Που κολλαει ομως; δεν καταλαβαινω.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 11:57Ξεκάθαρη ερώτηση ήταν.axilmar έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 11:45Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ρωτας/θελεις να απαντησω.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 11:35
Αν σου ζητούσε να του χορεύεις για 15 λεπτά κάθε δεύτερο Σάββατο, αντί της αύξησης, θα το έκανες;
Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
-
6.
Δεν έχω ζήσει στην Αγγλία. Ως προς την ιδιότητά τους σαν εκμισθωτές εννοείς; Υποθέτω θα υπάρχουν εταιρείες για εκμισθώσεις που είναι καλύτερες; Χειρότερες;
Σε Έλληνα εργοδότη δεν θα ήθελα να δουλεύω. Ισχύει και για την δουλειά που έχω.
-
-
Σαν ανθρωποι, ποιοτητα γενικα.
Πρέπει να οικοδομηθουν νέες και σύγχρονες εργατικές κατοικίες που θα δίνονται στις εργατικές οικογένειες δωρεάν ή για λίγα ευρώ και η χρηματοδότηση να είναι από βαριά φορολογία του κέρδους στις μεγάλες επιχειρήσεις.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
δεν είμαι ειδικός αλλά λογικό για τα ελληνικά δεδομένα δεν είναι να είναι τα μεταβλητά επιτόκια πολλά; Γενικά όλα τα μέτρα και εργαλεία όπως αυτό μάλλον δείχνουν πως τεχνητά με νύχια και με δόντια (χρυσές βίζες, εταιρείες επενδύσεων ανοχή υπερεπέκταση αιρβνβ σε μεγάλες πόλεις) κράτος τράπεζες θέλουν να κρατήσουν ψηλά, και σταθερά για τα δεδομένα της ελληνικής μπαχαλοοικονομιας την κτηματαγορά δηλαδή ψηλά σχετικά τις τιμές σε σπίτια και οικόπεδα εντός σχεδίου (τα αγροτικά και εκτός σχεδίου ξέχνα τα).. Κυρίως με εισροή κεφαλαίων από έξω ή εσωτερική κινηση για ανακαινίσεις bnb, και λιγότερο με εσωτερικό τραπεζικό δανεισμό. Ακόμα συμπίεση και έλεγχο της προσφοράς με πρακτικά πάγωμα νέων σχεδίων πόλεων, αυστηρότατα μέτρα και περιορισμούς για νομιμο χτίσιμο εκτός σχεδίων . Σε περίπτωση ραγδαίας υποτίμησης της αξίας των ακινήτων(που έυχονται πολλοί εδώ μέσα για να μασήσουν) τύπου 2007 στην Αμερική θα παρατήσουν σχεδόν όλοι τις πληρωμές δανείων. Ήδη ο τραπεζικός τομέας έχει τα χάλια του αν σκασουν και τα στεγαστικά δάνεια δεν ξερω αν αντέχει μετά. ίσως ειναι και το ψυχολογικό του πληθυσμού να ξέρει ή να έχει την εντύπωση μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ότι έχει ακίνητα πολλών εκατοντάδων χιλιάδων στην κατοχή του, και η διατήρηση υψηλά των ενοικίων. Είναι και το κατα απόλυτο βάθος ο λόγος του 40%.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Otto Weininger
τι εννοείς που κολλάει; Είπες ότι σου ανακοίνωσε αύξηση 95%. Και σου λέω, αν σου προτείνει αντί για αύξηση να σου βάζει μουσική και να του χορεύεις για 15 λεπτά, 2 φορές το μήνα, θα το δεχόσουν;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Υπάρχουν κάποιες μόνο κατοικίες στον Πειραιά που όντως αυτή είναι η τιμή τους. Δε μιλάμε όμως για αυτό που είναι ένα περιστατικό. Μιλάμε για το τριάρι στα Μανιάτικα, στο Δουργουτι, στη Νέα Ιωνία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
οι οποιες μεγαλες επιχειρησεις θα αναγκαστουν να αυξησουν τιμες για να ανταπεξελθουν στους φορους.
μεγαλες επιχειρησεις οπως αυτες με τα οικοδομικα υλικα απο τα οποια θα φτιαχτουν οι κατοικιες.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ίσως. Ίσως 'ομως και όχι. Μην ξεχνάς οτι πλέον έχουμε διαπιστώσει οτι τα περιθώρια εξαθλίωσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερα απ' ο,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα.
Γιατί όχι; Δεν λέμε αύριο, αλλά σε καμιά δεκαετία, ακόμα και πενταετία αν συνεχίσει η μούρλια (που θα συνεχίσει).
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εννοείς όταν το λάδι θα κάνει 50€ το μπουκάλι?Imperium έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 22:36Ίσως. Ίσως 'ομως και όχι. Μην ξεχνάς οτι πλέον έχουμε διαπιστώσει οτι τα περιθώρια εξαθλίωσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερα απ' ο,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα.Γιατί όχι; Δεν λέμε αύριο, αλλά σε καμιά δεκαετία, ακόμα και πενταετία αν συνεχίσει η μούρλια (που θα συνεχίσει).
Ξαναλέω. Όταν κάποιος κερδίζει, κάποιος άλλος πρέπει να χάνει. Δε μπορεί να κερδίζουν όλοι, όταν συμβαίνει αυτό, η πτώση μετά είναι ελεύθερη γιατί η άνοδος είναι τεχνητή από κάποιους πολύ πάνω από το μέσο μικροεπενδυτη, δείτε χαα 99, δείτε Κρυπτό, δείτε κραχ us real estate το 2007, δείτε την "χρυσή εποχή" της Ελλάδος του 2002-2009.Imperium έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 22:36Ίσως. Ίσως 'ομως και όχι. Μην ξεχνάς οτι πλέον έχουμε διαπιστώσει οτι τα περιθώρια εξαθλίωσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερα απ' ο,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα.Γιατί όχι; Δεν λέμε αύριο, αλλά σε καμιά δεκαετία, ακόμα και πενταετία αν συνεχίσει η μούρλια (που θα συνεχίσει).
Όπως είχε πει και ο Ροκφέλερ, να φοβάσαι όταν όλοι είναι άπληστοι και να είσαι άπληστος όταν όλοι φοβούνται.
Γνώμη μου είναι αυτές τις εποχές να είμαστε μετρημένοι και να αποθηκεύουμε ότι μπορούμε. Η μικρή μου εμπειρία αυτό έχει δείξει. Το πότε θα έρθει η πτώση δε το ξέρω, αλλιώς θα ήμουν δισεκατομμυριουχος.
Θα μου πει κάποιος "και που να επενδύσω; το σεντούκι δεν είναι λύση". Η προσωπική μου άποψη είναι πως επενδύουμε ΜΌΝΟ αυτά που δε θα μας λείψουν, εκεί που δεν επενδύουν πολλοί τη δεδομένη περίοδο και σε πράγματα που γνωρίζουμε τι είναι.
Θα μου πει ο άλλος "μα εσύ ρε μάστορα δεν έχεις χώσει σε κρυπτό; ". Ναι έχωσα αυτά που θεωρώ χαμένα και σε μορφή όχι επένδυσης αλλά τζόγου που αν μου κάτσει μου έκατσε.
Τα κρυπτονομισματα τα θεωρω λίγο πιο αξιόπιστα από τη ρουλέτα, με καλύτερες και μεγαλύτερες πιθανότητες κέρδους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι απαραίτητα. Τα σπίτια ανεβαίνουν με άλλους ρυθμούς.dna replication έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 22:43εννοείς όταν το λάδι θα κάνει 50€ το μπουκάλι?Imperium έγραψε: ↑10 Αύγ 2023, 22:36Ίσως. Ίσως 'ομως και όχι. Μην ξεχνάς οτι πλέον έχουμε διαπιστώσει οτι τα περιθώρια εξαθλίωσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερα απ' ο,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα.Γιατί όχι; Δεν λέμε αύριο, αλλά σε καμιά δεκαετία, ακόμα και πενταετία αν συνεχίσει η μούρλια (που θα συνεχίσει).
Πχ, πες οτι κάποιο σπίτι έχει ανέβει 8x-9x σε αξία μέσα σε τριάντα χρόνια. Οι μισθοί έχουν ανέβει 3x. To λάδι επίσης. Τα αυτοκίνητα 2x. Τα ηλεκτρονικά έχουν κατέβει.
Τα σπίτια έχουν γίνει αποθήκη αξίας πια (είτε αληθινή, είτε κατα φαντασίαν), οι τιμές τους δεν ανταποκρίνονται στον πραγματικό κόσμο. Το λάδι λοιπόν να κάνει 15, άντε 20, ως είδος πολυτελείας. Να παίρνετε canola.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο συχνά αφοδεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 02 Φεβ 2025, 18:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
03 Φεβ 2025, 23:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο συχνά χύνετε;
από Εκτωρ » 11 Οκτ 2023, 22:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 29 Απαντήσεις
- 2315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Prince Imrahil
15 Οκτ 2023, 13:06
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Οκτ 2023, 21:57
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο rizzlers είστε;
από Dwarven Blacksmith » 02 Δεκ 2023, 14:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
12 Μαρ 2025, 15:15
-