Ε, όχι και χειριστικός ο λατρείας. Οι χειριστικοί κάνουν κάτι. Στη συγκεκριμένη περίππτωση ο "άντρας" στη σχέση είσαι εσύ. Οπότε, μπορείς να διαχειριστείς την παρθενιά του όπως γουστάρεις.
Sos
Re: Sos
Έχω ζήσει το ίδιο ακριβώς εκτός που ήμασταν 15 αντί για 30 και όπου λες "χρόνια" η συζήτηση είχε "εβδομάδες".Casp έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 16:08
Παρελθον με πρωην ειχε ναι (η μια 7 χρονια), σεξουαλικο παρελθον ομως οχι. Πριν να κανουμε σεξ, βασικα στην φαση που καναμε στοματικο σεξ, μου εξομολογηθηκε πως μαζι μου εχει κανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο την πρωην του. Αυτη ηταν παρθενα λεει και μονο 4-5 φορες που πηγαιναν διημερα εντος νησιου κοιμηθηκαν μαζι, χωρις να κανουν κατι. Του ειπα βεβαια πως αυτο ειναι προβληματικο, και πώς αντεξε τοσα χρονια, και μου ειπε πως το ξερει πως ειναι αλλα δεν ειναι χαρακτηρας που πιεζει. (Γενικα η πρωην του απ’ οτι εχω καταλαβει ηταν λιγο υστερικη). Ξυνισα αρκετα τοτε και σκεφτηκα πως επεσα σε περιπτωσαρα (καλα αυτο το σκεφτομουν και πριν μου μιλησει) αλλα μετα που κυλησαν ομαλα τα πραγματα με το σεξ (κυριως εγω ειχα το θεμα γιατι μεχρι και την 5η φορα πονουσα υπερβολικα και εβαζα «αντισταση») το ξεχασα εντελως. Εξαλλου κι’ εγω χωρις εμπειρια ημουν.
22 ηταν τοτε, μαλλον και η κοπελα καπου εκει. Δεν ρωτησα λεπτομερειες γιατι δεν με ενδιαφερε να ακουσω αλλα. Το αλλο που ξερω για εκεινη ειναι πως του ουρλιαζε σαν οδηγουσε και αυτος επειδη δεν αντεχε, κατεβαινε απο το αμαξι. Τωρα γιατι την αντεξε τοσα χρονια, μαλλον για να μην μεινει μονος του. Οι δικοι του τα εβαλαν μαζι του επειδη την πηγαινε εκει για φαγητο ενω δεν τον αγαπουσε, και εμενα που τον αγαπαω δεν με πηγαινει εκει (δεν ηθελα εγω βεβαια). Αυτα μου ειπε για να με «πεισει» να πηγαινουμε σπιτι του για φαγητο πού και πού. Και λογω αυτου, οντως δεν περιμενα ουτε εγω να ανοιξει την πορτα και να φυγει προχθες. Δεν ειναι ανθρωπος που αποχωρει ευκολα, εκτος κι’ αν φτασει στο αμην. Δεν ξερω αν ηταν η πρωην του που τον χωρισε στην προηγουμενη του σχεση.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:20Έχω ζήσει το ίδιο ακριβώς εκτός που ήμασταν 15 αντί για 30 και όπου λες "χρόνια" η συζήτηση είχε "εβδομάδες".Casp έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 16:08
Παρελθον με πρωην ειχε ναι (η μια 7 χρονια), σεξουαλικο παρελθον ομως οχι. Πριν να κανουμε σεξ, βασικα στην φαση που καναμε στοματικο σεξ, μου εξομολογηθηκε πως μαζι μου εχει κανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο την πρωην του. Αυτη ηταν παρθενα λεει και μονο 4-5 φορες που πηγαιναν διημερα εντος νησιου κοιμηθηκαν μαζι, χωρις να κανουν κατι. Του ειπα βεβαια πως αυτο ειναι προβληματικο, και πώς αντεξε τοσα χρονια, και μου ειπε πως το ξερει πως ειναι αλλα δεν ειναι χαρακτηρας που πιεζει. (Γενικα η πρωην του απ’ οτι εχω καταλαβει ηταν λιγο υστερικη). Ξυνισα αρκετα τοτε και σκεφτηκα πως επεσα σε περιπτωσαρα (καλα αυτο το σκεφτομουν και πριν μου μιλησει) αλλα μετα που κυλησαν ομαλα τα πραγματα με το σεξ (κυριως εγω ειχα το θεμα γιατι μεχρι και την 5η φορα πονουσα υπερβολικα και εβαζα «αντισταση») το ξεχασα εντελως. Εξαλλου κι’ εγω χωρις εμπειρια ημουν.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Τοσο καιρο μου ελεγες πως υπαρχει σχεδιο και οτι ειναι χειριστικος. Τωρα μου τα αλλαζεις. Οταν αποφασισεις μου ξαναλες

Και για να το γραψω και στην γλωσσα σου, καπου εχει κενα το ψυχολογικο προφιλ που του εχεις βγαλει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ditto, και μετά πήγε με έναν στην ηλικία της (εγώ ήμουν μικρότερος), αλλά να ξέρεις, εμείς φταίγαμε.foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:20Έχω ζήσει το ίδιο ακριβώς εκτός που ήμασταν 15 αντί για 30 και όπου λες "χρόνια" η συζήτηση είχε "εβδομάδες".Casp έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 16:08
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
για τώρα λέω.Casp έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:2522 ηταν τοτε,foscilis έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:20Έχω ζήσει το ίδιο ακριβώς εκτός που ήμασταν 15 αντί για 30 και όπου λες "χρόνια" η συζήτηση είχε "εβδομάδες".Casp έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 16:08
Άσ' το. Μιλάμε και χρησιμοποιούμε άλλη γλώσσα. Όταν αντιληφθείς ότι ο λατρείας καλύπτει τα δικά σου ψυχολογικά κενά και ότι αυτά είναι τελείως διαφορετικά από τα σωματικά, θα καταλάβεις τη διαφορά.Casp έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:26Τοσο καιρο μου ελεγες πως υπαρχει σχεδιο και οτι ειναι χειριστικος. Τωρα μου τα αλλαζεις. Οταν αποφασισεις μου ξαναλες
Και για να το γραψω και στην γλωσσα σου, καπου εχει κενα το ψυχολογικο προφιλ που του εχεις βγαλει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και στα δύο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:52Αναφέρεσαι στις καυτές περιγράφες ή στη γκρίνια της αυταρχικής θείας;
Κάρτα μέλους προχωκαγκουροκλαμπ δεν βλέπω να έχει δοθεί για τον κοντό όμως, και κάπως ανησυχώ.
Οι κάρτες των προχωκάγκουρων τελείωσαν χθες. Οι υπόλοιποι θα τη βγάλετε με χειρόγραφες υπογραφές σε χαρτοπετσέτες.vantono έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:58Και στα δύο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 17:52Αναφέρεσαι στις καυτές περιγράφες ή στη γκρίνια της αυταρχικής θείας;
Κάρτα μέλους προχωκαγκουροκλαμπ δεν βλέπω να έχει δοθεί για τον κοντό όμως, και κάπως ανησυχώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
απαλευτο. οποτε μου το κανουν κοβω λασπη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Otto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 14:21
Και να θυμάσαι, αν δεν τρέχει η μάσκαρα είναι ως μη γενόμενη

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Otto Weininger
enterprise-psi έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 22:15Otto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2023, 14:21
Και να θυμάσαι, αν δεν τρέχει η μάσκαρα είναι ως μη γενόμενη

Let them make the first mistake. We make the last move.