ακόμα και έτσι να είναι αυτός παίζει μπάλα και εσύ ακορντεόν,δεν έχουν σχέση αυτά που λες
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Πιστεύω πως πρέπει να συζητηθεί ένα σκληρό νομοθετικό μέτρο για τους συλλόγους οπαδών. Να κλείνουν με τέτοιες αφορμές. Και κάτι άλλο: Γίνεται μια συζήτηση για όλα, αλλά εγώ δεν έχω ψυχή να αντέξω τους γονείς του παλικαριού.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι να σου πω!!!Exodus έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:35Διάβασα πως πέρασαν από Αλβανία. Και σωστά οι αστυνομικοί λένε πως τους παρακολουθούσανε. Πώς, σκατά, φτάσανε ως τη Φιλαδέλφεια; Τους έχασαν;Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:31Αυτό το όχι μέσω ΕΕ δεν το είχα σκεφτεί για να πω την αλήθεια.
...
Άσχετο αλλά υπήρξαν φίλαθλοι Έλληνες του Παναθηναϊκού που έδωσαν το οκ στους Κροατες να πάνε να σακατεψουν κόσμο; Ή είναι ράδιο αρβύλα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 09 Αύγ 2023, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Έτυχε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο. Και δεν αναφέρομαι στον αγαπητό κόσμο του Παναθηναϊκού που τον σέβομαι, όπως σέβομαι και τον ιστορικό σύλλογο. Μιλάω για άρρωστα άτομα. Προσωπικά, στην Κροατία είμαι Dinamo κι ας μην ταιριάζει στις αδελφοσύνες των οπαδών -είμαι ΑΕΚ. Αλλά εδώ δεν έχει να κάνει με ποδόσφαιρο, αλλά με υπόκοσμο. Αύριο που θα παίζει ο βάζελος θα είμαι βάζελος επειδή θέλω να νικήσει. Δεν τα μπερδεύω.Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:37Τι να σου πω!!!Exodus έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:35Διάβασα πως πέρασαν από Αλβανία. Και σωστά οι αστυνομικοί λένε πως τους παρακολουθούσανε. Πώς, σκατά, φτάσανε ως τη Φιλαδέλφεια; Τους έχασαν;Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:31
Αυτό το όχι μέσω ΕΕ δεν το είχα σκεφτεί για να πω την αλήθεια.
...
Άσχετο αλλά υπήρξαν φίλαθλοι Έλληνες του Παναθηναϊκού που έδωσαν το οκ στους Κροατες να πάνε να σακατεψουν κόσμο;
Στο μεταξύ, μπορεί κανείς να βρει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ που λέει ότι η Άμεση Δράση είχε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ στην αναμονή για 20 λεπτά, όταν τους πήραν να τους πουν ότι έρχονται τα Ορκ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Beria έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 23:51Και εκεί που το χρυσό μετάλλιο παπαρολογιας ήταν έτοιμο να κρεμαστεί στο λαιμό του Νέμο, να η έκπληξηLibre arbitre έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 23:50Το παράδοξο είναι πως οι Αντιφα μιλάνε για ανοιχτά σύνορα και από την άλλη κατηγορούν την αστυνομία πως δεν έπρεπε να περάσουν οι χουλιγκανοι Κροάτες στην Ελλάδα...

αφου δεν σας κοβει λεμε ή σας κοβει εκει που θελετε και οπως τα θελετε
καθομαι και προσπαθω να καταλαβω τοση χαζομαρα ειναι εκ γεννητης ή επικτητη
ή το αλλο λες και εγω θυμαμαι το δυο τρια ποστ του βερια για να δω αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε
ελεος ρε καργιες

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τώρα συνειδητοποιώ τι βλακεία έγραψα. Εγώ απλά ήθελα να κάνω λογο για παράδοξο. Και παράξενο είναι να θέλεις ανοιχτά σύνορα και ελέγχους παράλληλα.vantono έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:43Beria έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 23:51Και εκεί που το χρυσό μετάλλιο παπαρολογιας ήταν έτοιμο να κρεμαστεί στο λαιμό του Νέμο, να η έκπληξηLibre arbitre έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 23:50Το παράδοξο είναι πως οι Αντιφα μιλάνε για ανοιχτά σύνορα και από την άλλη κατηγορούν την αστυνομία πως δεν έπρεπε να περάσουν οι χουλιγκανοι Κροάτες στην Ελλάδα...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Eθνικοκοινωνιστης
ενταξει δεν ειναι και τρολαιπωρος,μην ειστε αδικοι 
αμφοτερο πασχουν απο νεοφιλελευθερισμο

αμφοτερο πασχουν απο νεοφιλελευθερισμο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
Ωραια ας τους πιασουν αυτους για να δουμε ποιες ηταν οι σχεσεις τους με τη διοικηση. Μπορει να μη ρωτησανε ετσι που λες, αλλα να ειχε συζητηθει το να γαμησουμε τα χανουμια... με καθε προσφορο τροπο, κανονιστε το.masterridley έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:32Μα προφανώς έχουν σχέσεις σε διάφορα επίπεδα. Κάποτε είναι αγαστές, άλλοτε είναι τελείως εχθρικές (βλέπε βίντεο με θύρα 13 που πήγαν σπίτι dpg να τον βρίσουν, σ'αυτό το νήμα).Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:17Ρουμπέτηδες ήταν στη δολοφονία Φιλόπουλου, Ρουμπέτηδες ήταν και δω. Δεν έχουν σχέσεις με τη διοίκηση ομάδες "οπαδών" σαν αυτούς που έφεραν τους Κροάτες και τους έδωσαν και όπλα; Μην είσαι αφελής.masterridley έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:08
Ο ένας λέει ότι ο Αλαφούζος οργάνωσε πέσιμο των Κροατών στους αεκτζήδες γιατί έτσι (...πράφιτ)
Εν προκειμένω, δεν βλέπω τι έχει να κερδίσει ο Αλαφουζ απ' το πέσιμο των Κροατών και τα συναφή μαχαιρώματα.
Ούτε χρειάζεται να πάνε να πάρουνε άδεια για να την πέσουνε. Δηλαδή πως το φαντάζεσαι; Πήγαν οι ρουμπέτηδες και του είπανε "σεεε παρακαλούμε πολυχρονότατε, δώσε μας την άδεια να πάμε να την πέσουμε στα χανούμια μαζί με τους κροάαατες"
Θα σου θυμησω οτι στη δολοφονια φιλοπουλου στην αρχη ειπωθηκε οπως τωρα, αμυαλοι φιλαθλοι που δινουν ραντεβου και σφαζονται. Αλλα αποδειχτηκε οτι ηταν μια παγιδα θανατου, απο ατομα που ηταν χωρις διακριτικα ομαδας και στην εκκενωση του εφετειου μαζι με τη χρυση αυγη, και ενας απο τους καταδικασμενους ηταν ο γνωστος ρουμπετης με τη γνωστη πορεια στο οργανωμενο εγκλημα
Βρε σεις, βλέπω κάτι βίντεο στον σταθμό με ρόπαλα. Μιλάμε για χοντρή πατάτα της ΕλΑσ. Ούτε ψίλος στον κόρφο τους. Εκτιμώ πως ο Αρχηγός θα πάει σπίτι του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Άγνωστος κυνήγησε 22χρονη με το πουλί στο χέρι.
από AlienWay » 15 Ιαν 2025, 12:13 » σε Εγκληματικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
30 Ιαν 2025, 17:29
-