νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Οκ, παίζει μία ακόμη επανάληψη από τα γνωστά νιανιανια νιανιανια.
Χρόνια τώρα.
Χρόνια τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και θα επιμείνω στο ότι δεν βλέπω κάποια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του λαού ενάντια στην απουσία των αστυνομικών που θα μπορούσαν να αποτρέψει αναμενόμενες εκδηλώσεις βίας, αν και υπήρξε νεκρός.
Εδώ για ένα φλούφλη που απλώς πόνεσε από την αστυνονομική βία, έγιναν χάγκσταγκς και συνεχή επίτιμα καλέσματα των ...ευαισθητοποιημένων ειρηνικών πολιτών.
Για τα ανήλικα παιδγιά του παράτυπου μεροκάματου, που πέσαν θύματα των κακούργων μπάτσων, επίσης.
Για τον νεκρό, ούτε ένα;
Εδώ για ένα φλούφλη που απλώς πόνεσε από την αστυνονομική βία, έγιναν χάγκσταγκς και συνεχή επίτιμα καλέσματα των ...ευαισθητοποιημένων ειρηνικών πολιτών.
Για τα ανήλικα παιδγιά του παράτυπου μεροκάματου, που πέσαν θύματα των κακούργων μπάτσων, επίσης.
Για τον νεκρό, ούτε ένα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Αύγ 2023, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν βλέπεις; Όλοι γι'αυτό μιλάνε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:47Και θα επιμείνω στο ότι δεν βλέπω κάποια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του λαού ενάντια στην απουσία των αστυνομικών που θα μπορούσαν να αποτρέψει αναμενόμενες εκδηλώσεις βίας, αν και υπήρξε νεκρός.
Εδώ για ένα φλούφλη που απλώς πόνεσε, έγιναν χάσταγκς και συνεχή επίτιμα καλέσματα των ...ευαισθητοποιημένων ειρηνικών πολιτών.
Για τον νεκρό, ούτε ένα;

Ναι βρε, μιλάνε. Από δράσεις δεν βλέπω κάτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:49Δεν βλέπεις; Όλοι γι'αυτό μιλάνε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:47Και θα επιμείνω στο ότι δεν βλέπω κάποια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του λαού ενάντια στην απουσία των αστυνομικών που θα μπορούσαν να αποτρέψει αναμενόμενες εκδηλώσεις βίας, αν και υπήρξε νεκρός.
Εδώ για ένα φλούφλη που απλώς πόνεσε, έγιναν χάσταγκς και συνεχή επίτιμα καλέσματα των ...ευαισθητοποιημένων ειρηνικών πολιτών.
Για τον νεκρό, ούτε ένα;
Πού πήγαν όλοι σ' αυτήν την πόλη;
Εκτός αν διακοπάρουν και θα το ξαναθυμηθούν από μέσα Σεπτέμβρη. Σιγά μην τρέχουν για διαδηλώσεις μ' αυτόν τον παλιόκαιρο, στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει και ένα δωδεκάχρονο κορίτσι στο νοσοκομείο. Δεν έχω διαβάσει κάποια είδηση γι' αυτό.
Αν δεν φτάσει στην πόρτα τους δεν ευαισθητοποιείται κανείς. Και το καλύτερο είναι ότι όλοι νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στην πόρτα τους τίποτα και ποτέ.
Θα σκοτωθούν τα 3/5 της ανθρωπότητας και μετά θα ζήσουμε καλά πολλά χρόνια, θα ζήσουμε έως τα 200 θα το καταφέρει η επιστήμη, πεθάνετε εσείς να ζήσουμε. Τα έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτά.
Πρέπει να μετενσαρκώθηκαν από ζώα δεν εξηγείται αλλιώς. Από πολλές ζωές ζώων και εκεί θα ξαναγυρίσουν.
Αν δεν φτάσει στην πόρτα τους δεν ευαισθητοποιείται κανείς. Και το καλύτερο είναι ότι όλοι νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στην πόρτα τους τίποτα και ποτέ.
Θα σκοτωθούν τα 3/5 της ανθρωπότητας και μετά θα ζήσουμε καλά πολλά χρόνια, θα ζήσουμε έως τα 200 θα το καταφέρει η επιστήμη, πεθάνετε εσείς να ζήσουμε. Τα έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτά.
Πρέπει να μετενσαρκώθηκαν από ζώα δεν εξηγείται αλλιώς. Από πολλές ζωές ζώων και εκεί θα ξαναγυρίσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 09 Αύγ 2023, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει πλάκα πάντως να παίζεις με παχύσαρκα - υπερτροφικά εγώ, εγώ, εγώ, εγώ. Είναι σαν ζυμαράκια. Τα δίνεις ότι μορφή θέλεις και τα πετάς μετά, αλλά από χτες με την κλάψα μου η οποία τελικά ήτανε κλάψα σου βαρέθηκα λιγάκι είναι η αλήθεια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 15:40Το ξέρω.
Εγώ δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να ασχοληθώ διεξοδικά με την πάρτη σας.
Είστε στο πλαίσιο "ένας για όλους, όλοι για έναν" κάτι σαν εκπτωτικό πακέτο του Άη Παντελεήμονα.
Έχει και τη θετική πλευρά του, αυτό που γράφω.
Είναι θετικό να νομίζεις ότι έχει και θετική πλευρά η λεκτική έκφραση του ναρκισσισμού σου, βοηθάει να παραμείνει άσβεστη η φλόγα του, κρατάει τα παιχνίδια σε καλή κατάστα δηλαδή, δεν χαλάνε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Yπαρχει κι ένας Κροάτης στο νοσοκομείο. Μόνο ένας Κροάτης...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Dwarven Blacksmith
Για προσπάθειες ευαισθητοποίησης του λαού μίλησες αρχικά, όχι για δράσεις ή διαδηλώσεις. Εγώ βλέπω πάντως ότι πέρα από ακραία κομματοσκυλα δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στην κοινωνία για το τι έπρεπε να γίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:54Ναι βρε, μιλάνε. Από δράσεις δεν βλέπω κάτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:49Δεν βλέπεις; Όλοι γι'αυτό μιλάνε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:47Και θα επιμείνω στο ότι δεν βλέπω κάποια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του λαού ενάντια στην απουσία των αστυνομικών που θα μπορούσαν να αποτρέψει αναμενόμενες εκδηλώσεις βίας, αν και υπήρξε νεκρός.
Για τον νεκρό, ούτε ένα;
Πού πήγαν όλοι σ' αυτήν την πόλη;
Εκτός αν διακοπάρουν και θα το ξαναθυμηθούν από μέσα Σεπτέμβρη. Σιγά μην τρέχουν για διαδηλώσεις μ' αυτόν τον παλιόκαιρο, στην τελική.

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Yπαρχει κι ένας Κροάτης στο νοσοκομείο. Ηλικίας 47 ετών, ως πολυτραυματίας, ο οποίος εισήχθη στη χειρουργική κλινική

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ε κάμε ένα δκο σου χαστάνγκ ρε νιάο, τις αριστεράντζες περιμένεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:47Και θα επιμείνω στο ότι δεν βλέπω κάποια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του λαού ενάντια στην απουσία των αστυνομικών που θα μπορούσαν να αποτρέψει αναμενόμενες εκδηλώσεις βίας, αν και υπήρξε νεκρός.
Για τον νεκρό, ούτε ένα;
Αλλά ναι, χωρίς τους άλλους, τους βαρβάρους, τι θα έκανες κι εσύ, σιγά μην καθόσουν να ασχοληθείς αναγκαστικά με τα δικά σου χάλια, άσε που δεν υπάρχουν κιόλα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Συνεχίζεις με απλοϊκές και συνήθεις απόπειρες ψυχογραφήματος μου.sys3x έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:57Έχει πλάκα πάντως να παίζεις με παχύσαρκα - υπερτροφικά εγώ, εγώ, εγώ, εγώ. Είναι σαν ζυμαράκια. Τα δίνεις ότι μορφή θέλεις και τα πετάς μετά, αλλά από χτες με την κλάψα μου η οποία τελικά ήτανε κλάψα σου βαρέθηκα λιγάκι είναι η αλήθεια.
Είναι θετικό να νομίζεις ότι έχει και θετική πλευρά η λεκτική έκφραση του ναρκισσισμού σου, βοηθάει να παραμείνει άσβεστη η φλόγα του, κρατάει τα παιχνίδια σε καλή κατάστα δηλαδή, δεν χαλάνε.
Δεν προτίθεμαι να μπω στην ίδια διαδικασία με το είδος σας γιατί είναι όντως χαμένος χρόνος.
Οπότε, το κόβω εδώ.
.-
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για πες. Γιατί εγώ διακρίνω βαθύτατο ρήγμα αναφορικά με τις απόψεις για την αντιμετώπιση της βίας. Και φυσικά δεν αφορά μόνον στο συγκεκριμένο θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:59Για προσπάθειες ευαισθητοποίησης του λαού μίλησες αρχικά, όχι για δράσεις ή διαδηλώσεις. Εγώ βλέπω πάντως ότι πέρα από ακραία κομματοσκυλα δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στην κοινωνία για το τι έπρεπε να γίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Τι να πω , όλοι πιστεύουν ότι έπρεπε να τους είχαν σταματήσει. Ποιους βλέπεις εσύ απέναντι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 17:06Για πες. Γιατί εγώ διακρίνω βαθύτατο ρήγμα αναφορικά με τις απόψεις για την αντιμετώπιση της βίας. Και φυσικά δεν αφορά μόνον στο συγκεκριμένο θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:59Για προσπάθειες ευαισθητοποίησης του λαού μίλησες αρχικά, όχι για δράσεις ή διαδηλώσεις. Εγώ βλέπω πάντως ότι πέρα από ακραία κομματοσκυλα δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στην κοινωνία για το τι έπρεπε να γίνει.

Πριν λίγο η Ζούγκλα ανέβασε ρεπορτάζ όπου αναφέρει ότι στην κορυφή της λίστας των υπόπτων για τον θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου συνδεσμίτη είναι ένας οπαδός του ΠΑΟ ο οποίος τραυματίστηκε, πήγε στον Ερυθρό Σταυρό και έδωσε ψευδή στοιχεία (είναι μάλλον αυτός που υπερηφανευόταν στο fb για τα κατορθώματά του) και ένας 19χρονος Κροάτης που πιάστηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Σεσημασμένοι και οι δύο.
Σεσημασμένοι και οι δύο.
Μιλάς για το αποτέλεσμα και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων,ενώ στην ουσία πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τα αίτια του γιατί υπάρχει βία.Τα έχεις μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα.Δεν είναι τόσο απλό ,όπως έχεις ήδη πεί,να βάλουμε π.χ περισσότερους αστυνομικούς για την εξάλειψή της,ενώ είναι ένα βαθύ τραύμα κοινωνικοπολιτικού φάσματος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 16:47Και θα επιμείνω στο ότι δεν βλέπω κάποια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του λαού ενάντια στην απουσία των αστυνομικών που θα μπορούσαν να αποτρέψει αναμενόμενες εκδηλώσεις βίας, αν και υπήρξε νεκρός.
Για τον νεκρό, ούτε ένα;
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 3 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Άγνωστος κυνήγησε 22χρονη με το πουλί στο χέρι.
από AlienWay » 15 Ιαν 2025, 12:13 » σε Εγκληματικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
30 Ιαν 2025, 17:29
-