Συμπάθειες στο φόρουμ.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Συμπάθειες στο φόρουμ.
Σταμάτα να έχεις εμμονή μαζί μου.
Μήπως σκοπεύεις να μου απαγορεύσεις να παίρνω θέση στα λεγόμενά σου; Κι αν ναι, με ποιό κριτήριο; .
Θα απαντάω σε όποιον θέλω όποτε θέλω αλλιώς θα φωνάξω τον Σιντ. Γκε γκε;
Μήπως σκοπεύεις να μου απαγορεύσεις να παίρνω θέση στα λεγόμενά σου; Κι αν ναι, με ποιό κριτήριο; .
Θα απαντάω σε όποιον θέλω όποτε θέλω αλλιώς θα φωνάξω τον Σιντ. Γκε γκε;
Να υποθέσω ότι έχετε προηγούμενα μεταξύ σας? Γιατί δεν βρήκα κάτι στα τελευταία που να δικαιολογεί μανούρα

Και επειδή σας συμπαθώ και τους δύο...είπα να ρωτήσω μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει...προς τί το στράβωμα?
Αυτήν ακριβώς την απορία είχα κι εγώ.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- kongrosian
ο nowhere έχει προηγούμενα με όλους βασικά. θα σε δικάσει με την πρώτη ευκαιρία. αυτό κάνει κυρίως. δεν θα πει ας πούμε την άποψή του για ένα θέμα, όσο θα εκφράσει την διαφωνία του για κάτι. αλλά νταξ, δεν είναι κακός. εγώ ξενέρωσα που έγραψε ότι έχει 3060 gpu και παίζει παιχνίδια με τοπ γραφικά. δεν το περίμενα.
ο sys3x είναι καλός καταβάθος επίσης, και με τον βαρουφάκη, αλλά λέει κάτι ακατάληπτα ώρες-ώρες, που νομίζει ενδεχομένως ότι είναι ψαρωτικά ή κάτι τέτοιο. επίσης κολλημένος με τα πισι: ξενέρωμα.
ο χαοτικός, που επίσης έχει μπιφ με τον nowhere, ειναι απλά παρεξηγημένος. είναι τσαντίλας και μπάρμπας, και λέει πολλές υπερβολές ή πράγματα που δεν πιστεύει, πράγμα που εξοργίζει κάποιους. επίσης έχει κόλλημα με τα pc, τα λίνουξ κλπ: ξενέρωτος επίσης.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
tl;dr βάλτε windows 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εσύ ξεμπλέκεσαι μόνον όταν πρέπει να διευκρινήσεις με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη δική σου θέση σε κάθε θέμα, για να μην παρεξηγηθείς. Όταν παίζει κάτι γενικό, είσαι μονίμως μπλεγμένος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το Χαοτικό όμως επέστρεψε πιο σαλιάρης από ποτέ.
Ε ρε αρρώστια το κακοποιημένο! 

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Έτσι. Γιατί... αυτός είμαι!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ευχαριστώ για το brief και όλα τα υποκειμενικά στοιχεία που το συνοδεύουν. Προσωπικά τους γουστάρω πολύ και τους δυο (όχι μόνο λόγω ευφυίας), και σ εμένα φαίνεται ότι έχουν και πολλά κοινά στοιχεία προσωπικότητας. Το γιατί τραβάνε τέτοια μανούρα μεταξύ τους δεν μπορώ να καταλάβω.kongrosian έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:28ο nowhere έχει προηγούμενα με όλους βασικά. θα σε δικάσει με την πρώτη ευκαιρία. αυτό κάνει κυρίως. δεν θα πει ας πούμε την άποψή του για ένα θέμα, όσο θα εκφράσει την διαφωνία του για κάτι. αλλά νταξ, δεν είναι κακός. εγώ ξενέρωσα που έγραψε ότι έχει 3060 gpu και παίζει παιχνίδια με τοπ γραφικά. δεν το περίμενα.
ο sys3x είναι καλός καταβάθος επίσης, και με τον βαρουφάκη, αλλά λέει κάτι ακατάληπτα ώρες-ώρες, που νομίζει ενδεχομένως ότι είναι ψαρωτικά ή κάτι τέτοιο. επίσης κολλημένος με τα πισι: ξενέρωμα.
ο χαοτικός, που επίσης έχει μπιφ με τον nowhere, ειναι απλά παρεξηγημένος. είναι τσαντίλας και μπάρμπας, και λέει πολλές υπερβολές ή πράγματα που δεν πιστεύει, πράγμα που εξοργίζει κάποιους. επίσης έχει κόλλημα με τα pc, τα λίνουξ κλπ: ξενέρωτος επίσης.
Τώρα για τον "απλά παρεξηγημένο" που λες, λέω να κρατήσω την προσωπική μου άποψη. Δεν έχω δε καμία απορία ως προς το όποιο μπιφ έχει με οποιονδήποτε.
Και πάλι ευχαριστώ για το ινπουτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
δεν έχεις καλή άποψη για τον χαοτικό;
εγώ στηρίζω τη νέα αρχή που προσπαθεί να κάνει. ας πάνε στην ευχή τα παλιά.
έχει ψηφίσει Κυριάκο μάλλον, τον βλέπω αλλαγμένο, πιο ώριμο.kongrosian έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:48
εγώ στηρίζω τη νέα αρχή που προσπαθεί να κάνει. ας πάνε στην ευχή τα παλιά.
-
M' έχετε διχάσει!
Για τον κάθε χαρακτήρα θα κάνω πλαίσιο με χαρακτηριστικά του και μετά θα φτιάξω το δίκτυο με μπλε και κόκκινα βελάκια για τις έχθρες και τις συμπαθειες. Χαμός.
Για τον κάθε χαρακτήρα θα κάνω πλαίσιο με χαρακτηριστικά του και μετά θα φτιάξω το δίκτυο με μπλε και κόκκινα βελάκια για τις έχθρες και τις συμπαθειες. Χαμός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 2924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
11 Απρ 2024, 16:56
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλα φόρουμ
από Imperium » 27 Φεβ 2024, 12:23 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 52 Απαντήσεις
- 7271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Απρ 2024, 17:33
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
27 Απρ 2024, 20:30
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλικία μελών του φόρουμ
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2023, 10:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 276 Απαντήσεις
- 9475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Φεβ 2025, 12:41
-