Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 19 Αύγ 2023, 00:53

Beria έγραψε:
18 Αύγ 2023, 13:50
Casp έγραψε:
18 Αύγ 2023, 10:18
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
18 Αύγ 2023, 10:13
Τελικά γιατί δεν θέλουν τον λατρεία;

Τι σου λένε πως τους χαλάει με δαυτον;
Τα εγραψα σε αλλη σελιδα. Οσους ξερει ο μπαμπας μου που ειναι απο Λαρνακα, ειναι «μαντηες» (ετσι τους αποκαλει), τσιγκουνηδες, ο,τι φανε ο,τι πιουνε, απαταιωνες, ψευτες και δεν συμμαζευεται. Λογω κακων εμπειριων δηλαδη πληρωνουμε εμεις ολα τα σπασμενα. Και ειναι τοσο μα τοοοοσο κολλημενοι που ειναι βεβαιοι και δεν κανουν πισω οοοο,τι και να πω. 2 πραγματα πηγα να πω και τον ειδα που φουντωσε. Πώς να μιλησει κανεις λογικα και ηρεμα με αυτον τον ανθρωπο; Γι αυτο δεν θελω ουτε εγω να τους φερω σε επαφη. Δεν θα εχει κανενα νοημα. Ισα ισα, δραμα θα εχουμε.

Εντιτ, ναι σωστα, και επειδη ειναι κοντος.
Μια κλανια τόπος (μισή Καλλιθέα σε πληθυσμό) και έχουνε και εχθρητες η μια γειτονιά με την άλλη :003:
Δεν έχεις ακουστά την παροιμία "μικρό χωριό, κακό χωριό" ;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 19 Αύγ 2023, 01:00

foscilis έγραψε:
16 Αύγ 2023, 18:41
, δεν ησουν κατι σαν αεροσυνοδος μεχρι πολυ προσφατα;
Δε γραφουν αεροσυνοδοι στο πχορουμ

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 19 Αύγ 2023, 01:49

Υδράργυρος έγραψε:
19 Αύγ 2023, 01:00
foscilis έγραψε:
16 Αύγ 2023, 18:41
, δεν ησουν κατι σαν αεροσυνοδος μεχρι πολυ προσφατα;
Δε γραφουν αεροσυνοδοι στο πχορουμ
Το πολύ πολύ να γράφουν της Ράιαν έαρ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Αύγ 2023, 02:04

Περιμένω ένα φίλο Κύπριο που ήμασταν συμφοιτητές στην Ιταλία, και θυμήθηκα το νήμα.

Βλέπω έχει κάνει λίγο κοιλιά, αλλά οκ, συμβαίνει και στα καλύτερα σήριαλ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Sashy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sashy » 19 Αύγ 2023, 09:12

Όλα είναι στη φαντασία της.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Αύγ 2023, 10:42

Κοιλια ε; Βασικα θα νομιζετε παλι οτι τρολλαρω, αλλα δεν βρισκω χρονο να γραφω επειδη χθες βρεθηκα με 2 φιλες και δεν μπηκα καν σπιτι και μετα ειμασταν στα χωρισματα με την λατρεια. Βασικα του εβαλα τελεσιδικο. Του ειπα οτι αν βγει απο την πορτα (μιλησαμε για ολα) τελειωσαμε και το εννοουσα. Εφυγε. Του εστειλα αν ειναι σιγουρος κ να με ξεχασει. Πηγε μεχρι το αυτοκινητο και γυρισε πισω.
Ειμασταν και οι 2 κλαμμενοι. Με συνεφερε λιγο η φιλη μου, αλλιως ετσι οπως ημουν θα τον εδιωχνα εγω η ιδια.

Τουλαχιστον εχω ακομη λιγους λογικους ανθρωπους στη ζωη μου να με συνεφερνουν.
Δεν ξερω ποσο ακομα θα με αντεξει. Αλλα αν γυρισε και μετα το χθεσινο, σημαινει πως οντως με αγαπαει πολυ.

Στεκοταν στην πορτα για κανα 5λεπτο γιατι δεν ηξερε τι να κανει. Ηξερε πως οσο ειναι μαζι μου θα πληγωνεται συνεχεια, και οτι αν φυγει θα πληγωθει μονο μια φορα. Και του ειπα να αποφασισει και δεν τον καθησυχαζα πως δεν θα ξανασυζητησουμε τα ιδια. Με κοιτουσε, με ρωτουσε και εγω επαιζα με το κινητο. Την ωρα που εφυγε, απο ανετη ενιωσα να ξεριζωνεται η καρδια μου. Περασαν 5 λεπτα και του εστειλα μηνυμα, μιλησαμε για κανα 3λεπτο με μηνυματα και ηρθε ξανα πανω. Μπηκαν ολα στη θεση τους μετα…

Και σκεφτομουν χθες το απογευμα, καθως ετοιμαζομουν για την εξοδο, οτι και να χωριζαμε, θα το ξεπερνουσα σιγα σιγα. Θα εβγαινα εξω, θα διασκεδαζα, δεν θα κλεινομουν οπως πιστευα. Με το που βγηκε της πορτας ομως καταλαβα ποσο λαθος ειχα. Αυτο τον ανθρωπο τον αγαπαω γμτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 19 Αύγ 2023, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Αύγ 2023, 10:48

Casp έγραψε:
19 Αύγ 2023, 10:42
Κοιλια ε; Βασικα θα νομιζετε παλι οτι τρολλαρω, αλλα δεν βρισκω χρονο να γραφω επειδη χθες βρεθηκα με 2 φιλες και δεν μπηκα καν σπιτι και μετα ειμασταν στα χωρισματα με την λατρεια. Βασικα του εβαλα τελεσιδικο. Του ειπα οτι αν βγει απο την πορτα (μιλησαμε για ολα) τελειωσαμε και το εννοουσα. Εφυγε. Του εστειλα αν ειναι σιγουρος κ να με ξεχασει. Πηγε μεχρι το αυτοκινητο και γυρισε πισω.
Ειμασταν και οι 2 κλαμμενοι. Με συνεφερε λιγο η φιλη μου, αλλιως ετσι οπως ημουν θα τον εδιωχνα εγω η ιδια.

Δεν ξερω ποσο ακομα θα με αντεξει. Αλλα αν γυρισε και μετα το χθεσινο, σημαινει πως οντως με αγαπαει πολυ.
Κι εσύ τον αγαπάς πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 19 Αύγ 2023, 10:48

Μήπως είχε ξεχάσει τα τσιγάρα του, τύπισσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 19 Αύγ 2023, 10:48

Casp έγραψε:

που και να ησουν ανεργη

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Αύγ 2023, 10:50

για πάμε

Let them make the first mistake. We make the last move.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Αύγ 2023, 10:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Αύγ 2023, 10:48
Casp έγραψε:

Κι εσύ τον αγαπάς πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
Οχι, εγω ειμαι πολυ χειροτερη. Θελω καποιος να με χαστουκισει τοσο πολυ που να ματωσω και να συνελθω.
Γινομαι τοξικη για εκεινον και δεν του αξιζει.

Και ας χτυπιεσαι εσυ οτι του αξιζει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Αύγ 2023, 10:52

Otto Weininger έγραψε:
19 Αύγ 2023, 10:50
για πάμε
Μπα. Πρεπει να φυγω.
Βγηκα χρονο επειδη μολις εφυγε και εγω περιμενω μια φιλη μου να ερθει για να παμε παραλια :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Αύγ 2023, 10:53

Επ' ευκαιρία, θυμήθηκα μια φράση του Γκαίτε, που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται κάπως έτσι:

Eγώ σ' αγαπώ αλλά αυτό δεν έχει καμμία σχέση με σένα.

Ισχύει για τις περισσότερες αγάπες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Αύγ 2023, 10:53

Feindflug έγραψε:
19 Αύγ 2023, 10:48
Μήπως είχε ξεχάσει τα τσιγάρα του, τύπισσα;
Πηγε να φυγει χωρις το κινητο και του λεω παρε το κινητο σου. Μου λεει δεν το θελω και λιγο πριν φυγει ηρθε και το πηρε.

Δεν θελω να ξαναφτασουμε μεχρι εδω. Πρεπει να το παλεψω πολυ μεσα μου.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 19 Αύγ 2023, 10:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Αύγ 2023, 10:53
Επ' ευκαιρία, θυμήθηκα μια φράση του Γκαίτε, που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται κάπως έτσι:

Eγώ σ' αγαπώ αλλά αυτό δεν έχει καμμία σχέση με σένα.

Ισχύει για τις περισσότερες αγάπες.
Ωραιο… και ισχυει απειρα.
Αν περιμενεις ανταποδοση, δεν ειναι αγαπη

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών