιούλ 2023, 12:31

Unique έγραψε:
αυτό που βλέπω είναι κατάντια
λυπάμαι που δεν μπορώ να το δω όπως το βλέπετε εσείς
σερβιτόροι που πληρώνονται για να κάνουν τα καπρίτσια των τουριστών
να χορεύουν, να κολυμπάνε, γενικά ό,τι τους ζητηθεί
Ελλάδα 2023 κι επισήμως πλέον το γκαρσόνι της Ευρώπης
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 12:31

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:28
vantono έγραψε:

είναι image για το ινστα
αφού όλοι πλέον ζουν τη ζωή τους για το ινστα και για να τη δείχνουν στους άλλους και να γεμίζουν έτσι το κενό τους με ικανοποίηση ότι είναι κάποιοι ενώ στη πραγματικότητα δεν είναι τίποτα
Οπως και να έχει, εφόσον ο σερβιτόρος θέλει και του αρέσει να κάνει αυτή τη δουλειά, εμάς δε μας πέφτει λόγος.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Ιούλ 2023, 12:32

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:31
Unique έγραψε:
Απο το 1981 και μετά φίλτατε. Απλά άργησες να το καταλάβεις. ΚΑι ξέρεις ε? Με τη ψήφο σου.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 03 Ιούλ 2023, 12:33

Chilloutbuddy έγραψε:
Ερμής έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 10:14
Chilloutbuddy έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 06:00

Σιγά ρε Ερμή. Δηλαδή φαντάσου ότι έχεις εσύ αυτή την επιχείρηση, όσο μάγκας και εργατικός να είναι αυτός που θέλει τα 3 χιλιάρικα, θα του τα δώσεις ή θα πεις ντάξει θα το σκεφτώ, άσε να δω μην υπάρχει κανένας φτηνότερος;
Γιατί σιγά μη δε βρεις φτηνότερο, και αν τα δώσεις απλά έχεις κάνει μαλακία γιατί βαριέσαι να ψάξεις. Με 1,500 βρήκαμε από Ελλάδα μηχανικούς πολυτεχνείου με εμπειρία και διαθέσιμους για εργασία 3 μήνες στο εξωτερικό, και όχι έναν και δύο.
εξαρτάται.
Αν ειναι χρόνια στη δουλειά και τσεκαρισμένα αποδίδει θα τα δώσω όπως κάνω και τώρα. Που να τρέχω να ψάχνω νέο αν ο παλιός είναι τσεκαρισμένος πως τα δουλεύει, δε κλέβει(πολύ τουλάχιστον), δε μπαίνω μέσα. Προφανώς δεν έξαρτάται η βιωσιμότητα της επιχείρησης απο 500-700 ευρώ το μήνα. Αντιθέτως όταν πας να τα γλιτώσεις μπορεί να τα πληρώσεις διπλά και τρίδιπλα.
Ε αφού πού να τρέχεις... πλήρωνε :lol:
Με αυτή τη λογική τσιμπάς οτι φτηνότερο βρίσκεις και ανανεωνεις συνέχεια. Έτσι κάνουν οι πολυεθνικές και οι σκιντζήδες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Ιούλ 2023, 12:34

Unique έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:32
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Ιούλ 2023, 12:31
Unique έγραψε:
Απο το 1981 και μετά φίλτατε. Απλά άργησες να το καταλάβεις. ΚΑι ξέρεις ε? Με τη ψήφο σου.
από πού κι ως πού με τη ψήφο μου;
Τζίμης Πανούσης

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών