Δηλαδη δεν αρκεί αυτο για τις εγκληματικες οργανωσεις;
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
αν εξαιρεσουμε τα πρωτα ποστ που ηταν -να μην πω μετα εστρωσεςLibre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:49Τώρα συνειδητοποιώ τι βλακεία έγραψα. Εγώ απλά ήθελα να κάνω λογο για παράδοξο. Και παράξενο είναι να θέλεις ανοιχτά σύνορα και ελέγχους παράλληλα.
και εγραψες και το καλο που ηταν οτι περασανε τοσες χωρες χωρις κανεις να τους σταματησει
εδω τα υπολοιπα βοδια εχουν την απαιτηση απο την ελληνικη αστυνομια -ας γελασω -να σταματησει
καθε ενα αμαξι και να ρωτα τον καθενα που πηγαινει και ποιος ειναι ο σκοπος του ταξιδιου
λες και οι απαντησεις θα ηταν του τυπου =παμε για να μαχαιρωσουμε ενα αεκατζη

Υπάρχει συγκεκριμένη σύμβαση μετακίνησης, και επιτρέπεται να λαμβάνεις μέτρα και να διεξάγεις έλεγχο νομιμότητας. Ελεύθερη μετακίνηση δεν σημαίνει πως πάω όπου θέλω χωρίς να ελέγχομαι, αλλά πως πάω όπου θέλω εκεί που επιτρέπεται με έγγραφα ταυτοποίησης, και αν προκύψουν μέτρα ασφαλείας -όπως εδώ- ελέγχομαι. Άσε που από Αλβανία δεν έχουμε κατάργηση συνόρων και τελωνείου. ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:49Και παράξενο είναι να θέλεις ανοιχτά σύνορα και ελέγχους παράλληλα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Όχι. Να γίνει θατσερικό μέτρο, κάθε κίνηση βίας και παραβατικότητας να είναι αιτία κλεισίματος του συλλόγου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός
δεν αναφέρεται το περι 20λεπτης αναμονής σε καμμία από τις 2ανακοινώσεις + 1 επιστολή προς τον υπουργό που έβγαλε η ΑΕΚ.
Τις έχω ανεβάσει στο της ομάδας.
το εικοσάλεπτο αναφέρεται σε ρεπορτάζ αλλου, όπως πχ εδώ : https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... ek/4901870
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
εδω να γελασουμε; ρωταω για να μην παρεξηγηθωExodus έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:58Υπάρχει συγκεκριμένη σύμβαση μετακίνησης, και επιτρέπεται να λαμβάνεις μέτρα και να διεξάγεις έλεγχο νομιμότητας. Ελεύθερη μετακίνηση δεν σημαίνει πως πάω όπου θέλω χωρίς να ελέγχομαι, αλλά πως πάω όπου θέλω εκεί που επιτρέπεται με έγγραφα ταυτοποίησης, και αν προκύψουν μέτρα ασφαλείας -όπως εδώ- ελέγχομαι. Άσε που από Αλβανία δεν έχουμε κατάργηση συνόρων και τελωνείου. ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ;Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:49Και παράξενο είναι να θέλεις ανοιχτά σύνορα και ελέγχους παράλληλα.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απλά είναι κάπως whatifιές του κώλου όλα αυτά του στυλ "ε αφού θέλετε ανοιχτά σύνορα, στα παπάρια μας κι εμάς Κωστής Παλαμάς και δεν ελέγχουμε κανέναν και τίποτα, ε αφού δεν μας αφήνετε να τους σκοτώσουμε η να τους στείλουμε θανατική ποινή γιατί μετά θα διαμαρτυρεστε για ανθρώπινα δικαιώματα, στομουνι της Μαρίας Τάσος Καββαδίας κι εμάς, δεν ακουμπάμε κανέναν και τίποτα, θα τους κοιτάμε όλους μέχρι να σας αναγκάσουμε να μας πείτε οκ, σκοτώστε τους ελευθερα".Libre arbitre έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 00:49Τώρα συνειδητοποιώ τι βλακεία έγραψα. Εγώ απλά ήθελα να κάνω λογο για παράδοξο. Και παράξενο είναι να θέλεις ανοιχτά σύνορα και ελέγχους παράλληλα.
Αφήνετε* ουσιαστικά δηλαδή να ορίζει/επηρεάζει την κοινωνικοπολιτική δράση των αρχών μια κάστα μιας μειοψηφίας "δικαιωματιστων", και μετά κλαψομουνιαζετε για κατεστημένο των σουτζουνταμπελγιου και γουόκ τηγανιων κι ο,τι άλλη αμερικανιαρικη ορολογια ξαναπεταχτει από την υπογα των αλτ-ραιτ στο μέλλον.
*Δεν πάει για σένα το β' πληθ, γιατί νομιζω ότι γενικά δεν είσαι τέτοιων απόψεων. Γενικά το γράφω.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Πλάκα πλάκα, αν κάνεις τον παραλληλισμό με τον Κασ που αλλάξανε ολάκερο σύνταγμα για να τον αποκλείσουν
και των ομάδων ή έστω συνδέσμων, δεν μπορείς να βρεις εύκολα τις διαφορές.

Δεν έχει νόημα να γελάς και να μην εξηγείς στον συνομιλητή σου που σου μιλά με ειλικρίνεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 3 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Άγνωστος κυνήγησε 22χρονη με το πουλί στο χέρι.
από AlienWay » 15 Ιαν 2025, 12:13 » σε Εγκληματικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
30 Ιαν 2025, 17:29
-