Για αυτούς που το χρησιμοποιούν γραφοντάς το και κάνοντας γενικεύσεις το λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:00Μα δεν χρησιμοποιούν όλοι τον όρο "τραβέλι". ι.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 11:51Άλλο υποτιμητικά σχόλια και άλλο υποτιμητικές υπεργενικευσεις.
Transgender women banned from women's chess events
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Transgender women banned from women's chess events

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Ε ναι τι; ποιος θα πάει στο ψυχιατρο; οι κοπελιές που έχουν πρόβλημα να είναι γυμνές μπροστά σε έναν άγνωστο ππυ έχει τα παπαρια έξω θα πάνε. Οι διοργανωτές που θεωρούν ότι αυτός ο τύπος είναι γυναίκα δεν θα πάνε, αφού τα έχουν 400Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:27Εξανάγκαζαν τις αθλήτριες να χρησιμοποιούν τα ίδια αποδυτήρια με αυτόν. Αν κάποια έλεγε πως θα διαμαρτυρηθεί της έλεγαν πως θα πάει στον ψυχίατρο.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:06κανένας δεν νοιάζεται, για αθλητές μιλάμε. Όχι για το τυχαίο τραβέλι και αυτή τη στιγμή υπάρχει θέμα όταν κάτι τυπάδες σαν αυτόνLibre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51
Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.
πάνε και χαλάνε τον γυναικείο πρωταθλητισμό
- hellegennes
Έχω δώσει μια ικανοποιητική, κατά την γνώμη μου, απάντηση, η οποία στηρίζεται σε αληθινά δεδομένα και όχι σε ψευδοεπιστήμη. Ορίστε:AlienWay έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 00:13Αυτό είναι ένα ζήτημα που έχει τεθεί και σε άλλα φόρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω πραγματικά πού οφείλεται το γεγονός. Μου προξενεί εντύπωση γιατί είμαι της άποψης ότι ο homo sapiens είναι ένα είδος και ότι δεν πρέπει να γίνεται διάκριση των φύλων σαν να πρόκειται για ξεχωριστά είδη.
Δεν έχω πειστεί από την έρευνα που παρατέθηκε, ωστόσο δεν έχω και κάποια εξήγηση να δώσω.
hellegennes έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 13:20Τώρα, γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Κατά πάσα πιθανότητα γιατί οι άντρες, για οποιουσδήποτε κοινωνικούς και βιολογικούς ρόλους έχουν συχνότερα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το σκάκι: επιμονή, συγκέντρωση, ατελείωτη μελέτη τεχνικών, "αυτιστικό" πάθος (εμμονή) για λεπτομέρειες. Οι γυναίκες βαριούνται πιο εύκολα πράγματα που θεωρούν τετριμμένα, άσκοπα και χωρίς άμεσο πρακτικό περιεχόμενο, που είναι και ο λόγος που κολλάνε λιγότερο με οτιδήποτε έχει να κάνει με συλλογές, παιχνίδια, fan material. Οι άντρες τείνουν να έχουν εμμονή με τα ενδιαφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά, οι γυναίκες όχι. Σίγουρα έχει και κοινωνική και βιολογική βάση αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό το λες εσύ ή κάποιος άλλος;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:40Πολύ λανθασμένη γενίκευση.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:15Εσύ λες κι εγώ λέω αλλά κάποιοι αποφάσισαν για διαφορετική κατηγορία. Είμαι αναρμόδια να απαντήσω αλλά είμαι περίεργη να μάθω γιατί υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες στο σκάκι.AlienWay έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:08
Τζάμπα τα έγραψες όλα αυτά, διότι η μυοσκελετική δομή του άντρα που του επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις στα αθλήματα, είναι γνωστή. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τέτοια περίπτωση και σύμφωνα με τη δική μου θεωρία (ισότητα ομοιότητας) δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι υπάρχουν νευροφυσιολογικοί παράγοντες που ενδεχομένως υπεισέρχονται. Δεν είναι θέμα ευφυίας γιατί δεν θεωρώ ότι οι καλές επιδόσεις στο σκάκι είναι ζήτημα ΜΟΝΟ ευφυίας.Περίεργο που το λες αυτό. Μάλλον δεν γνωρίζεις βασική βιολογία. Όταν μια γυναίκα κι ένας άντρας έχουν ίδιο ύψος και σωματικό βάρος, το πλεονέκτημα το έχει πάντα ο άντρας. Γιατί άραγε;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:25
Προτιμάς γυναίκα;
https://www.google.com/amp/s/www.newsbe ... mo%3famp=1
...
Μήπως μου λες ψέματα;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:41Σε πολύ μεγάλο ποσοστό που ούτε καν το υποψιάζεσαι.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:17Σε τι ποσοστό καμάρι μου;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 10:51
Υπάρχουν επίσης άπειρες τρανς που δεν είναι τόσο δυνατές όσο οι γυναίκες, κανείς δεν το αμφισβητεί.
0.1; 0,2%;
Κο εγώ είμαι πιο δυνατή από το παιδί μου. Σημαίνει κάτι αυτό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βρήκα τιτανομαχία, που εξισορροπεί την κατάσταση. 
Τρανς κολυμβητής, ο οποίος γίνεται άνδρας, νίκησε τρανς κολυμβήτρια που έκανε αλλαγή φύλου!
https://www.ethnos.gr/sports/article/19 ... llaghfyloy

Τρανς κολυμβητής, ο οποίος γίνεται άνδρας, νίκησε τρανς κολυμβήτρια που έκανε αλλαγή φύλου!
https://www.ethnos.gr/sports/article/19 ... llaghfyloy

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Όχι. Υπάρχουν πολλοί αγυμναστοι άντρες που τρέφονται ανθυγιεινά.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:50Αυτό το λες εσύ ή κάποιος άλλος;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:40Πολύ λανθασμένη γενίκευση.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:15
Εσύ λες κι εγώ λέω αλλά κάποιοι αποφάσισαν για διαφορετική κατηγορία. Είμαι αναρμόδια να απαντήσω αλλά είμαι περίεργη να μάθω γιατί υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες στο σκάκι.
Περίεργο που το λες αυτό. Μάλλον δεν γνωρίζεις βασική βιολογία. Όταν μια γυναίκα κι ένας άντρας έχουν ίδιο ύψος και σωματικό βάρος, το πλεονέκτημα το έχει πάντα ο άντρας. Γιατί άραγε;Μήπως μου λες ψέματα;Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:41Σε πολύ μεγάλο ποσοστό που ούτε καν το υποψιάζεσαι.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:17
Σε τι ποσοστό καμάρι μου;
0.1; 0,2%;
Κο εγώ είμαι πιο δυνατή από το παιδί μου. Σημαίνει κάτι αυτό;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Αυτή η μαλακία γιατί έχει τόσες σελίδες, κάντε μια σουμα
- Libre arbitre
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 22 Αύγ 2023, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Libre arbitre

Σαφώς αλλά δεν νομίζω ότι είναι η κατηγορία που θα χτυπήσει πρωταθλητισμό, οπότε δεν έχουν κάποια σχέση με το θέμα.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:51Όχι. Υπάρχουν πολλοί αγυμναστοι άντρες που τρέφονται ανθυγιεινά.
Και για να είμαστε πιο ακριβείς, ένας άντρας και μια γυναίκα με το ίδιο ύψος και κανονικό σωματότυπο (ούτε ελλιποβαρή ούτε υπέρβαρο) δεν έχουν τα ίδια κιλά. Ο άντρας είναι πάντα πιο βαρύς από τη γυναίκα.
Πάνω κάτω ισχύει η αναλογία όπου κανονικό βάρος για άντρα είναι αυτό όπου τα εκατοστά πάνω από το μέτρο ισούνται με τα κιλά του, ενώ για τις γυναίκες τα κιλά πρέπει να είναι κάπου στο -10 από τα αντίστοιχα εκατοστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 22 Αύγ 2023, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Καθόλου. Πάντα έχει το πλεονέκτημα ο άντρας. Δες τα ρεκόρ στην άρση βαρών. Το τοπ ρεκόρ στο αρασέ στην ανώτατη κατηγορία γυναικών (>87 κιλά) είναι μικρότερο από αυτό της ελάχιστης των ανδρών (61 κιλά).Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:40Πολύ λανθασμένη γενίκευση.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:15Περίεργο που το λες αυτό. Μάλλον δεν γνωρίζεις βασική βιολογία. Όταν μια γυναίκα κι ένας άντρας έχουν ίδιο ύψος και σωματικό βάρος, το πλεονέκτημα το έχει πάντα ο άντρας. Γιατί άραγε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Δεν αναφερομουν σε πρωταθλητισμό. Ασφαλώς και ένας γυμνασμενος άνδρας είναι πιο δυνατός σε σχέση με μια γυννασμενη γυναίκα. Δεν έχουν το ίδιο μυϊκό σύστημα.hellegennes έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 13:02Καθόλου. Πάντα έχει το πλεονέκτημα ο άντρας. Δες τα ρεκόρ στην άρση βαρών. Το τοπ ρεκόρ στο αρασέ στην ανώτατη κατηγορία γυναικών (>87 κιλά) είναι μικρότερο από αυτό της ελάχιστης των ανδρών (61 κιλά).Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:40Πολύ λανθασμένη γενίκευση.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:15Περίεργο που το λες αυτό. Μάλλον δεν γνωρίζεις βασική βιολογία. Όταν μια γυναίκα κι ένας άντρας έχουν ίδιο ύψος και σωματικό βάρος, το πλεονέκτημα το έχει πάντα ο άντρας. Γιατί άραγε;

- Libre arbitre
Στο θέμα όμως ανοιχτηκαμε και σε περιπτώσεις μη πρωταθλητισμού. Όπως δεν έχει σχέση το μυϊκό σύστημα με τον εγκέφαλο. Πολλοί δυνατοί άντρες έχουν μυαλό κουκούτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 13:02Σαφώς αλλά δεν νομίζω ότι είναι η κατηγορία που θα χτυπήσει πρωταθλητισμό, οπότε δεν έχουν κάποια σχέση με το θέμα.Libre arbitre έγραψε: ↑22 Αύγ 2023, 12:51Όχι. Υπάρχουν πολλοί αγυμναστοι άντρες που τρέφονται ανθυγιεινά.
.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 100 women speedrun challenge
από Σενέκας » 28 Μαρ 2024, 17:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-