οι δικές μου υπό τού μηδενός, τού Thunderf00t σε πάρα πάρα πολύ καλό.
Για σένα ερώτησα βρέη.
Τέσπα, δεν είναι τόσο εύκολο - εφικτό να πάρεις σόλιντ αποτυπώσεις από μικρά (σχετικά) αντικείμενα τα οποία εβρίσκονται μακριά σε απόσταση από το σημείο καταγραφής - παρατηρήσεως. Και αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πληθώρα λετζίτ υλικού εάν και εφόσον υπάρχουν τέτχοιου είδους (unidentified aerial) φαινόμενα.
Εγώ πάντως παλιότερα έχω δει με τα ματάκια μου πολλά τέτχοια (φαινόμενα) αλλά ακόμη και με τα μέσα που διαθέτω τώρα θα ήτανε εξαιρετικά δύσκολο να αποτυπώσω αυτά που έβλεπα... Άη κιντ γιου νοτ ε.
100% τρου στόριζ.
σίγουρα είναι δύσκολο, γι'αυτό δεν πρέπει να πηδάμε σε συμπεράσματα (jump to conclusions Dwarven Blacksmith).
σε πιστεύω, φυσικά. κι εγώ έχω δει με τα ματάκια μου (during star-gazing), αλλά εξαντλώ τις πχιο ορθολογικές εξηγήσεις πριν πάω στο
Εννοείται, και δεν υπάρχει απολύτως καμμία ανάγκη να φτάσεις εκεί τελικά.
Εγώ έχω δει ψιλοχοντρούτσικα σκηνικά πάντως κυρίως όσον αφορά στον τρόπο που τα είδα και με ποιες ήμουν.
Όχι, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.
Όποια θέλει να μάθει από κοντά μόνον και άμα.
Εγώ το είδα μέρα μεσημέρι.
Ήμουν εδώ: https://maps.app.goo.gl/HG1pHcGAk23vXpYX6 και έβγαζα φωτογραφίες το τοπίο . Βλέπω μια τελεία ψηλά στον ουρανό, δεν δίνω σημασία. Χαζεύουμε γύρω , κοιτάω πάνω ακόμα εκεί η τελεία. Μέχρι να βγάλω την φωτογραφική βλέπω ότι δεν είναι τελείως ακίνητη αλλά κάνει μικρούς κύκλους. Η φωτογραφική έχει 50χ οπτικό ζουμ , παλεύω να το βάλω στο κάδρο, σε τέρμα ζουμ ένα χιλιοστό κίνησης μεταφράζεται σε μέτρα μετακίνησης. Επίσης έχει συννεφιά και το focus παλεύει να κεντραρει.
Τελικά ήταν πελεκάνος ή τι σκατα πουλιά πετάνε εκεί γύρω
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
εκεί είναι τα καλύτερα encounters of the third kind.
αλλά τον δορυφόρο πώς τον απορρίψατε; σε ένα δικό μου encounter διαπιστώσαμε 100 τακατό ότι ήταν δορυφόρος και έκτοτε τους παρατηρούσαμε.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Συμπαθής μου είναι, άσχετα αν συνήθως διαφωνούμε. Οκ, ένα δίκιο το 'χεις, δε γίνεται να είναι στην ίδια κατηγορία με τον Philip Mortimer.
ναι, μωρέ, σιγά μην χαλαστούμε κιόλα.
κι ο Philip, deep down, είμαι σίγουρος είναι καλό παιδί.
Πόσο ντηπ ντάου, σε ρουτ λέβελ;
και βάλε
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Ήμουν εδώ: https://maps.app.goo.gl/HG1pHcGAk23vXpYX6 και έβγαζα φωτογραφίες το τοπίο . Βλέπω μια τελεία ψηλά στον ουρανό, δεν δίνω σημασία. Χαζεύουμε γύρω , κοιτάω πάνω ακόμα εκεί η τελεία. Μέχρι να βγάλω την φωτογραφική βλέπω ότι δεν είναι τελείως ακίνητη αλλά κάνει μικρούς κύκλους. Η φωτογραφική έχει 50χ οπτικό ζουμ , παλεύω να το βάλω στο κάδρο, σε τέρμα ζουμ ένα χιλιοστό κίνησης μεταφράζεται σε μέτρα μετακίνησης. Επίσης έχει συννεφιά και το focus παλεύει να κεντραρει.
Πριν πολλά πολλά χρόνια κάτι μαλάκες στο χωριό βάζανε φακούς και φωτάκια σε χαρταετούς και τους πετάγανε αργά το βράδυ. Εκεί να δεις θεάσεις uap μλκμου, το μισό χωριό παραμιλούσε μέχρι να τους πάρει χαμπάρι.
Για σένα ερώτησα βρέη.
Τέσπα, δεν είναι τόσο εύκολο - εφικτό να πάρεις σόλιντ αποτυπώσεις από μικρά (σχετικά) αντικείμενα τα οποία εβρίσκονται μακριά σε απόσταση από το σημείο καταγραφής - παρατηρήσεως. Και αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πληθώρα λετζίτ υλικού εάν και εφόσον υπάρχουν τέτχοιου είδους (unidentified aerial) φαινόμενα.
Εγώ πάντως παλιότερα έχω δει με τα ματάκια μου πολλά τέτχοια (φαινόμενα) αλλά ακόμη και με τα μέσα που διαθέτω τώρα θα ήτανε εξαιρετικά δύσκολο να αποτυπώσω αυτά που έβλεπα... Άη κιντ γιου νοτ ε.
100% τρου στόριζ.
σίγουρα είναι δύσκολο, γι'αυτό δεν πρέπει να πηδάμε σε συμπεράσματα (jump to conclusions Dwarven Blacksmith).
σε πιστεύω, φυσικά. κι εγώ έχω δει με τα ματάκια μου (during star-gazing), αλλά εξαντλώ τις πχιο ορθολογικές εξηγήσεις πριν πάω στο
Εγώ έχω δει ψιλοχοντρούτσικα σκηνικά πάντως κυρίως όσον αφορά στον τρόπο που τα είδα και με ποιες ήμουν.
ή έστω σε ΠΜ!!
εκεί είναι τα καλύτερα encounters of the third kind.
αλλά τον δορυφόρο πώς τον απορρίψατε; σε ένα δικό μου encounter διαπιστώσαμε 100 τακατό ότι ήταν δορυφόρος και έκτοτε τους παρατηρούσαμε.
Συνήθως δορυφόροι είναι.
Εκτός από αυτά που έχω δει εγώ.
θα περιμένω να με πεις από κοντά, όταν έρθει η ευλογημένη στιγμή.
οι δικές μου υπό τού μηδενός, τού Thunderf00t σε πάρα πάρα πολύ καλό.
Για σένα ερώτησα βρέη.
100% τρου στόριζ.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.