Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 28 Αύγ 2023, 17:15

klg έγραψε:
28 Αύγ 2023, 16:20
sys3x έγραψε:
17 Αύγ 2023, 17:05
Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 16:57

Έχω ακούσει για πολλά παράξενα. Βίτσιο που να καυλώνει κάποιος χρήστης όταν κάποιες άγνωστές του ξεμαλλιάζονται σε κάποιο φόρουμ, πρώτη φορά.
Σε αυτό το κομμάτι ο φος εκφράζει το σύνολό των φυσιολογικών αντρώνε του πχώρου, στο υπογράφω παρόλες τις (λετζίτ) αμφιβολίες που έσπειρε ο ριόλης ο klg στον μικρό και εύθραυστο εγκέφαλο μου.
Καταραμένε κλγ.
:011:
Γιατί, μπορεί απλά να του αρέσει το σουσου. Absence of evidence is not evidence of absence μικρή κουκουβάγια.
Τι είναι πάλι αυτό το σουσού;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 28 Αύγ 2023, 17:19

Αγις έγραψε:
28 Αύγ 2023, 16:29
Δυνατό ξεκίνημα ο δεύτερος κύκλος
Έλα ρε φίλε, επιτέλους σε περιμέναμε.

casp χωρίς άγι είναι σαν να βλέπεις mst3k χωρίς commentary!

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Αύγ 2023, 17:22

ksk έγραψε:
28 Αύγ 2023, 16:40
Αγις έγραψε:
Στάσου...
Εικόνα
Τι να μας κάνουν αυτά - έχει κ παράπλευρες ιστορίες -νηματα
Καραβίες καλαμπόκι θα χρειαστω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 28 Αύγ 2023, 18:52

Αγις έγραψε:
28 Αύγ 2023, 17:22
ksk έγραψε:
Αγις έγραψε:
Στάσου...
Εικόνα
Αυτη τη στιγμη καθομαι στον καναπε μετα το σχολασμα με παρεα τα ποπ κορν (με μελι ομως) που εμειναν απο χθες που βαλαμε να δουμε θριλλερ και σε διαβαζω και γελαω
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 28 Αύγ 2023, 19:52

Αγις έγραψε:
ksk έγραψε:
Αγις έγραψε:
Στάσου...
Εικόνα
Ναι αλλά αυτό είναι πια το σήμα κατατεθέν σου...
Η υπογραφή σου... :smt005::smt005::smt005:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 28 Αύγ 2023, 19:56

Casp έγραψε:
28 Αύγ 2023, 18:52
Αγις έγραψε:
ksk έγραψε:

Στάσου...
Εικόνα
Αυτη τη στιγμη καθομαι στον καναπε μετα το σχολασμα με παρεα τα ποπ κορν (με μελι ομως) που εμειναν απο χθες που βαλαμε να δουμε θριλλερ και σε διαβαζω και γελαω
Ζητησε απο το συντονισμο να συγχωνευσει τα τρια νηματα του σηριαλ σε ενα - ναυτια παθαινουμε απο το πηγαινε ελα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 29 Αύγ 2023, 23:44

Εφτιαξα ποτο - εσπασα αμυγδαλα κ ακομα δεν εχει εμφανιστει επι σκηνης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 02 Σεπ 2023, 17:03

sys3x έγραψε:
28 Αύγ 2023, 17:15
klg έγραψε:
sys3x έγραψε:
17 Αύγ 2023, 17:05

Σε αυτό το κομμάτι ο φος εκφράζει το σύνολό των φυσιολογικών αντρώνε του πχώρου, στο υπογράφω παρόλες τις (λετζίτ) αμφιβολίες που έσπειρε ο ριόλης ο klg στον μικρό και εύθραυστο εγκέφαλο μου.
Καταραμένε κλγ.
Γιατί, μπορεί απλά να του αρέσει το σουσου. Absence of evidence is not evidence of absence μικρή κουκουβάγια.
Τίποτα, τίποτα. Παραμιλάμε με αυτά που βλέπουν εδώ μέσα τα ματάκια μας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Σεπ 2023, 18:09

klg έγραψε:
02 Σεπ 2023, 17:03
sys3x έγραψε:
28 Αύγ 2023, 17:15
klg έγραψε:

Τίποτα, τίποτα. Παραμιλάμε με αυτά που βλέπουν εδώ μέσα τα ματάκια μας.
Λέγε ρε, με έχεις καταστρέψει ήδη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 02 Σεπ 2023, 20:02

sys3x έγραψε:
02 Σεπ 2023, 18:09
Λέγε ρε, με έχεις καταστρέψει ήδη.
Όχι ρε γάμησέ τα όλα αυτά, κάτσε γράψε καμια python να ισιώσεις.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Σεπ 2023, 18:27

Αχ παιδια γινονται τοοοσα πολλα που δεν προλαβαινω να γραψω…

Πρωτο, δεχτηκα δουλεια data analyst Δευτερα Παρασκευη με ωραρια 9-5, δεν πιστευα καν πως θα με επαιρναν επειδη ζητουσε να ξερω SQL & python και εγω ξερω μονο matlab, fortran, C++ και R. Μου εκανε κατι ερωτησεις για να δει πώς σκεφτομαι και του απαντουσα τα μισα απ’ οτι ηθελε και τα υπολοιπα με βοηθεια δικη του. Επαθα σοκ που με πηρε τηλ. Το συμβολαιο λεει πως ανα πασα στιγμη μπορουν να με διωξουν χωρις προειδοποιηση και οτι για ενα χρονο αφοτου φυγω δεν θα ξαναμπορω να δουλεψω σαν data analyst.

Τις γλωσσες δεν τις ξερω αλλα μου ειπε υπαρχει βασικο training και courses απο το πανεπιστημιο (επειδη η δουλεια ειναι για online university) με 10 ευρω για να μαθαινεις νεα πραγματα και πιο advanced. Μου αρεσει η δουλεια που ειμαι τωρα, αλλα ξερω πως αν δεν ρισκαρω, θα το μετανιωνω μια ζωη που δεν αρπαξα αυτη την ευκαιρια…

Προχθες το βραδυ ηρθε εδω η λατρεια και του ειχα πακεταρισμενα τα πραγματα του για να χωρισω. Το πηρα οντως αποφαση. Μια αδελφικη μου φιλη μου εβαλε deadline, επειδη με το που του μιλησε και καλα ηταν σιγουρη, απο την φωνη του, πως ειναι gay. Και μου ειπε πως ειμαι ανωμαλη που κοιμαμαι μαζι του ακομα και οτι αν δεν χωρισω θα το πει στην μανα μου και θα τον κανει ρεζιλι παντου, ακομα και στη δουλεια του. Σκεφτειτε πώς ενιωσα εγω. Ημουνα χαλια και δεν ηξερα τι να κανω, εφτασα σε αδιεξοδο. Για να μην τα πολυλογω, επειδη εγιναν παρα πολλα, θα ελεγα ψεματα αλλα ΔΕΝ αντεξα. Ειπα να του πω τα πραγματα ως εχουν. Σαββατο βραδυ του ειπα απλα οτι εχω deadline, εγινε ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ, ηθελε να παει να την βρει, ετρεμε απο τα νευρα του. Τον κλειδωσα σπιτι και του πηρα τα κλειδια γιατι ηθελε να φυγει και ηξερα πως ειτε θα παει να τρακαρει, ειτε θα τις χτυπαει τις πορτες… Εκεινο το βραδυ δεν ειδε πακεταρισμενα τα πραγματα του. Ξυπνησε στις 6 το πρωι, τα ειδε και μου αφησε σημειωμα οτι φευγει, οτι ενιωσε οτι τον πεταω εξω με τον χειροτερο τροπο, και να δωσω χαιρετισματα στην φιλη μου… σηκωθηκα στις 07:30 που εφευγε, ειδα το σημειωμα, δεν τον προλαβα. Πηγε καθησε σε καφετερια και του ειπα να περασει για να του πω ολη την αληθεια. Του τα ειπα, τον εβαλα να υποσχεθει οτι δεν θα κανει κατι, γελασε οταν τα ακουσε ολα αυτα, τα βρηκαμε, μου ειπε παλι πως αν κανει κατι η φιλη μου ή οι δικοι μου θα παει αστυνομια, και αυτη την στιγμη, λογω του οτι θα ειναι με αδεια και εγω θα αλλαξω δουλεια, ψαχνουμε εισητηρια για να παμε διημερο εξωτερικο το επομενο ΣΚ. Γελαστε ελευθερα…

Και χθες κατσαμε σπιτι και μιλουσαμε για κανα 5ωρο για να λυσουμε ολα και κατα τις 6 πηγαμε εκδρομη και γυρισαμε πισω 1 τα ξημερωματα.

Αυτα τα ωραια απο μεναααα….
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Σεπ 2023, 18:30

Λαθος δικο του που δεν σε εχει χωρισει ακομα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Σεπ 2023, 18:31

Ντροπη σου.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 04 Σεπ 2023, 18:31

Το ξερω, ειμαι μαλακισμενη.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 04 Σεπ 2023, 18:32

Casp έγραψε:
04 Σεπ 2023, 18:27
Αχ παιδια γινονται τοοοσα πολλα που δεν προλαβαινω να γραψω…

Πρωτο, δεχτηκα δουλεια data analyst Δευτερα Παρασκευη με ωραρια 9-5, δεν πιστευα καν πως θα με επαιρναν επειδη ζητουσε να ξερω SQL & python και εγω ξερω μονο matlab, fortran, C++ και R. Μου εκανε κατι ερωτησεις για να δει πώς σκεφτομαι και του απαντουσα τα μισα απ’ οτι ηθελε και τα υπολοιπα με βοηθεια δικη του. Επαθα σοκ που με πηρε τηλ. Το συμβολαιο λεει πως ανα πασα στιγμη μπορουν να με διωξουν χωρις προειδοποιηση και οτι για ενα χρονο αφοτου φυγω δεν θα ξαναμπορω να δουλεψω σαν data analyst.

Τις γλωσσες δεν τις ξερω αλλα μου ειπε υπαρχει βασικο training και courses απο το πανεπιστημιο (επειδη η δουλεια ειναι για online university) με 10 ευρω για να μαθαινεις νεα πραγματα και πιο advanced. Μου αρεσει η δουλεια που ειμαι τωρα, αλλα ξερω πως αν δεν ρισκαρω, θα το μετανιωνω μια ζωη που δεν αρπαξα αυτη την ευκαιρια…

Προχθες το βραδυ ηρθε εδω η λατρεια και του ειχα πακεταρισμενα τα πραγματα του για να χωρισω. Το πηρα οντως αποφαση. Μια αδελφικη μου φιλη μου εβαλε deadline, επειδη με το που του μιλησε και καλα ηταν σιγουρη, απο την φωνη του, πως ειναι gay. Και μου ειπε πως ειμαι ανωμαλη που κοιμαμαι μαζι του ακομα και οτι αν δεν χωρισω θα το πει στην μανα μου και θα τον κανει ρεζιλι παντου, ακομα και στη δουλεια του. Σκεφτειτε πώς ενιωσα εγω. Ημουνα χαλια και δεν ηξερα τι να κανω, εφτασα σε αδιεξοδο. Για να μην τα πολυλογω, επειδη εγιναν παρα πολλα, θα ελεγα ψεματα αλλα ΔΕΝ αντεξα. Ειπα να του πω τα πραγματα ως εχουν. Σαββατο βραδυ του ειπα απλα οτι εχω deadline, εγινε ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ, ηθελε να παει να την βρει, ετρεμε απο τα νευρα του. Τον κλειδωσα σπιτι και του πηρα τα κλειδια γιατι ηθελε να φυγει και ηξερα πως ειτε θα παει να τρακαρει, ειτε θα τις χτυπαει τις πορτες… Εκεινο το βραδυ δεν ειδε πακεταρισμενα τα πραγματα του. Ξυπνησε στις 6 το πρωι, τα ειδε και μου αφησε σημειωμα οτι φευγει, οτι ενιωσε οτι τον πεταω εξω με τον χειροτερο τροπο, και να δωσω χαιρετισματα στην φιλη μου… σηκωθηκα στις 07:30 που εφευγε, ειδα το σημειωμα, δεν τον προλαβα. Πηγε καθησε σε καφετερια και του ειπα να περασει για να του πω ολη την αληθεια. Του τα ειπα, τον εβαλα να υποσχεθει οτι δεν θα κανει κατι, γελασε οταν τα ακουσε ολα αυτα, τα βρηκαμε, μου ειπε παλι πως αν κανει κατι η φιλη μου ή οι δικοι μου θα παει αστυνομια, και αυτη την στιγμη, λογω του οτι θα ειναι με αδεια και εγω θα αλλαξω δουλεια, ψαχνουμε εισητηρια για να παμε διημερο εξωτερικο το επομενο ΣΚ. Γελαστε ελευθερα…

Και χθες κατσαμε σπιτι και μιλουσαμε για κανα 5ωρο για να λυσουμε ολα και κατα τις 6 πηγαμε εκδρομη και γυρισαμε πισω 1 τα ξημερωματα.

Αυτα τα ωραια απο μεναααα….
Σου λένε οι φίλες σου που είναι το δεξιά και που το αριστερά; :011:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών