Χωρίς ξύλο...«Συγκλονισμένοι από την τραγωδία, πενθούμε για τον χαμό τους, για τις δυσαναπλήρωτες απώλειες των συμπολιτών μας, για την καταστροφή της φύσης, θλιβόμαστε για την αδυναμία μας να την αποτρέψουμε»,
Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.
Re: Εκτός ελέγχου τώρα η φωτιά στο Νότιο Έβρο.Αρχισαν οι ...ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ.
https://statusradio.gr/2023/08/%CE%B4%C ... %BB%CE%BF/
- Frappezitis
Σίγουρα οι Αμερικανοί από την βάση στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης!
Τι όχι?
Τι όχι?
SpoilerShow
Αυτοί μόνον για να ανάβουν φωτιές είναι ικανοί όπου πάνε
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Τι απαντά ο επιχειρηματίας από την Αλεξανδρούπολη που συνελήφθη για την υπόθεση με τους μετανάστες
Αναφορικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις 22-08-23 και στο οποίο ενεπλάκη ο εντολέας μου ΤΟΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ως ιδιοκτήτης του οχήματος , πέραν των εξηγήσεων που έδωσε ήδη στις Αρχές , οφείλονται και εξηγήσεις στην κοινωνία, δεδομένου ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν γίνει αποδέκτες απειλών και ύβρεων.
Κατά την τέταρτη μέρα των πυρκαγιών που πλήττουν την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε από τον ανωτέρω πληθώρα εμπρηστικών μηχανισμών εντός του αστικού ιστού σε κατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα στην Ν. Χιλή και λίγα μόλις μέτρα από την οικογενειακή επιχείρηση του ανωτέρω, στην οποία διαμένει και η εξαμελής οικογένειά του.
Πλησίον των εμπρηστικών μηχανισμών εντόπισε επ΄αυτοφόρω όμαδα μη νομίμων μεταναστών να επιχείρει να τους πυροδοτήσει.
Άμεσα ασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του κατ΄ άρθρο 275 ΚΠΔ , πρόεβη σε αποτροπή και
σύλληψη της εγκληματικής ομάδας η οποια έφερε όπλα και κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να πρόβουν στις νόμιμες ενέργειες. Κατά το χρονικό διάστημα που αναμένονταν οι αστυνομικές άρχες , σεβόμενος την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια , παρείχε σε όλους πόσιμο νερό.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ άσκησε λεκτική ή σωματική βία κατά αυτών .
ΟΥΔΕΠΟΤΕ έφερε όπλο.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάλεσε συμπολιτές να προβούν σε παρανομές ενέργειες.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ οδηγήθηκε στις ενέργειες του από ρατσιστικά κίνητρα.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιχείρησε να υποκαταστήσει τις Ελληνικές Αρχές.
Αντίθετα καθοδηγούμενος από αίσθημα ευθύνης απένταντι στις ανθρωπίνες ζωές και περιουσίες που κατακαίγονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή συνεπεία εμπρηστικών συμοπεριφορών, προέβη στις νόμιμες ενέργειες αποτροπής και περιορισμού εγκληματικών συμπεριφορών , όπως οφειλεί να κάνει κάθε πολίτης που έρχεται αντιμέτωπος με τέλεση αυτόφωρων αδικημάτων τα οποία απειλούν και πλήττουν άμεσα την ανθρώπινη ζωή και περιουσία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
για μενα αυτος ο ανθρωπος και το ανθρωπος με κεφαλαια ειναι ενας ηρωαςvagabondo έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 16:46
Τι απαντά ο επιχειρηματίας από την Αλεξανδρούπολη που συνελήφθη για την υπόθεση με τους μετανάστες
Αναφορικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις 22-08-23 και στο οποίο ενεπλάκη ο εντολέας μου ΤΟΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ως ιδιοκτήτης του οχήματος , πέραν των εξηγήσεων που έδωσε ήδη στις Αρχές , οφείλονται και εξηγήσεις στην κοινωνία, δεδομένου ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν γίνει αποδέκτες απειλών και ύβρεων.
Κατά την τέταρτη μέρα των πυρκαγιών που πλήττουν την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε από τον ανωτέρω πληθώρα εμπρηστικών μηχανισμών εντός του αστικού ιστού σε κατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα στην Ν. Χιλή και λίγα μόλις μέτρα από την οικογενειακή επιχείρηση του ανωτέρω, στην οποία διαμένει και η εξαμελής οικογένειά του.
Πλησίον των εμπρηστικών μηχανισμών εντόπισε επ΄αυτοφόρω όμαδα μη νομίμων μεταναστών να επιχείρει να τους πυροδοτήσει.
Άμεσα ασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του κατ΄ άρθρο 275 ΚΠΔ , πρόεβη σε αποτροπή και
σύλληψη της εγκληματικής ομάδας η οποια έφερε όπλα και κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να πρόβουν στις νόμιμες ενέργειες. Κατά το χρονικό διάστημα που αναμένονταν οι αστυνομικές άρχες , σεβόμενος την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια , παρείχε σε όλους πόσιμο νερό.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ άσκησε λεκτική ή σωματική βία κατά αυτών .
ΟΥΔΕΠΟΤΕ έφερε όπλο.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάλεσε συμπολιτές να προβούν σε παρανομές ενέργειες.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ οδηγήθηκε στις ενέργειες του από ρατσιστικά κίνητρα.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ επιχείρησε να υποκαταστήσει τις Ελληνικές Αρχές.
Αντίθετα καθοδηγούμενος από αίσθημα ευθύνης απένταντι στις ανθρωπίνες ζωές και περιουσίες που κατακαίγονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή συνεπεία εμπρηστικών συμοπεριφορών, προέβη στις νόμιμες ενέργειες αποτροπής και περιορισμού εγκληματικών συμπεριφορών , όπως οφειλεί να κάνει κάθε πολίτης που έρχεται αντιμέτωπος με τέλεση αυτόφωρων αδικημάτων τα οποία απειλούν και πλήττουν άμεσα την ανθρώπινη ζωή και περιουσία.

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
nrg έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 14:29
Μεγάλες φωτιές στην Ελλάδα είχαμε διαχρονικά.
2011, 12 έγινε χαμός. 2016 το ίδιο.
Το 2021 κάηκαν εκτάσεις ίσες με τα τελευταία 8 χρόνια.
Έπιασαν αποδεδειγμένα κάποιον πράχτορα όλα αυτά τα χρόνια, που να καταδικάστηκε;
Είμαι σίγουρος ότι άμα ανατρέξουμε στους τίτλους εκείνης της εποχής θα βρούμε μαργαριτάρια με εμπρηστικούς μηχανισμούς, πράχτορες, σκοτεινές δυνάμεις, σχέδιο αποσταθεροποίησης. Εισαγγελείς και έρευνες να τρέχουν. Σανό δηλαδή.
Το θέμα είναι ποσες από αυτές τις φωτιές τα προηγούμενα χρόνια μπήκαν σε συγκεκριμένα γεωγραφικά σημεία με ιδιαίτερο γεωπολιτικό χαρακτήρα όπως ο Έβρος φέτος.
Εδώ είναι το ζητούμενο. Και για αυτό θα γίνει η έρευνα με τις μαζικές εστίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Είτε ένα άτομο με μηχανισμούς σε διάφορα σημεία, είτε over 1,5 άτομα με μηχανισμούς σε διάφορα σημεία, είτε 10 άτομα με πχ στουπια κάποια συγκεκριμένη ώρα.foscilis έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 10:56Δηλαδή για πες εσύ που τα βλέπεις από κοντά, με ποιο μηχανισμό μπορεί κανείς να ανάψει φωτιά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε 15 ξερωγω σημεία σε ένα βουνό; Και πρόσεξε και ότι δεν πρέπει να γίνει αντιληπτός.
Όχι πραγματικά πες μου πώς το φαντάζεσαι, κύριε γνώστη των βουνών.
Το "ταυτόχρονα" δεν σημαίνει με ακρίβεια λεπτου/δευτερολεπτου.
Σημαίνει μεσα σε πχ μία/μιαμιση ώρα.
Ειλικρινά ρε μάγκες δεν έχετε ιδέα πως γίνεται έτσι;
Ούτε ότι όταν αρπάξει μια φωτιά με τέτοιο αέρα ΚΑΝΕΝΑΣ κρατικός μηχανισμός στο συμπαν δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Χτες στην Πάρνηθα που την έβλεπα από μακριά τη φωτιά και 200 καναντερ με 300 πυροσβεστικά οχήματα και 10000 πυροσβέστες να είχες, θα εκλανες τ'αρχιδια της φωτιάς.
Πηγαίνετε καμιά φορά αν σας βγάλει ο χρόνος σας, εθελοντές πυροσβέστες να δείτε τι θα πει δασική φωτιά. Να δείτε να φουντώνει φωτιά στα 30 μέτρα ύψος και να σου καίει το πρόσωπο στα 100-150 μέτρα απόσταση και να λες "ρε δε μπας να γαμηθεις, καφτα όλα μωρή πουτανα".
Επίσης στο βουνό ΔΕΝ γίνεσαι αντιληπτός.
Δενδρυλια έβαζα καποτε και ξέρω.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Otto Weininger
Και πέρα από αυτά, τους βλέπεις να λένε "κάνουν εκκενώσεις και δεν αφήνουν τον κόσμο να προστατέψει την περιουσία του". Τέτοιοι μαλακες. Δηλαδή και να υλικές/φυσικές ζημιές να έχουμε και ένα σωρό νεκρούς όπως το 2000, το 2007, το 2018 κλπ κλπ.Πτολεμαίος έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:14Είτε ένα άτομο με μηχανισμούς σε διάφορα σημεία, είτε over 1,5 άτομα με μηχανισμούς σε διάφορα σημεία, είτε 10 άτομα με πχ στουπια κάποια συγκεκριμένη ώρα.
Ούτε ότι όταν αρπάξει μια φωτιά με τέτοιο αέρα ΚΑΝΕΝΑΣ κρατικός μηχανισμός στο συμπαν δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Χτες στην Πάρνηθα που την έβλεπα από μακριά τη φωτιά και 200 καναντερ με 300 πυροσβεστικά οχήματα και 10000 πυροσβέστες να είχες, θα εκλανες τ'αρχιδια της φωτιάς.
Πηγαίνετε καμιά φορά αν σας βγάλει ο χρόνος σας, εθελοντές πυροσβέστες να δείτε τι θα πει δασική φωτιά. Να δείτε να φουντώνει φωτιά στα 30 μέτρα ύψος και να σου καίει το πρόσωπο στα 100-150 μέτρα απόσταση και να λες "ρε δε μπας να γαμηθεις, καφτα όλα μωρή πουτανα".
Χασισοδεντρα έβαζα καποτε και ξέρω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πτολεμαίος έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:14Είτε ένα άτομο με μηχανισμούς σε διάφορα σημεία, είτε over 1,5 άτομα με μηχανισμούς σε διάφορα σημεία, είτε 10 άτομα με πχ στουπια κάποια συγκεκριμένη ώρα.
Δενδρυλια έβαζα καποτε και ξέρω.

Ενας πολιτης μεσα σε λιγη ωρα βρηκε 25 που περασαν παρανομα τα συνορα
Και ο θιασος του κουλη δεν μπορεσε
Και ο θιασος του κουλη δεν μπορεσε
ΥπερβολέςΠτολεμαίος έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:14

Occasio facit furem
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Καίγεται ο εθνικός δρυμός στην Πάρνηθα, χαχαχα, δώσε πόνο Μητσοτάκη!
- Otto Weininger
Για να μην έχετε απορίες. Απλά αυτός λόγω νοητικής υστέρησης τα λέει φωναχτά.Citroenakias έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:32Καίγεται ο εθνικός δρυμός στην Πάρνηθα, χαχαχα, δώσε πόνο Μητσοτάκη!
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Νευράκια που ο Μητσοτακουλας δεν μπορεί να σβήσει τις φωτιές; ΧεχεχεχεOtto Weininger έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:33Για να μην έχετε απορίες. Απλά αυτός λόγω νοητικής υστέρησης τα λέει φωναχτά.Citroenakias έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 17:32Καίγεται ο εθνικός δρυμός στην Πάρνηθα, χαχαχα, δώσε πόνο Μητσοτάκη!
- Λίνο Βεντούρα
Καταγγελία Δανιηλίδη: Στέλνουμε οχήματα να βοηθήσουν στις φωτιές και μας ζητάνε διόδια. Διαβάστε περισσότερα εδώ:
Την «Εγνατία Οδό ΑΕ» για απαράδεκτη συμπεριφορά, καταγγέλλει ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, αναφέροντας ότι επιμένει να ζητά διόδια από τα δημοτικά οχήματα που σπεύδουν να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Η καταγγελία του έγινε με αφορμή την αποστολή στην Αλεξανδρούπολη, καδοπλυντηρίου του δήμου Νεάπολης Συκεών, προκειμένου να λειτουργήσει ως κινητή αποθήκη νερού για να προμηθεύει τα πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή. Το κείμενο της καταγγελίας Δανιηλίδη έχει ως εξής: «Με αφορμή την αποστολή στην Αλεξανδρούπολη ενός καδοπλυντηρίου του δήμου Νεάπολης-Συκεών προκειμένου να λειτουργήσει ως κινητή αποθήκη νερού για να προμηθεύει τα πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή, γίναμε για δεύτερη φορά μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς της διοίκησης της δημόσιας «Εγνατίας Οδού ΑΕ». Σε πλήρη παραφωνία με το κλίμα αλληλεγγύης και υποστήριξης στους πυρόπληκτους που υπάρχει όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και διεθνώς, οι διοικούντες την Εγνατία Οδό επιμένουν να απαιτούν από τους οδηγούς δημοτικών οχημάτων τα οποία φέρουν τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί πινακίδες του δημοσίου να καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων, ενώ οι ίδιοι εξηγούν πως ταξιδεύουν προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών! Το ίδιο συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε πυροσβεστικά οχήματα του δήμου μας που αξιοποιεί η εθελοντική ομάδα ΕΔΟΜΑΚ την ώρα που κατευθυνόταν σε πυρκαγιά στη Δορκάδα. Προφανώς, οι υπεύθυνοι της Εγνατίας Οδού κρίνουν σημαντικότερο αυτή τη στιγμή να πληρωθεί ένα ακόμη αντίτιμο διοδίων από την τσέπη εργαζομένων και εθελοντών από την ίδια την πράξη όσων διαθέτουν προσωπικό χρόνο και διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα για να σώσουν τη χώρα από τις φλόγες. Η διοίκηση της «Εγνατία Οδός Α.Ε» θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της και να υιοθετήσει στο εξής την ατέλεια για τα οχήματα του δημοσίου που έχουν επιστρατευτεί για να συνδράμουν στην κατάσβεση των πύρινων μετώπων ανά την Ελλάδα. Αλλιώς εκτίθενται ανεπανόρθωτα τόσο απέναντι στον ελληνικό λαό που καταβάλλει καθημερινά κανονικά το αντίτιμο στους σταθμούς των διοδίων και θα πρέπει να λογοδοτήσουν τόσο σε αυτόν όσο και στην ηγεσία του υπουργείου Υποδομών. Αν επιμένουν στην αδικαιολόγητη και μάλλον αντικοινωνική επιλογή τους υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης… Αλλιώς ή πρέπει να λογοδοτήσει η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου ή να αναλάβει να «παραιτήσει» τη διοίκηση της ΑΕ του ελληνικού δημοσίου».. https://parallaximag.gr/thessaloniki-ne ... ane-diodia
Α δεν παρέλαβαν καλή κατάσταση από τους προηγούμενους ναιIsildur έγραψε: ↑23 Αύγ 2023, 13:39Κοίτα, δεν είναι ότι παρέλαβαν καμμιά καλή κατάσταση (και δεν αναφέρομαι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι;) και την κάνανε σκατά. Απλά θεωρώ ότι επειδή ακριβώς κουνούσαν το δάχτυλο, θα έπρεπε να βελτιώσουν τα πράγματα σ' αυτόν τον τομέα μια που πάτησαν πολύ πάνω στο Μάτι. Ότι κάνανε κάτι βέβαια, έστω και σε ό,τι αφορά την προστασία του κόσμου, το κάνανε, αυτό δεν πιστεύω να το αμφισβητεί κανείς (μόνο κάποιοι κολλημένοι αριστεροί που λένε "γάμησε τον κόσμο μωρέ που ασχολείστε μ' αυτό, εδώ κάηκαν περιουσίες" για κάποιον περίεργο λόγο).
Κατά τ' άλλα, παραιτήσεις (πραγματικές και όχι σε στυλ Καραμανλή) σαφώς και πρέπει να γίνουν. Για φυλακές κλπ δεν ξέρω, είναι λίγο πιο σύνθετο το θέμα, ίσως το ξανασυζητήσουμε σε 1-2 χρόνια με καλύτερα στοιχεία.

Κάπου έχω ένα ποστ που δείχνει ότι το 90% των βολευτών και των υπουργών της εγκληματικής οργάνωσης που στηρίζεις είναι πολιτικοί 30+ χρόνια. Βέβαια παραλαμβάνουν κάθε φορά χαλιά από τους προηγούμενους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φωτιά στον Έβρο: Ο βολικος μύθος του εμπρησμου
από paul25 » 26 Σεπ 2023, 21:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 415 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25