Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 04 Σεπ 2023, 19:18

nik_killthemall έγραψε:
04 Σεπ 2023, 18:06
εγω οχι μαν, αλλα κι η συντροφος που το χει κανει, την ιδια κοπια ακριβως παρουσιαζει
Μετά από δυο χρόνια, λογικό είναι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 04 Σεπ 2023, 19:28

hellegennes έγραψε:
04 Σεπ 2023, 19:09
Isildur έγραψε:
04 Σεπ 2023, 19:07
hellegennes έγραψε:
03 Σεπ 2023, 15:34
Περαστικά
Θενκς, αν και δεν έχει απολύτως τίποτα από συμπτώματα. Εδώ δεν είχα εγώ όταν κόλλησα, θα έχει ετούτη που είναι στα μισά μου χρόνια και 2-3 παραλλαγές (τουλάχιστον) μετά; :lol:
Θα δούλεψαν τα εμβόλια.
Τα εμβόλια που έκανε τόοοοτε, επειδή δεν λέρωσε τα καλτσάκια της όπως κάτι άλλοι που φάγανε άπειρο χρόνο να ψάχνουν δικαιολογία γιατί να μην το κάνουν, αμφιβάλλω αν έκαναν κάτι τώρα, μετά από δυο χρόνια.

Το αν έκαναν κάτι τότε που τα έκανε και είτε δεν κόλλησε καθόλου ή κόλλησε και το πέρασε τόσο ήπια που να μην το κατάλαβε καν (δύσκολο με τόσα τεστς λόγω επαγγέλματος, αλλά μπορεί κιόλας) δεν το ξέρω. Ούτε κι εσύ το ξες βέβαια.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 04 Σεπ 2023, 19:49

hellegennes έγραψε:
03 Σεπ 2023, 16:27
taliban έγραψε:
03 Σεπ 2023, 15:45

Παίζει τα αντισώματα που είχα από τον Μάρτιο να κάνουν ακόμη δουλειά;

:p2:
Αν είναι από νόσηση, ναι.
Πόσο διαρκεί από νόσηση;

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 04 Σεπ 2023, 19:53

Περαστικά σε όλους.

Εγώ είμαι σε φάση που φοβάμαι να αναρωτηθώ γιατί δεν το κόλλησα μη και το ματιάξω το θέμα 🙄

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Σεπ 2023, 20:04

Περαστικά σε όλους. :)

Απ' ό,τι κατάλαβα, ο ιός πλέον παίζει σε προσομοιώσεις ελαφριάς ή βαριάς γρίπης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 04 Σεπ 2023, 20:47

Feindflug έγραψε:
04 Σεπ 2023, 19:02

Καταφύγιο στο βουνό είναι ρε δικέ μου, τι μέτρα προστασίας θέλεις, ιδίως για κάτι που έχει τελειώσει με έναν νόμο κι ένα άρθρο;

Και πού βρήκες την αισχροκέρδεια; Δεν σου άρεσαν οι τιμές; Ήθελες και άλλες υπηρεσίες στην τιμή;
Στο οτι ενας χωρος που μπορει να φιλοξενησει κανονικα χ ατομα, πλεον φιλοξενει 1.5χ με ραντζα, κασελες με στρωματα, μηδενικο χωρο μεταξυ των κρεβατιων και μετρατροπη σε δωματιο 20 ατομων πρωην μπαλκονιων και διαδρομων, με θερμαντικο σωμα (ανα δευτερη μερα) το μπουρι της ξυλοσομπας του ισογειου που ξετρυπα και μηδενικη εναλλαγη αερα με μονιμο θολωμα των παραθυρων απο χνωτα. Αυτο ονομαζεται και αισχροκερδεια και επικινδυνη διαμονη και ειναι κατι που ο εκαστοτε επισκεπτης οπως διαπιστωσα το πληροφορειται επι τοπου ως τετελεσμενο με ανυπαρκτες εναλλακτικες στα 2700+ υψομετρο.
Αντιθετα αυτα δεν ισχυουν στα κανονικα δωματια του καταφυγιου με τις κουκετες με κανονικα στρωματα και κανονικες αποστασεις.

Για να μην μιλησουμε για το γεγονος πως το καταφυγιο δεν διαθετει εστω και αιωνιο φοιτητη γιατρο για περιπτωσεις αναγκης ή ακομη και μικροτραυματισμων.

Απλα μπαινει σεπ ο καιρος αργα ή γρηγορα θα χαλαγε, οποτε ο γκρικ εντερπρενερ ηθελε να κανει τη τελευταια μεγαλη μπαζα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 04 Σεπ 2023, 20:53

Isildur έγραψε:
04 Σεπ 2023, 19:18
nik_killthemall έγραψε:
εγω οχι μαν, αλλα κι η συντροφος που το χει κανει, την ιδια κοπια ακριβως παρουσιαζει
Κι οχι μονο ρε μαν, και πριν 6 μηνες να εχει εμβολιαστει καποιος με ενα εμβολιο για την αλφα, σιγα την αποτελεσματικοτητα που θα εχει για 6-7 στελεχη μετα την αλφα. Δυο χρονια μετα αυτο που πρωτιστως αλλαζει δεν ειναι απλα το α = η πτωση της αποτελεσματικοτητας του εμβολιου λογω χρονου, αλλα το β = εντελως διαφορετικο στελεχος κορονοϊου από εκεινο των εμβολιων, οποτε καθε ερωτηση περι του "εχεις εμβολιαστει ? " ειναι ατοπη πρωτα για εκεινο το β και μετα για εκεινο το α.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 04 Σεπ 2023, 20:56

nik_killthemall έγραψε:
04 Σεπ 2023, 20:53
Isildur έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
Κι οχι μονο ρε μαν, και πριν 6 μηνες να εχει εμβολιαστει καποιος με ενα εμβολιο για την αλφα, σιγα την αποτελεσματικοτητα που θα εχει για 6-7 στελεχη μετα την αλφα. Δυο χρονια μετα αυτο που πρωτιστως αλλαζει δεν ειναι απλα το α = η πτωση της αποτελεσματικοτητας του εμβολιου λογω χρονου, αλλα το β = εντελως διαφορετικο στελεχος κορονοϊου από εκεινο των εμβολιων, οποτε καθε ερωτηση περι του "εχεις εμβολιαστει ? " ειναι ατοπη πρωτα για εκεινο το β και μετα για εκεινο το α.
Έτσι. Αυτό πιστεύω κι εγώ ότι ισχύει, χωρίς να ξέρω στα σίγουρα βέβαια ως μη ειδικός.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 04 Σεπ 2023, 20:56

nik_killthemall έγραψε:
Isildur έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
Έχει και η σύντροφος ανοσμία, αγευσία?

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius » 04 Σεπ 2023, 21:02

Isildur έγραψε:
04 Σεπ 2023, 20:56
nik_killthemall έγραψε:
Isildur έγραψε:

Έτσι. Αυτό πιστεύω κι εγώ ότι ισχύει, χωρίς να ξέρω στα σίγουρα βέβαια ως μη ειδικός.
Ξεχ'αστε τις ουρές για ταυτότητες. Τρέχτε για εμβόλια μπας και βγει και τουτη η χρονιά

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius » 04 Σεπ 2023, 21:04

hellegennes έγραψε:
Isildur έγραψε:
hellegennes έγραψε:
03 Σεπ 2023, 15:34
Περαστικά
Θενκς, αν και δεν έχει απολύτως τίποτα από συμπτώματα. Εδώ δεν είχα εγώ όταν κόλλησα, θα έχει ετούτη που είναι στα μισά μου χρόνια και 2-3 παραλλαγές (τουλάχιστον) μετά; :lol:
Θα δούλεψαν τα εμβόλια.
Τα εμβόλια δουλεύουν υπογείως

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 21:09

Isildur έγραψε:
04 Σεπ 2023, 19:28
hellegennes έγραψε:
Isildur έγραψε:

Θα δούλεψαν τα εμβόλια.
Τα εμβόλια που έκανε τόοοοτε, επειδή δεν λέρωσε τα καλτσάκια της όπως κάτι άλλοι που φάγανε άπειρο χρόνο να ψάχνουν δικαιολογία γιατί να μην το κάνουν, αμφιβάλλω αν έκαναν κάτι τώρα, μετά από δυο χρόνια.

Το αν έκαναν κάτι τότε που τα έκανε και είτε δεν κόλλησε καθόλου ή κόλλησε και το πέρασε τόσο ήπια που να μην το κατάλαβε καν (δύσκολο με τόσα τεστς λόγω επαγγέλματος, αλλά μπορεί κιόλας) δεν το ξέρω. Ούτε κι εσύ το ξες βέβαια.
Επίσης δεν ξέρω κι αν υπάρχει μια τσαγιέρα σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο ανάμεσα στην Γη και στον Άρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πιθανό να συμβαίνει. Ας μην αρχίσουμε τα θεολογικά επιχειρήματα.

Όσο για το άλλο, είναι λίγο αστείο να λες ότι κάποιος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί φοβήθηκε αντί το ακριβώς αντίστροφο, ότι δηλαδή έκανε το εμβόλιο γιατί φοβήθηκε. Πέραν αυτού, όποιος δεν έκανε το εμβόλιο γιατί φοβήθηκε τι παρενέργειες μπορεί να έχει, καλά έκανε, γιατί είναι λογικός φόβος, όχι φοβία. Δεν είναι γενναιότητα να κάνεις κάτι με άγνωστες συνέπειες, θα έπρεπε να θυμάσαι το κήρυγμα του Μουφάσα:

Έχω βέβαια πει πολλές φορές ότι δεν θεωρώ μεγάλο το ρίσκο από άγνωστες συνέπειες, αλλά οποιοδήποτε ρίσκο, όσο μικρό κι αν είναι, είναι αχρείαστο ρίσκο αν δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις. Δεν βρήκα κανέναν λόγο να κάνω ένα αδοκίμαστο εμβόλιο. Δεν άξιζε το ρίσκο για άτομο στην ηλικία μου και με την υγεία μου. Δυστυχώς τελικά το ρίσκο από συνέπειες του εμβολίου είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θεωρούσαμε αρχικά. Έχω παραθέσει και πολύ πρόσφατη δυσοίωνη έρευνα.

Ας πούμε μια συχνή συνέπεια για την οποία δεν μιλάει ιδιαίτερα κανείς είναι η επανενεργοποίηση θεραπευμένου έρπητα ζωστήρα:

Varicella zoster virus (VZV) reactivation was reportedly the most frequent cutaneous reaction in men after administration of mRNA COVID-19 vaccines, especially BNT162b2.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/ful ... cia2.12278

Με λίγα λόγια, αν πέρασες ανεμοβλογιά ως παιδί και έκανες mRNA, είναι πολύ πιθανόν να δεις τον ιό να επανέρχεται. Αυτό εσύ μπορείς να το ονομάσεις μαγκιά ή γενναιότητα, εγώ θα το ονομάσω -με περισσή επιείκια- παραπλανημένη αποκοτιά. Βασικά θα ήταν άδικο να το πω βλακεία, απλά σε έπεισε η κυβέρνηση, όπως για τόσα άλλα, ότι πρέπει να κάνεις το εμβόλιο πάση θυσία και ότι δεν έχει παρενέργειες. Τα πετσωμένα μέσα αυτό έλεγαν 24 ώρες το 24ωρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 04 Σεπ 2023, 21:11

hellegennes έγραψε:
04 Σεπ 2023, 21:09

Με λίγα λόγια, αν πέρασες ανεμοβλογιά ως παιδί και έκανες mRNA, είναι πολύ πιθανόν να δεις τον ιό να επανέρχεται. Αυτό εσύ μπορείς να το ονομάσεις μαγκιά ή γενναιότητα, εγώ θα το ονομάσω -με περισσή επιείκια- παραπλανημένη αποκοτιά. Βασικά θα ήταν άδικο να το πω βλακεία, απλά σε έπεισε η κυβέρνηση, όπως για τόσα άλλα, ότι πρέπει να κάνεις το εμβόλιο πάση θυσία και ότι δεν έχει παρενέργειες. Τα πετσωμένα μέσα αυτό έλεγαν 24 ώρες το 24ωρο.
Και ένα τσικ εκβίασε...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Σεπ 2023, 21:15

student έγραψε:
04 Σεπ 2023, 21:11
hellegennes έγραψε:
04 Σεπ 2023, 21:09

Και ένα τσικ εκβίασε...
Ναι, αλλά δεν το αναφέρω γιατί δεν θα έπιανε στον συγκεκριμένο άνθρωπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 04 Σεπ 2023, 21:22

student έγραψε:
04 Σεπ 2023, 20:56
nik_killthemall έγραψε:
Isildur έγραψε:

Έχει και η σύντροφος ανοσμία, αγευσία?
μονο ανοσμια ως τωρα, γευση κανονικα. Επισης βαρυ πονολαιμο που επιμενει ενω εμενα ο λαιμος εχει ισιωσει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών