Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 10 Αύγ 2023, 15:07

talaipwros έγραψε:
10 Αύγ 2023, 14:42
sharp έγραψε:
10 Αύγ 2023, 14:39
dna replication έγραψε:
10 Αύγ 2023, 14:20

εχω παράδειγμα λαζογερμανό που αγόρασε απο γερμανοεβραίο ευκαιρία, κοψοχρονιά, ακίνητο στη γερμανία, αλλά δεν είδε (ούτε ο δικηγόρος του) στα ψιλά γράμματα οτι υπήρχε όρος όσο ζεί ο γερμανοεβραίος να μένει μέσα :lol:
Τέτοια παίζουν, αλλά θα πληρώνει νοίκι φαντάζομαι.
Απο οτι φαινεται αγορασε την ψιλή κυριότητα
ναι, και ο γερμανοεβραιος είναι απέθαντος, Κίσσινγκερ κανονικός

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 10 Αύγ 2023, 15:20

dna replication έγραψε:
10 Αύγ 2023, 15:05
Bill Hicks έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:24
EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2023, 10:38

Δηλαδή ένα διαμερισματακι έξτρα :102:
με τα ίδια λεφτά στο νοίκι για 30 χρόνια δεν σε μένει τίποτα. :102:
το συνειδητοποιείς οτι με τους υπεραισιόδοξους υπολογισμούς του Scouser θα πληρώνεις δόση 779€ για 30 χρόνια για ένα σπίτι που θα νοίκιαζες 500€ ή τζάμπα καίει η λάμπα?

οτι θα ζείς με την ελπίδα οτι κάποτε θα το πουλήσεις και θα βγάλεις κρουαζιέρες?
από πού συμπέρανες οτι μιλούσα για μένα στο τρολλάρισμα με τον Εκπληκτικό, ρε παπάρα; εγώ πληρώνω δόση 1200 για σπίτι που νοικιάζω 1600 και σ'αυτό που μένω δόση 1850 και θα νοικιαζόταν 2500, δεν ασχολήθηκα με τους υπολογισμούς τού Scouser ούτε φυσικά με τις πίπες σου.

:e045:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf » 10 Αύγ 2023, 15:36

Otto Weininger έγραψε:
10 Αύγ 2023, 11:09
...

Καλά, 5.900.000 ζητάνε.
Αν πεις ωραίο το τσαρδί σας, έχω 4μυρια παρκαρισμένα, ούτε σεντ παραπάνω και σας δίνω μια βδομάδα ακριβώς να το σκεφτείτε γιατί μετά η προσφορά δεν ισχύει, κατά 99% το πήρες.
Μην είσαι απόλυτος.
Πέρσι το Μάιο ολοκληρώσαμε μιά ανακαίνιση επί της Β.Σοφίας,φάτσα στο Πολεμικό μουσείο,18 δευτερόλεπτα απ`το μετρό.
Οροφοδιαμέρισμα γύρω στα 180-200 μέτρα.
Ο δικός μας το έδινε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Ήρθε ο πάμπλουτος εφοπλιστής που έχει τα γραφεία του μεσοτοιχεία με το εν λόγω διαμέρισμα και δίνει 1000000 εν τη παλάμη.
Δεν το πήρε...Μετά από λίγο καιρό ο δικός μου το πούλησε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Σε ποιόν έλειπαν οι 50 χιλιάδες;Προφανώς σε κανέναν.
Game of thrones?Game of power?Game of "ξερεις ποιός είμαι εγώ ρε μαλάκα;"
Δεν έχω ιδέα.Πάντως το deal του ενός εκατομμυρίου χάλασε για 50Κ.Μάλλον όσα ξόδεψαν στις συναντήσεις που είχαν...
Nandros έγραψε:
26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 10 Αύγ 2023, 15:40

waldorf έγραψε:
10 Αύγ 2023, 15:36
Otto Weininger έγραψε:
10 Αύγ 2023, 11:09
...

Καλά, 5.900.000 ζητάνε.
Αν πεις ωραίο το τσαρδί σας, έχω 4μυρια παρκαρισμένα, ούτε σεντ παραπάνω και σας δίνω μια βδομάδα ακριβώς να το σκεφτείτε γιατί μετά η προσφορά δεν ισχύει, κατά 99% το πήρες.
Μην είσαι απόλυτος.
Πέρσι το Μάιο ολοκληρώσαμε μιά ανακαίνιση επί της Β.Σοφίας,φάτσα στο Πολεμικό μουσείο,18 δευτερόλεπτα απ`το μετρό.
Οροφοδιαμέρισμα γύρω στα 180-200 μέτρα.
Ο δικός μας το έδινε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Ήρθε ο πάμπλουτος εφοπλιστής που έχει τα γραφεία του μεσοτοιχεία με το εν λόγω διαμέρισμα και δίνει 1000000 εν τη παλάμη.
Δεν το πήρε...Μετά από λίγο καιρό ο δικός μου το πούλησε 1000000 και 50 χιλιάδες.
Σε ποιόν έλειπαν οι 50 χιλιάδες;Προφανώς σε κανέναν.
Game of thrones?Game of power?Game of "ξερεις ποιός είμαι εγώ ρε μαλάκα;"
Δεν έχω ιδέα.Πάντως το deal του ενός εκατομμυρίου χάλασε για 50Κ.Μάλλον όσα ξόδεψαν στις συναντήσεις που είχαν...
Είναι το 1%.
Βλέπεις γενικά που σε παίρνει. Υπάρχει μονοκατοικία στον Πειραιά που ζητάει κάποιος σταθερά από το 2006(!!!) 3.000.000.
Προφανώς αυτός σου λέει ή τόσα ή καθόλου.

Αλλά οι περισσότεροι τους βλέπεις: από 5, πάνε 4, κάνε 3.8, πάνε 3.5 κλπ. ανά τα χρόνια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 10 Αύγ 2023, 15:40

Bill Hicks έγραψε:
10 Αύγ 2023, 15:20

από πού συμπέρανες οτι μιλούσα για μένα στο τρολλάρισμα με τον Εκπληκτικό, ρε παπάρα; εγώ πληρώνω δόση 1200 για σπίτι που νοικιάζω 1600 και σ'αυτό που μένω δόση 1850 και θα νοικιαζόταν 2500, δεν ασχολήθηκα με τους υπολογισμούς τού Scouser ούτε φυσικά με τις πίπες σου.

:e045:
πςςς

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 10 Αύγ 2023, 15:42

dna replication έγραψε:
10 Αύγ 2023, 15:05
Bill Hicks έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:24
EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2023, 10:38

Δηλαδή ένα διαμερισματακι έξτρα :102:
με τα ίδια λεφτά στο νοίκι για 30 χρόνια δεν σε μένει τίποτα. :102:
το συνειδητοποιείς οτι με τους υπεραισιόδοξους υπολογισμούς του Scouser θα πληρώνεις δόση 779€ για 30 χρόνια για ένα σπίτι που θα νοίκιαζες 500€ ή τζάμπα καίει η λάμπα?

οτι θα ζείς με την ελπίδα οτι κάποτε θα το πουλήσεις και θα βγάλεις κρουαζιέρες?
οι πιο πολλοί πλέον που μπαίνουν σε αυτη τη διαδικασία έχουν και άλλες συνήθως κληρονομημένες ροές χρημάτων, πχ το λιγότερο 1-2 γκαρσονιέρες, απλώς δεν θα στο πουνε, οπότε δεν συνεπάγεται οτι ζουν μες την μιζέρια για ένα ανω του μετρίου σπίτι.
Για επαρχία το μόνο που άξιζε μέχρι πριν 1,5 χρόνο ήταν σε ιδιόκτητο οικόπεδο να αρχίζεις να φτιαχνεις κάτι σταδιακά αρχικά για πρώτη κατοικία . Καταρχήν έκαναν πολύ πιο δύσκολη την εκτός σχεδίου δόμηση, κατάργηση οικιστικών ζωνών, πιθανότατα για να κρατήσουν ψηλά την χρηματιστηριακή αξία για ακίνητα οικόπεδα εντός σχεδίου για βίζες επενδύσεις εταιριών ακινήτων κλπ. Τώρα με αυξήσεις μετά τον πόλεμο και τα μέτρα, σίδερα υλικά καυσιμα κλπ δεν αξίζει τίποτα, οριακά κάτι τουριστικό.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 10 Αύγ 2023, 15:43

Bill Hicks έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:53
EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:44
Bill Hicks έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:39

το πουλάς και πας κρουαζιέρα ώσπου να τα τινάξεις, αντί να συνεχίσεις να πληρώνεις νοίκι ώσπου να τα τινάξεις. :102:
Και οι ραντιερηδες κλέφτες θα γίνουν; :lol:

Πέρα απ την πλάκα, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε φάει τέτοιο τριγκαρισμα λες κ σας είπα να μην πάρετε δάνειο εσείς ξέρω γω. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω σε τόκους ένα διαμέρισμα. Ενοίκιο κ αγιος ο Θεός. Έχω κ την τύχη να μένω σε μονοκατοικία, μια χαρά είμαι, ευχαριστώ
ναι, ρε. μια χαρά επιλογή είναι το ενοίκιο κι έχει και τα πλεονοκτήματά του, αλλά όχι για τον λόγο που είπες. :P
Εν τω μεταξύ η καλύτερη μείξη είναι ενοίκιο για κάποια χρόνια και αγορά με μεγάλη προκαταβολή και μικρότερο δάνειο μετά αλλά για κάποιο λόγο αν δεν πάρεις δάνειο 30 χρόνια για το 70% του εισοδήματος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2023, 15:44

Bill Hicks έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Bill Hicks έγραψε:
10 Αύγ 2023, 13:39

το πουλάς και πας κρουαζιέρα ώσπου να τα τινάξεις, αντί να συνεχίσεις να πληρώνεις νοίκι ώσπου να τα τινάξεις. :102:

Πέρα απ την πλάκα, δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε φάει τέτοιο τριγκαρισμα λες κ σας είπα να μην πάρετε δάνειο εσείς ξέρω γω. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω σε τόκους ένα διαμέρισμα. Ενοίκιο κ αγιος ο Θεός. Έχω κ την τύχη να μένω σε μονοκατοικία, μια χαρά είμαι, ευχαριστώ
ναι, ρε. μια χαρά επιλογή είναι το ενοίκιο κι έχει και τα πλεονοκτήματά του, αλλά όχι για τον λόγο που είπες. :P
Το βασικό είναι αυτό που σου λέει ο άλλος, ότι το σπίτι που νοικιάζω δε θα μπορούσα να το αγοράσω με την καμία. Τα άλλα οκ δεν τα βάζω (ενφια επισκευές κτλ) τα θεωρώ δευτερεύοντα εντελώς

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Αύγ 2023, 15:54

Awesomatic έγραψε:
10 Αύγ 2023, 15:43
Bill Hicks έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:

Εν τω μεταξύ η καλύτερη μείξη είναι ενοίκιο για κάποια χρόνια και αγορά με μεγάλη προκαταβολή και μικρότερο δάνειο μετά αλλά για κάποιο λόγο αν δεν πάρεις δάνειο 30 χρόνια για το 70% του εισοδήματος σου σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
Απλά πολλοί δεν μπορούν να αποταμιεύσουν ενώ πληρώνουν ενοίκιο, είναι πρακτικό το θέμα νομίζω.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 10 Αύγ 2023, 16:04

τες πα μια συμβουλή έχω μόνο σε όσους πληρώνουν στεγαστικά, φτιάξτε έναν καταθετικό λογαριασμό offset στο δάνειο (δηλαδή λογ/σμός που μειώνει το υπόλοιπο δανείου πάνω στο οποίο λογίζονται οι τόκοι). Μιλήστε στην τράπεζα και μάθετε ακριβώς ποιά μέρα του μήνα λογίζονται τόκοι στην πιστωτική σας. Πείτε στη δουλειά να καταθέτει το μισθό σας κατευθείαν στον όφσετ και αφήστε τα εκεί όλο το μήνα. Πληρώστε όλα τα έξοδα του μήνα με την πιστωτική, και μία μέρα πριν λογιστούν οι τόκοι της πιστωτικής τραβήξτε όσα χρειάζονται απ'τον όφσετ και ξοφλήστε την πιστωτική εντελώς. Και προτιμήστε μια πιστωτική που δίνει πόντους αν γίνεται. Αυτές οι διαφορές στις μέρες φαίνονται ασήμαντες αλλά όταν μιλάμε για χρόνια κάνουν μεγάλη διαφορά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2023, 16:04

Antares έγραψε:
10 Αύγ 2023, 08:17
Awesomatic έγραψε:
09 Αύγ 2023, 19:10
Antares έγραψε:
09 Αύγ 2023, 19:07
Η μητροπολιτική περιοχή της Στουτγκάρδης ήταν πολύ ωραία τότε που έμενα εκεί (έως το 2007).
Πράσινο, πάρκα, καλό πανεπιστήμιο και πολυτεχνείο, μεγάλες βιομηχανίες και κάθε είδους συγκοινωνία, χωρίς συνωστισμό. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.
Noted, δεν έχω πάει. Θα το έχω υπόψη μου :smt023
Aν είχα 100 χιλιάδες ευρώ δεν θα αγόραζα διαμέρισμα στην Ελλάδα εφόσον έχω και σταθερή δουλειά. Θα ήταν τρις εξαμαρτείν. Θα μετανάστευα ξανά εκεί. Η απέχθειά μου έχει μεγαλώσει με τα χρόνια σε σημείο να χρειάζομαι ηρεμιστικά και αντιεμετικά. Ο ελληνικός λαός από ευγενής κατάντησε σκατολαός λόγω του εύκολου κλεμμένου χρήματος και κινδυνεύει η ζωή μας πια εδώ. Νομίζουν ότι είναι Έλληνες, δεν είναι απεμπόλησαν αυτό το δικαίωμα. Λίγοι απέμειναν.
Σιγά μην καθόμουν εδώ να πεθάνω.
Ποσο δίκαιο έχεις...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 10 Αύγ 2023, 16:17

sys3x έγραψε:
10 Αύγ 2023, 16:04
Ποσο δίκαιο έχεις...
Δεν ξέρω αν κοροϊδεύεις αλλά για κάποιους η κατάσταση είναι απελπιστική.
Θα πω βέβαια ότι με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που νοικιάζω δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα, εκτός από δύο που ήθελαν να πουλήσουν το διαμέρισμα και με ανάγκασαν σε μετακόμιση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Λογικό ενοίκιο είχα σε όλα, ησυχία, σε καλή κατάσταση ήταν και είναι αυτό που μένω τώρα. Ποιότητα ζωής στο σπίτι.
Όλα τα άλλα όμως εμπίπτουν στην χαμηλή ποιότητα ζωής.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 10 Αύγ 2023, 16:38

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2023, 17:43

Antares έγραψε:
10 Αύγ 2023, 16:17
sys3x έγραψε:
10 Αύγ 2023, 16:04
Ποσο δίκαιο έχεις...
Δεν ξέρω αν κοροϊδεύεις αλλά για κάποιους η κατάσταση είναι απελπιστική.
Θα πω βέβαια ότι με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που νοικιάζω δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα, εκτός από δύο που ήθελαν να πουλήσουν το διαμέρισμα και με ανάγκασαν σε μετακόμιση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Λογικό ενοίκιο είχα σε όλα, ησυχία, σε καλή κατάσταση ήταν και είναι αυτό που μένω τώρα. Ποιότητα ζωής στο σπίτι.
Όλα τα άλλα όμως εμπίπτουν στην χαμηλή ποιότητα ζωής.
Δυστυχώς δεν σε κοροϊδεύω.
:a040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 10 Αύγ 2023, 17:50

Antares έγραψε:
10 Αύγ 2023, 08:17
Awesomatic έγραψε:
09 Αύγ 2023, 19:10
Antares έγραψε:
09 Αύγ 2023, 19:07
Η μητροπολιτική περιοχή της Στουτγκάρδης ήταν πολύ ωραία τότε που έμενα εκεί (έως το 2007).
Πράσινο, πάρκα, καλό πανεπιστήμιο και πολυτεχνείο, μεγάλες βιομηχανίες και κάθε είδους συγκοινωνία, χωρίς συνωστισμό. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.
Noted, δεν έχω πάει. Θα το έχω υπόψη μου :smt023
Aν είχα 100 χιλιάδες ευρώ δεν θα αγόραζα διαμέρισμα στην Ελλάδα εφόσον έχω και σταθερή δουλειά. Θα ήταν τρις εξαμαρτείν. Θα μετανάστευα ξανά εκεί. Η απέχθειά μου έχει μεγαλώσει με τα χρόνια σε σημείο να χρειάζομαι ηρεμιστικά και αντιεμετικά. Ο ελληνικός λαός από ευγενής κατάντησε σκατολαός λόγω του εύκολου κλεμμένου χρήματος και κινδυνεύει η ζωή μας πια εδώ. Νομίζουν ότι είναι Έλληνες, δεν είναι απεμπόλησαν αυτό το δικαίωμα. Λίγοι απέμειναν.
Σιγά μην καθόμουν εδώ να πεθάνω.
Σε σχεση με τους Αγγλους, Σεραφείμ και Χερουβίμ οι Έλληνες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών