Sos
Re: Sos
Σχολασε πριν λιγες μερες 2 ωρες μετα απο μενα και θα πηγαινε απο το σπιτι του να παρει ρουχα και να ερθει σε μενα να φαμε. Με το που σχολασε τον επιασε στην κουβεντα ο συναδελφος και του ειπε να πανε για καφε και το απερριψε. Στο καπακι τον παιρνει η αφεντικινα του που καθε φορα τον πρηζει για συμβουλες και για να του λεει τα παραπονα της (αυτη με εκνευριζει γιατι του ριχνει μπηχτουλες να με παρει να μετακομισουμε σε αλλη πολη για να τον βαλει μανατζερ σε καταστημα αλλης πολης χωρις αυτος να συμφωνει και οποτε με βλεπει μου κανει και σχολια οτι ακουει πολλα για μενα και ειμαι διασημη, αλλα δεν τον αφηνει σε ησυχια), και καπως ετσι εφτασε σπιτι χωρις να μου στειλει μηνυμα. Βγηκα απο το μπανιο εγω και επειδη περασε η ωρα του εστειλα αν ειναι καλα και αν σχολασε, επειδη νομιζα πως εμεινε υπερωρια για να μην μου εχει στειλει. Εκεινη την στιγμη ξεκινουσε απο το σπιτι του για να ερθει σε μενα και με πηρε αμεσως τηλ και εκατσε και μου μιλουσε στο τηλ μεχρι να ερθει, για να μου δικαιολογηθει γιατι δεν μου εστειλε μηνυμα, και οτι δεν το ξεχασε αλλα προεκυψαν ολα αυτα. Και εγω να μην του εχω κανει καν παραπονο και να μην το εχω σκεφτει καν.
Να ξερω οτι ειναι τσιγκουνης στα λεφτα και να ειχαμε θεματα (ειδικα το ξενερωμα το δικο μου που στα γενεθλια του αντι να με κερασει, τον κερασα εγω κιολας) αλλα τωρα να μου δινει απο μονος του για τα εξοδα της υπεραγορας και να ειναι διατεθειμενος να παμε να νοικιασουμε και να στριμωχτει οικονομικα, φτανει να σταματησω να βασανιζομαι. Προχθες του εκανα θεμα επειδη στενευουν τα περιθωρια και θελω να φυγουμε οσο πιο γρηγορα γινεται, και αρχισε να μου τονιζει οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ και οτι δεν διαλεξε αυτος να χαλασουν τα λαστιχα του αυτοκινητου και να θελει service το αμαξι. Γενικα οοο,τι μα οοο,τι του πω, ή για ο,τι πραγμα καταλαβει πως με ενοχλει ή στεναχωριεμαι, θα προσπαθησει την ιδια στιγμη να το λυσει για να ειμαστε καλα, κυριως, για να ΕΙΜΑΙ καλα.
Και αυτον τον ανθρωπο εγω τον πεταξα εξω. Ξυπνησε απλα ενα πρωι και βρηκε τα πραγματα του σε σακουλες.
Το σκεφτομαι και θελω να κλαιω. Χθες καθομασταν αφοτου φαγαμε και σε μια φαση τον αγκαλιασα τοσο σφικτα που δεν μπορουσα να τον αφησω να φυγει. Αυτος ο ανθρωπος καθημερινα με αποκαλει «ζωη του» και «λατρεια του» και το βλεπω στα ματια του που το εννοει και εγω πιστευω ολους τους υπολοιπους εκτος απο εκεινον. Μια ζωη αμφιβολιες και ανασφαλειες και να την πληρωνει αλλος. Ειναι αδικο γμτ, ποσο ακομα θα αντεξει να γινεται αυτο; Αν δεν συνελθω, θα με χωρισει αυτος.
Να ξερω οτι ειναι τσιγκουνης στα λεφτα και να ειχαμε θεματα (ειδικα το ξενερωμα το δικο μου που στα γενεθλια του αντι να με κερασει, τον κερασα εγω κιολας) αλλα τωρα να μου δινει απο μονος του για τα εξοδα της υπεραγορας και να ειναι διατεθειμενος να παμε να νοικιασουμε και να στριμωχτει οικονομικα, φτανει να σταματησω να βασανιζομαι. Προχθες του εκανα θεμα επειδη στενευουν τα περιθωρια και θελω να φυγουμε οσο πιο γρηγορα γινεται, και αρχισε να μου τονιζει οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ και οτι δεν διαλεξε αυτος να χαλασουν τα λαστιχα του αυτοκινητου και να θελει service το αμαξι. Γενικα οοο,τι μα οοο,τι του πω, ή για ο,τι πραγμα καταλαβει πως με ενοχλει ή στεναχωριεμαι, θα προσπαθησει την ιδια στιγμη να το λυσει για να ειμαστε καλα, κυριως, για να ΕΙΜΑΙ καλα.
Και αυτον τον ανθρωπο εγω τον πεταξα εξω. Ξυπνησε απλα ενα πρωι και βρηκε τα πραγματα του σε σακουλες.
Το σκεφτομαι και θελω να κλαιω. Χθες καθομασταν αφοτου φαγαμε και σε μια φαση τον αγκαλιασα τοσο σφικτα που δεν μπορουσα να τον αφησω να φυγει. Αυτος ο ανθρωπος καθημερινα με αποκαλει «ζωη του» και «λατρεια του» και το βλεπω στα ματια του που το εννοει και εγω πιστευω ολους τους υπολοιπους εκτος απο εκεινον. Μια ζωη αμφιβολιες και ανασφαλειες και να την πληρωνει αλλος. Ειναι αδικο γμτ, ποσο ακομα θα αντεξει να γινεται αυτο; Αν δεν συνελθω, θα με χωρισει αυτος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σταμάτα το αυτομαστίγωμα, δεν σου αξίζει αυτό που κανεις στον εαυτό σου. Σε σακούλες του τα πέταξες όξω τα ρούχα, όχι και σκέτα απο τις σκάλες ούτε του τα έκαψες.
Μη μου πεις οτι οι σακουλες που του τα εβαλες ηταν και σάνιτας και οχι καμια τριτοτέταρτη μάρκα, γιατι τον κακομαθαίνεις. Αυτά κανεις και μετά θα βρει πάτημα να σε εκμεταλλευτεί.
Μη μου πεις οτι οι σακουλες που του τα εβαλες ηταν και σάνιτας και οχι καμια τριτοτέταρτη μάρκα, γιατι τον κακομαθαίνεις. Αυτά κανεις και μετά θα βρει πάτημα να σε εκμεταλλευτεί.
Σου χρειάζεται να ξέρεις. Ίσως έτσι να βρεις τα ίσια σου και όταν επιστρέψεις να μπορέσεις να πετύχεις κάτι υγιές.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:25
Αν και αφού κότεψε να σε ισιώσει ακόμα και όταν έφτασε να βρει τα πράγματά του σε σακούλες, δύσκολο να σε στείλει...σαν να έχει ολοκληρωθεί πλέον ο ευνουχισμός.
μετά την δουλειά?αλλαξοκωλιά υποψιάζομαι.μάλλον είχε δίκιο η κολλητή.το θετικό είναι ότι την απέρριψε
Η Naida παίζει να έχει φορέσει τα στέφανα με τον καμεραμάν.

Δηλαδή τώρα δεν έχεις ούτε μία φίλη;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τον τυλιξε - θα γινει Μητερα - η πεθερα της της ριχνει καταρες -κλασσικη περιπτωση
να ρωτηκσξω
τελικα κ ο κοντος ηταν παρθενος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
προσπαθησα να φανταστώ πως έγινε, θα μίλαγε η πολυκατοικία με το απεναντι κτιριο και δεν πρόσεξε, και επιθυμησα την Δανάη.
την διώχνει σιγα σιγα απο ολους, πρωτα η οικογενεια, μετα οι καρδιακοι φιλοι, πολυ .. συμπεριφορα.
- EKPLIKTIKOS
Η naida ήταν ωραία γκομενα; Μόνο σοβαρές απαντήσεις.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Χμμμ αληθοφανές.. ζητάω ταπεινά συγνώμη και επιστρέφω στην θέση (ανεπιθύμητου, αλλά pro bono) συμβουλάτορα.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 18:38Για τις γλωσσες που εγραψα, δεν το εγραψα καλα. R ξερω οντως καλα γιατι εκανα ενα χρονο ολοκληρο και το τελικο μου project που μας πηρε πανω απο 6μηνο, ηταν σε R (data analysis). Matlab καναμε πολλες εργασιες επι 2 χρονια στο πανεπιστημιο και επισης fortran και C++ εκανα ενα χρονο στο τμημα φυσικης (2 χρονια fortran και 1 C++). Απλα εχω 2 χρονια που δουλευα αεροδρομιο και δεν εχω ασχοληθει καθολου με προγραμματισμο, και αυτος μου ειπε πως θελει αμεσα βοηθεια, γι αυτο παραξενευτηκα που με πηρε εμενα. Πηγα σημερα για να μου δωσει access σε 2 πληρωμενα courses που εχουν σε python και sql (επειδη ξεκιναω την Δευτερα) και μονο το ενα απο τα 2 διαρκει 30 ωρες. Μακαρι να μαθω ευκολα και να μην εχω θεμα…
Παρεμπ, γιατί δεν το κοίταξες για προγραμματιστική δουλειά; Αφού έχει καλό μισθό και περνάς ωραία γενικά.
Αλήθεια λέω!

Γλυκουλα ηταν, αλλα χοντρουλα επισης.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μου αφησε σημειωμα στο κρεβατι οτι φευγει και οτι ενιωσε οτι τον διωχνω με τον χειροτερο τροπο, και μου ειπε να δωσω χαιρετισματα στην φιλη μου. Ξυπνησα και ειδα το σημειωμα ακριβως την ωρα που εφευγε και τον πηρα αμεσως τηλ να δω που ήταν (δεν προλαβα να τον σταματησω). Μου ειπε πως θα παει σε καφετερια να σκεφτει και γενικα ηταν χαλια, δεν μιλιοταν. Επεμενα και του ειπα να περασει καποια στιγμη απο το σπιτι για να πουμε ολα, γιατι του ειχα πει μονο για το deadline και οτι δεν προλαβα να βαλω τα πραγματα στη θεση τους οπως ηταν, γι αυτο τα βρηκε ετσι. Οτι ειχα οντως σκοπο να υποκυψω και να χωριζαμε, αλλα δεν αντεχα ουτε να χωρισουμε, ουτε να του πω ψεματα. Με ειρωνευοταν οτι εκανα πολλυ κοπο γιατι μονο η ξυριστικη μηχανη και το κουτι της, ηταν σε 3 διαφορετικα σημεια του σπιτιου. Με ρωτησε και ποση ωρα μου πηρε, γενικα ηταν πληγωμενος. Εκατσε κανα 2ωρο στην καφετερια και ξαφνικα κατα τις 10:30 μου χτυπησε το κουδουνι. Συζητουσαμε και ηταν σε μαυρα χαλια για κανα 2ωρο, μετα «κοιμηθηκαμε»/ξαπλωσαμε αγκαλια για καμια ωρα, φαγαμε και αργα το απογευμα πηγαμε εκδρομη στην Λεμεσο για περπατημα και φωτογραφιες και μετα για ποτο! Δεν ειμαστε και το πιο φυσιολογικο ζευγαρι, i know…student έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:32Σου χρειάζεται να ξέρεις. Ίσως έτσι να βρεις τα ίσια σου και όταν επιστρέψεις να μπορέσεις να πετύχεις κάτι υγιές.Casp έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 19:25
Αν και αφού κότεψε να σε ισιώσει ακόμα και όταν έφτασε να βρει τα πράγματά του σε σακούλες, δύσκολο να σε στείλει...σαν να έχει ολοκληρωθεί πλέον ο ευνουχισμός.
Το επομενο ΣΚ θα παμε 2ημερο Θεσσαλονικη, επειδη βρηκαμε φθηνα εισητηρια. Βουδαπεστη θελαμε να παμε βασικα επειδη πηγα εγω με φιλη μου και τρελαθηκα, αλλα δεν βολευε γιατι θα ηταν μονοημερο και να το πηγαιναμε σερι χωρις υπνο, οποτε το αφηνουμε αυτο για αλλη στιγμη. Και η ιδεα προεκυψε ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, που μου ειπε πως αν δεν γινονταν αυτα, ειχε σκοπο να πηγαιναμε εκδρομη κτλ. Και του ειπα για πλακα, συμφερει αντι να παμε καπου εντος Κυπρου, με τις τιμες της βενζινης κτλ, να παμε μονοημερο ετσι για την πλακα μας. Πχ Αθηνα, και να γυρισουμε το βραδυ. Ηταν ηδη 3 το απογευμα ομως, οποτε το καναμε σκιπ και ειπαμε να δουμε για αυτο το ΣΚ και το επομενο. Και προεκυψε αυτο απο το πουθενα…
Κλεινουμε 10 μηνες την Δευτερα και θα ειναι με αδεια μια βδομαδα επειδη ειναι ο πολιτικος γαμος της αδερφης του. Ενα ταξιδι εκανε ολο κι’ ολο, κι’ αυτο πριν χρονια στην Αθηνα. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε καπου εκτος Κυπρου μαζι. Κλεισαμε εισητηρια και ξενοδοχειο για ενα βραδυ, και σημερα μαθαινω πως στις 16 εχω συγγενικο γαμο. Μου το ανακοινωσε ΣΗΜΕΡΑ ο μπαμπας μου, του ειπα πως δεν θα μπορω να παω επειδη θα δουλευω (δεν ξερει οτι αλλαξα δουλεια) και μου ειπε με υφακι «α δεν μπορεις ε; Δεν μπορεις να παρεις αδεια απο ΑΥΤΟΝ». Ισα που περασα 5 λεπτα απο το σπιτι να παρω κατι που χρειαζομαι, εβγαλε το δηλητηριο του και εφυγα αρων αρων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 06 Σεπ 2023, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.