ΜέΡΑ25 - Βαρουφάκης
Re: ΜέΡΑ25 - Βαρουφάκης
Ε ναι ρε μαλάκα, τι κάνουμε χω χάμου ναούμε, χαλίκια ζμπρώχνουμε; μύδια ανοίγομε;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
Πσεκας δεν ειναι παντως...sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:24Πωπωπω ρε μαλάκα, έχεις πάρει φωτιά, πως με γείωσες έτσι ρε μαλάκα. Με έχεις αφήσει άναυδο ρε μαλάκα, μπράβο, είσαι πολύ έξυπνος και αστείος ε, με χιούμορ δηλαδή.Saliveros έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:17Να το πίνεις, να μη σε πίνει (ιδίως πριν το μεσημέρι).sys3x έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:11
Είναι απολύτως φυσιολογικό να τρολάρουν τον Κλέωνα και να βγάζουν πρώτο τον Καραμανλή σε ψήφους σε αυτόν τον τόπο. Είναι θέματα παιδείας αφτιά, επίπεδου, πωστολένε ρε παιδί μου, είμαστε σπουδαίος λαός να ρωτά και το γλυκουλίνι το θείο να σε πει, ο Κλέων είναι αχρείος, δεν είναι σα το Καραμανλή ρε παιδί μου, να έχει επίπεδα πολλά επίπεδα, να αξίζει να τον παίρνεις πίπες ρε παιδί μου, να το χαίρεσαι.
Μήπως είσαι και νεοδημοκράτης ναούμε;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
-
Τόσο μπροστά από την εποχή του ο καραφλας;Ναύτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:05Δεν ξεκίνησε το '15 η ιστορία αυτή, αλλά το '10.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:00καλά τα λες, το ελληνικό κράτος το 15 πήγε στην ΕΕ και τις είπε ότι αν δεν της δώσουν δανεικά και αγύριστα θα κρατήσει την αναπνοή της και για κάποιο λόγο οι Ευρωπαίοι δεν το πήραν καλάΝαύτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:52
Πιστεύω ότι το '15 παίχτηκε ο αισχρότερος εκβιασμός ευρωπαϊκού κράτους μετά τον ΒΠΠ, η δε "Δήμητρα" δεν ήταν άλλο τίποτα παρά ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάγκης, εσωτερικού συστήματος συναλλαγών μέσω ΑΑΔΕ, εντός ευρώ, ανάλογο με αντίστοιχα σχέδια που έχουν καταρτίσει αρκετά ευρωπαϊκά κράτη.
Τα περί πτώχευσης της Εθνικής δεν έτυχε να τ' ακούσω.
μάλλον δεν έπρεπε να πάμε να τους εκβιάσουμε ότι θα αυτοκτονισουμε
υγ το ότι είναι οκ η πτώχευση της θενικής τράπεζας το λέει στην ίδια ομιλία που λέει τις μαλακίες με τις δήμητρες
Τέλος πάντων, νομίζω ότι το θέμα της περιόδου των μνημονίων έχει συζητηθεί εξαντλητικά στο φόρουμ κι ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Κατά τα λοιπά, προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότερες από τις θέσεις του Βαρουφάκη θα είναι οι mainstream πολιτικές της ΕΕ μετά από 20-30 χρόνια.
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι αυτός είναι 30 χρόνια μπροστά και ότι εμείς θα πληρώνουμε τις μαλακιες του για 30 χρονια
- Eθνικοκοινωνιστης
γιαυτο βγηκε και ο βαρουφακερ εκτος βουλης,μολις αρχισε τις εντονες αναφορες στην λουμπεν μεγαλοαστικη ταξη της γιολαντας 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το ελληνικό κράτος αφού χρεωκόπησε με τα δόγματα της μεταπολίτευσης και της γενιάς του πολυτεχνείου πήγε να επιβάλλει με τον Βαρουφάκη τα ίδια δόγματα και στην υπόλοιπη Ευρώπη και έφαγε τα μούτρα του.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:00καλά τα λες, το ελληνικό κράτος το 15 πήγε στην ΕΕ και τις είπε ότι αν δεν της δώσουν δανεικά και αγύριστα θα κρατήσει την αναπνοή της και για κάποιο λόγο οι Ευρωπαίοι δεν το πήραν καλάΝαύτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:52Πιστεύω ότι το '15 παίχτηκε ο αισχρότερος εκβιασμός ευρωπαϊκού κράτους μετά τον ΒΠΠ, η δε "Δήμητρα" δεν ήταν άλλο τίποτα παρά ένα εναλλακτικό σχέδιο ανάγκης, εσωτερικού συστήματος συναλλαγών μέσω ΑΑΔΕ, εντός ευρώ, ανάλογο με αντίστοιχα σχέδια που έχουν καταρτίσει αρκετά ευρωπαϊκά κράτη.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 11:44
α κάποιοι ακόμα πιστεύετε ότι δεν πέτυχε αλλά έτυχε ότι έγινε το 15 και όσα ευαγγελίζεται με τις δήμητρες και τις δηλώσεις ότι δεν τρέχει τίποτα αν πτωχεύσει η εθνική
Τα περί πτώχευσης της Εθνικής δεν έτυχε να τ' ακούσω.
μάλλον δεν έπρεπε να πάμε να τους εκβιάσουμε ότι θα αυτοκτονισουμε
υγ το ότι είναι οκ η πτώχευση της θενικής τράπεζας το λέει στην ίδια ομιλία που λέει τις μαλακίες με τις δήμητρες
Του είπαν τους αγώνες με τους οποίους διεκδικείτε τα δικαιώματά σας,τις απεργίες και τις καταλήψεις σας να τις κάνετε με δικά σας λεφτά και όχι με δικά μας.
- Eθνικοκοινωνιστης
ακομη περιμενουμε τo ειδικο δικαστηριο για τα 100 δις (sic) που δηθεν σας χρεωσε ο βαρουφ λουμπεναρια 

τι εγινε χαθηκε στον δρομο?

τι εγινε χαθηκε στον δρομο?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

Θέλω κι εγώ να αλλάξω τι νικ μου σε "Εθνοσαλίβερος" αλλά φοβάμαι μη φυτρώσουν πυκνά μαλλιά σ'όλο μου το σώμα και ουρλιάζω τα βράδια

Πάνος Σκουρλέτης
Όσο πατάει ο Βόριδης, δεν είναι σα εσένα, γιατρέ.Οργισμένος έγραψε: ↑11 Ιούλ 2023, 12:56Πσεκας δεν ειναι παντως...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
Είσαι πιο πσεκας ακόμα και από τον πετυ.sys3x έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 18:08Όσο πατάει ο Βόριδης, δεν είναι σα εσένα, γιατρέ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εκπέμπει εθνόνια, ειδικά σωματίδια παράλληλου σύμπαντος.Ανηκουν αυτά στην τάξη των μιονίων, στην υποομάδα που ονομάζεται Υληθειώνια.Saliveros έγραψε: ↑13 Ιούλ 2023, 17:31Ποιές μαγικές ιδιότητες έχει το συνθετικό "΅Εθνο-" και μεταλλάσσει την προσωπικότητα των περσόνων που το προτάσσουν του ονόματός τους;
Θέλω κι εγώ να αλλάξω τι νικ μου σε "Εθνοσαλίβερος" αλλά φοβάμαι μη φυτρώσουν πυκνά μαλλιά σ'όλο μου το σώμα και ουρλιάζω τα βράδια
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρουφάκης: Τον λοιδωρεί το Χ
από Unique » 10 Οκτ 2023, 09:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-