Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Tον σκότωσαν επειδή ανέβηκε τελευταία στιγμή στο πλοίο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 18:38

Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:35
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:34
Saturn έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:27

Καλά
Κράτα(τε) μόνο το "πουστογεννήματα" και κλείνουμε την παρένθεση
Παρένθεση στην όλη φάση είναι αυτό και όλα τα υπόλοιπα νήματα σαν αυτό που συνεχώς για κάποιον λόγο θα "προκύπτουν" από εδώ και πέρα όχι αυτά που συζητήσαμε και συζητάμε αδερφέ μου.
Με ρώτησες τί κάνω εγώ.
Εσύ τί κάνεις, αδελφέ μου; Σε βλέπω να συνεχίζεις ως τακτικός στον σκατόλακκο, κάνω λάθος; :P
Έχεις να προτείνεις καλλίτερο σκατόλακο;
Εγώ πλέον δεν λυπάμαι κανέναν πάντως, πρώτα από όλους τον εαυτό μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 06 Σεπ 2023, 18:38

Αρίστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:17
M' αρεσει παντως που ολοι ευαισθητοποιουμαστε οταν ακουμε για αδικο θανατο συμπατριωτων μας, γεμιζουμε εκατονταδες σελιδες στο διαδικτυο, ζητουμε και δικαιως τα κεφαλια των υπευθυνων...

και μετα απο λιγους μηνες...

δεν εχουμε καν ιδεα για το αν αποδοθηκαν πιχι ποινες για τα Τεμπη και σε ποιους.

Μιλησαμε για τεραστιες φωτιες τα τελευταια χρονια και για εμπρησμους...

αλλα δεν εχουμε ιδεα ποσοι συνεληφθηκαν και αν τους αποδοθηκαν ποινες η οχι.

Δεν μας ενδιαφερει καν να το μαθουμε, οποτε η οποια ευαισθητοποιηση μας κραταει οσο η καθε καταστροφη ειναι φρεσκια στα καναλια και στο διαδικτυο.

.
Εάν παρακολουθείς την επικαιρότητα θα έχεις δει ότι ΤΩΡΑ διεξάγεται η δίκη για το Μάτι που συνέβη πριν πάνω από 5 χρόνια.
Συνεπώς δεν μπορεί να έχει αποδοθεί καμμιά ποινή για οτιδήποτε συνέβη φέτος ή και πέρυσι.Είναι γνωστό ότι τα δικαστήρια στην Ελλάδα είναι "τα ζώα μου αργά" και μόλις τώρα αρχίζει το θέμα να γίνεται αντικείμενο διαλόγου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Σεπ 2023, 18:40

sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:30
Αρίστος έγραψε:
M' αρεσει παντως που ολοι ευαισθητοποιουμαστε οταν ακουμε για αδικο θανατο συμπατριωτων μας, γεμιζουμε εκατονταδες σελιδες στο διαδικτυο, ζητουμε και δικαιως τα κεφαλια των υπευθυνων...

δεν εχουμε καν ιδεα για το αν αποδοθηκαν πιχι ποινες για τα Τεμπη και σε ποιους.

Δεν μας ενδιαφερει καν να το μαθουμε, οποτε η οποια ευαισθητοποιηση μας κραταει οσο η καθε καταστροφη ειναι φρεσκια στα καναλια και στο διαδικτυο.

.
Αρίστο, εσύ το πας πολύ μακριά, να ενδιαφερθούμε λέει για το μετέπειτα... Ποιο μετέπειτα ρε φίλε; τον μαν τον Καραμανλή τον ξαναβγάλανε πρώτο λαίμαι κι εσύ τι θες τώρα;
Να τιμωρηθούν;
Είσαι τρελός;
7k μισθός μέχρι να πεθάνουν ότι και να συμβεί, βρέξει, χιονίσει, σεισμός, πλημμύρα.
Αυτή είναι η τιμωρία τους, αυτοί κι οι συμπολίτες σου.

Απλα αναφερω το εξης. Για την παρακολουθηση του τηλεφωνου του Ανδρουλακη, του Χατζηδακη και καποιων αλλων επωνυμων ο Μητσοτακης και ο ΟΙκονομου ειχαν πει οτι ευθυνονται αυτονομημενα κυκλωματα μεσα στην ΕΥΠ.

Ουτε καν ο ιδιος ο Ανδρουλακης σαν αντιπολιτευση, ουτε καποιος αλλος απο οσους παρακολουθηθηκαν, δεν ρωτησε την κυβερνηση τι εγινε με αυτα τα αυτονομημενα κυκλωματα στην ΕΥΠ, αν εντοπιστηκαν καποιοι ενοχοι, αν εγινε καν ερευνα κλπ.

Και βεβαια και οσα απο τα μιντια ζητουσαν εκεινες τις μερες καθαρση, τωρα το εξουν ξεχασει το θεμα.

Δεν ζουμε ενα θεατρο του παραλογου, ο ιδιος ο Ιονεσκο θα ειχε σηκωσει τα χερια ψηλα.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 06 Σεπ 2023, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Σεπ 2023, 18:41

Αρίστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:40
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:30
Αρίστος έγραψε:

.
Αρίστο, εσύ το πας πολύ μακριά, να ενδιαφερθούμε λέει για το μετέπειτα... Ποιο μετέπειτα ρε φίλε; τον μαν τον Καραμανλή τον ξαναβγάλανε πρώτο λαίμαι κι εσύ τι θες τώρα;
Να τιμωρηθούν;
Είσαι τρελός;
7k μισθός μέχρι να πεθάνουν ότι και να συμβεί, βρέξει, χιονίσει, σεισμός, πλημμύρα.
Αυτή είναι η τιμωρία τους, αυτοί κι οι συμπολίτες σου.

Απλα αναφερω το εξης. Για την παρακολουθηση του τηλεφωνου του Ανδρουλακη, του Χατζηδακη και καποιων αλλων επωνυμων ο Μητσοτακης και ο ΟΙκονομου ειχαν πει οτι ευθυνονται αυτονομημενα κυκλωματα μεσα στην ΕΥΠ.

Ουτε καν ο ιδιος ο Ανδρουλακης σαν αντιπολιτευση, ουτε καποιος αλλος απο οσους παρακολουθηθηκαν, δεν ρωτησε την κυβερνηση τι εγινε με αυτα τα αυτονομημενα κυκλωματα στην ΕΥΠ, αν εντοπιστηκαν καποιοι ενοχοι, αν εγινε καν ερευνα κλπ.

Δεν ζουμε ενα θεατρο του παραλογου, ο ιδιος ο Ιονεσκο θα ειχε σηκωσει τα χερια ψηλα.

.
Τους μόντυ πάηθονς τους έχουμε γαμήσει άσχημα πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 18:42

sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:38
Saturn έγραψε:
sys3x έγραψε:

Παρένθεση στην όλη φάση είναι αυτό και όλα τα υπόλοιπα νήματα σαν αυτό που συνεχώς για κάποιον λόγο θα "προκύπτουν" από εδώ και πέρα όχι αυτά που συζητήσαμε και συζητάμε αδερφέ μου.
Με ρώτησες τί κάνω εγώ.
Εσύ τί κάνεις, αδελφέ μου; Σε βλέπω να συνεχίζεις ως τακτικός στον σκατόλακκο, κάνω λάθος; :P
Δεν προτείνω ποτέ σκατόλακκους, μόνο άμα θέλω να τους μπαζώσω.
Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό, αι ανωτέραι δυνάμεις δεν μου έχουν αφήσει περιθώρια κάποιας καλής ευκαιρείας.
Οψόμεθα, χρόνους αν μας δώσει ο Θιός
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 06 Σεπ 2023, 18:45

sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:41
:smt023:smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 06 Σεπ 2023, 18:46

Orion22 έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:45
sys3x έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:41
:smt023:smt005:
indeed!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley » 06 Σεπ 2023, 18:46

hellegennes έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:32
Leporello έγραψε:
06 Σεπ 2023, 11:39
Beria έγραψε:
06 Σεπ 2023, 09:48
Εννοεις ότι δεν υπήρχε προμελέτη. Γιατί από πλευράς συμπεριφοράς ο δόλος υπάρχει. Δεν σπρώχνεις έναν άνθρωπο από τον καταπέλτη ενώ έχει αναχωρήσει το καράβι
Γιά τέτοιες περιπτώσεις έχει χρησιμοποιηθεί στην δικονομία ο όρος "δολοφονία εξ αμελίας με "ενδεχόμενο" δόλο". Δηλαδή, ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει προμελέτη ή δόλος, η συμπεριφορά εκείνου που επέφερε τον θάνατο είναι τόσο επικίνδυνη, που δείχνει ότι αδιαφορούσε γιά το αν οι συνέπειες μπορεί να είναι θάνατοι κάποιων.
Μπράβο, εδώ το κλειδί είναι η αδιαφορία για το αν οι πράξεις του θα οδηγήσουν άλλους στον θάνατο.
Οι Αμερικανοί έχουν πολύ ξεκάθαρη οπτική σ'αυτό.

https://www.crimefictionfans.com/%CE%BD ... %B8%CF%81/

Σύμφωνα με το λινκ:
#1 Η «ενσυνείδητη αμέλεια» (involuntary manslaughter)
Αναφέρεται σε συμπεριφορά κατά την οποία ένα άτομο πράττει γνωρίζοντας τον πιθανό κίνδυνο, προβλέποντας το ενδεχόμενο η συμπεριφορά του να προκαλέσει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά λειτουργεί με απερισκεψία θεωρώντας ότι δεν θα επέλθει τελικά ο κίνδυνος λόγω συνθηκών είτε λόγω των ικανοτήτων του.

Η ενσυνείδητη αμέλεια μπορεί να μπερδευτεί με τον «ενδεχόμενο δόλο», αφού και στις δύο αυτές περιπτώσεις ο δράστης πιθανολογεί την επέλευση του αποτελέσματος. Η διαφορά τους όμως είναι ότι, ενώ στην ενσυνείδητη αμέλεια ο δράστης απορρίπτει αυτό που προβλέπει ως πιθανό, αντίθετα στον ενδεχόμενο ρόλο το αποδέχεται.
Σύμφωνα με αυτό, ενσυνείδητη αμέλεια ΔΕΝ είναι ίδιο με τον ενδεχόμενο δόλο.

Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα; Έχουμε κανένα νομικό στο φλώρουμ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος masterridley την 06 Σεπ 2023, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Σεπ 2023, 18:47

πατησιωτης έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.
Εάν παρακολουθείς την επικαιρότητα θα έχεις δει ότι ΤΩΡΑ διεξάγεται η δίκη για το Μάτι που συνέβη πριν πάνω από 5 χρόνια.
Συνεπώς δεν μπορεί να έχει αποδοθεί καμμιά ποινή για οτιδήποτε συνέβη φέτος ή και πέρυσι.Είναι γνωστό ότι τα δικαστήρια στην Ελλάδα είναι "τα ζώα μου αργά" και μόλις τώρα αρχίζει το θέμα να γίνεται αντικείμενο διαλόγου.

Επειδη το συστημα στην Ελλαδα λεγεται Κλεπτοκρατια, η δικαιοσυνη απλα λειτουργει με ρυθμους τετοιους που να καθισταται δυνατη σε ενα σωρο υποθεσεις αυτο που λεμε παραγραφη. Και μονο να γραψουμε ποσα πολιτικα σκανδαλα αργησαν χαρακτηριστικα να δικαστουν και οδηγηθηκαν σε παραγραφη θα μας επαιρνε σελιδες. Μεταξυ αυτων και τα δυο κορυφαια πολιτικα σκανδαλα στη χωρα.

.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Σεπ 2023, 18:48

τόσα νευρα, τοση ενταση και θυμός για μια κάμερα, αν δεν υπηρχε θα λέγαμε κρίμα τον χαζό και θα είμασταν αγαπημένοι.

πρέπει να το έχω κάνει και 10φορες να μπω τελευταία στιγμη, πάλια μόνο έτσι μπορούσα μάλλον, ψυχαναγκασμοι. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να με πετάξουν μέσα, μάθαμε κάτι πάλι.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 06 Σεπ 2023, 19:00

Δεν ξέρω αν ήταν εκ γενετής ΑΜΕΑ (κάπου διάβασα ότι είναι και δύο αδερφές του) ή έγινε αργότερα, αλλά είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει καλή συμπεριφορά προς ΑΜΕΑ. Ο καθένας μπορεί να γίνει πρόσκαιρα ή μόνιμα και για ψυχικές ασθένειες αρκεί μια διάγνωση για να θεωρηθεί το άτομο επικίνδυνο ακόμη και στα 80 του. Μετά γίνεται διάδοση, ιδιαίτερα σε μικρά μέρη ή σε γνωστούς όπως στην προκειμένη περίπτωση.
Είναι ένας λόγος παραπάνω που θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους, να τον αφήσουν να μπει και να τον παρακολουθούσαν αν χρειαζόταν, εξάλλου δεν ήταν επικίνδυνος.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 06 Σεπ 2023, 19:06

Αρίστος έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:40

Και εγώ σου είπα ότι με μια απλή ανάγνωση του νόμου προκύπτει ότι εάν οι παρακολουθήσεις αυτές είχαν την υπογραφή της αρμόδιας εισαγγελέως,ήσαν ΝΟΜΙΜΕΣ.
Τι σημαίνει "αυτονομημένα κυκλώματα" μπορείς να εξηγήσεις;Νομίζεις ότι σε ένα ευνομούμενο κράτος πρέπει να δίνει εντολές ο υπουργός ποιός θα παρακολουθείται;πάντως το FBI να ξέρεις είναι εντελώς "αυτονομημένο" όπως και οι άλλες υπηρεσίες ασφαλείας στις ΗΠΑ διότι εάν δεν είναι αυτονομημένες τότε θα μπορεί ο κάθε πολιτικός να δίνει εντολές για παρακολουθήσεις σε όποιον τον συμφέρει.
Έρευνα έχει ανατεθεί σε δικαστικό και συνεχίζεται αλλά ξαναλέω ότι εάν υπάρχει για την παρακολούθηση η υπογραφή που πρέπει,δεν υπάρχουν "ένοχοι" για οτιδήποτε.Έτσι λέει ή μάλλον έλεγε ο νόμος.Και ο νέος νόμος το ίδιο λέει,απλώς πρόσθεσαν προκειμένου για πολιτικούς την ανάγκη για υπογραφή του προέδρου της βουλής.
Τέλος όλοι αυτοί οι μαιντανοί δεν λένε τίποτε διότι πολύ απλά ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΝ.Η δημαγωγία αυτή είναι παμπάλαια με τον περιφρονητικό τίτλο κυπατζήδες - κυπατζήδικα πράγματα για να κρύψουν ότι αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλειά τους είναι ακριβώς αυτή,να κάνουν παρακολουθήσεις. :D
Εάν δεν τους αρέσει ας την καταργήσουν την ΕΥΠ ώστε να πρωτοτυπήσει για άλλη μια φορά η χώρα και να γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο χωρίς αντικατασκοπεία.Γιατί δεν το κάνουν;

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 06 Σεπ 2023, 19:07

sys3x έγραψε:
Saturn έγραψε:
sys3x έγραψε:

Με ρώτησες τί κάνω εγώ.
Εγώ πάλι, σαν να μας λυπάμαι όλους...πρώτα από όλους τον εαυτό μου.
Όταν σκέφτομαι δε και τί έπεται...
ευτυχώς έχω σε κάτι να ελπίζω και μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια και να νιώθω ακόμα χαρά...αλλιώς...γάμα τα...

ΥΓ. Καλλίτερο σκατόλακο δεν ξέρω. Την καθαρότητα αντικατοπτρισμού της πραγματικότητας του παρόντος σκατόλακου πάντως, δεν την έχω βρει κάπου αλλού προς το παρόν.
Με κάμποσα πανέμορφα νούφαρα να προεξέχουν... για να ισιώνει κάπως η ψυχή.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 06 Σεπ 2023, 19:08

Γκοτζμπενι έγραψε:
06 Σεπ 2023, 16:35
Ενα ατομο με νοητικη στερηση προσπαθησε να μπει σε πλοιο ενω εχει τελειωσει η επιβιβαση,χωρις να εχει δικαιωμα επιβιβασης,βιαιως και συνεχισε να προσπαθει να εισβαλει στο πλοιο ακομη και οταν απωθηθηκε
Ξερω οτι δεν σου αρεσει η αληθεια αλλα δεν με πολυενδιαφερει κιολας
Βγάλε το σκασμό επιτέλους ηλίθιε σκατάνθρωπε. Αρκετά πια. Κούρασες.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 06 Σεπ 2023, 19:10

Για το χθεσινοβραδυνό έγκλημα στον Πειραιά, δεν υπάρχει κάποια κυβερνητική ευθύνη.
Τουλάχιστον όχι προφανής.
Και κανένας/μία δεν επιχείρησε να συνδέσει την κυβέρνηση με αυτό.
Παρ'όλ'αυτά, τα στελέχη της και οι δημοσιογράφοι που την στηρίζουν, νοιώθουν την ανάγκη να καλύψουν τους δολοφόνους.
Να τους βρουν δικαιολογίες ή να σχετικοποιήσουν το έγκλημα, παρ'ότι δεν τους το ζήτησε κανείς και θα μπορούσαν να το αποφύγουν εύκολα.
Κι ας μην έχουν καμμιά απολύτως ξεκάθαρη σχέση μαζι τους.
Αναρωτηθήκαμε στα σοβαρά το γιατί ή μένουμε μονάχα στ'αναθέματα;
Επειδή η Δεξιά γνωρίζει καλά, ότι η μάχη για την ηγεμονία δίνεται στο πεδίο των ιδεών.
Και της ευρύτερης κοινωνικής κουλτούρας.
Κι όχι σε τεχνικές/τεχνοκρατικές ή νομικές/νομικίστικες διαφωνίες κι αντιπαραθέσεις.
Κι η Δεξιά ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει.
Και το κάνει επιτυχημένα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα.
Έχει μελετήσει - όχι απλά διαβάσει - τον Γκράμσι, καλλίτερα από αρκετούς Αριστερούς.
Κι αυτό στο βάθος, δεν είναι πρόβλημα της Δεξιάς...

Εικόνα

Εικόνα

https://www.facebook.com/giannis.katsia ... vzQcXcLHpl
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών