ναι, και ο γερμανοεβραιος είναι απέθαντος, Κίσσινγκερ κανονικόςtalaipwros έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 14:42Απο οτι φαινεται αγορασε την ψιλή κυριότηταsharp έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 14:39Τέτοια παίζουν, αλλά θα πληρώνει νοίκι φαντάζομαι.dna replication έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 14:20
εχω παράδειγμα λαζογερμανό που αγόρασε απο γερμανοεβραίο ευκαιρία, κοψοχρονιά, ακίνητο στη γερμανία, αλλά δεν είδε (ούτε ο δικηγόρος του) στα ψιλά γράμματα οτι υπήρχε όρος όσο ζεί ο γερμανοεβραίος να μένει μέσα
Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
- Bill Hicks
από πού συμπέρανες οτι μιλούσα για μένα στο τρολλάρισμα με τον Εκπληκτικό, ρε παπάρα; εγώ πληρώνω δόση 1200 για σπίτι που νοικιάζω 1600 και σ'αυτό που μένω δόση 1850 και θα νοικιαζόταν 2500, δεν ασχολήθηκα με τους υπολογισμούς τού Scouser ούτε φυσικά με τις πίπες σου.dna replication έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 15:05το συνειδητοποιείς οτι με τους υπεραισιόδοξους υπολογισμούς του Scouser θα πληρώνεις δόση 779€ για 30 χρόνια για ένα σπίτι που θα νοίκιαζες 500€ ή τζάμπα καίει η λάμπα?Bill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:24με τα ίδια λεφτά στο νοίκι για 30 χρόνια δεν σε μένει τίποτα.
οτι θα ζείς με την ελπίδα οτι κάποτε θα το πουλήσεις και θα βγάλεις κρουαζιέρες?

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Μην είσαι απόλυτος.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 11:09...
Καλά, 5.900.000 ζητάνε.
Αν πεις ωραίο το τσαρδί σας, έχω 4μυρια παρκαρισμένα, ούτε σεντ παραπάνω και σας δίνω μια βδομάδα ακριβώς να το σκεφτείτε γιατί μετά η προσφορά δεν ισχύει, κατά 99% το πήρες.
Πέρσι το Μάιο ολοκληρώσαμε μιά ανακαίνιση επί της Β.Σοφίας,φάτσα στο Πολεμικό μουσείο,18 δευτερόλεπτα απ`το μετρό.
Οροφοδιαμέρισμα γύρω στα 180-200 μέτρα.
Ο δικός μας το έδινε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Ήρθε ο πάμπλουτος εφοπλιστής που έχει τα γραφεία του μεσοτοιχεία με το εν λόγω διαμέρισμα και δίνει 1000000 εν τη παλάμη.
Δεν το πήρε...Μετά από λίγο καιρό ο δικός μου το πούλησε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Σε ποιόν έλειπαν οι 50 χιλιάδες;Προφανώς σε κανέναν.
Game of thrones?Game of power?Game of "ξερεις ποιός είμαι εγώ ρε μαλάκα;"
Δεν έχω ιδέα.Πάντως το deal του ενός εκατομμυρίου χάλασε για 50Κ.Μάλλον όσα ξόδεψαν στις συναντήσεις που είχαν...
- Otto Weininger
Είναι το 1%.waldorf έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 15:36Μην είσαι απόλυτος.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 11:09...
Καλά, 5.900.000 ζητάνε.
Αν πεις ωραίο το τσαρδί σας, έχω 4μυρια παρκαρισμένα, ούτε σεντ παραπάνω και σας δίνω μια βδομάδα ακριβώς να το σκεφτείτε γιατί μετά η προσφορά δεν ισχύει, κατά 99% το πήρες.
Πέρσι το Μάιο ολοκληρώσαμε μιά ανακαίνιση επί της Β.Σοφίας,φάτσα στο Πολεμικό μουσείο,18 δευτερόλεπτα απ`το μετρό.
Οροφοδιαμέρισμα γύρω στα 180-200 μέτρα.
Ο δικός μας το έδινε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Ήρθε ο πάμπλουτος εφοπλιστής που έχει τα γραφεία του μεσοτοιχεία με το εν λόγω διαμέρισμα και δίνει 1000000 εν τη παλάμη.
Δεν το πήρε...Μετά από λίγο καιρό ο δικός μου το πούλησε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Σε ποιόν έλειπαν οι 50 χιλιάδες;Προφανώς σε κανέναν.
Game of thrones?Game of power?Game of "ξερεις ποιός είμαι εγώ ρε μαλάκα;"
Δεν έχω ιδέα.Πάντως το deal του ενός εκατομμυρίου χάλασε για 50Κ.Μάλλον όσα ξόδεψαν στις συναντήσεις που είχαν...
Βλέπεις γενικά που σε παίρνει. Υπάρχει μονοκατοικία στον Πειραιά που ζητάει κάποιος σταθερά από το 2006(!!!) 3.000.000.
Προφανώς αυτός σου λέει ή τόσα ή καθόλου.
Αλλά οι περισσότεροι τους βλέπεις: από 5, πάνε 4, κάνε 3.8, πάνε 3.5 κλπ. ανά τα χρόνια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πςςςBill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 15:20
από πού συμπέρανες οτι μιλούσα για μένα στο τρολλάρισμα με τον Εκπληκτικό, ρε παπάρα; εγώ πληρώνω δόση 1200 για σπίτι που νοικιάζω 1600 και σ'αυτό που μένω δόση 1850 και θα νοικιαζόταν 2500, δεν ασχολήθηκα με τους υπολογισμούς τού Scouser ούτε φυσικά με τις πίπες σου.
οι πιο πολλοί πλέον που μπαίνουν σε αυτη τη διαδικασία έχουν και άλλες συνήθως κληρονομημένες ροές χρημάτων, πχ το λιγότερο 1-2 γκαρσονιέρες, απλώς δεν θα στο πουνε, οπότε δεν συνεπάγεται οτι ζουν μες την μιζέρια για ένα ανω του μετρίου σπίτι.dna replication έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 15:05το συνειδητοποιείς οτι με τους υπεραισιόδοξους υπολογισμούς του Scouser θα πληρώνεις δόση 779€ για 30 χρόνια για ένα σπίτι που θα νοίκιαζες 500€ ή τζάμπα καίει η λάμπα?Bill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:24με τα ίδια λεφτά στο νοίκι για 30 χρόνια δεν σε μένει τίποτα.
οτι θα ζείς με την ελπίδα οτι κάποτε θα το πουλήσεις και θα βγάλεις κρουαζιέρες?
Για επαρχία το μόνο που άξιζε μέχρι πριν 1,5 χρόνο ήταν σε ιδιόκτητο οικόπεδο να αρχίζεις να φτιαχνεις κάτι σταδιακά αρχικά για πρώτη κατοικία . Καταρχήν έκαναν πολύ πιο δύσκολη την εκτός σχεδίου δόμηση, κατάργηση οικιστικών ζωνών, πιθανότατα για να κρατήσουν ψηλά την χρηματιστηριακή αξία για ακίνητα οικόπεδα εντός σχεδίου για βίζες επενδύσεις εταιριών ακινήτων κλπ. Τώρα με αυξήσεις μετά τον πόλεμο και τα μέτρα, σίδερα υλικά καυσιμα κλπ δεν αξίζει τίποτα, οριακά κάτι τουριστικό.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εν τω μεταξύ η καλύτερη μείξη είναι ενοίκιο για κάποια χρόνια και αγορά με μεγάλη προκαταβολή και μικρότερο δάνειο μετά αλλά για κάποιο λόγο αν δεν πάρεις δάνειο 30 χρόνια για το 70% του εισοδήματος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Bill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:53ναι, ρε. μια χαρά επιλογή είναι το ενοίκιο κι έχει και τα πλεονοκτήματά του, αλλά όχι για τον λόγο που είπες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:44Και οι ραντιερηδες κλέφτες θα γίνουν;Bill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:39
το πουλάς και πας κρουαζιέρα ώσπου να τα τινάξεις, αντί να συνεχίσεις να πληρώνεις νοίκι ώσπου να τα τινάξεις.
Πέρα απ την πλάκα, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε φάει τέτοιο τριγκαρισμα λες κ σας είπα να μην πάρετε δάνειο εσείς ξέρω γω. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω σε τόκους ένα διαμέρισμα. Ενοίκιο κ αγιος ο Θεός. Έχω κ την τύχη να μένω σε μονοκατοικία, μια χαρά είμαι, ευχαριστώ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- EKPLIKTIKOS
Το βασικό είναι αυτό που σου λέει ο άλλος, ότι το σπίτι που νοικιάζω δε θα μπορούσα να το αγοράσω με την καμία. Τα άλλα οκ δεν τα βάζω (ενφια επισκευές κτλ) τα θεωρώ δευτερεύοντα εντελώςBill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:53ναι, ρε. μια χαρά επιλογή είναι το ενοίκιο κι έχει και τα πλεονοκτήματά του, αλλά όχι για τον λόγο που είπες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:44Και οι ραντιερηδες κλέφτες θα γίνουν;Bill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:39
το πουλάς και πας κρουαζιέρα ώσπου να τα τινάξεις, αντί να συνεχίσεις να πληρώνεις νοίκι ώσπου να τα τινάξεις.
Πέρα απ την πλάκα, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε φάει τέτοιο τριγκαρισμα λες κ σας είπα να μην πάρετε δάνειο εσείς ξέρω γω. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω σε τόκους ένα διαμέρισμα. Ενοίκιο κ αγιος ο Θεός. Έχω κ την τύχη να μένω σε μονοκατοικία, μια χαρά είμαι, ευχαριστώ
- Dwarven Blacksmith
Απλά πολλοί δεν μπορούν να αποταμιεύσουν ενώ πληρώνουν ενοίκιο, είναι πρακτικό το θέμα νομίζω.Awesomatic έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 15:43Εν τω μεταξύ η καλύτερη μείξη είναι ενοίκιο για κάποια χρόνια και αγορά με μεγάλη προκαταβολή και μικρότερο δάνειο μετά αλλά για κάποιο λόγο αν δεν πάρεις δάνειο 30 χρόνια για το 70% του εισοδήματος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.Bill Hicks έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:53ναι, ρε. μια χαρά επιλογή είναι το ενοίκιο κι έχει και τα πλεονοκτήματά του, αλλά όχι για τον λόγο που είπες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 13:44
Και οι ραντιερηδες κλέφτες θα γίνουν;

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
τες πα μια συμβουλή έχω μόνο σε όσους πληρώνουν στεγαστικά, φτιάξτε έναν καταθετικό λογαριασμό offset στο δάνειο (δηλαδή λογ/σμός που μειώνει το υπόλοιπο δανείου πάνω στο οποίο λογίζονται οι τόκοι). Μιλήστε στην τράπεζα και μάθετε ακριβώς ποιά μέρα του μήνα λογίζονται τόκοι στην πιστωτική σας. Πείτε στη δουλειά να καταθέτει το μισθό σας κατευθείαν στον όφσετ και αφήστε τα εκεί όλο το μήνα. Πληρώστε όλα τα έξοδα του μήνα με την πιστωτική, και μία μέρα πριν λογιστούν οι τόκοι της πιστωτικής τραβήξτε όσα χρειάζονται απ'τον όφσετ και ξοφλήστε την πιστωτική εντελώς. Και προτιμήστε μια πιστωτική που δίνει πόντους αν γίνεται. Αυτές οι διαφορές στις μέρες φαίνονται ασήμαντες αλλά όταν μιλάμε για χρόνια κάνουν μεγάλη διαφορά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Ποσο δίκαιο έχεις...Antares έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 08:17Aν είχα 100 χιλιάδες ευρώ δεν θα αγόραζα διαμέρισμα στην Ελλάδα εφόσον έχω και σταθερή δουλειά. Θα ήταν τρις εξαμαρτείν. Θα μετανάστευα ξανά εκεί. Η απέχθειά μου έχει μεγαλώσει με τα χρόνια σε σημείο να χρειάζομαι ηρεμιστικά και αντιεμετικά. Ο ελληνικός λαός από ευγενής κατάντησε σκατολαός λόγω του εύκολου κλεμμένου χρήματος και κινδυνεύει η ζωή μας πια εδώ. Νομίζουν ότι είναι Έλληνες, δεν είναι απεμπόλησαν αυτό το δικαίωμα. Λίγοι απέμειναν.
Σιγά μην καθόμουν εδώ να πεθάνω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξέρω αν κοροϊδεύεις αλλά για κάποιους η κατάσταση είναι απελπιστική.
Θα πω βέβαια ότι με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που νοικιάζω δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα, εκτός από δύο που ήθελαν να πουλήσουν το διαμέρισμα και με ανάγκασαν σε μετακόμιση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Λογικό ενοίκιο είχα σε όλα, ησυχία, σε καλή κατάσταση ήταν και είναι αυτό που μένω τώρα. Ποιότητα ζωής στο σπίτι.
Όλα τα άλλα όμως εμπίπτουν στην χαμηλή ποιότητα ζωής.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δυστυχώς δεν σε κοροϊδεύω.Antares έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 16:17Δεν ξέρω αν κοροϊδεύεις αλλά για κάποιους η κατάσταση είναι απελπιστική.
Θα πω βέβαια ότι με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που νοικιάζω δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα, εκτός από δύο που ήθελαν να πουλήσουν το διαμέρισμα και με ανάγκασαν σε μετακόμιση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Λογικό ενοίκιο είχα σε όλα, ησυχία, σε καλή κατάσταση ήταν και είναι αυτό που μένω τώρα. Ποιότητα ζωής στο σπίτι.
Όλα τα άλλα όμως εμπίπτουν στην χαμηλή ποιότητα ζωής.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Σε σχεση με τους Αγγλους, Σεραφείμ και Χερουβίμ οι ΈλληνεςAntares έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 08:17Aν είχα 100 χιλιάδες ευρώ δεν θα αγόραζα διαμέρισμα στην Ελλάδα εφόσον έχω και σταθερή δουλειά. Θα ήταν τρις εξαμαρτείν. Θα μετανάστευα ξανά εκεί. Η απέχθειά μου έχει μεγαλώσει με τα χρόνια σε σημείο να χρειάζομαι ηρεμιστικά και αντιεμετικά. Ο ελληνικός λαός από ευγενής κατάντησε σκατολαός λόγω του εύκολου κλεμμένου χρήματος και κινδυνεύει η ζωή μας πια εδώ. Νομίζουν ότι είναι Έλληνες, δεν είναι απεμπόλησαν αυτό το δικαίωμα. Λίγοι απέμειναν.
Σιγά μην καθόμουν εδώ να πεθάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο συχνά αφοδεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 02 Φεβ 2025, 18:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
03 Φεβ 2025, 23:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο συχνά χύνετε;
από Εκτωρ » 11 Οκτ 2023, 22:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 29 Απαντήσεις
- 2315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Prince Imrahil
15 Οκτ 2023, 13:06
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Οκτ 2023, 21:57
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο rizzlers είστε;
από Dwarven Blacksmith » 02 Δεκ 2023, 14:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
12 Μαρ 2025, 15:15
-