Ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό, ναι ή οχι;Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:57
Για τον εμπρησμό γελάμε. Αν τους πιάσεις να βάζουν φωτιά στο δάσος, τότε ναι μπορείς να τους συλλάβεις και να τους παραδώσεις στις αρχές. Αλλά εδώ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.
Σερίφηδες δυτικά του Πέκος
Re: Σερίφηδες δυτικά του Πέκος
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Υδράργυρος
ΟχιScouser έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:14Ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό, ναι ή οχι;Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:57
Για τον εμπρησμό γελάμε. Αν τους πιάσεις να βάζουν φωτιά στο δάσος, τότε ναι μπορείς να τους συλλάβεις και να τους παραδώσεις στις αρχές. Αλλά εδώ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.
ένας κόσμος σερίφηδων φτιάχνει,ένας κόσμος μερκούρηδων παύει να υπάρχει
να πούμε για το συγκεριμένο ο "εμπρηστικός μηχανισμός" και η περιγραφή της φάσης από τον σερίφη είναι για γέλια.έπρεπε να τον μπαγλαρώσουν
να πούμε για το συγκεριμένο ο "εμπρηστικός μηχανισμός" και η περιγραφή της φάσης από τον σερίφη είναι για γέλια.έπρεπε να τον μπαγλαρώσουν
Ναι: https://www.naftemporiki.gr/society/150 ... -emprismo/Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:17ΟχιScouser έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:14Ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό, ναι ή οχι;Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:57
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Με βάση την καταγγελία του βιτζιλάντη έγινε η δίωξη και βεβαίως κατέπεσεScouser έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:14Ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό, ναι ή οχι;Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:57
-
- Phorum.gr user: neon imposter
έχετε αρχίσει να τρέμετε στην ιδέα ότι το Κράτος χάνει το μονοπώλιο της βίας και αυτό είναι το ανώτατο στάδιο του μπουμερισμού ρε μπούμερς
Πότε κατέπεσε;Beria έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:23Με βάση την καταγγελία του βιτζιλάντη έγινε η δίωξη και βεβαίως κατέπεσεScouser έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:14Ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό, ναι ή οχι;Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:57
JD Vance
JD Vance
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μαλακίες. Δεν υπάρχουν αποδείξεις για το τελευταίο.Sid Vicious έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:48Παράνομη είσοδο στην χώρα και εμπρησμόΥδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:40Εσύ να αφήσεις τις ανοησίες. Τι πλημμέλημα ή κακούργημα διέπρατταν τα θύματα των σερίφηδων;Sid Vicious έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:29
Εσυ να αφησεις τις ανοησιες. Ο νόμος ειναι σαφης, δεν περιορίζεται στους βιασμους αλλα σε ολα τα αυτοφωρα κακουργηματα και πλημεληματα:
"Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα."
Δεν γουστάρω την εισβολή που γίνεται στην Ευρώπη από τα μουσλίμια, αλλά δεν θα υιοθετήσω τις νεοναζιστικές ηλιθιότητες του κάθε βλάκα που την είδε προστάτης της χώρας.
Από αυτά τα βόδια γελοιοποιείται ένα σοβαρό πρόβλημα και δίνει χώρο στα φασιστερά σαν τον αποπάνω να το παίζουν μάγκες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Υδράργυρος
Για να αφήσουν ελεύθερους παράνομους μετανάστες χωρίς διευθυνση κατοικίας που κατηγορούνται για εμπρησμό, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά με την κατηγορία του εμπρησμού. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους άφηναν ελεύθερους αν όντως έλεγε ο σερίφης οτι τους έπιασε να βάζουν φωτιά.Scouser έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:21Ναι: https://www.naftemporiki.gr/society/150 ... -emprismo/
Τεσπα, δεν τους έπιασαν να βάζουν φωτιά. Ο ένας ήταν διακινητής, ο άλλος ήταν ένας βλάκας που ζήλεψε τη δόξα του πρώτου και έπιασε όποιους είδε μπροστα του, οι οποίοι έτρεχαν να γλιτώσουν από τη φωτιά.
- Nandros
Πήγες για οικογενειακή υποχρέωση και πρόλαβες να μιλήσεις και με λάθρο; Στον δρόμο τους έβρισκες;Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 13:38Ο Έβρος είναι το πιο δυστοπικό μέρος που έχω δει. Και για να εξηγούμαι, δεν το έχω επισκεφτεί σαν φαντάρος. Είχα πάει για κάποια οικογενειακή υποχρέωση. Παντού η πουτσίλα των μόνιμων του στρατού ηλικίας 35-45, να ακούς τις συζητήσεις τους για ψεκοθεωρείες με βλάχοπροφορές. Μερικά τραπέζια παραπέρα κάποιος στρατιωτικός από τα μη-κολωνάκια της Θεσσαλονίκης να μοιράζει προπαγανδιστικό υλικό του Βελόπουλου. Στρατιωτικοί αστυνομικοί 25% έκπτωση στις ταβέρνες, καλώς τη δίνουν, δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω 25% παραπάνω ούτως ή άλλως φθηνά ήταν, αλλά προς τι το πάγωμα του χαμόγελου του σερβιτόρου όταν απάνταγα οτι δεν είμαι στρατιωτικός και είμαι εκει για ένα μνημόσυνο;
Οι ντόπιοι αφιλόξενοι και ρουφιάνοι. Φτάσαμε κοντά στη συνοριογραμμή, χαιρετίσαμε τους ντόπιους που κάθονταν στο καφενείο, κάποιος από την παρέα είχε φωτογραφική μηχανή, οι ντόπιοι φέρανε αμέσως το τζιπάκι, πάλι βλαχοπροφορά θεσσαλίας με απειλητικό ύφος αυτή τη φορά.
Οι μετανάστες που έχω μιλήσει μου έχουν πει οτι οι ντόπιοι του Έβρου ήταν οι χειρότεροι σε όλο το ταξίδι. Σε Ιράν, Τουρκία, κλπ στα σύνορα οι ντόπιοι τους έδιναν νερό-ψωμί, βοήθαγαν κλπ. Στον Έβρο αμέσως τους κάρφωναν (όσοι δεν ήταν διακινητές). Γιατί άμα είχες δώσει το κατι τις οι Εβρίτες και οι βλαχοπροφορές γινόντουσαν φιλικότατοι και εξυπεραιτικότατοι.

Τρεις φορές έχω πάει την τελευταία δεκαετία στον Έβρο, τον γύρισα όλον και πέρασα καλά. Οι κάτοικοι πολύ φιλόξενοι και καλοπροαίρετοι.
Εσύ, το πιο πιθανόν, να βρωμάς αριστερίλα και προδοτίλα και σε παίρνουν είδηση από μακρυά από την πολλή μπόχα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άμεση πρόσληψη του Υδράργυρος στις μυστικές υπηρεσίες και αποστολή στην Τουρκία. Σε 2-3 μέρες θα ανακαλύψει όλα τα μυστικά.
- Υδράργυρος
Μετανάστες συναντώ στη δουλειά μου και έχω μιλήσει με πολλούς. Και με κάποιους που μπήκαν στη ζούλα, αλλά και άλλους που μπήκαν πιο κυριλέ. Τους παρέλαβαν Έλληνες, μετρήθηκαν τα τεμάχια, έπεσε το χρήμα, ολοκληρώθηκε η παράδοση-παραλαβή, και γύρισαν όλοι στις δουλειές τους.
- Nandros
ΜΚΟτζής που τα κονομάς με τους λάθρο. Τώρα εξηγείται η πρεμούρα μην ενοχληθούν οι πελάτες σου.Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:45Μετανάστες συναντώ στη δουλειά μου και έχω μιλήσει με πολλούς. Και με κάποιους που μπήκαν στη ζούλα, αλλά και άλλους που μπήκαν πιο κυριλέ. Τους παρέλαβαν Έλληνες, μετρήθηκαν τα τεμάχια, έπεσε το χρήμα, ολοκληρώθηκε η παράδοση-παραλαβή, και γύρισαν όλοι στις δουλειές τους.
- Λίνο Βεντούρα
Έμπορος μελαχροινής σαρκόςNandros έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:50ΜΚΟτζής που τα κονομάς με τους λάθρο. Τώρα εξηγείται η πρεμούρα μην ενοχληθούν οι πελάτες σου.Υδράργυρος έγραψε: ↑30 Αύγ 2023, 14:45Μετανάστες συναντώ στη δουλειά μου και έχω μιλήσει με πολλούς. Και με κάποιους που μπήκαν στη ζούλα, αλλά και άλλους που μπήκαν πιο κυριλέ. Τους παρέλαβαν Έλληνες, μετρήθηκαν τα τεμάχια, έπεσε το χρήμα, ολοκληρώθηκε η παράδοση-παραλαβή, και γύρισαν όλοι στις δουλειές τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μυστήρια του Δέλτα στον Εβρο – Πώς έχτιζαν βίλες οι ακροδεξιοί «αυτόκλητοι σερίφηδες»
από Frappezitis » 02 Σεπ 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Σεπ 2023, 19:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα Δυτικά Γεράκια κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 19:29 » σε Διεθνής πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
04 Οκτ 2024, 15:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περιοδεία Φαν ντερ Λαιεν στα Δυτικά Βαλκάνια
από Ίακχος » 30 Οκτ 2023, 20:50 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-