ειδες?
Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Νεοσατανιστικές ταυτότητες
Άσ' το αγορίνα. Είπαμε, όταν κωλώνετε να δώσετε σαφή απάντηση σε κάτι που είναι αλήθεια που δεν θέλετε να παραδεχθείτε, αρχίζετε τις παπαριές με τα δικά μου ψυχογραφήματα.Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 22:17Σου εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις το φορουμικό θάρρος και να πεις ξεκάθαρα ποια είσαι και τι πιστεύεις και τι γουστάρεις να υπερασπίζεσαι, αντί να αναλώνεσαι στις προσφιλείς σου υπεκφυγές, τα ναι-μεν-αλλά, τα εγώ-δεν-είμαι-έτσι-αλλά, και πάει λέγοντας.
Θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και με όσα πραγματικά δεν είσαι.
Μέχρι τότε κλαυσιγελούσα και αποπσαγμένη γατούλα, δεν τρομάζεις κανένα με το νιαούρισμα σου. Οπότε κάνε μας τη χάρη και πήγαινε παίξε με τον μπόγο σου.
Κουταλιανοί του διαδίκτυου.Εσύ διαφωνείς στο ότι οι περισσότεροι αντιχριστιανοί επαναστάτες της πορδής, δεν θα τολμούσαν να πουν το παραμικρό από τις παπαριές που εκφράζουν στα φόρα, στους δικούς τους;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βέβαια, δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε από το να απολογούμαστε, εξηγούμαστε, επεξηγούμαστε στο κάθε άεργο αποπσωνισμένο ραμολιμέντο του διαδικτύου με τα δεκάδες χιλιάδες ποστς και τον περιορισμένο κοινωνικό περίγυρο λόγω προσωπικών ανεπαρκειών και αυτοκαταστροφικής φορτικότητας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:00Άσ' το αγορίνα. Είπαμε, όταν κολώνετε να δώσετε σαφή απάντηση σε κάτι που είναι αλήθεια που δεν θέλετε να παραδεχθείτε, αρχίζετε τις παπαριές με τα δικά μου ψυχογραφήματα.Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 22:17Σου εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις το φορουμικό θάρρος και να πεις ξεκάθαρα ποια είσαι και τι πιστεύεις και τι γουστάρεις να υπερασπίζεσαι, αντί να αναλώνεσαι στις προσφιλείς σου υπεκφυγές, τα ναι-μεν-αλλά, τα εγώ-δεν-είμαι-έτσι-αλλά, και πάει λέγοντας.
Μέχρι τότε κλαυσιγελούσα και αποπσαγμένη γατούλα, δεν τρομάζεις κανένα με το νιαούρισμα σου. Οπότε κάνε μας τη χάρη και πήγαινε παίξε με τον μπόγο σου.
Κουταλιανοί του διαδίκτυου.
Τραβά παραπέρα γατούλα με τις συνηθισμένες διαλογικές παγίδες, όσο και αν νιαουρίζεις για τυποποιημένες κονσέρβες οποιοσδήποτε έχει ένα δράμι αξιοπρέπειας απλά σε τρολάρει πριν σε αγνοήσει. Αν όντως ήσουν τίμια συνομιλήτρια δεν θα είχες συνέχεια το gotcha υφάκι.
Κυρία, κυρία; Να πω εγώ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:00Άσ' το αγορίνα. Είπαμε, όταν κωλώνετε να δώσετε σαφή απάντηση σε κάτι που είναι αλήθεια που δεν θέλετε να παραδεχθείτε, αρχίζετε τις παπαριές με τα δικά μου ψυχογραφήματα.Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 22:17Σου εύχομαι κάποια στιγμή να βρεις το φορουμικό θάρρος και να πεις ξεκάθαρα ποια είσαι και τι πιστεύεις και τι γουστάρεις να υπερασπίζεσαι, αντί να αναλώνεσαι στις προσφιλείς σου υπεκφυγές, τα ναι-μεν-αλλά, τα εγώ-δεν-είμαι-έτσι-αλλά, και πάει λέγοντας.
Μέχρι τότε κλαυσιγελούσα και αποπσαγμένη γατούλα, δεν τρομάζεις κανένα με το νιαούρισμα σου. Οπότε κάνε μας τη χάρη και πήγαινε παίξε με τον μπόγο σου.Κουταλιανοί του διαδίκτυου.Εσύ διαφωνείς στο ότι οι περισσότεροι αντιχριστιανοί επαναστάτες της πορδής, δεν θα τολμούσαν να πουν το παραμικρό από τις παπαριές που εκφράζουν στα φόρα, στους δικούς τους;
Εμένα ξέρει όοολο μου το σόι τις απόψεις μου και επίσης τις έχω εκφράσει και στο φου-μπου, με οναματεπώνυμο. Πιάνεται;
Α, και οι κλανιές μου, μυρίζουν λεβάντα.

Ε, ρε τι τραβάμε βραδυάτικο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και για την ιστορία: οι δικοί μου (γονείς, σύζυγος, πεθερικά) γνωρίζουν μια χαρά τις απόψεις μου. Τις έχω υπογράψει επώνυμα κιόλας, είναι εκεί έξω, δεν κρύβομαι. Αν ερωτηθώ σε σχετική κουβέντα, τις αναπτύσσω. Αλλά ταυτόχρονα δεν φροντίζω κάθε δεύτερη πρόταση μου να είναι ‘εγώ που είμαι άθεος’, διότι δεν είμαι καραγκιόζης ανασφαλής άθεος του στενού κύκλου σου από τον οποίο παραδειγματίζεσαι.
Άντε καληνύχτες και απέφυγε τις λακούβες με τα σκατά να μην καθαρίζει το αφεντικό σου βραδιάτικα όταν γυρίσεις.
Άντε καληνύχτες και απέφυγε τις λακούβες με τα σκατά να μην καθαρίζει το αφεντικό σου βραδιάτικα όταν γυρίσεις.
Έτσι, γουστάρω που μπαίνετε σε διαδικασία διευκρινήσεων. .Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:13Και για την ιστορία: οι δικοί μου (γονείς, σύζυγος, πεθερικά) γνωρίζουν μια χαρά τις απόψεις μου. Τις έχω υπογράψει επώνυμα κιόλας, είναι εκεί έξω, δεν κρύβομαι. Αν ερωτηθώ σε σχετική κουβέντα, τις αναπτύσσω. Αλλά ταυτόχρονα δεν φροντίζω κάθε δεύτερη πρόταση μου να είναι ‘εγώ που είμαι άθεος’, διότι δεν είμαι καραγκιόζης ανασφαλής άθεος του στενού κύκλου σου από τον οποίο παραδειγματίζεσαι.
Πέτυχα φλέβα. Όχι ότι ήταν και κάτι δύσκολο.
Αύριο θα σας βάλω πιο δύσκολο θέμα, από την έκθεση ιδεών.
Φιλάκια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ο χρηστης Αρίστος γιατι λειπει ακομα απο αυτο το θρεντ;
Είναι αυτό που σου είπα χτες βράδυ - δεν είσαι τίμια συνομιλήτρια, ο μόνος λόγος που βρίσκεσαι εδώ είναι για να υποκρίνεσαι πως επιβεβαιώνονται οι προκάτ αποπσαγμενιές σου για όλους τους άλλους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 00:12Έτσι, γουστάρω που μπαίνετε σε διαδικασία διευκρινήσεων. .Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:13Και για την ιστορία: οι δικοί μου (γονείς, σύζυγος, πεθερικά) γνωρίζουν μια χαρά τις απόψεις μου. Τις έχω υπογράψει επώνυμα κιόλας, είναι εκεί έξω, δεν κρύβομαι. Αν ερωτηθώ σε σχετική κουβέντα, τις αναπτύσσω. Αλλά ταυτόχρονα δεν φροντίζω κάθε δεύτερη πρόταση μου να είναι ‘εγώ που είμαι άθεος’, διότι δεν είμαι καραγκιόζης ανασφαλής άθεος του στενού κύκλου σου από τον οποίο παραδειγματίζεσαι.
Φιλάκια.
Να μας πεις όμως στο άλλο νήμα τι δουλειά κάνεις ακριβώς, έτσι; Ακόμα και αν σε ταΐζει ο γιος σου, δεν είναι ντροπή.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έλα μου ντε.

Η Ν.Τ.Π. έρχεται να αλώσει το έθνος μας και την θρησκεία μας με τις νέες ταυτοτητες και ο Αρίστος άφαντος.
Σαν πολύ ψηλά δεν έχεις σηκώσει τον ''αμανέ'' κυρά μου; Ήθελες απάντηση ντε και καλά, στη δώσαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 00:12Έτσι, γουστάρω που μπαίνετε σε διαδικασία διευκρινήσεων. .Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:13Και για την ιστορία: οι δικοί μου (γονείς, σύζυγος, πεθερικά) γνωρίζουν μια χαρά τις απόψεις μου. Τις έχω υπογράψει επώνυμα κιόλας, είναι εκεί έξω, δεν κρύβομαι. Αν ερωτηθώ σε σχετική κουβέντα, τις αναπτύσσω. Αλλά ταυτόχρονα δεν φροντίζω κάθε δεύτερη πρόταση μου να είναι ‘εγώ που είμαι άθεος’, διότι δεν είμαι καραγκιόζης ανασφαλής άθεος του στενού κύκλου σου από τον οποίο παραδειγματίζεσαι.
Φιλάκια.
Αρχίδια φλέβα πέτυχες. Απ'την αρχή ήξερες σε ποιούς απευθύνεσαι.
Πάνε βάλε τώρα στο μαυροπίνακα νέο θέμα, μιας και νομίζεις οτι μπορείς να εκμαιεύσεις. Σούργελο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
να γινει νημαΛεγεών έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 06:57Είναι αυτό που σου είπα χτες βράδυ - δεν είσαι τίμια συνομιλήτρια, ο μόνος λόγος που βρίσκεσαι εδώ είναι για να υποκρίνεσαι πως επιβεβαιώνονται οι προκάτ αποπσαγμενιές σου για όλους τους άλλους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 00:12Έτσι, γουστάρω που μπαίνετε σε διαδικασία διευκρινήσεων. .Λεγεών έγραψε: ↑26 Αύγ 2023, 23:13Και για την ιστορία: οι δικοί μου (γονείς, σύζυγος, πεθερικά) γνωρίζουν μια χαρά τις απόψεις μου. Τις έχω υπογράψει επώνυμα κιόλας, είναι εκεί έξω, δεν κρύβομαι. Αν ερωτηθώ σε σχετική κουβέντα, τις αναπτύσσω. Αλλά ταυτόχρονα δεν φροντίζω κάθε δεύτερη πρόταση μου να είναι ‘εγώ που είμαι άθεος’, διότι δεν είμαι καραγκιόζης ανασφαλής άθεος του στενού κύκλου σου από τον οποίο παραδειγματίζεσαι.
Φιλάκια.
Να μας πεις όμως στο άλλο νήμα τι δουλειά κάνεις ακριβώς, έτσι; Ακόμα και αν σε ταΐζει ο γιος σου, δεν είναι ντροπή.
απλα θα της λεμε τι ψηφισαμε για ανταλλαγμα τι δουλεια κανει
θα απανταει με Haikus απο την Νεα Σμυρνη αλλα δε βαρεις
Τα εχει πει ολα ο Αδωνις, γιατι να του κλεψω το κοπυραιτ;
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θα το πιεις το ποτήρι αρχιψέκα, θα το πιεις!

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Να δουμε στο τελος ποιος θα γελασει καλυτερα.
Για ολα μιλαω, οχι μονο για τις ταυτοτητες.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 313 Απαντήσεις
- 9907 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
16 Νοέμ 2023, 03:01
-
-
Νέα δημοσίευση Οι έμφυλες ταυτότητες και η ενοφυλία των Γνωστικών
από Saturn » 09 Φεβ 2024, 14:38 » σε Θρησκειολογία - 146 Απαντήσεις
- 3606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
12 Μαρ 2024, 14:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δαιμονίστηκαν οι χριστιανοί με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες;
από Sol » 26 Αύγ 2023, 23:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 314 Απαντήσεις
- 8851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
07 Σεπ 2023, 16:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΕΕ μετατρέπει τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ΚΑΙ σε ψηφιακά πορτοφόλια
από Αρίστος » 28 Αύγ 2023, 06:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 224 Απαντήσεις
- 6976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
10 Σεπ 2023, 12:10
-