μια πρόταση - κόλαφος για τους υποστηρικτές της γυναικείας χειραφέτησης.
Sos
Re: Sos
Ποτέ δεν φταίει μόνον ένας σε μια προβληματική σχέση. Πάντα φταίει και η μάνα της.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS
foscilis έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 16:41Πασιφάη @ Τι σκέφτεσαι τώραGherschaagk έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 16:36Αν ήμασταν λεσβίες θα τα είχαμε τακιμιάσει και θα ήμασταν όλες μια ωραία ατμόσφαιρα.
Ας ελπίζει ο Εκπληκτικός, μπορεί κάτι να γίνει.
Ποιο είναι το ποστ της Κασπ; Θέλω να θυμηθούμε τα παλιά.
όλη η σελίδα είναι καύλα

- Otto Weininger
σταμάτα να τον αποκαλείς "λατρεία"Casp έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 17:15Η μανα μου μου εστειλε μηνυμα οτι πηγε σε αστρολογο με φιλη της και της ειπε οτι δεν ειμαι καλα και οτι θελει να με δει (η αστρολογος, παντα). Και οτι η λατρεια δεν ειναι αυτο που φαινεται. Και επεμενε να παω και εγω. Της ειπα να παει να δει ψυχιατρο και μου ειπε πως εγω ειμαι που χρειαζομαι ψυχιατρο. Την εκανα block ΚΑΙ στο instagram (την ειχα παντου για να μην μπορει να με παρει τηλ ή να μου στειλει μηνυμα και βρηκε ως τελευταια λυση το ινστα). Τελος ομως, τωρα δεν θα εχουμε ΚΑΜΙΑ επικοινωνια. Τον μοναδικο αριθμο που δεν εχω μπλοκαρισμενο ειναι του μπαμπα μου, αν με παρει τηλ και ειναι εξω απο το σπιτι, να το ξερω τουλαχιστον για να προσεχω και να παρω την αστυνομια.
Αυτοι οι ανθρωποι που λετε θα αλλαξουν ή παιρνουν απο λογια, συμβουλες και καθοδηγηση.
Ο,τι δεν λυνεται, κοβεται. Δεν εχω πια γονεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο καθένας δίνει συμβουλές στην τύπισσα, αναλόγως τις δικές τους απόψεις.
Άλλος κατηγορεί τους γονείς γιατί έχει και ο ίδιος χαλιά σχέσεις με τους δικούς του, άλλος κατηγορεί τον έτσι γιατί για όλα φταίνε οι άντρες, άλλος κατηγορεί την τύπισσα γιατί μισεί τις γυναίκες, άλλος τους κομμουνιστές, άλλος την θρησκεία, άλλος την σεξουαλικότητά τους... Σίγουρα κάποιος θα προτείνει και κανένα combo για την στιγμή της μάχης. Γενικά, ότι κόμπλεξ και κολλήματα έχει ο καθένας, τα βγάζει εδώ και τα προσφέρει ως κορυφαία συμβουλή που βγήκε έπειτα από 7 διατριβές σε Φρόυντ και Γιουνγκ.
Τύπισσα, εγώ νομίζω περισσότερο τα γράφεις για να βγουν από μέσα σου. Καλά κάνεις. Ίσως θέλεις κάποιος απλά να τ' ακούσει. Τα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά, όπως και τα άλλα για τα οποία αγχωνόσουν.
Περιμένουμε νέες εξελίξεις με αγωνία!
Άλλος κατηγορεί τους γονείς γιατί έχει και ο ίδιος χαλιά σχέσεις με τους δικούς του, άλλος κατηγορεί τον έτσι γιατί για όλα φταίνε οι άντρες, άλλος κατηγορεί την τύπισσα γιατί μισεί τις γυναίκες, άλλος τους κομμουνιστές, άλλος την θρησκεία, άλλος την σεξουαλικότητά τους... Σίγουρα κάποιος θα προτείνει και κανένα combo για την στιγμή της μάχης. Γενικά, ότι κόμπλεξ και κολλήματα έχει ο καθένας, τα βγάζει εδώ και τα προσφέρει ως κορυφαία συμβουλή που βγήκε έπειτα από 7 διατριβές σε Φρόυντ και Γιουνγκ.
Τύπισσα, εγώ νομίζω περισσότερο τα γράφεις για να βγουν από μέσα σου. Καλά κάνεις. Ίσως θέλεις κάποιος απλά να τ' ακούσει. Τα πράγματα θα εξελιχθούν μια χαρά, όπως και τα άλλα για τα οποία αγχωνόσουν.
Περιμένουμε νέες εξελίξεις με αγωνία!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πήρα τηλ το πρωί, εξυπηρετούν με συμβουλευτική είτε τηλεφωνικά ή με live chat για αρχή. Είπα κάτι λίγα, μια κοπέλα απάντησε και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, μου είπε. Casp, πάρε τηλ. Άμεσα θα σου κλείσουν σύμβουλο και από εκεί βλέπεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 10:10stella, συμφωνώ απολύτως ότι αυτό θα ήταν μια πολύ καλή αρχή, έστω για να ακούσει κάποια πράγματα από κάποιους εξειδικευμένους τρίτους (για νομικές ή ψυχολογικές συμβουλές) αλλά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες αφορούν κυρίως στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας που συγκατοικούν και δεν βρίσκουν το κουράγιο να φύγουν για οικονομικούς ή ψυχολογικούς λόγους (κακοποιημένες γυναίκες, μάνες με παιδιά που δεν έχουν που να πάνε κλπ).stella έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 23:08https://domviolence.org.cy/
Εδώ υπάρχουν τηλέφωνα δωρεάν που προσφέρουν στήριξη και άμεση βοήθεια. Αφού η αστυνομία δεν είναι λύση (που για μένα μια χαρά λύση είναι, οι περισσότεροι νταήδες γίνονται κότες μόλις δουν άλλο Alpha male - λέμε τώρα), πάρε άμεσα σε ένα από τα τηλέφωνα να δεις πώς θα σε καθοδηγήσουν. Είναι 24ωρα, έχουν έμπειρο προσωπικό, δικηγόρους και κοινωνικούς λειτουργούς και της παναγιάς τα μάτια. Μην το αφήνεις άλλο.
Η casp έχει φύγει κανονικά, δεν το έσκασε από το σπίτι, οπότε αυτό που δέχεται είναι έξωθεν απειλές. Το αν είναι από τον πατέρα της ή οποιονδήποτε άλλο, ουσιαστικώς δεν έχει σημασία γιατί δεν είναι ανήλικη.
Απλώς έχει πολλά κενά η ιστορία.
Απο τη στιγμη που η λατρεια υπολειπεται σε υψος το right hook to the body+right uppercut ειναι μονοδρομος.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Στέλλα, δεν χρειαζότανε επιβεβαίωση, είναι πλεονασμός.
Δηλαδή ρε πούστη μου, στο γυναικείο το μυαλό σας από τον αστρολόγο (αστρολόγο μαλάκα μου) μέχρι το ξύλο ούτε μισό τσιγάρο δρόμος;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
η διαφορά ύψους είναι τέτοια που η λατρεία μπορεί να ξεκινήσει με κουτουλια στα αρχίδια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι ρε συ, αλλά καλύτερη αντίδραση από τον Κύπριο Χουλκ. Αν αρχίσει να διαβάζει τον καφέ, μάλιστα, τέλος τα έξοδα.