Δεν έχεις ακουστά την παροιμία "μικρό χωριό, κακό χωριό" ;Beria έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 13:50Μια κλανια τόπος (μισή Καλλιθέα σε πληθυσμό) και έχουνε και εχθρητες η μια γειτονιά με την άλληCasp έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 10:18Τα εγραψα σε αλλη σελιδα. Οσους ξερει ο μπαμπας μου που ειναι απο Λαρνακα, ειναι «μαντηες» (ετσι τους αποκαλει), τσιγκουνηδες, ο,τι φανε ο,τι πιουνε, απαταιωνες, ψευτες και δεν συμμαζευεται. Λογω κακων εμπειριων δηλαδη πληρωνουμε εμεις ολα τα σπασμενα. Και ειναι τοσο μα τοοοοσο κολλημενοι που ειναι βεβαιοι και δεν κανουν πισω οοοο,τι και να πω. 2 πραγματα πηγα να πω και τον ειδα που φουντωσε. Πώς να μιλησει κανεις λογικα και ηρεμα με αυτον τον ανθρωπο; Γι αυτο δεν θελω ουτε εγω να τους φερω σε επαφη. Δεν θα εχει κανενα νοημα. Ισα ισα, δραμα θα εχουμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 10:13Τελικά γιατί δεν θέλουν τον λατρεία;
Τι σου λένε πως τους χαλάει με δαυτον;
Εντιτ, ναι σωστα, και επειδη ειναι κοντος.
Sos
Re: Sos
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το πολύ πολύ να γράφουν της Ράιαν έαρ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Περιμένω ένα φίλο Κύπριο που ήμασταν συμφοιτητές στην Ιταλία, και θυμήθηκα το νήμα.
Βλέπω έχει κάνει λίγο κοιλιά, αλλά οκ, συμβαίνει και στα καλύτερα σήριαλ.
Βλέπω έχει κάνει λίγο κοιλιά, αλλά οκ, συμβαίνει και στα καλύτερα σήριαλ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κοιλια ε; Βασικα θα νομιζετε παλι οτι τρολλαρω, αλλα δεν βρισκω χρονο να γραφω επειδη χθες βρεθηκα με 2 φιλες και δεν μπηκα καν σπιτι και μετα ειμασταν στα χωρισματα με την λατρεια. Βασικα του εβαλα τελεσιδικο. Του ειπα οτι αν βγει απο την πορτα (μιλησαμε για ολα) τελειωσαμε και το εννοουσα. Εφυγε. Του εστειλα αν ειναι σιγουρος κ να με ξεχασει. Πηγε μεχρι το αυτοκινητο και γυρισε πισω.
Ειμασταν και οι 2 κλαμμενοι. Με συνεφερε λιγο η φιλη μου, αλλιως ετσι οπως ημουν θα τον εδιωχνα εγω η ιδια.
Τουλαχιστον εχω ακομη λιγους λογικους ανθρωπους στη ζωη μου να με συνεφερνουν.
Δεν ξερω ποσο ακομα θα με αντεξει. Αλλα αν γυρισε και μετα το χθεσινο, σημαινει πως οντως με αγαπαει πολυ.
Στεκοταν στην πορτα για κανα 5λεπτο γιατι δεν ηξερε τι να κανει. Ηξερε πως οσο ειναι μαζι μου θα πληγωνεται συνεχεια, και οτι αν φυγει θα πληγωθει μονο μια φορα. Και του ειπα να αποφασισει και δεν τον καθησυχαζα πως δεν θα ξανασυζητησουμε τα ιδια. Με κοιτουσε, με ρωτουσε και εγω επαιζα με το κινητο. Την ωρα που εφυγε, απο ανετη ενιωσα να ξεριζωνεται η καρδια μου. Περασαν 5 λεπτα και του εστειλα μηνυμα, μιλησαμε για κανα 3λεπτο με μηνυματα και ηρθε ξανα πανω. Μπηκαν ολα στη θεση τους μετα…
Και σκεφτομουν χθες το απογευμα, καθως ετοιμαζομουν για την εξοδο, οτι και να χωριζαμε, θα το ξεπερνουσα σιγα σιγα. Θα εβγαινα εξω, θα διασκεδαζα, δεν θα κλεινομουν οπως πιστευα. Με το που βγηκε της πορτας ομως καταλαβα ποσο λαθος ειχα. Αυτο τον ανθρωπο τον αγαπαω γμτ.
Ειμασταν και οι 2 κλαμμενοι. Με συνεφερε λιγο η φιλη μου, αλλιως ετσι οπως ημουν θα τον εδιωχνα εγω η ιδια.
Δεν ξερω ποσο ακομα θα με αντεξει. Αλλα αν γυρισε και μετα το χθεσινο, σημαινει πως οντως με αγαπαει πολυ.
Στεκοταν στην πορτα για κανα 5λεπτο γιατι δεν ηξερε τι να κανει. Ηξερε πως οσο ειναι μαζι μου θα πληγωνεται συνεχεια, και οτι αν φυγει θα πληγωθει μονο μια φορα. Και του ειπα να αποφασισει και δεν τον καθησυχαζα πως δεν θα ξανασυζητησουμε τα ιδια. Με κοιτουσε, με ρωτουσε και εγω επαιζα με το κινητο. Την ωρα που εφυγε, απο ανετη ενιωσα να ξεριζωνεται η καρδια μου. Περασαν 5 λεπτα και του εστειλα μηνυμα, μιλησαμε για κανα 3λεπτο με μηνυματα και ηρθε ξανα πανω. Μπηκαν ολα στη θεση τους μετα…
Και σκεφτομουν χθες το απογευμα, καθως ετοιμαζομουν για την εξοδο, οτι και να χωριζαμε, θα το ξεπερνουσα σιγα σιγα. Θα εβγαινα εξω, θα διασκεδαζα, δεν θα κλεινομουν οπως πιστευα. Με το που βγηκε της πορτας ομως καταλαβα ποσο λαθος ειχα. Αυτο τον ανθρωπο τον αγαπαω γμτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 19 Αύγ 2023, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Κι εσύ τον αγαπάς πολύ.Casp έγραψε: ↑19 Αύγ 2023, 10:42Κοιλια ε; Βασικα θα νομιζετε παλι οτι τρολλαρω, αλλα δεν βρισκω χρονο να γραφω επειδη χθες βρεθηκα με 2 φιλες και δεν μπηκα καν σπιτι και μετα ειμασταν στα χωρισματα με την λατρεια. Βασικα του εβαλα τελεσιδικο. Του ειπα οτι αν βγει απο την πορτα (μιλησαμε για ολα) τελειωσαμε και το εννοουσα. Εφυγε. Του εστειλα αν ειναι σιγουρος κ να με ξεχασει. Πηγε μεχρι το αυτοκινητο και γυρισε πισω.
Η αλήθεια είναι ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
που και να ησουν ανεργηCasp έγραψε: ↑19 Αύγ 2023, 10:42Κοιλια ε; Βασικα θα νομιζετε παλι οτι τρολλαρω, αλλα δεν βρισκω χρονο να γραφω επειδη χθες βρεθηκα με 2 φιλες και δεν μπηκα καν σπιτι και μετα ειμασταν στα χωρισματα με την λατρεια. Βασικα του εβαλα τελεσιδικο. Του ειπα οτι αν βγει απο την πορτα (μιλησαμε για ολα) τελειωσαμε και το εννοουσα. Εφυγε. Του εστειλα αν ειναι σιγουρος κ να με ξεχασει. Πηγε μεχρι το αυτοκινητο και γυρισε πισω.
- Otto Weininger
Οχι, εγω ειμαι πολυ χειροτερη. Θελω καποιος να με χαστουκισει τοσο πολυ που να ματωσω και να συνελθω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Αύγ 2023, 10:48Κι εσύ τον αγαπάς πολύ.Casp έγραψε: ↑19 Αύγ 2023, 10:42Κοιλια ε; Βασικα θα νομιζετε παλι οτι τρολλαρω, αλλα δεν βρισκω χρονο να γραφω επειδη χθες βρεθηκα με 2 φιλες και δεν μπηκα καν σπιτι και μετα ειμασταν στα χωρισματα με την λατρεια. Βασικα του εβαλα τελεσιδικο. Του ειπα οτι αν βγει απο την πορτα (μιλησαμε για ολα) τελειωσαμε και το εννοουσα. Εφυγε. Του εστειλα αν ειναι σιγουρος κ να με ξεχασει. Πηγε μεχρι το αυτοκινητο και γυρισε πισω.
Η αλήθεια είναι ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
Γινομαι τοξικη για εκεινον και δεν του αξιζει.
Και ας χτυπιεσαι εσυ οτι του αξιζει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μπα. Πρεπει να φυγω.
Βγηκα χρονο επειδη μολις εφυγε και εγω περιμενω μια φιλη μου να ερθει για να παμε παραλια

Πηγε να φυγει χωρις το κινητο και του λεω παρε το κινητο σου. Μου λεει δεν το θελω και λιγο πριν φυγει ηρθε και το πηρε.
Δεν θελω να ξαναφτασουμε μεχρι εδω. Πρεπει να το παλεψω πολυ μεσα μου.
Ωραιο… και ισχυει απειρα.
Αν περιμενεις ανταποδοση, δεν ειναι αγαπη