Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
waldorf
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από waldorf » 03 Ιούλ 2023, 18:05
Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:00
...
Τίποτα απλά μου κάνει εντύπωση που μου απαντάτε, το μόνο που λέω είναι ότι αυτά τα τριχίλιαρα που λένε για γκαρσόνια απλά δεν υπάρχουν. Εδώ του κολλητού μου του έκανε πρόταση το Ικέα για οικονομικό διεθυντή στην Αθήνα και ήταν τσίμα τσίμα 3.
Εκτός αν εννοούνε ότι τα περισσότερα είναι μπουρμπουάρ, άλλο αυτό. Αν έχεις τέτοιο κορμάκι που μαζεύεις τόσα μπουρμπουάρ όλα καλά θα σου πάνε έτσι κι αλλιώς

Μην λέμε κουταμάρες.
3-4 ευρώ την ώρα (και αν),αλλά αν δουλέψεις 28 ώρες την ημέρα για 8 ημέρες την εβδομάδα,μαζί με τα "τυχερά" θα καθαρίζεις 3000 το μήνα...
Τα παίρνει μωρέ αυτά ένας γενικός υπουργείου;
Ποιός είσαι εσύ που θες παραπάνω από έναν γενικό υπουργείου;
Nandros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:56
Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 03 Ιούλ 2023, 18:07
waldorf έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:00
Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 17:56
...
Έχω 4 γνωστούς που έφυγαν για σεζόν, ο πιο κακοπληρωμένος παίρνει 1600 καθαρά, στέγη εξασφαλισμένη, για φαγητό δεν ξέρω αν έχουν όλοι κάλυψη. Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη εξειδίκευση ούτε είναι προϊστάμενοι. Βέβαια δεν είναι 8ωρο.
1600 καθαρά..
Βέβαια δεν είναι οχτάωρο.
Φαγητό γιοκ.
κάποιοι έχουν δωρεάν πρωινό και μεσημεριανό αλλά δεν ξέρω για όλους
Στέγη με άλλους έξι σε 12 τετραγωνικά.
όχι, μόνοι τους οι 3, ο ένας σε δίκλινο
Αν χρειάζονται κι άλλον,στείλε μου πμ.
Συζητήσιμο, σίγουρα κουραστικό αλλά τουλάχιστον δεν πληρώνονται με ψίχουλα όπως πριν μερικά χρόνια. Δεν είπα ότι είναι η δουλειά των ονείρων τους αλλά ούτε και συμφορά όπως με κάτι υποκατώτατους κλπ
Αυτά είναι τα δεδομένα. Τα ερμηνεύει κανείς όπως νομίζει αφού δεν συνιστούν στατιστική αλλά αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι υπάρχουν και κανονικές θέσεις εργασίας.
-
nowhere
από nowhere » 03 Ιούλ 2023, 18:07
sys3x έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:00
Όχι, δεν παίζεσαι με τίποτα λαίμαι.
Ο άλλος λέει ότι έχει κάνει πολύ πιο σκληρές δουλειές αλλά εσύ ξέρεις καλλίτερα και όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι ναούμ.
αυτό τι σχέση έχει με ότι έχει γραφτεί?ρε μαλάκα καταλαβαίνεις ποτέ τι διαβάζεις ή γράφεις όποια τυχαία παπαρίτσα σου κατέβει για να μου την πεις?κάνε μας τη χάρη να πούμε και ασχολήσου με κανέναν που να σε αντέχει
-
sys3x
από sys3x » 03 Ιούλ 2023, 18:10
nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:07
sys3x έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:00
Όχι, δεν παίζεσαι με τίποτα λαίμαι.
Ο άλλος λέει ότι έχει κάνει πολύ πιο σκληρές δουλειές αλλά εσύ ξέρεις καλλίτερα και όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι ναούμ.
αυτό τι σχέση έχει με ότι έχει γραφτεί?ρε μαλάκα καταλαβαίνεις ποτέ τι διαβάζεις ή γράφεις όποια τυχαία παπαρίτσα σου κατέβει για να μου την πεις?κάνε μας τη χάρη να πούμε και ασχολήσου με κανέναν που να σε αντέχει
Χολή βγάζεις βρε μαλάκα και σε χαλάει κιόλα που στο λέω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Green Dragon
από Green Dragon » 03 Ιούλ 2023, 18:14
Ερμής έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 12:33
Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 12:03
Ερμής έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 10:14
εξαρτάται.
Αν ειναι χρόνια στη δουλειά και τσεκαρισμένα αποδίδει θα τα δώσω όπως κάνω και τώρα. Που να τρέχω να ψάχνω νέο αν ο παλιός είναι τσεκαρισμένος πως τα δουλεύει, δε κλέβει(πολύ τουλάχιστον), δε μπαίνω μέσα. Προφανώς δεν έξαρτάται η βιωσιμότητα της επιχείρησης απο 500-700 ευρώ το μήνα. Αντιθέτως όταν πας να τα γλιτώσεις μπορεί να τα πληρώσεις διπλά και τρίδιπλα.
Ε αφού πού να τρέχεις... πλήρωνε

Με αυτή τη λογική τσιμπάς οτι φτηνότερο βρίσκεις και ανανεωνεις συνέχεια. Έτσι κάνουν οι πολυεθνικές και
οι σκιντζήδες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Αν θέλεις να προσφέρεις ποιότητα και να είσαι συνεπής θα πρέπει να έχεις σοβαρούς εργαζομένους, όχι φθηνούς και άσχετους που θα σε κάνουν ρεζίλι. Υπάρχει αγορά και γι' αυτούς, πελάτες που κοιτάνε μόνο την τιμή και ας είναι γυφταριό η παροχή που θα έχουν, ε αυτοί θα πάνε σε επιχείρηση χαμηλού κόστους.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 03 Ιούλ 2023, 18:16
waldorf έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:00
Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 17:56
...
Έχω 4 γνωστούς που έφυγαν για σεζόν, ο πιο κακοπληρωμένος παίρνει 1600 καθαρά, στέγη εξασφαλισμένη, για φαγητό δεν ξέρω αν έχουν όλοι κάλυψη. Δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη εξειδίκευση ούτε είναι προϊστάμενοι. Βέβαια δεν είναι 8ωρο.
1600 καθαρά..
Βέβαια δεν είναι οχτάωρο.
Φαγητό γιοκ.
Στέγη με άλλους έξι σε 12 τετραγωνικά.
Αν χρειάζονται κι άλλον,στείλε μου πμ.
Αυτο ακριβώς ειναι. Ολοι οι σεζονάκηδες που εχω γνωρίσει και ξερω, ετσι δουλευουν.
-
Λοξίας
- Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ
από Λοξίας » 03 Ιούλ 2023, 18:18
Green Dragon έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 17:54
Chilloutbuddy έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 17:06
Εφόσον είναι τόσο δύσκολο θα πρέπει λογικά όλοι να πληρώνετε 3 χιλιάδες για τους απειροελάχιστους που καταφέρατε και βρήκατε. Άρα ο μέσος μισθός θα έχει πάει στις 3 χιλιάδες, για να δώ
*τσεκάρω σημειώσεις*
μπα δεν πήγε
Χα χα χα καλά, λες και υπάρχουν απεριόριστα περιθώρια αύξησης μισθών χωρίς να χάσεις όλη την πελατεία σου λόγω αύξησης τιμών που αναγκαστικά θα κάνεις. Γιατί με βάζεις και σου λέω πράγματα που ήδη ξέρεις;
Τίποτα απλά μου κάνει εντύπωση που μου απαντάτε, το μόνο που λέω είναι ότι αυτά τα τριχίλιαρα που λένε για γκαρσόνια απλά δεν υπάρχουν.
Εδώ του κολλητού μου του έκανε πρόταση το Ικέα για οικονομικό διεθυντή στην Αθήνα και ήταν τσίμα τσίμα 3.
Εκτός αν εννοούνε ότι τα περισσότερα είναι μπουρμπουάρ, άλλο αυτό. Αν έχεις τέτοιο κορμάκι που μαζεύεις τόσα μπουρμπουάρ όλα καλά θα σου πάνε έτσι κι αλλιώς

Δεν γνωρίζω για το ΙΚΕΑ, αλλά αν ένας δικτυάς (πληροφορικής) σε μία μεσαία επιχείρηση (που δούλευα και έχω ακόμα σχέση εργασίας), παίρνει 2.800, τότε κάτι δεν πάει καλά με το ΙΚΕΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Λοξίας την 03 Ιούλ 2023, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
nowhere
από nowhere » 03 Ιούλ 2023, 18:20
sys3x έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:10
άνθρωπε μου δεν ζήτησα ποτέ την συμβουλή σου και μου την δίνεις συνέχεια.αποψούλα για το θέμα έχεις?γράψτην μια φορά και άσε με εμένα να βράζω στη χολή μου
-
Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
από Chilloutbuddy » 03 Ιούλ 2023, 18:23
Λοξίας έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:18
Δεν γνωρίζω για το ΙΚΕΑ, αλλά αν ένας δικτυάς (πληροφορικής) σε μία μεσαία επιχείρηση (που δούλευα και έχω ακόμα σχέση εργασίας), παίρνει 2.800, τότε κάτι δεν πάει καλά με το ΙΚΕΑ.
Ψάχνουν για μαλάκες αλλά δεν είναι οι μόνοι, είναι πάααααρα πολλοί, τόσοι πολλοί σε σημείο που καθορίζουν την αγορά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.

-
Green Dragon
από Green Dragon » 03 Ιούλ 2023, 18:26
Τίποτα απλά μου κάνει εντύπωση που μου απαντάτε, το μόνο που λέω είναι ότι αυτά τα τριχίλιαρα που λένε για γκαρσόνια απλά δεν υπάρχουν. Εδώ του κολλητού μου του έκανε πρόταση το Ικέα για οικονομικό διεθυντή στην Αθήνα και ήταν τσίμα τσίμα 3.

Καλά, 3000 σε γκαρσόνι δεν έχω ακούσει αλλά δεν αποκλείω σε κάποιες πολύ ειδικές περιπτώσεις (σούπερ χλιδάτο μαγαζί που χρεώνει 30 ευρώ τον καφέ σε καμιά Μύκονο) να συμβαίνει. Εξαιρέσεις βέβαια, δεν είπε κανείς ότι παίρνουν τόσα τα γκαρσόνια, ούτε καν 2000 θεωρώ πιθανό να παίρνουν η συντριπτική πλειοψηφία.
-
Ερμής
από Ερμής » 03 Ιούλ 2023, 18:36
Ρε παιδιά τι μου λέτε, ξέρω 45αρη μπάρμαν σε ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο που καθαρίζει 1800 με πληρωμένη διαμονή φαγητό και με τα τιπς φτάνει στα 2500 στο χαλαρό
Ξέρω και μπαγκλαντεσιανο που την έκανε από την αγορά για να πάει χαμαλικα σε μεταφορική στη Μύκονο που θα παίρνει 1500 θα μένει μαζί με άλλους Ασιάτες(ναι οκ 10 μαζί σε ένα σπίτι, λες και εδώ στην Αθήνα έμενε μόνος και άνετος) και φαΐ πληρωμένο από την επιχείρηση.
Γενικά το 1500αρι που λέτε για σεζόν παιζει ως βάση σε καινούργιους η μετανάστες που κάνουν τη χαμαλικα
Σεφ, μετρ, μπάρες κλπ καθαρίζουν δύο χιλιάρικα μισθό ως βάση και το αυτό στα μικρά μαγαζιά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Green Dragon
από Green Dragon » 03 Ιούλ 2023, 18:37
Ερμής έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:36
Ρε παιδιά τι μου λέτε, ξέρω 45αρη μπάρμαν σε ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο που καθαρίζει 1800 με πληρωμένη διαμονή φαγητό και με τα τιπς φτάνει στα 2500 στο χαλαρό
Ξέρω και μπαγκλαντεσιανο που την έκανε από την αγορά για να πάει χαμαλικα σε μεταφορική στη Μύκονο που θα παίρνει 1500 θα μένει μαζί με άλλους Ασιάτες(ναι οκ 10 μαζί σε ένα σπίτι, λες και εδώ στην Αθήνα έμενε μόνος και άνετος) και φαΐ πληρωμένο από την επιχείρηση.
Γενικά το 1500αρι που λέτε για σεζόν παιζει ως βάση σε καινούργιους η μετανάστες που κάνουν τη χαμαλικα
Σεφ, μετρ, μπάρες κλπ καθαρίζουν δύο χιλιάρικα ως βάση και το αυτό στα μικρά μαγαζιά
Και εγώ αυτά ξέρω. Πάντως πριν μερικά χρόνια δεν ήταν έτσι, οι περισσότερες θέσεις ήταν κακοπληρωμένες.
-
Ερμής
από Ερμής » 03 Ιούλ 2023, 18:41
Στις θέσεις του σεφ του μετρ και του μπάρμαν καθάριζαν κ παλιά λεφτάκια. Αυτοί που δε καθάριζαν ηταν οι ανιδεικευτοι στους οποίους κ εδώ ανέβηκαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Ερμής την 03 Ιούλ 2023, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
sys3x
από sys3x » 03 Ιούλ 2023, 18:41
nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:20
sys3x έγραψε: ↑03 Ιούλ 2023, 18:10
άνθρωπε μου δεν ζήτησα ποτέ την συμβουλή σου και μου την δίνεις συνέχεια.αποψούλα για το θέμα έχεις?γράψτην μια φορά και άσε με εμένα να βράζω στη χολή μου
Όσο ζητήσανε οι υπόλοιποι την δική σου.
Δεν σε χάλασε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
05 Δεκ 2024, 17:03
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
28 Σεπ 2023, 04:18
-
-
- 93 Απαντήσεις
- 2941 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
18 Ιαν 2025, 22:58
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
23 Φεβ 2024, 09:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.