Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Αύγ 2023, 17:20

Casp έγραψε:
21 Αύγ 2023, 15:23
GoBack έγραψε:
21 Αύγ 2023, 15:21
Για μενα μια χαρα.Αλλα να δουμε τι θα πει και η ΓΑΛΗ
Για την Γαλη η λατρεια ειναι ο πιο χειριστικος ανθρωπος που με εκμεταλλευεται και που το σεξ που κανουμε ειναι μονο στο μυαλο μου.
Ε, όχι και χειριστικός ο λατρείας. Οι χειριστικοί κάνουν κάτι. Στη συγκεκριμένη περίππτωση ο "άντρας" στη σχέση είσαι εσύ. Οπότε, μπορείς να διαχειριστείς την παρθενιά του όπως γουστάρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Αύγ 2023, 17:20

Casp έγραψε:
21 Αύγ 2023, 16:08
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
21 Αύγ 2023, 15:55
Κάσπ, ο λατρείας είχε παρελθόν;

Παρελθον με πρωην ειχε ναι (η μια 7 χρονια), σεξουαλικο παρελθον ομως οχι. Πριν να κανουμε σεξ, βασικα στην φαση που καναμε στοματικο σεξ, μου εξομολογηθηκε πως μαζι μου εχει κανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο την πρωην του. Αυτη ηταν παρθενα λεει και μονο 4-5 φορες που πηγαιναν διημερα εντος νησιου κοιμηθηκαν μαζι, χωρις να κανουν κατι. Του ειπα βεβαια πως αυτο ειναι προβληματικο, και πώς αντεξε τοσα χρονια, και μου ειπε πως το ξερει πως ειναι αλλα δεν ειναι χαρακτηρας που πιεζει. (Γενικα η πρωην του απ’ οτι εχω καταλαβει ηταν λιγο υστερικη). Ξυνισα αρκετα τοτε και σκεφτηκα πως επεσα σε περιπτωσαρα (καλα αυτο το σκεφτομουν και πριν μου μιλησει :lol: ) αλλα μετα που κυλησαν ομαλα τα πραγματα με το σεξ (κυριως εγω ειχα το θεμα γιατι μεχρι και την 5η φορα πονουσα υπερβολικα και εβαζα «αντισταση») το ξεχασα εντελως. Εξαλλου κι’ εγω χωρις εμπειρια ημουν.
Έχω ζήσει το ίδιο ακριβώς εκτός που ήμασταν 15 αντί για 30 και όπου λες "χρόνια" η συζήτηση είχε "εβδομάδες".

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Αύγ 2023, 17:25

foscilis έγραψε:
21 Αύγ 2023, 17:20
Casp έγραψε:

Παρελθον με πρωην ειχε ναι (η μια 7 χρονια), σεξουαλικο παρελθον ομως οχι. Πριν να κανουμε σεξ, βασικα στην φαση που καναμε στοματικο σεξ, μου εξομολογηθηκε πως μαζι μου εχει κανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο την πρωην του. Αυτη ηταν παρθενα λεει και μονο 4-5 φορες που πηγαιναν διημερα εντος νησιου κοιμηθηκαν μαζι, χωρις να κανουν κατι. Του ειπα βεβαια πως αυτο ειναι προβληματικο, και πώς αντεξε τοσα χρονια, και μου ειπε πως το ξερει πως ειναι αλλα δεν ειναι χαρακτηρας που πιεζει. (Γενικα η πρωην του απ’ οτι εχω καταλαβει ηταν λιγο υστερικη). Ξυνισα αρκετα τοτε και σκεφτηκα πως επεσα σε περιπτωσαρα (καλα αυτο το σκεφτομουν και πριν μου μιλησει :lol: ) αλλα μετα που κυλησαν ομαλα τα πραγματα με το σεξ (κυριως εγω ειχα το θεμα γιατι μεχρι και την 5η φορα πονουσα υπερβολικα και εβαζα «αντισταση») το ξεχασα εντελως. Εξαλλου κι’ εγω χωρις εμπειρια ημουν.
Έχω ζήσει το ίδιο ακριβώς εκτός που ήμασταν 15 αντί για 30 και όπου λες "χρόνια" η συζήτηση είχε "εβδομάδες".
22 ηταν τοτε, μαλλον και η κοπελα καπου εκει. Δεν ρωτησα λεπτομερειες γιατι δεν με ενδιαφερε να ακουσω αλλα. Το αλλο που ξερω για εκεινη ειναι πως του ουρλιαζε σαν οδηγουσε και αυτος επειδη δεν αντεχε, κατεβαινε απο το αμαξι. Τωρα γιατι την αντεξε τοσα χρονια, μαλλον για να μην μεινει μονος του. Οι δικοι του τα εβαλαν μαζι του επειδη την πηγαινε εκει για φαγητο ενω δεν τον αγαπουσε, και εμενα που τον αγαπαω δεν με πηγαινει εκει (δεν ηθελα εγω βεβαια). Αυτα μου ειπε για να με «πεισει» να πηγαινουμε σπιτι του για φαγητο πού και πού. Και λογω αυτου, οντως δεν περιμενα ουτε εγω να ανοιξει την πορτα και να φυγει προχθες. Δεν ειναι ανθρωπος που αποχωρει ευκολα, εκτος κι’ αν φτασει στο αμην. Δεν ξερω αν ηταν η πρωην του που τον χωρισε στην προηγουμενη του σχεση.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 21 Αύγ 2023, 17:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
Casp έγραψε:
GoBack έγραψε:
21 Αύγ 2023, 15:21
Για μενα μια χαρα.Αλλα να δουμε τι θα πει και η ΓΑΛΗ
Για την Γαλη η λατρεια ειναι ο πιο χειριστικος ανθρωπος που με εκμεταλλευεται και που το σεξ που κανουμε ειναι μονο στο μυαλο μου.
Ε, όχι και χειριστικός ο λατρείας. Οι χειριστικοί κάνουν κάτι. Στη συγκεκριμένη περίππτωση ο "άντρας" στη σχέση είσαι εσύ. Οπότε, μπορείς να διαχειριστείς την παρθενιά του όπως γουστάρεις.
Τοσο καιρο μου ελεγες πως υπαρχει σχεδιο και οτι ειναι χειριστικος. Τωρα μου τα αλλαζεις. Οταν αποφασισεις μου ξαναλες :roll:
Και για να το γραψω και στην γλωσσα σου, καπου εχει κενα το ψυχολογικο προφιλ που του εχεις βγαλει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 21 Αύγ 2023, 17:26

foscilis έγραψε:
Casp έγραψε:

Ditto, και μετά πήγε με έναν στην ηλικία της (εγώ ήμουν μικρότερος), αλλά να ξέρεις, εμείς φταίγαμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Αύγ 2023, 17:31

Casp έγραψε:
21 Αύγ 2023, 17:25
foscilis έγραψε:
Casp έγραψε:

22 ηταν τοτε,
για τώρα λέω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Αύγ 2023, 17:37

Casp έγραψε:
21 Αύγ 2023, 17:26
ΓΑΛΗ έγραψε:
Casp έγραψε:

Τοσο καιρο μου ελεγες πως υπαρχει σχεδιο και οτι ειναι χειριστικος. Τωρα μου τα αλλαζεις. Οταν αποφασισεις μου ξαναλες :roll:
Και για να το γραψω και στην γλωσσα σου, καπου εχει κενα το ψυχολογικο προφιλ που του εχεις βγαλει.
Άσ' το. Μιλάμε και χρησιμοποιούμε άλλη γλώσσα. Όταν αντιληφθείς ότι ο λατρείας καλύπτει τα δικά σου ψυχολογικά κενά και ότι αυτά είναι τελείως διαφορετικά από τα σωματικά, θα καταλάβεις τη διαφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Αύγ 2023, 17:45

Επιτέλους, το νήμα στη σωστή κατεύθυνση.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Αύγ 2023, 17:52

vantono έγραψε:
21 Αύγ 2023, 17:45
Αναφέρεσαι στις καυτές περιγράφες ή στη γκρίνια της αυταρχικής θείας;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Αύγ 2023, 17:58

Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Αύγ 2023, 17:52
vantono έγραψε:
Και στα δύο.
Κάρτα μέλους προχωκαγκουροκλαμπ δεν βλέπω να έχει δοθεί για τον κοντό όμως, και κάπως ανησυχώ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Αύγ 2023, 18:04

vantono έγραψε:
21 Αύγ 2023, 17:58
Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Αύγ 2023, 17:52
vantono έγραψε:
Και στα δύο.
Κάρτα μέλους προχωκαγκουροκλαμπ δεν βλέπω να έχει δοθεί για τον κοντό όμως, και κάπως ανησυχώ.
Οι κάρτες των προχωκάγκουρων τελείωσαν χθες. Οι υπόλοιποι θα τη βγάλετε με χειρόγραφες υπογραφές σε χαρτοπετσέτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 21 Αύγ 2023, 21:43

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 21 Αύγ 2023, 22:11

Casp έγραψε:
21 Αύγ 2023, 13:28
να λεει μια κουβεντα και να μην τον αφηνω να ολοκληρωσει,
απαλευτο. οποτε μου το κανουν κοβω λασπη
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 21 Αύγ 2023, 22:15

Otto Weininger έγραψε:
21 Αύγ 2023, 14:21

Και να θυμάσαι, αν δεν τρέχει η μάσκαρα είναι ως μη γενόμενη
:smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 21 Αύγ 2023, 22:22

enterprise-psi έγραψε:
21 Αύγ 2023, 22:15
Otto Weininger έγραψε:
21 Αύγ 2023, 14:21

Και να θυμάσαι, αν δεν τρέχει η μάσκαρα είναι ως μη γενόμενη
:smt005:

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών