Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Isildur » 05 Σεπ 2023, 09:33
Χαοτικός έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 23:51
Λοιπόν ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ναι;
Δύο είναι οι χρήστες που κατηγορούνται για βρισιές στη θρησκεία, σε αυτό το νήμα και είδατε και ξέρετε. Ο νηματοθέτης κάνει συχνά επιτηδευμένες προκλήσεις γιατί πιθανόν να υπάρχει μέσα του τόση πικρία από την γαμωκανονικότητά σας και θέλει να προκαλέσει τα "ήθη". Και είναι σε εισαγωγικά η λέξη για να δηλώσει ότι δεν είναι ήθη. Γιατί τα φέρουν υποκριτές και ψεύτες και βολεμένοι απάνθρωποι. Γι αυτό.
Ο άλλος βρίζει γιατί έχει σκατά στην ψυχή του. θα του αναγνωρίζαμε ψυχική αδυναμία, αλλά είναι ήδη σε επίπεδο που δεν υπάρχει καμία προοπτική.
Ο ένας πετάει προκλητικές κουβέντες για να προκαλέσει. Ο άλλος για να βλάψει.
Αλλά και κάτι άλλο. Δεν θα τη βγάλει λάδι ο άλλος που λέει ότι θα κάνει μήνυση γιατί προσβλήθηκε. Όχι ρε φίλε, χεστήκαμε αν θίχτηκες και απαξιώθηκε ο χριστιανισμός σου. Οι ίδιες και χειρότερες προσβολές ξεπετάγονται κάθε μέρα. Μα κάθε μέρα. Εσύ εννιά έχει ο μήνας. Αν πραγματικά θες να θεσεις ζήτημα προσβολών, να ανοίξεις νήμα, να καλέσεις σε συλλογισμό τους άλλους, να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τι κακό κάνει η προσβολή, να αναζητήσεις ποιες είναι οι αιτίες της και τέλος να παρέμβεις όταν δεις μια προσβολή σε κάποιον αλλά με άλλο περιεχόμενο. Όχι μόνο ότι σου γουστάρει. Αλλιώς στο ξαναλέω όπως χέστηκες κι εσύ για τους άλλους έτσι κι εγώ για σένα.
Κατά τ' άλλα μην κουράζεστε ρε. Αναλωθείτε στο easy level των μηνύσεων, των διατάξεων και των νόμων και της πρέπουσας συμπεριφοράς.
Ο νηματοθέτης καθημερινά προσβάλλεται και υβρίζεται και όχι απλά κάνετε μόνο αλλά ενισχύετε και το κλίμα. Μου θέλετε και ηθική δικαίωση μη χέσω.
Δεν λες καλά που έχουν κόστος οι μηνύσεις κι έτσι συνήθως μένουν στα λόγια οι περισσότεροι...
Ο νηματοθέτης είναι άλλη ιστορία. Είναι απλά βλαμμένος. Και δεν τον βρίζω εδώ, να ξες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 05 Σεπ 2023, 09:40
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:29
Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:24
Ο νηματοθέτης καθημερινά προσβάλλεται και υβρίζεται και όχι απλά κάνετε μόνο αλλά ενισχύετε και το κλίμα. Μου θέλετε και ηθική δικαίωση μη χέσω.
ισχυει, αλλα του αξιζει και παει γυρευοντας.
οπως και οι χριστιανοι οταν λενε οτι γεννανε οι παρθενες.
Είστε απολαυστικοί ως κριτικοί.

εγραψα μαλακια.
νομιζα οτι νηματοθετης ειναι ο μαδουραιος, οτι ειμαι στο αλλο νημα.

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2023, 09:43
Αυτό που δεν αντέχεται είναι οι αναλύσεις για τον κυρπαντελίδικο τρόπο σκέψης και αντίδρασης από τους κρυφοκυρπαντελήδες*.
*προχωκάγκουρες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
vagabondo
από vagabondo » 05 Σεπ 2023, 09:44
Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:40

εγραψα μαλακια.

Τελείωσε η σεζόν;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2023, 09:45
Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:40

εγραψα μαλακια.

Ωραίος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
-
Επικοινωνία:
από Allah » 05 Σεπ 2023, 09:53
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 20:28
Οι βρισιές στους αλλόθρησκους δεν είναι μόνον θέμα θρησκείας αλλά άρνηση στοιχειώδους πολιτισμού.
Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι θα σε ενοχλούσε να δεις κάποιον να βρίζει μουσουλμάνους και Ισλάμ.
Πού βαδίζουμε, κύριοι...
-
nowhere
από nowhere » 05 Σεπ 2023, 09:53
Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:22
Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά; Παμ' παρακάτ;

άνθρωπε μου εσένα παραθέτω,που είσαι ακριβώς,μα ακριβώς,από πάνω και κουοτάρεις τον εαυτό σου και την γαλή,γράφοντας αυτό ακριβώς που γράφω και γω από κάτω.μην επιμένεις
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2023, 09:58
Allah έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:53
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2023, 20:28
Οι βρισιές στους αλλόθρησκους δεν είναι μόνον θέμα θρησκείας αλλά άρνηση στοιχειώδους πολιτισμού.
Ώρα είναι τώρα να μας πεις ότι θα σε ενοχλούσε να δεις κάποιον να βρίζει μουσουλμάνους και Ισλάμ.
Πού βαδίζουμε, κύριοι...
Έλα τώρα, άσε τις γενικολογίες. Στην τελική, αυτοί που βρίζουν μονίμως και εμμονικά τους χριστιανούς, είτε θα βρίζουν και τους μουσουλμάνους είτε θα τους υπερασπίζουν.

Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Isildur
από Isildur » 05 Σεπ 2023, 09:59
nowhere έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:53
Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:22
Το κατάλαβες τώρα ή να κάνω και κακά; Παμ' παρακάτ;

άνθρωπε μου εσένα παραθέτω,που είσαι ακριβώς,μα ακριβώς,από πάνω και κουοτάρεις τον εαυτό σου και την γαλή,γράφοντας αυτό ακριβώς που γράφω και γω από κάτω.μην επιμένεις
Ομπόοοο...
Ρε φίλε, αν εσύ πήρες το κείμενό μου από κάποιο άλλο ποστ, πέταξες τα υπόλοιπα (Γαλής, δικά μου κλπ) και κράτησες μόνο την δική μου παράγραφο (προ επεξεργασίας), αυτό από που να το καταλάβει κανείς;

-
O I
- Phorum.gr user: Ο.Ι.
από O I » 05 Σεπ 2023, 10:15
Λοιπόν ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ναι;
Δύο είναι οι χρήστες που κατηγορούνται για βρισιές στη θρησκεία, σε αυτό το νήμα και είδατε και ξέρετε. Ο νηματοθέτης κάνει συχνά επιτηδευμένες προκλήσεις γιατί πιθανόν να υπάρχει μέσα του τόση πικρία από την γαμωκανονικότητά σας και θέλει να προκαλέσει τα "ήθη". Και είναι σε εισαγωγικά η λέξη για να δηλώσει ότι δεν είναι ήθη. Γιατί τα φέρουν υποκριτές και ψεύτες και βολεμένοι απάνθρωποι. Γι αυτό.
Ο άλλος βρίζει γιατί έχει σκατά στην ψυχή του. θα του αναγνωρίζαμε ψυχική αδυναμία, αλλά είναι ήδη σε επίπεδο που δεν υπάρχει καμία προοπτική.
Ο ένας πετάει προκλητικές κουβέντες για να προκαλέσει. Ο άλλος για να βλάψει.
Αλλά και κάτι άλλο. Δεν θα τη βγάλει λάδι ο άλλος που λέει ότι θα κάνει μήνυση γιατί προσβλήθηκε. Όχι ρε φίλε, χεστήκαμε αν θίχτηκες και απαξιώθηκε ο χριστιανισμός σου. Οι ίδιες και χειρότερες προσβολές ξεπετάγονται κάθε μέρα. Μα κάθε μέρα. Εσύ εννιά έχει ο μήνας. Αν πραγματικά θες να θεσεις ζήτημα προσβολών, να ανοίξεις νήμα, να καλέσεις σε συλλογισμό τους άλλους, να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τι κακό κάνει η προσβολή, να αναζητήσεις ποιες είναι οι αιτίες της και τέλος να παρέμβεις όταν δεις μια προσβολή σε κάποιον αλλά με άλλο περιεχόμενο. Όχι μόνο ότι σου γουστάρει. Αλλιώς στο ξαναλέω όπως χέστηκες κι εσύ για τους άλλους έτσι κι εγώ για σένα.
Κατά τ' άλλα μην κουράζεστε ρε. Αναλωθείτε στο easy level των μηνύσεων, των διατάξεων και των νόμων και της πρέπουσας συμπεριφοράς.
Κι εγώ για σένα προσωπικά αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα. επί προσωπικού.
Αν κάποιου του προσβάλουν κακότροπα τα πιστεύω ας κάνει ότι αναφέρεις κι εγώ θα παρακολουθώ ή θα συμμετέχω χωρίς να τον προσβάλω ούτως ή άλλως.
Και σιγά μην ανοίξω νήμα ή διάλογο για αδιαπραγμάτευτα ζητήματα ξέροντας ότι θα συνεχίσουν να τα προσβάλλουν ακόλλητα από τη Διαχείριση οι συνήθεις ηλίθιοι. και δε χρειάζομαι χειραγώγηση για το πως μπορώ να κάνω οτιδήποτε. Ούτε ποτέ είχα κόλλημα να με κριτικάρουν ή να προσπαθώ να τη "βγάλω καθαρή" όπως και να το εννοείς.
και κάτι ακόμα.
Είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι που αντιδρώ μ' αυτό τον τρόπο, αν σ' ενδιαφέρει
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
-
Επικοινωνία:
από Allah » 05 Σεπ 2023, 10:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:58
, αυτοί που βρίζουν μονίμως και εμμονικά τους χριστιανούς, είτε θα βρίζουν και τους μουσουλμάνους είτε θα τους υπερασπίζουν.
Ναι, εντάξει. επίσης σήμερα είτε θα βρέξει, είτε δεν θα βρέξει. No shit, Sherlock.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2023, 10:23
Allah έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 10:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 09:58
, αυτοί που βρίζουν μονίμως και εμμονικά τους χριστιανούς, είτε θα βρίζουν και τους μουσουλμάνους είτε θα τους υπερασπίζουν.
Ναι, εντάξει. επίσης σήμερα είτε θα βρέξει, είτε δεν θα βρέξει. No shit, Sherlock.
Allahu Akbar

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 05 Σεπ 2023, 10:28
Όλη αυτή η μανούρα γίνεται για το νήμα περί Ιωσήφ;
Δηλαδή εγώ που πιστεύω ότι όλη η χριστιανική θεωρία είναι εβραϊκά παραμύθια και η Βίβλος δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ένα πορνογράφημα, δεν έχω δικαίωμα να το εκφράσω;
-
Isildur
από Isildur » 05 Σεπ 2023, 10:38
Ναύτης έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 10:28
Όλη αυτή η μανούρα γίνεται για το νήμα περί Ιωσήφ;
Δηλαδή εγώ που πιστεύω ότι όλη η χριστιανική θεωρία είναι εβραϊκά παραμύθια και η Βίβλος δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ένα πορνογράφημα, δεν έχω δικαίωμα να το εκφράσω;
Δεν ξέρω αν αφορά αποκλειστικά αυτό το νήμα ή γενικά ό,τι γράφεται, αλλά και μόνο αυτό φτάνει πιστεύω. Άλλο πράγμα να αμφισβητείς κρίνους και Αγγέλους κι άλλο να λες σε έναν πιστό ότι ο Θεός του είναι ένα μπάσταρδο που προέκυψε από βιασμό από έναν παιδεραστή.
Έχει διαφορά, πιστεύω...

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2023, 10:48
Kαι για να ξεκαθαρίσει λίγο περισσότερο η κατάσταση το "νήμα για τον Ιωσήφ" και τα μπάσταρδα, δεν είναι το πρώτο αλλά το εκατοστό στο πχόρουμ.
Από τα αστραποβόλα πνεβματα που θέλουν να καταδείκσουν τη βλακεία των χριστιανών...χοχοχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
15 Οκτ 2024, 10:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
10 Νοέμ 2024, 23:11
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Μαρ 2025, 19:14
-
-
- 77 Απαντήσεις
- 1941 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
01 Φεβ 2025, 05:16
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.